hercoulis Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Επειδή γράψατε να το ανοίγουμε κάπου κάπου, το άνοιξα και είχε προσφορά. Έχει και εισερχόμενες κλήσεις. Από τότε που έκοψαν το 1ευρώ ανανέωση έχω να βάλω σε αυτό το νούμερο. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) 16 ώρες πριν, hercoulis said: Επειδή γράψατε να το ανοίγουμε κάπου κάπου, το άνοιξα και είχε προσφορά. Έχει και εισερχόμενες κλήσεις. Από τότε που έκοψαν το 1ευρώ ανανέωση έχω να βάλω σε αυτό το νούμερο. Πες πες πες, όλο και κάτι θα μείνει. Τώρα βέβαια αν δεν το χρειάζεσαι, πεταμένα λεφτά θα είναι. Εισερχόμενες έχει για έναν χρόνο. Edited 23 Οκτωβρίου by dimitroula10 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, hercoulis said: Επειδή γράψατε να το ανοίγουμε κάπου κάπου, το άνοιξα και είχε προσφορά. Έχει και εισερχόμενες κλήσεις. Από τότε που έκοψαν το 1ευρώ ανανέωση έχω να βάλω σε αυτό το νούμερο. Ποιά προσφορά έχει στο μωβ κουτάκι; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Ποιά προσφορά έχει στο μωβ κουτάκι; Θεωρητικά πρέπει να είναι το ΠΑΚΈΤΟ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Ποιά προσφορά έχει στο μωβ κουτάκι; Το πακέτο 😄 2 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 48 minutes ago, hercoulis said: Το πακέτο Δεν είναι το πακέτο, είναι "ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ" 😄 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου (edited) 35 minutes ago, Bas said: Τελικά έδωσε και το φ2γ προσφορα για το 3ημερο. Την πιο ακριβή αναλογικά (και με τα λιγοτερα gb) βέβαια.... Edited 24 Οκτωβρίου by VIPdriver 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Το θέμα είναι ποιος μπορεί να αξιοποιήσει 250GB σε 5 ημέρες. Αν συνεχίσουν έτσι, θα δίνουν 1 ΤΒ σε επόμενες προσφορές, αφού πρακτικά δεν μπορεί κανείς να το καταναλώσει - γιατί όχι και 10ΤΒ. Σαν κάτι συμβόλαια που μου στέλνει "προσφορά" η Voda, που έχουν 6.000 SMS (!!) για 30 ημέρες. Θα μπορούσαν να είναι και 15.000 ή 30.000, αφού πρακτικά δεν μπορεί κανείς να κάνει τέτοια χρήση. Που θέλω να καταλήξω; Ότι ακριβαίνουν τις παροχές, και μάλιστα με τρόπο που δεν μπορεί να τις αξιοποιήσει πλήρως κανείς. 3 3 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Εάν η εταιρία πιστευει οτι δεν μπορουν να φαγωθούν τα 250γβ, ας έδινε απεριόριστα όπως η κοσμοτέ. 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Και η ΚΊΟΥ το έδωσε 🙃 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, geoponer said: Σαν κάτι συμβόλαια που μου στέλνει "προσφορά" η Voda, που έχουν 6.000 SMS (!!) για 30 ημέρες. Θα μπορούσαν να είναι και 15.000 ή 30.000, αφού πρακτικά δεν μπορεί κανείς να κάνει τέτοια χρήση. Και τι σου φταίει η Voda που δεν είσαι spammer; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Τελικά έδωσε και το φ2γ προσφορα για το 3ημερο. Την πιο ακριβή αναλογικά (και με τα λιγοτερα gb) βέβαια.... Ε νταξει 250GB σε 5 ημέρες δεν νομίζω να σωθούν έτσι εύκολα. Διευκρινίσεις της προσφοράς: Δεν έχει κόφτη 😛 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Με καλό 5g και ατέρμονο κατέβασμα μέσω hotspot, μια χαρά τα κατεβάζεις.... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Παιδιά μια ερώτηση. Εχω το bye more στο f2g. Εχω κάνει μια πρώτη ανανέωση online 13 ευρώ, μπορώ να κάνω ανανέωση από το κατάστημα 8 ευρώ κάθε δίμηνο; Πόσο χρεώνει η υπηρεσία κάθε μήνα; Κάπου είχα διαβάσει ότι έχει μια συμβολική χρέωση αλλά δεν θυμάμαι το ποσό. 6 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 22 minutes ago, alexis said: Παιδιά μια ερώτηση. Εχω το bye more στο f2g. Εχω κάνει μια πρώτη ανανέωση online 13 ευρώ, μπορώ να κάνω ανανέωση από το κατάστημα 8 ευρώ κάθε δίμηνο; Πόσο χρεώνει η υπηρεσία κάθε μήνα; Κάπου είχα διαβάσει ότι έχει μια συμβολική χρέωση αλλά δεν θυμάμαι το ποσό. ΔΕΝ έχει ακόμα εκτελεστή η χρέωση...😉 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Την ανανέωση των 8€ λογικά θα μπορείς να την κάνεις. 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 1 hour ago, alexis said: Παιδιά μια ερώτηση. Εχω το bye more στο f2g. Εχω κάνει μια πρώτη ανανέωση online 13 ευρώ, μπορώ να κάνω ανανέωση από το κατάστημα 8 ευρώ κάθε δίμηνο; Πόσο χρεώνει η υπηρεσία κάθε μήνα; Κάπου είχα διαβάσει ότι έχει μια συμβολική χρέωση αλλά δεν θυμάμαι το ποσό. Ναι, μπορείς να κάνεις ανανέωση 8 € σε κατάστημα, αρκεί φυσικά να είσαι στο καινούργιο F2G. Στο παλιό ισχύουν τα 13 € μίνιμουμ. 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, damianos said: ΔΕΝ έχει ακόμα εκτελεστή η χρέωση...😉 Μου αρέσει όταν μιλάς βρώμικα 🤩😐 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Καλημερα, εχει προβλημα το f2g app και σε εσας; Σε εμενα δεν ανοιγει εδω και κανα μισαωρο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 31 minutes ago, spoukos said: Καλημερα, εχει προβλημα το f2g app και σε εσας; Σε εμενα δεν ανοιγει εδω και κανα μισαωρο Τώρα σε εμένα λειτουργεί κανονικά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 31 minutes ago, spoukos said: Καλημερα, εχει προβλημα το f2g app και σε εσας; Ναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 7 minutes ago, Bas said: Ναι Τι φάση στους μισούς έχει και στους μισούς όχι ; Εμένα δουλεύει κανονικά 😂 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts