George6633 Δημ. April 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2025 4 minutes ago, elkons said: Έσπασες το συμβόλαιο αλλά έχουν καταγράψει το χρέος. Λογικά θα εννοούν εάν ξανά πας σε συμβόλαιο δε νομίζω τώρα σε καρτοκινητή να ζητήσουν τι στο καλό αφού δε σου ζήτησαν και στη Q που πήρες. Άμα πας σε συμβόλαιο 100% θα απαιτηθεί το ανάλογο ποσό. Στην Q επειδή ήταν νέος αριθμός δεν μου ζήτησαν κάτι,τώρα που ρώτησα σε περίπτωση μεταφοράς τι χρειάζεται,μέσα σε όλα μου είπαν και το ΑΦΜ.. Αν δεν κατάλαβα κάτι λάθος Και γω για το συμβόλαιο πιστεύω αλλά ήθελα να δω αν έχει τύχει σε κάποιο παιδί εδώ μέσα.Το χρέος θα το βάλω διακανονισμό σε δόσεις αν δεχτούνε το καλοκαίρι που θα δουλέψω,αυτό τον καιρό δεν υπάρχει δυνατότητα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2025 1 minute ago, George6633 said: Στην Q επειδή ήταν νέος αριθμός δεν μου ζήτησαν κάτι,τώρα που ρώτησα σε περίπτωση μεταφοράς τι χρειάζεται,μέσα σε όλα μου είπαν και το ΑΦΜ.. Αν δεν κατάλαβα κάτι λάθος Και γω για το συμβόλαιο πιστεύω αλλά ήθελα να δω αν έχει τύχει σε κάποιο παιδί εδώ μέσα.Το χρέος θα το βάλω διακανονισμό σε δόσεις αν δεχτούνε το καλοκαίρι που θα δουλέψω,αυτό τον καιρό δεν υπάρχει δυνατότητα. Κοίτα δοκίμασε δε χάνεις κάτι. Εάν σου πει η Vodafone σε αφήνουν ατελώς απλά το σημειώνουν στη καρτέλα σου σε περίπτωση φορητότητας να μη σε χρεώσουν και αυτό ισχύει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου εάν θες μένεις κιόλας απλά θα μπορείς να φύγεις όποτε θες,δε θα στο κόψει. Δοκίμασε ούτως ή άλλως και για νέα σύνδεση ΑΦΜ έχουν για ταυτοποίηση αλλά τι να σου πω δε νομίζω σε καρτοκινητή τέτοιο πράγμα. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2025 Just now, elkons said: Κοίτα δοκίμασε δε χάνεις κάτι. Εάν σου πει η Vodafone σε αφήνουν ατελώς απλά το σημειώνουν στη καρτέλα σου σε περίπτωση φορητότητας να μη σε χρεώσουν και αυτό ισχύει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου εάν θες μένεις κιόλας απλά θα μπορείς να φύγεις όποτε θες,δε θα στο κόψει. Δοκίμασε ούτως ή άλλως και για νέα σύνδεση ΑΦΜ έχουν για ταυτοποίηση αλλά τι να σου πω δε νομίζω σε καρτοκινητή τέτοιο πράγμα. Έχω ρωτήσει σε αυτό τον αριθμό για τις προσφορές και μου ζήτησαν λίγο χρόνο να το δούνε αύριο να μου απαντήσουν αλλά ξέρεις αν δεν έχει βιώσει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση.Το ιδανικό θα ήταν να το πληρώσω και να τελειώνει η υπόθεση,αν χρειαστεί άμεσα θα ζητήσω διακανονισμό.Ευχαριστω! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2025 Just now, George6633 said: Έχω ρωτήσει σε αυτό τον αριθμό για τις προσφορές και μου ζήτησαν λίγο χρόνο να το δούνε αύριο να μου απαντήσουν αλλά ξέρεις αν δεν έχει βιώσει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση.Το ιδανικό θα ήταν να το πληρώσω και να τελειώνει η υπόθεση,αν χρειαστεί άμεσα θα ζητήσω διακανονισμό.Ευχαριστω! Εάν πήρες στον εξωτερικό συνεργάτη στη Πάτρα λογικά θα σε καλέσουν αύριο που είναι καθημερινή να εξυπηρετήσουνε όλους μαζί. Πάντως πες μας τελικά τι έγινε 2 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2025 Το πακέτο των 99€ αφορά πλέον και φορητότητα? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2025 3 minutes ago, GREGORYMO said: Το πακέτο των 99€ αφορά πλέον και φορητότητα? Τσέκαρε στο νήμα της Q το έχω ανεβάσει εκεί,δεν είναι για F2G.. Ισχύει για φορητοτητα ναι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2025 9 minutes ago, George6633 said: Τσέκαρε στο νήμα της Q το έχω ανεβάσει εκεί,δεν είναι για F2G.. Ισχύει για φορητοτητα ναι. Το δικό σου είδα και λέω μήπως ισχύει και για f2g 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το δικό σου είδα και λέω μήπως ισχύει και για f2g Όχι για το F2G ισχύει το 15€ απεριόριστα λεπτά,ίντερνετ και κάποια sms και με 13€ 1000' προς όλους απεριόριστο ίντερνετ και κάποια sms. @elkonsγια το θέμα που λέγαμε πιο πάνω,μίλησα με το 13800 και μου είπανε ότι το ποσό απαιτείται άμεσα σε περίπτωση νέου συμβολαίου και όχι καρτοκινητης. Edited April 14, 2025 by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2025 Καλά το έλεγα λοιπόν τέλεια 🙂 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 εβαλαν flash offer 250 GB για 60 νυχτες με 5.50 ευρω αν το ενεργοποιησει κανεις ας μας πει αν παρατεινει τον χρονο ληξης του υπολοιπου 9 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 Με 8 weekend που είχα βάλει τα πήγε δυο μήνες μπροστά. Δες πισω ποστ του @damianos 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 12 minutes ago, hercoulis said: Με 8 weekend που είχα βάλει τα πήγε δυο μήνες μπροστά. Δες πισω ποστ του @damianos ναι αυτο το ειχα δοκιμασει και εγω λογικα θα δινει παραταση και αυτο 5 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 (edited) Ισχύει ακόμη το Free2go promo;; Edited April 18, 2025 by Chrischal1908 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2025 (edited) 33 minutes ago, Chrischal1908 said: Ισχύει ακόμη το promo;; Από όσο ξέρω ναι μέχρι τέλος του μήνα ίσως και παραπάνω Edited April 17, 2025 by George6633 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Στο f2g όταν μετά από 12 μήνες μπει φραγή εισερχομένων κλήσεων, πως γίνεται άρση; Απλά βάζεις χρήματα ή πρέπει να κάνεις και κάτι άλλο; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 18 minutes ago, opmgls said: Στο f2g όταν μετά από 12 μήνες μπει φραγή εισερχομένων κλήσεων, πως γίνεται άρση; Απλά βάζεις χρήματα ή πρέπει να κάνεις και κάτι άλλο; τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων μεσα στο επομενο εξαμηνο αλλοιως το εχασες και μπορει να μην το ξαναβρεις 4 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 (edited) Να πω και γω την σύντομη εμπειρία μου με την εξυπηρέτηση της nova. Έφτασε ο καιρός να βάλω κάρτα, μετά την λήξη του πακέτου από κιου και άνοιξα τσακ μπαμ την εφαρμογή να περάσω τον 16ψηφιο κωδικό (δεν είχα βάλει καθόλου κάρτα, από όταν έγινε η φορητότητα). Επειδή βιαζόμουν όμως και ήμουν μόνο με 1 καφέ... έβαλα την κάρτα στον δεύτερο αριθμό που διαχειρίζομαι και ενεργοποίησα κανονικά πακέτο. Αφού ξεπέρασα την κρυολουσία, αμέσως έστειλα στο messenger, τους εξήγησα τι έγινε και ζήτησα την μεταφορά του ποσού στον άλλο αριθμό. Μου το επιβεβαίωσε η κοπέλα και είπε ότι θα το προωθήσει για άμεση ενέργεια. Όντως περίπου 3 ώρες μετά, το ποσό των 11,82€ μεταφέρθηκε στον αριθμό που ήθελα, ενεργοποίησα το πακετάκι μου και προς θετική μου έκπληξη, οι παροχές του πακέτου παρέμειναν και στον πρώτο αριθμό! Παρόμοια περίπτωση είχα και στην Vodafone με θετική εξέλιξη, όχι όμως και στο what's up. Δεν επιστράφηκαν ποτέ τα € και δεν επικοινώνησε ποτέ κανείς μαζί μου. Υ.Γ. ενώ είχα πάρει την προσφορά του lidl, μου δόθηκαν τα απεριόριστα, όπως είχαν ενημερώσει με μήνυμα. Edited April 25, 2025 by sou_d 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 21 minutes ago, sou_d said: Να πω και γω την σύντομη εμπειρία μου με την εξυπηρέτηση της nova. Έφτασε ο καιρός να βάλω κάρτα, μετά την λήξη του πακέτου από κιου και άνοιξαν τσακ μπαμ την εφαρμογή να περάσω τον 16ψηφιο κωδικό (δεν είχα βάλει καθόλου κάρτα, από όταν έγινε η φορητότητα). Επειδή βιαζόμουν όμως και ήμουν μόνο με 1 καφέ... έβαλα την κάρτα στον δεύτερο αριθμό που διαχειρίζομαι και ενεργοποίησα κανονικά πακέτο. Αφού ξεπέρασα την κρυολουσία, αμέσως έστειλα στο messenger, τους εξήγησα τι έγινε και ζήτησα την μεταφορά του ποσού στον άλλο αριθμό. Μου το επιβεβαίωσε η κοπέλα και είπε ότι θα το προωθήσει για άμεση ενέργεια. Όντως περίπου 3 ώρες μετά, το ποσό των 11,82€ μεταφέρθηκε στον αριθμό που ήθελα, ενεργοποίησα το πακετάκι μου και προς θετική μου έκπληξη, οι παροχές του πακέτου παρέμειναν και στον πρώτο αριθμό! Παρόμοια περίπτωση είχα και στην Vodafone με θετική εξέλιξη, όχι όμως και στο what's up. Δεν επιστράφηκαν ποτέ τα € και δεν επικοινώνησε ποτέ κανείς μαζί μου. Υ.Γ. ενώ είχα πάρει την προσφορά του lidl, μου δόθηκαν τα απεριόριστα, όπως είχαν ενημερώσει με μήνυμα. Εξαιρετική κίνηση και μπράβο τους... Ανθρωποι είμαστε,δεν γίνεται να σε τιμωρεί επειδή μπερδεύτηκες.. Αυτό με το Lidl και τα απεριόριστα τι είναι;Το έκανες κανονικά μέσω lidl plus και αντί για τα 10GΒ σου δώσανε απεριόριστα;Ισχύει για 24 μήνες όπως των Lidl? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 (edited) 5 minutes ago, George6633 said: Αυτό με το Lidl και τα απεριόριστα τι είναι;Το έκανες κανονικά μέσω lidl plus και αντί για τα 10GΒ σου δώσανε απεριόριστα;Ισχύει για 24 μήνες όπως των Lidl? Είχα κάνει ενέργειες για 35gb έξτρα μέσω lidl plus, το οποίο όπως πολύ σωστά είπες είναι για 24 μήνες. Όταν ενεργοποίησα όμως τον αριθμό, μάλλον έτρεχε και η γνωστή προσφορά και μου ήρθε μήνυμα πως θα έχω απεριόριστα κάθε μήνα, για 1 χρόνο Υ.Γ. τώρα βέβαια που το ξανά βλέπω, στο lidl, λέει 10. Μάλλον έτρεχε και άλλη προσφορά παράλληλα Edited April 25, 2025 by sou_d 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 (edited) 1 minute ago, sou_d said: Είχα κάνει ενέργειες για 35gb έξτρα μέσω lidl plus, το οποίο όπως πολύ σωστά είπες είναι για 24 μήνες. Όταν ενεργοποίησα όμως τον αριθμό, μάλλον έτρεχε και η γνωστή προσφορά και μου ήρθε μήνυμα πως θα έχω απεριόριστα κάθε μήνα, για 1 χρόνο Τέλειο!!Και το έκανες κανονικά μέσω site σωστά;Που να ξέρουμε αν ισχύει ακόμα... Edited April 25, 2025 by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 (edited) 2 minutes ago, George6633 said: Τέλειο!!Και το έκανες κανονικά μέσω site σωστά;Που να ξέρουμε αν ισχύει ακόμα... Έβαλα τον αριθμό μου κάπου και με κάλεσαν. Έγινε με τον παλιό τρόπο. Φ/Α ταυτότητας και αντικαταβολή το ποσό. Εδώ είσαι: https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus Edited April 25, 2025 by sou_d 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2025 9 minutes ago, sou_d said: Έβαλα τον αριθμό μου κάπου και με κάλεσαν. Έγινε με τον παλιό τρόπο. Φ/Α ταυτότητας και αντικαταβολή το ποσό. Εδώ είσαι: https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus Σ ευχαριστώ πολύ!! 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 Από 1/5 ελάχιστη 15 στα καταστήματα,13 στο app Η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης που παρέχουν ηλεκτρονικές (POS) ή /και φυσικές κάρτες (μετά την εξάντληση τυχόν αποθέματος φυσικών καρτών αξίας 13€ ) θα περιλαμβάνει αξίες 15€, 20€ και 30€ για το εμπορικά και μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO. Στα προαναφερθέντα σημεία πώλησης για το εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα της Q η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου θα περιλαμβάνει την αξία 15€. Η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω FREE2GO app και f2g.gr για το Εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO θα περιλαμβάνει οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 30€ . Για το Μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω FREE2GO app και f2g.gr θα περιλαμβάνει οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 50€. Για το εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα Q η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω myQ app και myq.gr παραμένει ως έχει και περιλαμβάνει οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 50€. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 1 hour ago, Fns1 said: Από 1/5 ελάχιστη 15 στα καταστήματα,13 στο app Η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης που παρέχουν ηλεκτρονικές (POS) ή /και φυσικές κάρτες (μετά την εξάντληση τυχόν αποθέματος φυσικών καρτών αξίας 13€ ) θα περιλαμβάνει αξίες 15€, 20€ και 30€ για το εμπορικά και μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO. Στα προαναφερθέντα σημεία πώλησης για το εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα της Q η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου θα περιλαμβάνει την αξία 15€. Η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω FREE2GO app και f2g.gr για το Εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO θα περιλαμβάνει οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 30€ . Για το Μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω FREE2GO app και f2g.gr θα περιλαμβάνει οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 50€. Για το εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα Q η ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω myQ app και myq.gr παραμένει ως έχει και περιλαμβάνει οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 50€. Λογικό! Δυστυχώς για τους συνδρομητές φέτος θα φτάσει κοντά στο 1,4 δις του επενδυτικού πλάνου που προχωρά γρήγορα. Fund την έχει θέλει υπεραξίες. Την Δευτέρα μπαίνει η BC Partners στην Euroleague με 30%. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 Μεγάλο λάθος της νόβα να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό στην ελάχιστη ανανέωση. Θα μπορούσε να έχει πλεονέκτημα, αλλα το πέταξε και αυτό. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts