Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε φοιτητικο wind οταν τελειωσουν τα 1.5gb ιντερνετ μετα θα μου καταναλωνει απο την καρτα σαν ογκοχρεωση , θα με χρεωσει 1€ ή απλα δεν θα μπορω να μπαινω απο τα data και θα σταματησει εκει ?

Έχω μεγάλα υπόλοιπα € στα 2 βασικά μου f2go και δεν ξέρω πως να τα φάω, ενώ τα βαίνω προς πλήρη κατάργηση ως το 2020.

Μακάρι να μπορούσα να τα μεταφέρω σε κάρτα και να τα καταργούσα άμεσα και τα f2go.

Όποιος βρει λύση μεταφοράς € από υπόλοιπο καρτοκινητού Wind f2go οπουδήποτε (πχ σε προπληρωμένη κάρτα για αγορές), ΑΣ μας ενημερώσει.

Σε φοιτητικο wind οταν τελειωσουν τα 1.5gb ιντερνετ μετα θα μου καταναλωνει απο την καρτα σαν ογκοχρεωση , θα με χρεωσει 1€ ή απλα δεν θα μπορω να μπαινω απο τα data και θα σταματησει εκει ?

Μονοευρα,οποτε βαλε κανενα πακετο ή απλα τα κλεινεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλημέρα.

Ήρθε το πολυπόθητο μήνυμα.

200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3,02€ & ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 21 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 31/03

Γυριστε το σε 1GB,χωρις χρεωση.Δεν αξιζει να πληρωνεις 12€ το χρονο.

Σωστά - ή εναλλακτικά ανανέωση κάτω από €10, οπότε δεν ενεργοποιείται η "προσφορά" (μέχρι να το παρακάμψουν και αυτό).

Η λογική τους είναι να αυξηθεί η κατανάλωση στα καρτοκινητά - με κάθε τρόπο, όπως τέτοιες "προσφορές", ακριβές χρεώσεις αλλά πιο οικονομικά πακέτα (οπότε αγοράζεις χρόνο, SMS και MB που μπορεί να μην χρησιμοποιήσεις τελικά), χρεώσεις daily internet, αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη (οι παλιότεροι θα θυμούνται) κλπ.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Καλημέρα.

200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB MOBILE INTERNET MONO ME 3,02€ & ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 21 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 31/03

Ποπό σχεδόν το είχα ξεχάσει. Πολύ καλό όντως, παλαιότερα μου ερχόταν σίγουρα κάθε μήνα χωρίς να έχω αλλάξει ρουτίνα στις ανανεώσεις.

Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo.

Ποπό σχεδόν το είχα ξεχάσει. Πολύ καλό όντως, παλαιότερα μου ερχόταν σίγουρα κάθε μήνα χωρίς να έχω αλλάξει ρουτίνα στις ανανεώσεις.

Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo.

Το ειχα παρει μια φορα με

την Q,η καλυτερη προσφορα μακραν.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστά - ή εναλλακτικά ανανέωση κάτω από €10, οπότε δεν ενεργοποιείται η "προσφορά" (μέχρι να το παρακάμψουν και αυτό).

Η λογική τους είναι να αυξηθεί η κατανάλωση στα καρτοκινητά - με κάθε τρόπο, όπως τέτοιες "προσφορές", ακριβές χρεώσεις αλλά πιο οικονομικά πακέτα (οπότε αγοράζεις χρόνο, SMS και MB που μπορεί να μην χρησιμοποιήσεις τελικά), χρεώσεις daily internet, αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη (οι παλιότεροι θα θυμούνται) κλπ.

Ακριβως,την εχει ο πατερας μου και η γιαγια.Η γιαγια επειδη ληγει το υπολοιπο το πηγαινει μεχρι 90 μερες με συμφερει να δινω τα 6€. αλλα στον πατερα μου επειδη πλεον εχει φοιτητικο το γυρισα και μπορω να εχω ιντερνετ και με Wind.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

ΑΝ μιλας παρα πολυ, αξιζει.

Είναι καθαρά θέμα χρήσης. Αν πχ κάποιος κάνει περίπου 6 ανανεώσεις το χρόνο, θα είναι σα να έχει πακέτο των 300' με 2€. Αν τα χρησιμοποιεί/χρειάζεται, τότε είναι αρκετά οικονομικό. Αν κάνει ακόμα περισσότερες ανανεώσεις του έρχεται ακόμα φθηνότερα.

Με πήραν πριν λίγο από τη WIND (πιθανόν συνεργάτης) και μου λένε "βλέπουμε ότι ήδη απολαμβάνετε το Φοιτητικό πακέτο με 8,5€, υπάρχει γνωστός σας που τον ενδιαφέρει, για να σας στείλουμε κι άλλο";; :blink:

Πως το γυριζουμε?

Εγω εχω το Free2Talk και αναγκαστικά κανω ανανεωση με 5 ευρω , για να μην μου το δεινει.

Με πήραν πριν λίγο από τη WIND (πιθανόν συνεργάτης) και μου λένε "βλέπουμε ότι ήδη απολαμβάνετε το Φοιτητικό πακέτο με 8,5€, υπάρχει γνωστός σας που τον ενδιαφέρει, για να σας στείλουμε κι άλλο";; :blink:

Έχει γίνει και σε πολλούς άλλους! Το δίνουν μάλιστα και στο όνομα του νέου κατόχου κανονικά :)

Μονοευρα,οποτε βαλε κανενα πακετο ή απλα τα κλεινεις.

Με αυτό το μονοευρω που θα με χρεώσει δεν θα μου δώσει τίποτα ή είναι ποινή;

Αν έχω κάτω από 1 ευρώ θα με πάει μείον ή δεν θα με χρεώσει;

Καλημέρα.

Καλό, άλλο προφανώς μόνο για όσους τους έρθει το SMS.

Sent from my MotoE2

Ακριβώς:

Και τέτοια sms για προσφορές στο 12410 έρχονται μόνο στο 2ο 15νθήμερο κάθε μήνα.

Εμένα μου'ρθε άλλο που δεν έχω ξαναδεί τόσα χρόνια και είπα να το δοκιμάσω:

http://i64.tinypic.com/66gto9.png

Με αυτό το μονοευρω που θα με χρεώσει δεν θα μου δώσει τίποτα ή είναι ποινή;

Αν έχω κάτω από 1 ευρώ θα με πάει μείον ή δεν θα με χρεώσει;

Βασικά σου δίνει 50ΜΒ - είναι το Mobile Internet Daily που ενεργοποείται αυτόματα όταν μπαίνεις ίντερνετ χωρίς να έχεις πακέτο δεδομένων. Βλέπω όμως ότι η τιμή του είναι πλέον €1,51 και όχι το €1 που θυμόμουν... :worry:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Βασικά σου δίνει 50ΜΒ - είναι το Mobile Internet Daily που ενεργοποείται αυτόματα όταν μπαίνεις ίντερνετ χωρίς να έχεις πακέτο δεδομένων. Βλέπω όμως ότι η τιμή του είναι πλέον €1,51 και όχι το €1 που θυμόμουν... :worry:

Δεν έχει αλλάξει το 1,51 είναι για συμβόλαια .

Καλησπέρα,

Έχω F2G την προσφορά με τα 300' με κάθε ανανέωση των 10 € και μου τηλεφώνησαν σήμερα από τη WIND με την ακόλουθη προσφορά με καρτοσύνδεση:

600' προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 1000' προς όλη την wind & q, 100 sms προς όλους, 2GB internet, 8€ υπόλοιπο στην κάρτα

Με τελική τιμή 11,20€ / μήνα σταθερή για 2 χρόνια με δικαίωμα επαναφοράς σε καρτοκινητό μετά την πάροδο των 3 πρώτων μηνών αποπληρώνοντας την έκπτωση έως εκείνη την στιγμή η οποία ανέρχεται στα 12€ ανά μήνα.

Τώρα βάζω κάρτα των 10 € ανά μήνα και έχω και τα 120 λεπτά λόγω του σταθερού. Νομίζω είναι καλή προσφορά. Η γνώμη σας;

Σαν τιμή καλή είναι. Εγώ θα έλεγα να ξεκαθαρίσεις αν στην περίπτωση που θες να γυρίσεις στο καρτοκινητό θα σου δώσουν ξανά τα 300' με ανανέωση των 10€ ή το χάνεις. Ίσως παίζει ρόλο.

Sent from my Moto X Play

το πιο πιθανο ειναι να μην τα ξαναδωσουν. Σε περιπτωση επιστροφης στο f2g θα το μεταχειριστουν ως νεα συνδεση,οποτε δεν θα εχει σχεση με το f2g που ειχε. Ας ρωτησει ο φιλος βεβαια,δεν χανει τιποτα. Αρκει να μην του πουλησουν φουμαρα για να τον σπρωξουν να κανει την καρτοσυνδεση που ειναι καλη προσφορα ,αν χρησιμοποιει τις παροχες αυτες.

Αυτό έχω σκοπό να το δοκιμάσω.

Το πιθανότερο είναι να γίνει όπως λές, βέβαια. Αλλά ένα νουμεράκι που έκανα Q σήμερα, θα το κάνω σε λίγο f2g, ότι ήταν δηλαδή μέχρι και πριν 4 χρόνια που είχε και την συγκεκριμένη προσφορά. Αν τυχόν δω ότι εξακολουθεί να το έχει θα ενημερώσω.

Καλησπέρα,

Έχω F2G την προσφορά με τα 300' με κάθε ανανέωση των 10 € και μου τηλεφώνησαν σήμερα από τη WIND με την ακόλουθη προσφορά με καρτοσύνδεση:

600' προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 1000' προς όλη την wind & q, 100 sms προς όλους, 2GB internet, 8€ υπόλοιπο στην κάρτα

Με τελική τιμή 11,20€ / μήνα σταθερή για 2 χρόνια με δικαίωμα επαναφοράς σε καρτοκινητό μετά την πάροδο των 3 πρώτων μηνών αποπληρώνοντας την έκπτωση έως εκείνη την στιγμή η οποία ανέρχεται στα 12€ ανά μήνα.

Τώρα βάζω κάρτα των 10 € ανά μήνα και έχω και τα 120 λεπτά λόγω του σταθερού. Νομίζω είναι καλή προσφορά. Η γνώμη σας;

Αν σε αυτο το νουμερο μπορεις να ενεργοποιησης τα 1500+1500 με 8,5€ γνωμη μου ειναι να μην το κανεις.

Πως το γυριζουμε?

Εγω εχω το Free2Talk και αναγκαστικά κανω ανανεωση με 5 ευρω , για να μην μου το δεινει.

Απο την εφαρμογη myf2g στις υπηρεσιες κανεις το free 2 talk σε free 2 surf.Το εκανα και σε ενα γνωστο για να γλυτωσει τη χρεωση.

Καλησπέρα,

εγώ σήμερα έκανα αίτηση για μεταφορά απο καρτοσυμβόλαιο plus (600 προς όλους/ 100 sms / 1000 προς wind/ 1gb internet(σίγουρος για τα 2?) / 8 ευρώ στην κάρτα (16.50 το μήνα τελική) σε frog. Ο λόγος είναι το είχα 1 μήνα το πρόγραμμα και λέγανε με τα 8 ευρώ που έχεις μέσα μπορείς να βάλεις με 5 ευρώ 1gb και πριν 1 βδομάδα το καταργήσανε και σε χρεώνει έξτρα 5 ευρώ. Και μένα μου είχαν πει τις παπάτζες ότι έτσι κλειδώνουμε την τιμή και δεν εξαρτιέσαι απο τα πακέτα της κάρτας και την πάτησα και τώρα μου ζητάνε 35 ευρώ για να φύγω.

nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova