cmvr Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Παιδιά δεν έβαλα κάρτα δεν έκανα κίνηση... Πάντα θυμάμαι το υπόλοιπο μού και είχα και sms με το υπόλοιπο κάρτας... Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και σε 10 λεπτά μου ήρθε μυνημα ότι πιστωθηκαν 8 ευρώ. Τα χρήματα επέστρεψαν αλλά τι θα γίνει με όσους δεν το πειραν χαμπάρι ??? Απλά τα χάσανε.... όλοι κάποτε την έχουμε πατήσει έτσι δυστυχώς με όλες τις εταιρίες ... :( Συστήνω σε όλους να βάζουν το ελάχιστο δυνατό.... πχ και 5€ από τις εφαρμογές μέσω paypal κλπ. Edited December 7, 2015 by impreza_sti Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Παιδιά δεν έβαλα κάρτα δεν έκανα κίνηση... Πάντα θυμάμαι το υπόλοιπο μού και είχα και sms με το υπόλοιπο κάρτας... Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και σε 10 λεπτά μου ήρθε μυνημα ότι πιστωθηκαν 8 ευρώ. Τα χρήματα επέστρεψαν αλλά τι θα γίνει με όσους δεν το πειραν χαμπάρι ??? σε οσους φανε το δεκαευρω κριμα. ευτυχως υπαρχει και το φορουμ και ενημερωνομαστε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Έχω μια αμυδρή εντύπωση ότι όλα αυτά τα μηνύματα προσφορές έρχονται μόνο σε νούμερα που έχουν μικρή γενικά κίνηση!!! Σε αρκετούς που ξέρω κ χαλάνε τα δεκαευρα κάθε μήνα δε μας έχει έρθει ποτέ σε κανέναν τέτοιο μήνυμα :-D Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Έχω μια αμυδρή εντύπωση ότι όλα αυτά τα μηνύματα προσφορές έρχονται μόνο σε νούμερα που έχουν μικρή γενικά κίνηση!!! Σε αρκετούς που ξέρω κ χαλάνε τα δεκαευρα κάθε μήνα δε μας έχει έρθει ποτέ σε κανέναν τέτοιο μήνυμα :-D Λογικό είναι... Η WIND θέλει να δώσει κίνητρο σε αυτούς που χρησιμοποιούν πολύ λίγο το F2G... Π.χ. η μάνα μου έχει αριθμό F2G που εκεί μπαίνουν τα δωρεάν 120' από το σταθερό WIND του παππού μου και βάζει 1 κάρτα το 6μηνο... Πριν λίγο καιρό της ήρθε η προσφορά των 8€ με τα 1500' και 1500ΜΒ!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα εξακολουθήσει να μπαίνει και το 1GB με τα 10€. Αν το κόψουν είναι σαν δώρο άδωρο, εγώ π.χ. προτιμώ το 1GB από τα 300' Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Έχω μια αμυδρή εντύπωση ότι όλα αυτά τα μηνύματα προσφορές έρχονται μόνο σε νούμερα που έχουν μικρή γενικά κίνηση!!! Σε αρκετούς που ξέρω κ χαλάνε τα δεκαευρα κάθε μήνα δε μας έχει έρθει ποτέ σε κανέναν τέτοιο μήνυμα :-D οι πραγματικες προσοφρες ερχονται σε αυτους που εχουν παρα πολυ μικρο υπολοιπο. οι κλεψιμαίικες προσφορες ερχονται σε οσους ερχονται μεγαλο υπολοιπο. απλα δεν πρεπει να εχεις πανω απο 5-6 ευρω στον λογαριασμο σου για να εχεις και ησυχο το κεφαλι σου. και εγω που θελω να εχω μεγαλο υπολοιπο δηλαδη με περιμενεις στην γωνια να με κλεψεις. αν δεν κανω λαθος ,καινουρια διοικηση δεν εχει τελευταια η wind? αν ναι,μαλλον θελει να την πατωσει την wind με τετοιες κινησεις.... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 οι πραγματικες προσοφρες ερχονται σε αυτους που εχουν παρα πολυ μικρο υπολοιπο. οι κλεψιμαίικες προσφορες ερχονται σε οσους ερχονται μεγαλο υπολοιπο. απλα δεν πρεπει να εχεις πανω απο 5-6 ευρω στον λογαριασμο σου για να εχεις και ησυχο το κεφαλι σου. και εγω που θελω να εχω μεγαλο υπολοιπο δηλαδη με περιμενεις στην γωνια να με κλεψεις. αν δεν κανω λαθος ,καινουρια διοικηση δεν εχει τελευταια η wind? αν ναι,μαλλον θελει να την πατωσει την wind με τετοιες κινησεις.... Ε, δε νομίζω πως είναι κλεψιά... Ίσως και να είναι λάθη του συστήματος... Και η Cosmote όταν ήμουν, που έκλεβε υπόλοιπο κάθε βδομάδα, χωρίς λόγο... Το ίδιο μου έκανε και η WIND, όταν πήγα στο F2G, κάθε λίγες μέρες μου αφαιρούσε πάνω από 0,10€, σε 2 μήνες μου είχε φάει 1,5€! Τους έστειλα mail και μου λένε πως έφαγα το υπόλοιπο επειδή έστελνα SMS σε αριθμό Cosmote, ενώ δεν είχα στείλει τίποτα!!! Τελικά αφού τους το είπα, ξαφνικά σταμάτησε να μου τραβάει υπόλοιπο... Απλά ενημερώστε τους εγκαίρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Έχω μια αμυδρή εντύπωση ότι όλα αυτά τα μηνύματα προσφορές έρχονται μόνο σε νούμερα που έχουν μικρή γενικά κίνηση!!! Σε αρκετούς που ξέρω κ χαλάνε τα δεκαευρα κάθε μήνα δε μας έχει έρθει ποτέ σε κανέναν τέτοιο μήνυμα :-D δσν ισχύει αυτό.... τουλάχιστον στην αδερφή μου που χρησιμοποιεί πολυ το κινητό.... εχει δωρεάν 120 λεπτά, εχει τα 300 λεπτα με ανανέωση 10 ευρω.... βάζει κάρτες και ενεργοποιεί πακετα.... και τις έρχονται αβερτα προσφορές και η φοιτητική.... υγ.... και να προσθέσω οτι σε εμενα που έχω μεγαλο υπόλοιπο έρχονται επίσης προσφορές και το φοιτητικό..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Δεν έχει να κάνει το μικρό ή το μεγάλο υπόλοιπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Δεν έχει να κάνει το μικρό ή το μεγάλο υπόλοιπο... δηλαδη αν εχεις 3-4 ευρω μεσα πως θα σου ενεργοποιησει μια προσφορα των 4.40 ευρω η των 8 ευρω οπως γινεται τελευταια? θα δεις ξαφνικα τον λογαριασμο σου μειον ? αν το κανουν αυτο ξερουν οτι θα ακουσουν για το γενεαλογικο τους δεντρο... και βεβαια παιζει ρολο τι υπολοιπο εχεις μεσα. και πατανε στην αγνοια η μη παρατηρητικοτητα του καθενος... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα εξακολουθήσει να μπαίνει και το 1GB με τα 10€. Αν το κόψουν είναι σαν δώρο άδωρο, εγώ π.χ. προτιμώ το 1GB από τα 300' Στης 2 δεκ εκανα ανανεωση μεσω paypal και πηρα 300 προς ολους παλια προσφορα .. και 1 GB... αν το κοψουν αργοτερα το 1GB τι να πω!!! θα κανουν μεγαλη πατατα ... vodafone και frog το εχουν κοψει παντος... Edited December 6, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 δηλαδη αν εχεις 3-4 ευρω μεσα πως θα σου ενεργοποιησει μια προσφορα των 4.40 ευρω η των 8 ευρω οπως γινεται τελευταια? θα δεις ξαφνικα τον λογαριασμο σου μειον ? αν το κανουν αυτο ξερουν οτι θα ακουσουν για το γενεαλογικο τους δεντρο... και βεβαια παιζει ρολο τι υπολοιπο εχεις μεσα. και πατανε στην αγνοια η μη παρατηρητικοτητα του καθενος... Οι προσφορες που περιγραφεις δεν ενεργοποιουνται απο μονες τους. Σου στελνουν μηνυμα που σε ενημερωνει και αν θες την ενεργοποιεις εσυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Χτες έληγε το πακέτο δεδομένων μου.. Αν έχω καταλάβει καλά, τα δεδομένα στη wind λήγουν το απόγευμα 6-8, οπότε και χρησιμοποίησα λίγο από το υπόλοιπό μου μέχρι το πρωί και μετά μόνο με Wi-Fi. Απόγευμα μέχρι και βράδυ ήμουν έξω. Έπαιρνα δεδομένα από τη δεύτερη συσκευή μου, που είχα κάνει hotspot, μέσω Wi-Fi. Σημείωση. Είχα στείλει ένα μήνυμα και ήμουν στα 0.8€ περίπου. Το βράδυ μου έρχεται μήνυμα ότι έχω υπόλοιπο λιγότερο από 0.5€.. Γυριζω σπίτι και μπαίνω, από περιέργεια στην εφαρμογή. Έγραφε υπόλοιπο 0€... Και σήμερα, όμορφα-όμορφα, έρχεται το μήνυμα της χρέωσης 1€, για mobile internet... Thanks, Wind! :down: Κόψε την προσφορά με τα 8€ και θα φύγω τρέχοντας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Είχα από παλιά F2G2 αλλά από ότι διάβασα (δεν παρακολουθώ πολύ τις εξελίξεις) το πακέτο έχει καταργηθεί και ισχύουν πλέον στάνταρντ χρεώσεις, μάλλον αυτές εδώ? Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει? Προφανώς με συμφέρει να πάρω ένα πακέτο των 5 ευρώ Talk to All 200' για να μιλήσω μέσα στις γιορτές με κόσμο, αλλά δεν μπορώ να βρω το πώς γίνεται η χρέωση - ανά λεπτό ή ανά 3λεπτο? Ευχαριστώ όπως πάντα προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Είχα από παλιά F2G2 αλλά από ότι διάβασα (δεν παρακολουθώ πολύ τις εξελίξεις) το πακέτο έχει καταργηθεί και ισχύουν πλέον στάνταρντ χρεώσεις, μάλλον αυτές εδώ? Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει? Προφανώς με συμφέρει να πάρω ένα πακέτο των 5 ευρώ Talk to All 200' για να μιλήσω μέσα στις γιορτές με κόσμο, αλλά δεν μπορώ να βρω το πώς γίνεται η χρέωση - ανά λεπτό ή ανά 3λεπτο? Ευχαριστώ όπως πάντα προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381 νομίζω εδώ αναφέρονται οι νέες χρεώσεις όσο για το πακέτο η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Χτες έληγε το πακέτο δεδομένων μου.. Αν έχω καταλάβει καλά, τα δεδομένα στη wind λήγουν το απόγευμα 6-8, οπότε και χρησιμοποίησα λίγο από το υπόλοιπό μου μέχρι το πρωί και μετά μόνο με Wi-Fi. Απόγευμα μέχρι και βράδυ ήμουν έξω. Έπαιρνα δεδομένα από τη δεύτερη συσκευή μου, που είχα κάνει hotspot, μέσω Wi-Fi. Σημείωση. Είχα στείλει ένα μήνυμα και ήμουν στα 0.8€ περίπου. Το βράδυ μου έρχεται μήνυμα ότι έχω υπόλοιπο λιγότερο από 0.5€.. Γυριζω σπίτι και μπαίνω, από περιέργεια στην εφαρμογή. Έγραφε υπόλοιπο 0€... Και σήμερα, όμορφα-όμορφα, έρχεται το μήνυμα της χρέωσης 1€, για mobile internet... Thanks, Wind! :down: Κόψε την προσφορά με τα 8€ και θα φύγω τρέχοντας. Μην τους αφήσεις, πάρε τηλέφωνο και ζήτα τα λεφτά σου πίσω. Εκεί στηρίζονται και το συνεχίζουν, στο οτι οι περισσότεροι δεν ασχολούνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Μην τους αφήσεις, πάρε τηλέφωνο και ζήτα τα λεφτά σου πίσω. Εκεί στηρίζονται και το συνεχίζουν, στο οτι οι περισσότεροι δεν ασχολούνται... Να σου πω. Ήδη σ' ένα αριθμό q, που έκαναν κάτι παρόμοιο, που έκανα και τις απαραίτητες κινήσεις, δεν επέστρεψαν τίποτα. Επίσης, αυτή τους η κίνηση είναι και η τελευταία που θα ανεχτώ. Αφού δε θέλουν συνδρομητές, που τους δίνουν περίπου 8€ το μήνα, ειδικά σε τέτοιες εποχές, στην επόμενη, έφυγα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Τους αρκεί να μπεις ακόμη και λίγο οποιαδήποτε στιγμή της μέρας που ΘΑ λήξει το πακέτο ίντερνετ για να σε χρεώσουν. Αυτό συμπεραίνω ως παθών και διαβάζοντας τις δεκάδες περιπτώσεις άλλων. Ίδια συμπεριφορά σε f2g και q.(σε μένα συνέβη σε q) Απ την άλλη όταν ξεχάστηκα και μπήκα στο ίντερνετ και μάλιστα για πάνω από 2 λεπτά στο νούμερο q που έχω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΈΧΩ ΠΑΚΈΤΟ είπα να δοκιμάσω να ενεργοποιήσω πακέτο ίντερνετ μετά από 5 λεπτά που το αντιλήφθηκα κι αν πάλι μου έρθει χρέωση 1 ευρώ την επομένη να το παίξω κι εγώ τρελιτσα όπως το παίζουν κι αυτοί και να το ζητήσω πίσω γιατί με χρέωσε εντός πακέτου . Τελικά όμως δεν ήρθε ποτέ χρέωση (αν και έπρεπε). Όσοι γράψαμε στο Facebook πήραμε το ευρώ μας πίσω με 1 λεπτό φασαρία 1 μετά υπομονή και δωρεάν. Δεξου το μειονέκτημα ώστε να μη σε επηρεάζει. Edited December 6, 2015 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Τους αρκεί να μπεις ακόμη και λίγο οποιαδήποτε στιγμή της μέρας που ΘΑ λήξει το πακέτο ίντερνετ για να σε χρεώσουν. Αυτό συμπεραίνω ως παθών και διαβάζοντας τις δεκάδες περιπτώσεις άλλων. Ίδια συμπεριφορά σε f2g και q.(σε μένα συνέβη σε q) Απ την άλλη όταν ξεχάστηκα και μπήκα στο ίντερνετ και μάλιστα για πάνω από 2 λεπτά στο νούμερο q που έχω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΈΧΩ ΠΑΚΈΤΟ είπα να δοκιμάσω να ενεργοποιήσω πακέτο ίντερνετ μετά από 5 λεπτά που το αντιλήφθηκα κι αν πάλι μου έρθει χρέωση 1 ευρώ την επομένη να το παίξω κι εγώ τρελιτσα όπως το παίζουν κι αυτοί και να το ζητήσω πίσω γιατί με χρέωσε εντός πακέτου . Τελικά όμως δεν ήρθε ποτέ χρέωση (αν και έπρεπε). Όσοι γράψαμε στο Facebook πήραμε το ευρώ μας πίσω με 1 λεπτό φασαρία 1 μετά υπομονή και δωρεάν. Δεξου το μειονέκτημα ώστε να μη σε επηρεάζει. 1€, για τα "τίποτα" MB, δε μπορώ να το δεχτώ τόσο εύκολα. Όλο και κάτι θα κάνω. Να πω ότι είχα τον αριθμό ως 3ο ή 4ο, να πω ok. Αλλά στο βασικό μου νούμερο, μου "κάθεται" κάπως. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Πάντως η Wind αυτή τη στιγμή το έχει ακόμα 6μηνο διάρκεια υπολοίπου: http://i.share.pho.to/04bd5ece_c.png Μένει να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 1€, για τα "τίποτα" MB, δε μπορώ να το δεχτώ τόσο εύκολα. Όλο και κάτι θα κάνω. Να πω ότι είχα τον αριθμό ως 3ο ή 4ο, να πω ok. Αλλά στο βασικό μου νούμερο, μου "κάθεται" κάπως. Δεν εννοώ να δεχτείς την απώλεια του ενός ευρώ αλλά αντιθέτως το ότι στην τελευταία μέρα συνηθίζουν να μας χρεώνουν και είναι στην επιλογή σου είτε να θυσιάζεις την τελευταία μέρα του πακέτου ίντερνετ η να ξοδέψεις 1 λεπτό από το χρόνο σου να το πάρεις πίσω μέσω μηνύματος στο Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδιά οι προσφορές έρχονται μάλλον τελειως τυχαια μέσα από το σύστημα τους. Και εξηγώ. Προσωπικά είμαι με αριθμό σε f2g από φορητότητα. ειχα what's up παλια και έκανα φορητότητα τότε με την προσφορά το 2013(;) που σου εδινε 300 λεπτά ομιλίας με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ. Το τελευταίο 1-1μιση χρόνο (ισως και περισσότερο) συνδιάζω τα 300 λεπτά ομιλιας, με την online ανανεωση χρόνου, οποτε μου δινουν με κάθε 10ευρη ανανέωση χρόνου, 300 λεπτά προς όλους και 1gb ιντερνετ. και τα λεφτά μου έμεναν στην κάρτα. Οποτε στην ουσια έβαζα 10ευρη κάρτα κάθε 1 μηνα περιπου. Πλέον από τον σεπτεμβρη περιπου, μου έρχεται και η προσφορά των 1500 λεπτων ομιλιας και 1500 mb. οποτε απο κει που έβαζα κάρτα 1 φορα το μηνα, πλέον βάζω κάθε 2 μηνες περιπου. Φιλος που εχει και αυτός αριθμό απο φορητότητα, δεν του ηρθε ποτε η προσφορά. το μονο που μπορω να σκεφτώ είναι ότι στέλνουν προσφορές σε αυτούς που έχουν μικρό υπόλοιπο γενικά ή μικρή κινηση στον λογαριασμό τους αλλά έχουν "δει" οτι κανουν αγορές και γενικά οταν πρεπει, "ταϊζουν" την κάρτα τους για να μην ξεμείνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 γεια σας .για να παρω το 1gb απο την προσφορα της wind με το shazam, θα πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη στο κινητο με mobile internet η απλα να την κατεβασω μεσω wifi και μετα να συνδεθω με mobile internet?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Δεν εννοώ να δεχτείς την απώλεια του ενός ευρώ αλλά αντιθέτως το ότι στην τελευταία μέρα συνηθίζουν να μας χρεώνουν και είναι στην επιλογή σου είτε να θυσιάζεις την τελευταία μέρα του πακέτου ίντερνετ η να ξοδέψεις 1 λεπτό από το χρόνο σου να το πάρεις πίσω μέσω μηνύματος στο Facebook. Α, κατάλαβα λάθος. Ναι, εννοείται ότι θα το κάνω αυτό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Εχθές έμαθα τυχαία οτι απο F2g2 μου ήμουν, με μετέφεραν στο απλό πρόγραμμα. Το έκαναν και σε κάποιον άλλον αυτό? Εχω την εντύπωση οτι δεν είναι και πολύ νόμιμο να το κάνουν αυτό, και μάλιστα χωρίς να με ενημερώσουν ή να ζητήσουν τη συγκατάθεσή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts