elkons Δημ. Τρίτη στις 06:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:03 μμ 1 hour ago, VIPdriver said: Summer data max offer ΥΓ: το κιού το δίνει με 12,50 Αφού μιλάμε για το ίδιο δίκτυο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκεί το δίνουν με διαφορετική τιμή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 06:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:07 μμ 2 minutes ago, elkons said: Αφού μιλάμε για το ίδιο δίκτυο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκεί το δίνουν με διαφορετική τιμή; Το q παίζει τον ρόλο του πιο οικονομικού πακέτου. Όπως ανάμεσα σε frog και what's up. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τρίτη στις 06:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:32 μμ (edited) 3 ώρες πριν, damianos said: ερώτηση του 1.000.000$!!!🤣 δύο συνδέσεις που λήγουν στης 17.07.2026 πώς θα της κάνω αίτημα στο cosmote neo με επιλογή υπαναχωρήσεις εάν η Νόβα ΜΟΥ τα κάνει κ τα δυο μεταφορά στο unlimited+40gb???🤔🤔🤔 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Η ονομασία unlimited προφανώς αναφέρεται στα λεπτά ομιλίας. Η διαφήμιση αυτή που παραθέτεις από πού ακριβώς είναι? Από την εφαρμογή της nova? Είναι προσφορά ανανέωσης ή είναι από κάποιο άλλο site που δίνει αυτό το συμβόλαιο σε νέες συνδέσεις? Κάνεις αίτηση για cosmote νέο, και πριν ενεργοποιηθει η sim, κάνεις υπαναχώρηση σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σου δώσει η nova οταν σε παρει τηλέφωνο για να σου κανει την όποια προσφορά η οποία προφανώς θα σε συμφέρει. Νομίζω δίνουν τηλέφωνο της cosmote που παίρνεις και ακυρώνεις τη φορητότητα. 13897 ήταν παλιά αν θυμάμαι καλά. Ήταν από τα νούμερα αυτά που έπαιρνες για να ζητήσεις φορητότητα στο δίκτυο. Τώρα σε αυτά τα νούμερα μπορείς να κάνεις και ακύρωση. Εάν έχεις πάντως καλό σήμα από cosmote το cosmote νέο μέχρι 15/7 σου δίνει 50 gb(+50 με payzy) με 21€ χωρίς δέσμευση. Και αν δεν κάνω λάθος ο πρώτος μήνας δωρεάν. Κανένας λόγος να μείνεις στην nova. Edited Τρίτη στις 06:33 μμ by kmpatra 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. Χθες στς 08:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:33 πμ Λογικά έχει απαντηθεί αλλά δεν πολύ παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό. Θα "ταΐζω" μόνο όταν χρειάζεται για ανανέωση έναν αριθμό Free2Go ώστε να μην χάνω το υπόλοιπο αλλά και τις εισερχόμενες. Ούτε κλήσεις θέλω, ούτε ίντερνετ, ούτε SMS. ίσως να υπάρχει και κάποιο συγκεκριμένο πακέτο που να συμφέρει καλύτερα. Δεν έχω ασχοληθεί. Συνεχίζουν να χρεώνουν αυθαίρετα ημερήσια χρήση internet άνευ λόγου; Να ζητήσω απενεργοποίηση των δεδομένων όπως έκανα παλαιότερα; Αν ναι. Με ποιον τρόπο να το κάνω; Θυμάμαι υπήρχε ένα chat. Ευχαριστώ ek tvn prot;ervn για τις απαντήσεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 09:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:12 πμ (edited) Υπάρχει τσατ,ζητα το απο εκει. Όμως αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το ίντερνετ θα πρεπει να ζητησεις παλι να το ανοίξουν. Απο εκει και περα οι επιλογές διατήρησης είναι: βάζεις μια φορά λεφτά και μένει ανοιχτό για εισερχόμενες και μηνύματα για 12 μήνες, εφόσον το κρατάς ανοιχτό. Αν το κλείνεις δεν θα έχεις ειδοποίηση κλήσεων ή αν το έχεις μόνιμα κλειστό υπάρχει πιθανότητα να πεσει η φραγή. Το υπόλοιπο χανεται στο 2μηνο. Εδω υπάρχει άλλη μια επιλογή: την τελευταία μέρα ενεργοποιεις πακέτο ή flashoffer διαρκειας 1 μηνα (στα flash μπορεί να υπάρχει και δίμηνο πακέτο με data για ΣΚ καποιες φορες) οπότε το υπόλοιπο αντί να λήξει παίρνει παράταση ως την ημερομηνία που λήγει το πακέτο που ενεργοποιείς. Οπότε δεν χάνεται ο,τι μένει για 1 μήνα ακόμα και δεν χρειάζεται άμεσα νέα ανανέωση. Το f2g εχει μονιμο πακετο 3 gb με 4,5€ για 1 μήνα,η πιο φτηνή λύση για την παράταση που λέμε. *Σε δικαρτο που εχω μια q που δεν εχει παντα δεδομενα, εχω βαλει παλια ανενεργη σιμ στο 2ο slot και επελεξα να βλεπει εκείνη για δεδομένα (δηλαδή τίποτα) Χρέωση δεν εχω δει. Εξαρτάται όμως και από τη συσκευή σου. Αλλη λυση η αλλαγή στο apn με κατι ακυρο αντι για myq/gint.... που εχει. Αλλα κι αυτο μπορει να το αλλαξει μονο του το τηλέφωνο κάποιες φορές. Edited Χθες στς 01:09 μμ by kmpatra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. Χθες στς 09:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:39 πμ Το flash offer του free2go είναι το αντίστοιχο του count down της Q;Έτσι με αντίστροφη μέτρηση κτλ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 09:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:44 πμ 4 minutes ago, glofiish said: Το flash offer του free2go είναι το αντίστοιχο του count down της Q;Έτσι με αντίστροφη μέτρηση κτλ; Ναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 01:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:08 μμ Δεν εχει ομως χαμηλότερη ανανέωση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 01:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:18 μμ 4 ώρες πριν, Vox said: Συνεχίζουν να χρεώνουν αυθαίρετα ημερήσια χρήση internet άνευ λόγου; Να ζητήσω απενεργοποίηση των δεδομένων όπως έκανα παλαιότερα; απλη λυση: σβυσε το apn, χωρις αυτο δεν μπαινουν τα "λογικα" τηλεφωνα 🙂 η λυση αυτη εφαρμοζεται ως προσθετη ασφαλεια οταν πατε σε χωρες του εξωτερικου π.χ. τουρκια, αλβανια, σερβια κλπ γιατι αλλοιως θα σας σκισουν σαν γατες ... λολ... To delete an APN on Android, open Settings, go to Network & Internet > Mobile Network > Access Point Names (or Connections > Mobile networks > Access Point Names on Samsung). Tap the APN, select the three dots in the corner, and choose Delete APN. 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. Χθες στς 02:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:17 μμ Καλησπέρα. Sorry αν έχει ειπωθεί ξανά. Πως βγαίνει το καθαρό ποσό που μπαίνει στο καρτοκινητο σε ανανέωση ;. Κάποιος τύπος ίσως. Ένα παράδειγμα. Ευχαριστω 3 Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 02:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:20 μμ 1 minute ago, The X said: Καλησπέρα. Sorry αν έχει ειπωθεί ξανά. Πως βγαίνει το καθαρό ποσό που μπαίνει στο καρτοκινητο σε ανανέωση ;. Κάποιος τύπος ίσως. Ένα παράδειγμα. Ευχαριστω Όταν θα βάλεις 14€, ουσιαστικά το διαιρείς με 1,1. Άρα 14:1,1=12,72€ 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. Χθες στς 04:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:06 μμ Free2go Ποιο είναι το πλεονέκτημά του έναντι άλλων εταιρειών; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 9 ώρες πριν, .... said: Free2go Ποιο είναι το πλεονέκτημά του έναντι άλλων εταιρειών; - Για διατήρηση αριθμού: κρατάει 13 μήνες χωρίς φραγή εισερχομένων εφόσον παραμένει συνδεδεμένο με το δίκτυο. - Η αγορά πακέτου παρατείνει την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου. - Σε (καλό) wifi στο εξωτερικό και σε λειτουργία πτήσης (για να μη χρεωθείς κατά λάθος) μιλάς σαν να είσαι Ελλάδα καθώς το wifi calling λειτουργεί σε όλες τις χώρες. - Πακέτο 3gb το μήνα με 4.5 ευρώ, δεν υπάρχει άλλη εταιρία που δίνει λίγα data το μήνα φθηνότερα. Στα αρνητικά, ακριβά πακέτα, τραγική υποστήριξη και σε κάποιες περιπτώσεις ημερήσιες χρεώσεις για data όταν είσαι εκτός πακέτου ενώ τα έχεις κλειστά. Edited 14 ώρες πριν by spiliot 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 2 ώρες πριν, spiliot said: - Για διατήρηση αριθμού: κρατάει 13 μήνες χωρίς φραγή εισερχομένων εφόσον είναι παραμένει συνδεδεμένο με το δίκτυο. - Η αγορά πακέτου παρατείνει την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου. - Σε (καλό) wifi στο εξωτερικό και σε λειτουργία πτήσης (για να μη χρεωθείς κατά λάθος) μιλάς σαν να είσαι Ελλάδα καθώς το wifi calling λειτουργεί σε όλες τις χώρες. - Πακέτο 3gb το μήνα με 4.5 ευρώ, δεν υπάρχει άλλη εταιρία που δίνει λίγα data το μήνα φθηνότερα. Στα αρνητικά, ακριβά πακέτα, τραγική υποστήριξη και σε κάποιες περιπτώσεις ημερήσιες χρεώσεις για data όταν είσαι εκτός πακέτου ενώ τα έχεις κλειστά. Να προσθέσουμε στα (σούπερ) θετικά το Buy More. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν https://www.facebook.com/reel/2474497129696294/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 21 ώρες πριν, kmpatra said: Υπάρχει τσατ,ζητα το απο εκει. Όμως αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το ίντερνετ θα πρεπει να ζητησεις παλι να το ανοίξουν. Απο εκει και περα οι επιλογές διατήρησης είναι: βάζεις μια φορά λεφτά και μένει ανοιχτό για εισερχόμενες και μηνύματα για 12 μήνες, εφόσον το κρατάς ανοιχτό. Αν το κλείνεις δεν θα έχεις ειδοποίηση κλήσεων ή αν το έχεις μόνιμα κλειστό υπάρχει πιθανότητα να πεσει η φραγή. Το υπόλοιπο χανεται στο 2μηνο. Εδω υπάρχει άλλη μια επιλογή: την τελευταία μέρα ενεργοποιεις πακέτο ή flashoffer διαρκειας 1 μηνα (στα flash μπορεί να υπάρχει και δίμηνο πακέτο με data για ΣΚ καποιες φορες) οπότε το υπόλοιπο αντί να λήξει παίρνει παράταση ως την ημερομηνία που λήγει το πακέτο που ενεργοποιείς. Οπότε δεν χάνεται ο,τι μένει για 1 μήνα ακόμα και δεν χρειάζεται άμεσα νέα ανανέωση. Το f2g εχει μονιμο πακετο 3 gb με 4,5€ για 1 μήνα,η πιο φτηνή λύση για την παράταση που λέμε. *Σε δικαρτο που εχω μια q που δεν εχει παντα δεδομενα, εχω βαλει παλια ανενεργη σιμ στο 2ο slot και επελεξα να βλεπει εκείνη για δεδομένα (δηλαδή τίποτα) Χρέωση δεν εχω δει. Εξαρτάται όμως και από τη συσκευή σου. Αλλη λυση η αλλαγή στο apn με κατι ακυρο αντι για myq/gint.... που εχει. Αλλα κι αυτο μπορει να το αλλαξει μονο του το τηλέφωνο κάποιες φορές. Ανανέωσα με 3GB στα 4,5 ευρώ για ένα μήνα. Ευχαριστώ. Πάντως από την κουβέντα που κάνω συνεχίζουν να χρεώνουν ακαθόριστα αν δεν υπάρχουν πακέτα δεδομένων. Ή αυτό το φαινόμενο έχει εξαλειφθεί; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 10 ώρες πριν, Konsta_ntina said: https://www.facebook.com/reel/2474497129696294/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Καλό που δίνει δώρο την 2η CU sim, που υπό κανονικές συνθήκες πρέπει να προκαταβάλεις 14€ για να την πάρεις, αλλά 1+1 δεν είναι γιατί ο ορισμός του 1+1 είναι ότι αγοράζω ένα προιόν και πέρνω ένα 2ο ίδιο ακριβώς, δηλαδή θα έπρεπε να είχε ίδιες επίσης παροχές εξαρχής. Το πακέτο με τα 300Gb + απεριόριστα λεπτα το εμφανίζει το Cu app σε όλους. Δεν έχει κάτι ειδικό αυτή η sim. 1 minute ago, Vox said: Ανανέωσα με 3GB στα 4,5 ευρώ για ένα μήνα. Ευχαριστώ. Πάντως από την κουβέντα που κάνω συνεχίζουν να χρεώνουν ακαθόριστα αν δεν υπάρχουν πακέτα δεδομένων. Ή αυτό το φαινόμενο έχει εξαλειφθεί; Ναι συνεχίζουν να χρέωνουν αυτόματα 2€ ημερήσιο πακέτο (1Gb αν θυμάμαι καλά) αν δεν έχεις κάθόλου υπόλοιπο σε δεδομένα μόλις βρεθεις εκτός wifi και δεν έχεις αλλάξει το apn. Εγώ έχω δημιούργήσει ένα άσχετο/άκυρο apn και βάζω αυτό. Εχω κρατήσει στις ρυθμίσεις και το κανονικό όταν θέλω να το ξαναβάζω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να μου το αλλάξει μόνο του το apn και να χρεωθώ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Κατέβασα τη παλιά έκδοση του F2G (ναι, λειτουργεί κανονοικά) και πήρα δωρεάν GB 😂 FREE2GO_3.0.12 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
.... Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 18 ώρες πριν, spiliot said: - Numara tutma özelliği: Şebekeye bağlı kaldığı sürece gelen aramaları engellemeden 13 ay boyunca geçerlidir. - Paket satın almak, bakiyenin geçerlilik süresini uzatır. - Yurt dışında (iyi) bir Wi-Fi ağına bağlıyken ve uçak modundayken (yanlışlıkla ücretlendirilmemek için), Wi-Fi aramaları tüm ülkelerde çalıştığı için sanki Yunanistan'daymış gibi konuşursunuz. - Aylık 4,5 euro karşılığında 3 GB'lık paket; aylık olarak daha ucuza bu kadar az veri sunan başka bir şirket yok. Olumsuz yönlerine gelince, pahalı paketler, berbat destek ve bazı durumlarda, paketiniz bittiğinde bile, kapatmış olmanıza rağmen günlük veri ücreti alınması. Μου είπαν ότι αν δεν ανανεώσω το υπόλοιπό μου για 4 μήνες, δεν θα μπορώ να λαμβάνω κλήσεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Επισημα αυτό ισχύει, σου είπαν αυτό που οφείλουν να σου πουν. Στην πραξη λαμβάνεις κλήσεις κανονικά και μετά τους 4 μήνες (πλην εξαιρέσεων , έχω αναφερθεί παραπάνω) Edited 4 ώρες πριν by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 21 ώρες πριν, .... said: Free2go Ποιο είναι το πλεονέκτημά του έναντι άλλων εταιρειών; Κανένα. Ίδια είναι όλα. Κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις. Κανένας ανταγωνισμός! ##### τι φάση ? 🤔 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 10 minutes ago, hercoulis said: τι φάση ? 🤔 🤔 Κατάσκοπος... Edited 3 ώρες πριν by VIPdriver 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Σχετικά με αυτά τα δύο ευρώ χρέωση όταν δεν έχεις πακέτο να ρωτήσω κάτι. Αν κάποιος δεν έχει πακέτο ενεργό και θέλει να βάλει λεφτά με σκοπό να αγοράσει. Υπάρχει κίνδυνος να του φάει 2 ευρώ πριν προλάβει να αγοράσει; Εννοώ στον ενδιάμεσο χρόνο;Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο ή κατι δεν καταλαβαίνω; Edited 2 ώρες πριν by glofiish 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, glofiish said: Σχετικά με αυτά τα δύο ευρώ χρέωση όταν δεν έχεις πακέτο να ρωτήσω κάτι. Αν κάποιος δεν έχει πακέτο ενεργό και θέλει να βάλει λεφτά με σκοπό να αγοράσει. Υπάρχει κίνδυνος να του φάει 2 ευρώ πριν προλάβει να αγοράσει; Εννοώ στον ενδιάμεσο χρόνο;Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο ή κατι δεν καταλαβαίνω; Εγώ στη θέση σου, πριν βαλω κάρτα, θα φρόντιζα να είμαι συνδεδεμένος με WiFi μέχρι να αγοράσω πακετο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Αν τα τρώει λέει, μόνο με Wi-Fi κάνε ανανέωση και πριν λήξουν τα προηγούμενα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts