hercoulis Δημ. March 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2025 Έχει βάλει κάποιος την αυτόματη ανανέωση με κάρτα; Το ερώτημα είναι αν το ρυθμίσεις να ανανεώνει κάθε 20 του μηνός, όταν ένας μήνας όπως ο Μάρτιος έχει 31 ημέρες, θα χαθούν τα rollover. 4 ώρες πριν, cu2goup said: Τι εννοείς σε μία μέρα; Θέλουν 24 ώρες ενώ οι άλλοι το έχουν ήδη ενεργοποιημένο ή το ενεργοποιούν άμεσα με ένα sms;; Μπορεί να μην υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό. Μέσα σε δύο ώρες είχαν ενεργοποιηθεί αυτόματα σε εμένα. Μέσα στη μέρα είναι το πιο σωστό. Έγραψε ότι δε παίζει να μην υποστηρίζει. Τώρα αν κάποιος μπαίνει σε developments και δοκιμάζει λογισμικά android θα συμπεριφερθεί και ανάλογος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 9 ώρες πριν, hercoulis said: Μέσα σε δύο ώρες είχαν ενεργοποιηθεί αυτόματα σε εμένα. Μέσα στη μέρα είναι το πιο σωστό. Έγραψε ότι δε παίζει να μην υποστηρίζει. Τώρα αν κάποιος μπαίνει σε developments και δοκιμάζει λογισμικά android θα συμπεριφερθεί και ανάλογος. Όλα καλά τελικά.Το βράδυ της ίδιας μέρας μου ήρθε SMS και ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία.Όλα τώρα δουλεύουν όπως πρέπει. 4 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιο μήνυμα στέλνουμε και που για να έχω ειδοποίηση με μήνυμα οτι με κάλεσε ο ταδε αριθμος όταν ειμαι εκτός δικτύου η είναι απεργοποιημενο το τηλέφωνο . 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 1 minute ago, mips said: Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιο μήνυμα στέλνουμε και που για να έχω ειδοποίηση με μήνυμα οτι με κάλεσε ο ταδε αριθμος όταν ειμαι εκτός δικτύου η είναι απεργοποιημενο το τηλέφωνο . Στείλε SMS στο 1265 Ενεργοποίηση ΝΑΙ Απενεργοποίηση ΟΧΙ 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 (edited) 6 minutes ago, cu2goup said: Στείλε SMS στο 1265 Ενεργοποίηση ΝΑΙ Απενεργοποίηση ΟΧΙ Σε ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις να με βοηθήσεις γιατί έχω κολλήσει. Τι άλλο μήνυμα πρέπει να στείλω για να μην ακούει αυτός που με καλεί ότι θα ειδοποιήθω για την κληση μόλις ανοίξω το κινητό? Edited March 21, 2025 by mips 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 5 minutes ago, mips said: Σε ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις να με βοηθήσεις γιατί έχω κολλήσει. Τι άλλο μήνυμα πρέπει να στείλω για να μην ακούει αυτός που με καλεί ότι θα ειδοποιήθω για την κληση μόλις ανοίξω το κινητό? Στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 4 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 6 minutes ago, mips said: Σε ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις να με βοηθήσεις γιατί έχω κολλήσει. Τι άλλο μήνυμα πρέπει να στείλω για να μην ακούει αυτός που με καλεί ότι θα ειδοποιήθω για την κληση μόλις ανοίξω το κινητό? Στείλε SMS στο 1265 Απενεργοποίηση ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ Ενεργοποίηση ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ 1 minute ago, p_k said: Στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 Εσένα ρώτησε ρε; 😂😂😂 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ είναι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ η απενεργοποίηση. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 (edited) 2 minutes ago, p_k said: ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ είναι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ η απενεργοποίηση. Πες το άλλη μία πιο καθαρά.. "Εγώ οδηγός φορτηγού... Χέζω" Edited March 21, 2025 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 Δεν κατάλαβα 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2025 2 minutes ago, p_k said: Δεν κατάλαβα https://m.youtube.com/watch?v=XQNJdua4TDY&pp=ygUmzpHOvM6xzr0gzr_OtM63zrPOv8-CIM-Gzr_Pgc-EzrfOs86_z4U%3D 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 13€ η 15€ μπερδεύτηκα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 28 minutes ago, eridion25 said: 13€ η 15€ μπερδεύτηκα Με 13€: Απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά Με 15€: όλα απεριόριστα Τα sms ειναι 300 και 500 αντίστοιχα 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 (edited) 36 minutes ago, cu2goup said: Με 13€: Απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά Με 15€: όλα απεριόριστα Τα sms ειναι 300 και 500 αντίστοιχα Αυφου η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο ακόμα κιαν μιλάς για πχ 15 λεπτά την μέρα μια χαρά σου φτάνουν οπτε τα έξτρα 2€ είναι για τα sms Edited March 22, 2025 by eridion25 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 37 minutes ago, eridion25 said: Αυφου η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο ακόμα κιαν μιλάς για πχ 15 λεπτά την μέρα μια χαρά σου φτάνουν οπτε τα έξτρα 2€ είναι για τα sms 1000'/μηνα είναι 33'/ημέρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, eridion25 said: Αυφου η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο ακόμα κιαν μιλάς για πχ 15 λεπτά την μέρα μια χαρά σου φτάνουν οπτε τα έξτρα 2€ είναι για τα sms Δεν είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση. Εγώ όσο το είχα πάντα έγραφε τα λεπτά σε ακέραιο αριθμό.. Άρα είναι λογικά 3λεπτο για αρχή και λεπτό για τα επόμενα. Edited March 22, 2025 by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 5 minutes ago, cu2goup said: Δεν είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση. Εγώ όσο το είχα πάντα έγραφε τα λεπτά σε ακέραιο αριθμό.. Άρα είναι λογικά 3λεπτο για αρχή και λεπτό για τα επόμενα. Άρα αξίζει το εξτρά 2ευρο για απεριόριστα λεπτά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 Just now, VIPdriver said: Άρα αξίζει το εξτρά 2ευρο για απεριόριστα λεπτά. Εγώ προσωπικά μπορεί να πάρω ένα τηλ ή και καθόλου κάποια μέρα.. θα επέλεγα το 13€ αλλά αν μιλάς προφανώς δεν αξίζει να κάθεσαι και να ασχολείσαι. Παίρνεις το 15€ και δεν ξανακοίτας το app για 30 μέρες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 21 minutes ago, cu2goup said: Δεν είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση. Εγώ όσο το είχα πάντα έγραφε τα λεπτά σε ακέραιο αριθμό.. Άρα είναι λογικά 3λεπτο για αρχή και λεπτό για τα επόμενα. Δεν ισχει αυτο που λες 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2025 (edited) 43 minutes ago, eridion25 said: Δεν ισχει αυτο που λες Σου γραφεί στο υπόλοιπο τόσα λεπτά και τόσα δευτερόλεπτα ; Την έχεις την προσφορά; Edited March 22, 2025 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_asd_ Δημ. March 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2025 Επεσε στην αντιληψη μου αυτο. Ειναι η πισω πλευρα πακετου sim Free2Go σε αιτημα φορητοτητας απο αλλο παροχο σε F2G. Αυτο ειναι υποχρεωτικο; Ειχα διαβασει οτι το κανει η vodafone κατι αντιστοιχο, αλλα εκει ηταν μονο για ανανεωση σε καταστημα. Εδω ειναι για ανανεωση με οποιοδηποτε μεσο, και για online ανανεωση; Υποχρεωτικο; Βαζεις χρηματα και στα τρωει; 🤨 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2025 4 minutes ago, _asd_ said: Επεσε στην αντιληψη μου αυτο. Ειναι η πισω πλευρα πακετου sim Free2Go σε αιτημα φορητοτητας απο αλλο παροχο σε F2G. Αυτο ειναι υποχρεωτικο; Ειχα διαβασει οτι το κανει η vodafone κατι αντιστοιχο, αλλα εκει ηταν μονο για ανανεωση σε καταστημα. Εδω ειναι για ανανεωση με οποιοδηποτε μεσο, και για online ανανεωση; Υποχρεωτικο; Βαζεις χρηματα και στα τρωει; 🤨 Δεν το έχω ξαναδεί και μου κάνει εντύπωση. Μέσα από το app του F2G μπορείς να τσεκάρεις εάν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου με κάθε ανανέωση - και να την απενεργοποιήσεις εάν θέλεις. 6 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2025 (edited) Οι τιμές έχουν αλλάξει πρώτα απ'όλα είναι 13 και 15€, 8 νομίζω δεν ισχύει ή ισχύει μόνο με μήνυμα. Δεν είναι υποχρεωτικό, μπορείς να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου η οποία ξεκίνησε να ισχύει από τότε που πλασαρίστηκε το νέο free to go. Αν θυμάμαι καλά σκανάροντας το qr code μπορείς να δεις λεπτομέρειες. Απενεργοποιείται με ΟΧΙ στο 1264 ή από το app Edited March 24, 2025 by kmpatra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. March 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2025 Θα υπάρξει eSim για καρτοκινητά Nova; Μέχρι πριν λίγες ημέρες που ρώτησα σε κατάστημα δεν υπήρξε κάτι και δεν ήξεραν αν και πότε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 Καλησπέρα παιδιά, για αριθμό που χρειάζεται μόνο εισερχόμενες/SMS θα προτείνατε F2G ή Q; Διάβασα ότι αρκεί μια ανανέωση ανά 12 μήνες, αλλά αυτό ανεπίσημα προς το παρόν, στους όρους χρήσης γράφει 4 μήνες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts