Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 ώρες πριν, wayfunbug said:

Η προσφορά 13/15€ τον μήνα για απεριόριστα δεν ισχύει πια; Κι αν ισχύει, ξέρει κανείς τι ΠΟΧ έχει;

Εγώ δεν ξέρω τι είναι το ΠΟΧ

27 minutes ago, wayfunbug said:

Εννοώ Πολιτική Ορθής Χρήσης, δηλαδή αν έχει πχ. όριο στα 300GB με πλήρη ταχύτητα

Ρώτησέ τους στο τηλέφωνο. Στα πρώτα έλεγαν πως δεν είχε 

23 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said:

Μου ήρθε κι εμένα χθες. Αναμενόμενο. Έλεγαν ότι η προσφορά ήταν για πάντα, εγώ το περίμενα ότι μετά από 1 χρόνο θα φάμε "άκυρο"... 

Το F2G είναι πανάκριβο πλέον. Αν μου πάρουν πίσω και τα 400+GB που έχω μαζεμένα ως bonus νέου συνδρομητή, έφυγα (ξανά) για VF CU και την ετήσια προσφορά με τα 110€.

Πρέπει να με περνάς κάτι μέρες, για να δούμε πότε θα έρθει αυτό το μνμ σε μένα. 🤨

Τώρα διάβασα και του @sou_d

Αν μείνουν τα 400& θα φτάσω μέχρι την Black Friday..

Γιατί, το άγχος της ανανέωσης για να μη χαθούν δεν λέει, και συμφέρει το χρόνιο πακέτο. 

Γιατί η αυτόματη ανανέωση, να τα παίρνει δηλαδή αυτόματα από την κάρτα, δεν δουλεύει καλά με τις ημερομηνίες, και μπορεί να καθυστερήσει και να χαθούν όλα. 

Edited by hercoulis

Υπενθύμιση παρακαλώ.

Ποίο είναι το SMS για το δωράκι τον 8,90 με τα 256 γίγας κ απεριόριστα λεπτά ομιλίας ???

UD ΣTO 12410!???🤔

Edited by damianos

19 ώρες πριν, damianos said:

Υπενθύμιση παρακαλώ.

Ποίο είναι το SMS για το δωράκι τον 8,90 με τα 256 γίγας κ απεριόριστα λεπτά ομιλίας ???

UD ΣTO 12410!???🤔

Ήταν. Αν θυμάμαι καλά έχει αναφερθεί ότι δεν λειτουργεί πλέον και δεν υπάρχει κάποιο sms για την καινούργια version της προσφοράς (από τότε δηλαδή που έκοψε τα απεριόριστα)

Είναι κανείς Ευρώπη με free2go; Έχω συγγενή και μετά τα Χριστούγεννα που ήταν Ελλάδα πλέον είναι σαν να μην λειτουργεί. Δλδ πάνω στο δίμηνο..

Έκανε επανεκκίνηση τίποτα..

Δεν μπορεί να μπει με χειροκίνητη επιλογή δικτύου πουθενά.

Ούτε το vowifi δουλεύει.

Edited by cu2goup

39 minutes ago, cu2goup said:

Είναι κανείς Ευρώπη με free2go; Έχω συγγενή και μετά τα Χριστούγεννα που ήταν Ελλάδα πλέον είναι σαν να μην λειτουργεί. Δλδ πάνω στο δίμηνο..

Έκανε επανεκκίνηση τίποτα..

Δεν μπορεί να μπει με χειροκίνητη επιλογή δικτύου πουθενά.

Ούτε το vowifi δουλεύει.

Μια φίλη που έχω στην Αγγλία κι έχει F2G, πάντα πρέπει να'χει ενεργή σύνδεση, δηλαδή να μην έχει μηδενικό υπόλοιπο. Αλλιώς δεν έχει ούτε εισερχόμενες.
Πες του συγγενή σου να κάνει μια ανανέωση (ή καν'τη του εσύ) και φροντίστε να'χει πάντα έστω κι ένα λεπτό χρηματικό υπόλοιπο.

2 ώρες πριν, epolala said:

Μια φίλη που έχω στην Αγγλία κι έχει F2G, πάντα πρέπει να'χει ενεργή σύνδεση, δηλαδή να μην έχει μηδενικό υπόλοιπο. Αλλιώς δεν έχει ούτε εισερχόμενες.
Πες του συγγενή σου να κάνει μια ανανέωση (ή καν'τη του εσύ) και φροντίστε να'χει πάντα έστω κι ένα λεπτό χρηματικό υπόλοιπο.

Ούτε με vowifi ε;

Καλησπέρα σας.

Προσπαθει η σύζυγος να ενεργοποιήσει iMessage σε iPhone 17 και δεν γίνεται με τίποτα.

Ενω στην eSIM της COSMOTE ενεργοποιείται κανονικά ,στη nova στριφογυρίζει και δεν ενεργοποιείται με τίποτε.

Καλεσαμε και Apple και nova και μας είπαν ότι μπορεί να σταλεί το κρυφό μήνυμα στην Apple για ενεργοποίηση .

Καμμια βοήθεια;;

Just now, hotcarver1 said:

Καλησπέρα σας.

Προσπαθει η σύζυγος να ενεργοποιήσει iMessage σε iPhone 17 και δεν γίνεται με τίποτα.

Ενω στην eSIM της COSMOTE ενεργοποιείται κανονικά ,στη nova στριφογυρίζει και δεν ενεργοποιείται με τίποτε.

Καλεσαμε και Apple και nova και μας είπαν ότι μπορεί να σταλεί το κρυφό μήνυμα στην Apple για ενεργοποίηση .

Καμμια βοήθεια;;

Για free to go μιλας; Υπόλοιπο έχει στη κάρτα; 

1 minute ago, hotcarver1 said:

Free to go σωστά .

Εχει υπόλοιπο ναι βάλαμε 15 ευρώ.

Τότε περίμενε λίγο. 

Για να ενεργοποιηθεί το FaceTime χρειάζεται μια χρέωση 7 λεπτά αν δε κάνω λάθος. Για αυτό σε ρωτάω για το υπόλοιπο 

Edited by evang.t

5 minutes ago, evang.t said:

Τότε περίμενε λίγο. 

Για να ενεργοποιηθεί το FaceTime χρειάζεται μια χρέωση 7 λεπτά αν δε κάνω λάθος. Για αυτό σε ρωτάω για το υπόλοιπο 

Ναι το ξέρω .

Καλεσαμε χθες την Apple ,άνοιξαν case ,της είπαν να βάλει υπόλοιπο μέσα και να κλείσει το iMessage και FaceTime για 24h.

Ανοιξε σήμερα ,πριν κάνα μισάωρο και κάνει το ίδιο ,στριφογυρίζει .

Απο την Apple που κάλεσε ,της είπαν να ξαναπάρει τον πάροχο,όπου μας διαβεβαίωσαν ότι μπορεί και να στείλει και να λάβει sms από Αμερική.

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη..

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Δεν σταμάτησε ποτέ.

Έχει κάνα μήνα που εμφάνιζε μόνο 35 γίγα και σήμερα εμφανίστηκε αυτό με το powerbank. 

1 hour ago, wayfunbug said:

Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει αν έχει κόφτη;

Δεν θα σου πω "δεν έχει".

Μπορώ όμως να σου πω πως κανείς δεν έχει φτάσει αυτόν τον κόφτη (αν έχει). Δεν υπάρχει μαρτυρία για κόφτη εδώ μέσα. Και πίστεψέ με υπάρχουν άνθρωποι που για να φτάσουν στον κόφτη θα κατέβαζαν terabytes ολόκληρα..

5 minutes ago, hercoulis said:

Έχει κάνα μήνα που εμφάνιζε μόνο 35 γίγα και σήμερα εμφανίστηκε αυτό με το powerbank. 

Το "κέντρο καρτοκινητής" δεν σταμάτησε. Μήπως μπερδεύεσαι με το επίσημο site;

Edited by cu2goup