Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, GREGORYMO said:

Το 23 είχαν βγει από την ΕΕ 

Πάντως η φίλη στην Αγγλία, όταν έχει κάρτα και αγορασμένο πρόγραμμα στο F2G της, καλεί δωρεάν σε όλη την Ε.Ε. (και στην Αγγλία).

14 minutes ago, epolala said:

Πάντως η φίλη στην Αγγλία, όταν έχει κάρτα και αγορασμένο πρόγραμμα στο F2G της, καλεί δωρεάν σε όλη την Ε.Ε. (και στην Αγγλία).

Γιατί ενώ το ΗΒ είναι εκτός ΕΕ καλύπτεται ακόμα όπως οι χώρες ΕΕ όσον αφορά το roaming.

6 minutes ago, spiliot said:

Γιατί ενώ το ΗΒ είναι εκτός ΕΕ καλύπτεται ακόμα όπως οι χώρες ΕΕ όσον αφορά το roaming.

Ναι, το ξέρω, το'γραψα κι εγώ παραπάνω. Κι είναι άλλες χώρες, π.χ η Νορβηγία.

30 minutes ago, GREGORYMO said:

Το padu app έχει καμιά χρησιμότητα?

Έκανα εγγραφή και μου έδωσε 30.000 πόντους.

Τι τους κάνω?

1+1 καφέ από Starbucks παίρνω εγώ 

4 minutes ago, VIPdriver said:

1+1 καφέ από Starbucks παίρνω εγώ 

Με τα κουπόνια του super market τι παίζει?

Υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα?

Παρακαλώ να αποφύγουμε και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και προώθηση αριθμών και μεταπωλητών που δεν γνωρίζουμε την αξιοπιστία τους. Ας παραμείνουμε στις ιντερνετικές διαφημίσεις που έχουμε για τα πακέτα. 

15 minutes ago, paanos said:

Παρακαλώ να αποφύγουμε και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και προώθηση αριθμών και μεταπωλητών που δεν γνωρίζουμε την αξιοπιστία τους. Ας παραμείνουμε στις ιντερνετικές διαφημίσεις που έχουμε για τα πακέτα. 

Γνωρίζω την αξιοπιστία του συγκεκριμένου συνεργατη, αλλιώς δεν θα ανέβαζα ποστ, αλλά όπως φαίνεται προτίμησες να σβήσεις το δικό μου ποστ, δίνοντας δικιο σε εναν που ξαφνικά έπαθε ψύχωση με ενα ποστ που δεν τον ενδιαφέρει και έχει δημιουργήσει flames και στο παρελθόν. 

1 minute ago, VIPdriver said:

Γνωρίζω την αξιοπιστία του συγκεκριμένου συνεργατη, αλλιώς δεν θα ανέβαζα ποστ, αλλά όπως φαίνεται προτίμησες να σβήσεις το δικό μου ποστ, δίνοντας δικιο σε εναν που ξαφνικά έπαθε ψύχωση με ενα ποστ που δεν τον ενδιαφέρει και έχει δημιουργήσει flames και στο παρελθόν. 

Είσαι λιγάκι υπερβολικός.. 😘

Μην ανεβαίνουν οι εντάσεις τέτοιες ώρες..κρίμα είναι να ψάχνουμε τα πιεσόμετρα 🥰🥰

https://www.facebook.com/watch/?v=736653826795429&vanity=lubenmag

😅😅

1 hour ago, VIPdriver said:

Μα πότε έγινα όλα αυτά; 2 ώρες είχα να μπω. Και εδώ μπάζωμα βρε παιδιά; :classic_biggrin:

11 minutes ago, opmgls said:

Μα πότε έγινα όλα αυτά; 2 ώρες είχα να μπω. Και εδώ μπάζωμα βρε παιδιά; :classic_biggrin:

Εντωμεταξύ εγώ είμαι αυτός που πόσταρε εδώ τον διαγωνισμό του CU Instagram, αλλά 2 άτομα με κατηγόρησαν για μπίζνες με την Nova 🤣

3 minutes ago, VIPdriver said:

Εντωμεταξύ εγώ είμαι αυτός που πόσταρε εδώ τον διαγωνισμό του CU Instagram, αλλά 2 άτομα με κατηγόρησαν για μπίζνες με την Nova 🤣

Το λένε διαγωνισμό αλλά σχεδόν όλοι κερδίζουν ,τέλειο είναι 😝

6 minutes ago, elkons said:

Το λένε διαγωνισμό αλλά σχεδόν όλοι κερδίζουν ,τέλειο είναι 😝

Ειναι ωραιο να ποσταρουμε πραγματα που θα βοηθησουν κοσμο (αρκεί βέβαια να μην μπαίνουμε "στο μάτι" μερικών...). Περίεργο που δεν με κατηγόρησαν για το CU και με κατηγόρησαν για το F2G

δεν ηταν διαγωνισμος ακριβως, και οι ιδιοι (της vodafone) το ονόμασαν "challenge", νομιζω αυτος ειναι ο σωστος ορος για το συγκεκριμενο.

Να ενημερώσω για άλλη μία φορά ότι δεν τράβηξε τα τρία ευρώ και πάλι σε όσους έχουμε το buy more 1000 + 15gb όπως είχε ανακοινωθεί.

Σε 5 από τούς 10 λογαριασμόυς f2go που διαχειρίζονται από εμένα, έχουν μπει μέχρι 07/05/2025, 1500 λεπτά προς ΌΛΟΥΣ και απεριόριστα δεδομένα για 7 ημέρες χωρίς να κάμω απολύτως τίποτα.....🤔

Βρήκα τι είναι....😋

Νόβα, όλο προσόντα 🤯

Screenshot_2025-04-01-14-40-50-475_com.facebook.katana.jpg

1 hour ago, Bas said:

Screenshot_2025-04-01-14-00-00.thumb.png.69f46c76e2e364c07a42f05df6c15df8.png

Και 16.550mb roaming για τους πασχαλινους ταξιδιώτες στην Ευρώπη, όπως Εγώ....!!!!😂

Από (εργατική) πρωτομαγιά και μετά, ξεχνάμε την 8άρα...
Ανακοίνωση Καρτοκινητής, 01/04/2025 | Nova

Μέθοδος - σημείο ανανέωσης Αξίες έως 30/04/2025 Αξίες από 01/05/2025
16-ψήφιος κωδικός από καταστήματα λιανικής 13€, 15€, 20€ και 30€ 15€, 20€ και 30€
FREE2GO App, f2g.gr Οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 20€ Οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 30€
Καταστήματα NOVA Οποιαδήποτε ακέραια αξία από 8€ έως 50€ Οποιαδήποτε ακέραια αξία από 15€ έως 50€

4 minutes ago, epolala said:

Από (εργατική) πρωτομαγιά και μετά, ξεχνάμε την 8άρα...
Ανακοίνωση Καρτοκινητής, 01/04/2025 | Nova

Μέθοδος - σημείο ανανέωσης Αξίες έως 30/04/2025 Αξίες από 01/05/2025
16-ψήφιος κωδικός από καταστήματα λιανικής 13€, 15€, 20€ και 30€ 15€, 20€ και 30€
FREE2GO App, f2g.gr Οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 20€ Οποιαδήποτε ακέραια αξία από 13€ έως 30€
Καταστήματα NOVA Οποιαδήποτε ακέραια αξία από 8€ έως 50€ Οποιαδήποτε ακέραια αξία από 15€ έως 50€

Και εγώ στην αρχή διάβασα ξεκινάει την 8αρα 

Και αυτή 15€ σαν τη COSMOTE ... θα τι ανεβάσει και η Vodafone να είστε σίγουροι. 

Για τη Q όμως; δεν την αναφέρει μου κάνει εντύπωση..

13 μονο online για q. Η 8αρα επι countdown, είναι ανεπίσημη, θα δούμε τι θα γίνει με αυτή.

1 ώρα πριν, Bas said:

Screenshot_2025-04-01-14-00-00.thumb.png.69f46c76e2e364c07a42f05df6c15df8.png

Σε αυτή τη τιμή περίπου οι άλλες έδιναν απεριόριστα. 

Να το κατεβάσουν λίγο είναι ακριβό μετά θα το πάνε πιο πάνω οι άλλες και θα τραβάμε τα μαλλιά μας.

1 hour ago, damianos said:

Σε 5 από τούς 10 λογαριασμόυς f2go που διαχειρίζονται από εμένα, έχουν μπει μέχρι 07/05/2025, 1500 λεπτά προς ΌΛΟΥΣ και απεριόριστα δεδομένα για 7 ημέρες χωρίς να κάμω απολύτως τίποτα.....🤔

Βρήκα τι είναι....😋

Νόβα, όλο προσόντα 🤯

Screenshot_2025-04-01-14-40-50-475_com.facebook.katana.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=OmX8-BluEnE&t=63

5 minutes ago, kmpatra said:

13 μονο online για q. Η 8αρα επι countdown, είναι ανεπίσημη, θα δούμε τι θα γίνει με αυτή.

Ναι για την Countdown εννοούσα και εγώ απλά δεν την αναφέρει καθόλου στο site..

Οπότε έχουμε και λέμε 

Από 1/5/2025 

FREE2GO ελάχιστη ανανέωση απο κατάστημα 15€ ,Online 13€.

Q ελάχιστη ανανέωση από κατάστημα 15€ (λογικά),Online 13€.

🙂

EDIT έχουμε για τη Q νέα απλά ήταν πιο κάτω,για το Countdown ίσως τελειώσει όντως η 8€η..

Screenshot_20250401_160030_Chrome.thumb.jpg.8c56128a84bfce7c954b72c5a4e48c42.jpg

Edited by elkons
Edit για την ανακοίνωση σχετικά με τη Q.