Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, cu2goup said:

Τι να γίνει; Δεν θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο..

Καλύτερα αφού λήξει το προηγούμενο να βάζεις το επόμενο για να κερδίζεις μία μέρα.

Απλά θέλω να ξέρω αν μπορώ να ενεργοποιήσω το επόμενο πριν ληξει το προηγούμενο ωστε να έχω απεριόριστα data και ομιλία για πάντα

Edited by empeiros

1 hour ago, empeiros said:

Γεια σας για να έχω απεριόριστα με τα 13 ευρώ συνεχώς μπορώ να πάρω το απαραίτητο πακέτο μία μέρα πριν ληξει ο  μήνας ή  πρέπει πρώτα να ληξει ο προηγούμενος;

Ναι, μπορεί να ενεργοποιηθεί και πριν τη λήξη του προηγούμενου πακέτου (κάνει και rollover, μεταφέρει τα υπόλοιπα στον επόμενο μήνα).

Υπάρχει και η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου.

1 hour ago, empeiros said:

Γιατί σε αυτή την περίπτωση τι θα γίνει στο μέσοδιάστημα από τη λήξη του ενός πακέτου έως την ενεργοποίηση του επόμενου;

Αν λήξουν όλες οι παροχές, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ανοίξετε τα δεδομένα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει υπηρεσία διακοπής ίντερνετ (όπως το cosmote myinternet) και χρεώνει αυτόματα.

Χρέωση Mobile Internet Daily 2,50€/1GΒ για 1 ημέρα **

** Εφαρμόζεται σε περίπτωση μη ενεργής προπληρωμένης υπηρεσίας για χρήση mobile Internet και μετά την κατανάλωση δεδομένων 100kb, ενώ σε περίπτωση μη επαρκούς διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Mobile Internet Daily, εφαρμόζεται χρέωση €0,10 /ΜΒ

Τιμοκατάλογος 5/2025

17 minutes ago, vslk said:

Δυστυχώς δεν υπάρχει υπηρεσία διακοπής ίντερνετ (όπως το cosmote myinternet) και χρεώνει αυτόματα.

Χρέωση Mobile Internet Daily 2,50€/1GΒ για 1 ημέρα **

** Εφαρμόζεται σε περίπτωση μη ενεργής προπληρωμένης υπηρεσίας για χρήση mobile Internet και μετά την κατανάλωση δεδομένων 100kb, ενώ σε περίπτωση μη επαρκούς διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Mobile Internet Daily, εφαρμόζεται χρέωση €0,10 /ΜΒ

Τιμοκατάλογος 5/2025

Ενεργοποιείς αυτό και δε σε χρεώνει.  

IMG_7503.jpeg

On 11/6/2025 at 5:15 ΜΜ, damianos said:

Ήρθε και η αύξηση 🥵

Screenshot_2025-06-11-17-14-11-434_co.trebbble.android.wind.q.jpg

Δυστυχώς κάθε τρίμηνο με τετράμηνο αύξηση κατά 1 ευρώ σε αυτές τις προσφορές, είναι τραγικοί, πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα ΕΕ αυξάνονται η τιμολόγηση ίντερνετ και μάλιστα με κόφτη σε χρήση δεδομένα, και να φανταατεις είχα βάλει τελευταία φορά αυτό το ποσό για να έχω 2 φορές x 7.80 και τώρα που πήγε 8.90 πρέπει κάνω ανανέωση για 0.20 λεπτά που υπολείπονται για τον Ιούλιο. 😡😠

Το ίδιο συνεβει οταν πηγε 7.80 από 7 ευρώ η λίγο λιγότερο που ήταν.

Screenshot_20250616-111223_FREE2GO.png

Screenshot_20250616-111228_FREE2GO.png

Edited by alextrela

OnePlus Nord 4 - Motorola Edge 60 Pro

Με αυτή την τιμή που το βάλανε, με τα 99€ συμφέρει γιατί ξενοιάζεις.

Λάθος, είδα την εφαρμογή q & νόμισα πως έγραφα στο q.

On 12/6/2025 at 7:22 ΜΜ, damierom said:

Ακριβώς μία βδομάδα πέρασε και τα απεριοριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας ακόμη δεν έχουν ενεργοποιηθεί. έχω καλέσει οκτώ φορές το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έχουν γίνει επτά αιτήματα ελέγχου και τα έξι απαντήθηκαν με γραπτό μήνυμα ότι οι παροχές έχουν αποδοθεί σωστά. άκρη δε βγάζω με κανέναν απ’ αυτούς, είναι όλοι άσχετοι το μόνο που ξέρουν είναι να προωθούν αίτημα ελέγχου... Απελπισία και μόνο απελπισία...

Λοιπόν.. μόλις έλαβα τον φάκελο με τις φορητότητες που έλεγα.. έχει ένα χαρτί μέσα που γράφει ότι από τη στιγμή που θα έρθει το sms καλωσορίσματος, πρέπει οπωσδήποτε να περάσει μισή ώρα και μετά να βάλουμε κάρτα.

Μάλλον λόγω της δικής σου περίπτωσης τώρα το διευκρινίζουν..

Οπότε μάλλον βιάστηκες και έγινε ό,τι έγινε στην περίπτωσή σου..

Edited by cu2goup

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Λοιπόν.. μόλις έλαβα τον φάκελο με τις φορητότητες που έλεγα.. έχει ένα χαρτί μέσα που γράφει ότι από τη στιγμή που θα έρθει το sms καλωσορίσματος, πρέπει οπωσδήποτε να περάσει μισή ώρα και μετά να βάλουμε κάρτα.

Ναι, συχνά συμβαίνουν λάθη και αστοχίες συστημικές ή ανθρώπινες. Αλλά το ουσιαστικό ζήτημα εδώ ήταν ότι δεν υπήρχε η βούληση να το διορθώσουν. Δηλαδη, εντάξει κύριε μπλέχτηκαν τα συστήματα. Τα ακυρώνουμε όλα παρτε καινούργια sim σε 48 ώρες και νέα ενεργοποίήση. Τόοοοοσο δύσκολο ήταν αυτό;

1 ώρα πριν, cu2goup said:

οχι αυτο δεν ειναι καινουργιο,

το θυμαμαι να το ειχαν στειλει πριν μηνες στην πρωτη φουρνια φορητοτητας που εκανα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 minutes ago, HEO said:

οχι αυτο δεν ειναι καινουργιο,

το θυμαμαι να το ειχαν στειλει πριν μηνες στην πρωτη φουρνια φορητοτητας που εκανα

Στις αρχές λέγανε μόνο να περιμένεις να έρθουν τα μηνύματα καλωσορίσματος.. έκανα κι εγώ αφού .

2 minutes ago, cu2goup said:

Στις αρχές λέγανε μόνο να περιμένεις να έρθουν τα μηνύματα καλωσορίσματος.. έκανα κι εγώ αφού .

εγω θυμαμαι μισαωρο αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια

θυμαμαι μαλιστα να μου το λεει και προφορικα η κοπελα 

έφερα το κυρίως νούμερο μου σε Nova free2go και βάζοντας κάρτα 13€ κάθε μήνα και για 12 μήνες θα έχω απεριόριστα λεπτά & data καθώς και 300 sms,πάρα πολύ καλή προσφορά!!

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

14 minutes ago, hercoulis said:

Με 13€ Απεριόριστα το κάνανε? Εγώ το έχω με 1000´

Μέσω site πλέον απεριόριστα, πήρα την προηγούμενη βδομάδα.

https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7375891

Edited by KrisB-free97

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Η μισή ώρα γιατί χρειάζεται; Ψωμί ζυμωσαμε και χρειάζεται να ξεκουραστεί η ζύμη 🤔

καλησπέρα , υπάρχει ελπιδα για esim f2g που να δουλέψει σε edge 50 ultra Motorola? 

επίσης το Vowifi ξέρουμε αν δουλεύει σε αυτό το κινητό?

Δίνει η NOVA eSIM στη καρτοκινητή; 

Ειχε ακουστεί για Σεπτέμβρη του 2024 τωρα δεν ξέρω. 

https://myphone.gr/forum/topic/199732/?do=findComment&comment=7278875

Ήδη είχε αργήσει βέβαια να δώσει στα συμβόλαια.

Hlias.

ΔΕΝ μπαίνει Spotify και ΔΕΝ δουλεύει καθόλου το αποτύπωμα στο Web banking... 😋 Καμία ιδέα??? Έχω ήδη βάλει επέκταση μνήμης 32 ολόκληρα Mb....🤯

IMG_20250618_180035.jpg

38 minutes ago, advantix said:

Αυτό που έδινε παράταση στο χρηματικό υπόλοιπο για δυο μήνες από 4,5€ πήρε 1€ αύξηση

οχι

το 4.5 ευρω ειναι για τα ΣΚ 2 μηνων

αυτο ειναι για 60 βραδια

51 minutes ago, HEO said:

οχι

το 4.5 ευρω ειναι για τα ΣΚ 2 μηνων

αυτο ειναι για 60 βραδια

Α ευτυχώς γιατί έχω 4,60€ κάτι περίσσευμα και περιμένω αυτήν την προσφορά μέχρι 4/7

Λέτε την άλλη Τετάρτη 25/06 να είναι το flash offer με τα 8 σαββατοκύριακα 100 γίγας για 4,5 ευρώ???🧐

FB_IMG_1750276186573.jpg

Edited by damianos

7 minutes ago, damianos said:

Λέτε την άλλη Τετάρτη 25/06 να είναι το flash offer με τα 8 σαββατοκύριακα 250 γίγας για 4,5 ευρώ???🧐

Εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτό πάντως. Γιατί μέχρι τις 7 του άλλου πρέπει να κάνω ανανέωση. 13€