empeiros Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 (edited) 1 hour ago, cu2goup said: Τι να γίνει; Δεν θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο.. Καλύτερα αφού λήξει το προηγούμενο να βάζεις το επόμενο για να κερδίζεις μία μέρα. Απλά θέλω να ξέρω αν μπορώ να ενεργοποιήσω το επόμενο πριν ληξει το προηγούμενο ωστε να έχω απεριόριστα data και ομιλία για πάντα Edited June 15, 2025 by empeiros 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 1 hour ago, empeiros said: Γεια σας για να έχω απεριόριστα με τα 13 ευρώ συνεχώς μπορώ να πάρω το απαραίτητο πακέτο μία μέρα πριν ληξει ο μήνας ή πρέπει πρώτα να ληξει ο προηγούμενος; Ναι, μπορεί να ενεργοποιηθεί και πριν τη λήξη του προηγούμενου πακέτου (κάνει και rollover, μεταφέρει τα υπόλοιπα στον επόμενο μήνα). Υπάρχει και η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. 1 hour ago, empeiros said: Γιατί σε αυτή την περίπτωση τι θα γίνει στο μέσοδιάστημα από τη λήξη του ενός πακέτου έως την ενεργοποίηση του επόμενου; Αν λήξουν όλες οι παροχές, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ανοίξετε τα δεδομένα. Δυστυχώς δεν υπάρχει υπηρεσία διακοπής ίντερνετ (όπως το cosmote myinternet) και χρεώνει αυτόματα. Χρέωση Mobile Internet Daily 2,50€/1GΒ για 1 ημέρα ** ** Εφαρμόζεται σε περίπτωση μη ενεργής προπληρωμένης υπηρεσίας για χρήση mobile Internet και μετά την κατανάλωση δεδομένων 100kb, ενώ σε περίπτωση μη επαρκούς διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Mobile Internet Daily, εφαρμόζεται χρέωση €0,10 /ΜΒ Τιμοκατάλογος 5/2025 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 17 minutes ago, vslk said: Δυστυχώς δεν υπάρχει υπηρεσία διακοπής ίντερνετ (όπως το cosmote myinternet) και χρεώνει αυτόματα. Χρέωση Mobile Internet Daily 2,50€/1GΒ για 1 ημέρα ** ** Εφαρμόζεται σε περίπτωση μη ενεργής προπληρωμένης υπηρεσίας για χρήση mobile Internet και μετά την κατανάλωση δεδομένων 100kb, ενώ σε περίπτωση μη επαρκούς διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Mobile Internet Daily, εφαρμόζεται χρέωση €0,10 /ΜΒ Τιμοκατάλογος 5/2025 Ενεργοποιείς αυτό και δε σε χρεώνει. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 (edited) On 11/6/2025 at 5:15 ΜΜ, damianos said: Ήρθε και η αύξηση 🥵 Δυστυχώς κάθε τρίμηνο με τετράμηνο αύξηση κατά 1 ευρώ σε αυτές τις προσφορές, είναι τραγικοί, πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα ΕΕ αυξάνονται η τιμολόγηση ίντερνετ και μάλιστα με κόφτη σε χρήση δεδομένα, και να φανταατεις είχα βάλει τελευταία φορά αυτό το ποσό για να έχω 2 φορές x 7.80 και τώρα που πήγε 8.90 πρέπει κάνω ανανέωση για 0.20 λεπτά που υπολείπονται για τον Ιούλιο. 😡😠 Το ίδιο συνεβει οταν πηγε 7.80 από 7 ευρώ η λίγο λιγότερο που ήταν. Edited June 16, 2025 by alextrela 3 3 Παράθεση OnePlus Nord 4 - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Με αυτή την τιμή που το βάλανε, με τα 99€ συμφέρει γιατί ξενοιάζεις. Λάθος, είδα την εφαρμογή q & νόμισα πως έγραφα στο q. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 (edited) On 12/6/2025 at 7:22 ΜΜ, damierom said: Ακριβώς μία βδομάδα πέρασε και τα απεριοριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας ακόμη δεν έχουν ενεργοποιηθεί. έχω καλέσει οκτώ φορές το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έχουν γίνει επτά αιτήματα ελέγχου και τα έξι απαντήθηκαν με γραπτό μήνυμα ότι οι παροχές έχουν αποδοθεί σωστά. άκρη δε βγάζω με κανέναν απ’ αυτούς, είναι όλοι άσχετοι το μόνο που ξέρουν είναι να προωθούν αίτημα ελέγχου... Απελπισία και μόνο απελπισία... Λοιπόν.. μόλις έλαβα τον φάκελο με τις φορητότητες που έλεγα.. έχει ένα χαρτί μέσα που γράφει ότι από τη στιγμή που θα έρθει το sms καλωσορίσματος, πρέπει οπωσδήποτε να περάσει μισή ώρα και μετά να βάλουμε κάρτα. Μάλλον λόγω της δικής σου περίπτωσης τώρα το διευκρινίζουν.. Οπότε μάλλον βιάστηκες και έγινε ό,τι έγινε στην περίπτωσή σου.. Edited June 16, 2025 by cu2goup 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: Λοιπόν.. μόλις έλαβα τον φάκελο με τις φορητότητες που έλεγα.. έχει ένα χαρτί μέσα που γράφει ότι από τη στιγμή που θα έρθει το sms καλωσορίσματος, πρέπει οπωσδήποτε να περάσει μισή ώρα και μετά να βάλουμε κάρτα. Μάλλον λόγω της δικής σου περίπτωσης τώρα το διευκρινίζουν.. Οπότε μάλλον βιάστηκες και έγινε ό,τι έγινε στην περίπτωσή σου.. Ναι, συχνά συμβαίνουν λάθη και αστοχίες συστημικές ή ανθρώπινες. Αλλά το ουσιαστικό ζήτημα εδώ ήταν ότι δεν υπήρχε η βούληση να το διορθώσουν. Δηλαδη, εντάξει κύριε μπλέχτηκαν τα συστήματα. Τα ακυρώνουμε όλα παρτε καινούργια sim σε 48 ώρες και νέα ενεργοποίήση. Τόοοοοσο δύσκολο ήταν αυτό; 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: Μάλλον λόγω της δικής σου περίπτωσης τώρα το διευκρινίζουν.. οχι αυτο δεν ειναι καινουργιο, το θυμαμαι να το ειχαν στειλει πριν μηνες στην πρωτη φουρνια φορητοτητας που εκανα 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 4 minutes ago, HEO said: οχι αυτο δεν ειναι καινουργιο, το θυμαμαι να το ειχαν στειλει πριν μηνες στην πρωτη φουρνια φορητοτητας που εκανα Στις αρχές λέγανε μόνο να περιμένεις να έρθουν τα μηνύματα καλωσορίσματος.. έκανα κι εγώ αφού . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Στις αρχές λέγανε μόνο να περιμένεις να έρθουν τα μηνύματα καλωσορίσματος.. έκανα κι εγώ αφού . εγω θυμαμαι μισαωρο αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια θυμαμαι μαλιστα να μου το λεει και προφορικα η κοπελα 8 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 έφερα το κυρίως νούμερο μου σε Nova free2go και βάζοντας κάρτα 13€ κάθε μήνα και για 12 μήνες θα έχω απεριόριστα λεπτά & data καθώς και 300 sms,πάρα πολύ καλή προσφορά!! 8 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Με 13€ Απεριόριστα το κάνανε? Εγώ το έχω με 1000´ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 (edited) 14 minutes ago, hercoulis said: Με 13€ Απεριόριστα το κάνανε? Εγώ το έχω με 1000´ Μέσω site πλέον απεριόριστα, πήρα την προηγούμενη βδομάδα. https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7375891 Edited June 16, 2025 by KrisB-free97 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 3 ώρες πριν, cu2goup said: Λοιπόν.. μόλις έλαβα τον φάκελο με τις φορητότητες που έλεγα.. έχει ένα χαρτί μέσα που γράφει ότι από τη στιγμή που θα έρθει το sms καλωσορίσματος, πρέπει οπωσδήποτε να περάσει μισή ώρα και μετά να βάλουμε κάρτα. Μάλλον λόγω της δικής σου περίπτωσης τώρα το διευκρινίζουν.. Οπότε μάλλον βιάστηκες και έγινε ό,τι έγινε στην περίπτωσή σου.. Η μισή ώρα γιατί χρειάζεται; Ψωμί ζυμωσαμε και χρειάζεται να ξεκουραστεί η ζύμη 🤔 5 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 καλησπέρα , υπάρχει ελπιδα για esim f2g που να δουλέψει σε edge 50 ultra Motorola? επίσης το Vowifi ξέρουμε αν δουλεύει σε αυτό το κινητό? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Δίνει η NOVA eSIM στη καρτοκινητή; Ειχε ακουστεί για Σεπτέμβρη του 2024 τωρα δεν ξέρω. https://myphone.gr/forum/topic/199732/?do=findComment&comment=7278875 Ήδη είχε αργήσει βέβαια να δώσει στα συμβόλαια. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 5 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 ΔΕΝ μπαίνει Spotify και ΔΕΝ δουλεύει καθόλου το αποτύπωμα στο Web banking... 😋 Καμία ιδέα??? Έχω ήδη βάλει επέκταση μνήμης 32 ολόκληρα Mb....🤯 4 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 7 ώρες πριν, vslk said: Αυτό που έδινε παράταση στο χρηματικό υπόλοιπο για δυο μήνες από 4,5€ πήρε 1€ αύξηση 2 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 34 minutes ago, advantix said: Αυτό που έδινε παράταση στο χρηματικό υπόλοιπο για δυο μήνες από 4,5€ πήρε 1€ αύξηση 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 38 minutes ago, advantix said: Αυτό που έδινε παράταση στο χρηματικό υπόλοιπο για δυο μήνες από 4,5€ πήρε 1€ αύξηση οχι το 4.5 ευρω ειναι για τα ΣΚ 2 μηνων αυτο ειναι για 60 βραδια 10 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 51 minutes ago, HEO said: οχι το 4.5 ευρω ειναι για τα ΣΚ 2 μηνων αυτο ειναι για 60 βραδια Α ευτυχώς γιατί έχω 4,60€ κάτι περίσσευμα και περιμένω αυτήν την προσφορά μέχρι 4/7 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 (edited) Λέτε την άλλη Τετάρτη 25/06 να είναι το flash offer με τα 8 σαββατοκύριακα 100 γίγας για 4,5 ευρώ???🧐 Edited June 18, 2025 by damianos 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 7 minutes ago, damianos said: Λέτε την άλλη Τετάρτη 25/06 να είναι το flash offer με τα 8 σαββατοκύριακα 250 γίγας για 4,5 ευρώ???🧐 Εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτό πάντως. Γιατί μέχρι τις 7 του άλλου πρέπει να κάνω ανανέωση. 13€ 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts