sou_d Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, wayfunbug said: Η προσφορά 13/15€ τον μήνα για απεριόριστα δεν ισχύει πια; Κι αν ισχύει, ξέρει κανείς τι ΠΟΧ έχει; Εγώ δεν ξέρω τι είναι το ΠΟΧ 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Περιορισμός οριου χρήσης? 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) Ποτέ όταν χρειάζεται😀 Edited 12 Φεβρουαρίου by Konsta_ntina 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Εννοώ Πολιτική Ορθής Χρήσης, δηλαδή αν έχει πχ. όριο στα 300GB με πλήρη ταχύτητα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, kmpatra said: Περιορισμός οριου χρήσης? Πολιτικη Ορθης Χρησης 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, wayfunbug said: Εννοώ Πολιτική Ορθής Χρήσης, δηλαδή αν έχει πχ. όριο στα 300GB με πλήρη ταχύτητα Ρώτησέ τους στο τηλέφωνο. Στα πρώτα έλεγαν πως δεν είχε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) 23 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Μου ήρθε κι εμένα χθες. Αναμενόμενο. Έλεγαν ότι η προσφορά ήταν για πάντα, εγώ το περίμενα ότι μετά από 1 χρόνο θα φάμε "άκυρο"... Το F2G είναι πανάκριβο πλέον. Αν μου πάρουν πίσω και τα 400+GB που έχω μαζεμένα ως bonus νέου συνδρομητή, έφυγα (ξανά) για VF CU και την ετήσια προσφορά με τα 110€. Πρέπει να με περνάς κάτι μέρες, για να δούμε πότε θα έρθει αυτό το μνμ σε μένα. 🤨 Τώρα διάβασα και του @sou_d Αν μείνουν τα 400& θα φτάσω μέχρι την Black Friday.. Γιατί, το άγχος της ανανέωσης για να μη χαθούν δεν λέει, και συμφέρει το χρόνιο πακέτο. Γιατί η αυτόματη ανανέωση, να τα παίρνει δηλαδή αυτόματα από την κάρτα, δεν δουλεύει καλά με τις ημερομηνίες, και μπορεί να καθυστερήσει και να χαθούν όλα. Edited 12 Φεβρουαρίου by hercoulis 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Υπενθύμιση παρακαλώ. Ποίο είναι το SMS για το δωράκι τον 8,90 με τα 256 γίγας κ απεριόριστα λεπτά ομιλίας ??? UD ΣTO 12410!???🤔 Edited 17 Φεβρουαρίου by damianos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Flash 60 Nights Offer Διάρκεια 60 νύχτες Λογικά παράταση χρημ. υπολ, για 2 μήνες... 🙄 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, damianos said: Υπενθύμιση παρακαλώ. Ποίο είναι το SMS για το δωράκι τον 8,90 με τα 256 γίγας κ απεριόριστα λεπτά ομιλίας ??? UD ΣTO 12410!???🤔 Ήταν. Αν θυμάμαι καλά έχει αναφερθεί ότι δεν λειτουργεί πλέον και δεν υπάρχει κάποιο sms για την καινούργια version της προσφοράς (από τότε δηλαδή που έκοψε τα απεριόριστα) 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Δίνει 250GB για 5 μέρες με 2.90€ λόγω καθαρής Δευτέρας. Ενεργοποίηση μέχρι 25/02 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) Είναι κανείς Ευρώπη με free2go; Έχω συγγενή και μετά τα Χριστούγεννα που ήταν Ελλάδα πλέον είναι σαν να μην λειτουργεί. Δλδ πάνω στο δίμηνο.. Έκανε επανεκκίνηση τίποτα.. Δεν μπορεί να μπει με χειροκίνητη επιλογή δικτύου πουθενά. Ούτε το vowifi δουλεύει. Edited 25 Φεβρουαρίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 39 minutes ago, cu2goup said: Είναι κανείς Ευρώπη με free2go; Έχω συγγενή και μετά τα Χριστούγεννα που ήταν Ελλάδα πλέον είναι σαν να μην λειτουργεί. Δλδ πάνω στο δίμηνο.. Έκανε επανεκκίνηση τίποτα.. Δεν μπορεί να μπει με χειροκίνητη επιλογή δικτύου πουθενά. Ούτε το vowifi δουλεύει. Μια φίλη που έχω στην Αγγλία κι έχει F2G, πάντα πρέπει να'χει ενεργή σύνδεση, δηλαδή να μην έχει μηδενικό υπόλοιπο. Αλλιώς δεν έχει ούτε εισερχόμενες. Πες του συγγενή σου να κάνει μια ανανέωση (ή καν'τη του εσύ) και φροντίστε να'χει πάντα έστω κι ένα λεπτό χρηματικό υπόλοιπο. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, epolala said: Μια φίλη που έχω στην Αγγλία κι έχει F2G, πάντα πρέπει να'χει ενεργή σύνδεση, δηλαδή να μην έχει μηδενικό υπόλοιπο. Αλλιώς δεν έχει ούτε εισερχόμενες. Πες του συγγενή σου να κάνει μια ανανέωση (ή καν'τη του εσύ) και φροντίστε να'χει πάντα έστω κι ένα λεπτό χρηματικό υπόλοιπο. Ούτε με vowifi ε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας. Προσπαθει η σύζυγος να ενεργοποιήσει iMessage σε iPhone 17 και δεν γίνεται με τίποτα. Ενω στην eSIM της COSMOTE ενεργοποιείται κανονικά ,στη nova στριφογυρίζει και δεν ενεργοποιείται με τίποτε. Καλεσαμε και Apple και nova και μας είπαν ότι μπορεί να σταλεί το κρυφό μήνυμα στην Apple για ενεργοποίηση . Καμμια βοήθεια;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Just now, hotcarver1 said: Καλησπέρα σας. Προσπαθει η σύζυγος να ενεργοποιήσει iMessage σε iPhone 17 και δεν γίνεται με τίποτα. Ενω στην eSIM της COSMOTE ενεργοποιείται κανονικά ,στη nova στριφογυρίζει και δεν ενεργοποιείται με τίποτε. Καλεσαμε και Apple και nova και μας είπαν ότι μπορεί να σταλεί το κρυφό μήνυμα στην Apple για ενεργοποίηση . Καμμια βοήθεια;; Για free to go μιλας; Υπόλοιπο έχει στη κάρτα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Just now, evang.t said: Για free to go μιλας; Υπόλοιπο έχει στη κάρτα; Free to go σωστά . Εχει υπόλοιπο ναι βάλαμε 15 ευρώ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 1 minute ago, hotcarver1 said: Free to go σωστά . Εχει υπόλοιπο ναι βάλαμε 15 ευρώ. Τότε περίμενε λίγο. Για να ενεργοποιηθεί το FaceTime χρειάζεται μια χρέωση 7 λεπτά αν δε κάνω λάθος. Για αυτό σε ρωτάω για το υπόλοιπο Edited 25 Φεβρουαρίου by evang.t 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, evang.t said: Τότε περίμενε λίγο. Για να ενεργοποιηθεί το FaceTime χρειάζεται μια χρέωση 7 λεπτά αν δε κάνω λάθος. Για αυτό σε ρωτάω για το υπόλοιπο Ναι το ξέρω . Καλεσαμε χθες την Apple ,άνοιξαν case ,της είπαν να βάλει υπόλοιπο μέσα και να κλείσει το iMessage και FaceTime για 24h. Ανοιξε σήμερα ,πριν κάνα μισάωρο και κάνει το ίδιο ,στριφογυρίζει . Απο την Apple που κάλεσε ,της είπαν να ξαναπάρει τον πάροχο,όπου μας διαβεβαίωσαν ότι μπορεί και να στείλει και να λάβει sms από Αμερική. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Αυτό πρέπει να είναι νέο. Πάλι απεριόριστα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, hercoulis said: Αυτό πρέπει να είναι νέο. Πάλι απεριόριστα. Δεν σταμάτησε ποτέ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Το power bank δωρο ειναι καινούργιο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει αν έχει κόφτη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Δεν σταμάτησε ποτέ. Έχει κάνα μήνα που εμφάνιζε μόνο 35 γίγα και σήμερα εμφανίστηκε αυτό με το powerbank. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, wayfunbug said: Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει αν έχει κόφτη; Δεν θα σου πω "δεν έχει". Μπορώ όμως να σου πω πως κανείς δεν έχει φτάσει αυτόν τον κόφτη (αν έχει). Δεν υπάρχει μαρτυρία για κόφτη εδώ μέσα. Και πίστεψέ με υπάρχουν άνθρωποι που για να φτάσουν στον κόφτη θα κατέβαζαν terabytes ολόκληρα.. 5 minutes ago, hercoulis said: Έχει κάνα μήνα που εμφάνιζε μόνο 35 γίγα και σήμερα εμφανίστηκε αυτό με το powerbank. Το "κέντρο καρτοκινητής" δεν σταμάτησε. Μήπως μπερδεύεσαι με το επίσημο site; Edited 25 Φεβρουαρίου by cu2goup 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts