Bas Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Παράταση προσωπικής προσφοράς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Γεια σας στο νέο free2go υπάρχουν προσωπικές προσφορές(μαύρο κουτί με δώρου πάνω δεξιά στην εφαρμογή); Επίσης υπάρχει πακέτο για απεριόριστα data για μία μέρα αν χρειαστώ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 58 minutes ago, empeiros said: Γεια σας στο νέο free2go υπάρχουν προσωπικές προσφορές(μαύρο κουτί με δώρου πάνω δεξιά στην εφαρμογή); Επίσης υπάρχει πακέτο για απεριόριστα data για μία μέρα αν χρειαστώ Ναι σε όλα 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, empeiros said: Επίσης υπάρχει πακέτο για απεριόριστα data για μία μέρα αν χρειαστώ https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/details/#/?bundleurl=non-data-small 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Απλώς να έχετε κατά νου ότι θεωρητικά μετά τις 2/9, το πακέτο δίνει 50GB 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, empeiros said: Γεια σας στο νέο free2go υπάρχουν προσωπικές προσφορές(μαύρο κουτί με δώρου πάνω δεξιά στην εφαρμογή); Σε μενα εδω και τουλαχιστον δυο μηνες εχει εξαφανιστεί το κουτακι δωρου, και δεν μου ερχονται προσωπικες προσφορες. Στους υπόλοιπους ερχονται? Το εχω γυρισει σε νεο F2G το τελευταιο τετραμηνο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, orestis28 said: Σε μενα εδω και τουλαχιστον δυο μηνες εχει εξαφανιστεί το κουτακι δωρου, και δεν μου ερχονται προσωπικες προσφορες. Στους υπόλοιπους ερχονται? Το εχω γυρισει σε νεο F2G το τελευταιο τετραμηνο. Σε παλαιό 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου (edited) Καλημέρα σας έχω το εξής πρόβλημα σε αριθμό που είχα πάρει μετά από τηλεφωνική προσφορά είχα πριν τουλάχιστον 2 χρόνια από συνεργάτη της wind (κάπου στη Θεσσαλονίκη) κάποια special πακέτα. Τα 2 από αυτά που χρησιμοποιούσα έδιναν 30gb + 400' (νομίζω κάπου 11 ευρώ ήταν) και το άλλο 10gb + 400' (νομίζω κάπου 9 ευρώ) και ήταν ένα ακόμα στην ομιλία. Πριν λίγες μέρες έληξε ένα από αυτά πάω να το ξαναβάλω και έχουν εξαφανιστεί όλα. να σημειωθεί ότι ποτέ σε αυτό τον αριθμό δεν βγήκε κάποια προσφορά Σε επικοινωνία με το chat δεν μου λένε γιατί έγινε αυτό αλλά ότι θα επικοινωνήσουν σε 2 μέρες και πράσινα άλογα. Ξερετε τι συμβαίνει; επίσης έχετε κάποια πρόταση που να μεταφέρω τον αριθμο ή να βγάλω νέο ώστε να έχω με μια κάρτα πολλά gb (10+) και κάποιο χρόνο ομιλίας μιας και το χρησιμοποιεί το παιδί μου που ειναι γυμνάσιο. Edited 22 Σεπτεμβρίου by user3650 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, user3650 said: επίσης έχετε κάποια πρόταση που να μεταφέρω τον αριθμο ή να βγάλω νέο ώστε να έχω με μια κάρτα πολλά gb (10+) και κάποιο χρόνο ομιλίας μιας και το χρησιμοποιεί το παιδί μου που ειναι γυμνάσιο. Το frog νομίζω πως είναι αυτό που ψάχνεις.. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Παρήγγειλα μία κάρτα whats up για να πάω για μία μέρα και να ξαναεπιστρέψω στο free to go για να πάρω τα 1.000 και 15 giga. Αν καθυστερήσω την ενεργοποίηση της καμιά δεκαριά μέρες υπάρχει περίπτωση να λήξει το αναγράφει πουθενά ξέρει κάποιος? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Fns1 said: Παρήγγειλα μία κάρτα whats up για να πάω για μία μέρα και να ξαναεπιστρέψω στο free to go για να πάρω τα 1.000 και 15 giga. Αν καθυστερήσω την ενεργοποίηση της καμιά δεκαριά μέρες υπάρχει περίπτωση να λήξει το αναγράφει πουθενά ξέρει κάποιος? Αρχικά είσαι off topic. Νομίζω ότι έχεις προθεσμία 30 ημερες για την ενεργοποίηση της κάρτας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου (edited) Υπαρχει προβλημα με το δίκτυο της nova εδω και καμια ωρα περιπου Edited 27 Σεπτεμβρίου by lefkaditis 2 3 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, lefkaditis said: Μηπως υπαρχει προβλημα τωρα με το δίκτυο της nova? Δεν έχω αλλά και στο down detector έχει αρκετές αναφορές. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, lefkaditis said: Υπαρχει προβλημα με το δίκτυο της nova εδω και καμια ωρα περιπου Κι εγώ με F2G, εδώ και 3 ώρες δεν έχω καθόλου σήμα (Αθήνα). Το τρελό είναι ότι συνάδελφος δίπλα μου (επίσης με F2G) έχει σήμα κανονικά. Θεώρησα λοιπόν ότι φταίει το τηλέφωνο κι άρχισα να ψάχνω τί μπορώ να πάρω. Πέρασε η ώρα, παίρνω τη μάνα μου το στάνταρ μεσημεριάτικο τηλέφωνο και... δεν έχει σήμα! Τί twilight zone είν'τούτο; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου υπάρχει τρόπος στην εφαρμογή να δω πότε λήγει το νούμερο; (εάν δεν βάλω χρήματα. σε πόσο διάστημα χάνω το νούμερο. που το βλέπουμε αυτό;) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, epolala said: Κι εγώ με F2G, εδώ και 3 ώρες δεν έχω καθόλου σήμα (Αθήνα). Το τρελό είναι ότι συνάδελφος δίπλα μου (επίσης με F2G) έχει σήμα κανονικά. Θεώρησα λοιπόν ότι φταίει το τηλέφωνο κι άρχισα να ψάχνω τί μπορώ να πάρω. Πέρασε η ώρα, παίρνω τη μάνα μου το στάνταρ μεσημεριάτικο τηλέφωνο και... δεν έχει σήμα! Τί twilight zone είν'τούτο; Ιδανική εταιρία για άτομα με παράλληλες σχέσεις. "Δεν είχα σημα μέιμπι, ξέρεις πως είναι η Νοβα" 3 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, ilka71 said: υπάρχει τρόπος στην εφαρμογή να δω πότε λήγει το νούμερο; (εάν δεν βάλω χρήματα. σε πόσο διάστημα χάνω το νούμερο. που το βλέπουμε αυτό;) Στο F2G app δεν το γράφει όπως οι αντίστοιχες εφαρμογές των ανταγωνιστών; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, epolala said: Κι εγώ με F2G, εδώ και 3 ώρες δεν έχω καθόλου σήμα (Αθήνα). Το τρελό είναι ότι συνάδελφος δίπλα μου (επίσης με F2G) έχει σήμα κανονικά. Θεώρησα λοιπόν ότι φταίει το τηλέφωνο κι άρχισα να ψάχνω τί μπορώ να πάρω. Πέρασε η ώρα, παίρνω τη μάνα μου το στάνταρ μεσημεριάτικο τηλέφωνο και... δεν έχει σήμα! Τί twilight zone είν'τούτο; Λοιπόν, μάλλον έχουν πρόβλημα με το 2G. Έχω παλιό feature phone (Nokia Asha 311) και η μάνα μου επίσης παλιό τηλέφωνο. Γιατί ο κόσμος τριγύρω μου με smartphones λειτουργεί κανονικά. Εντωμεταξύ δεν είναι πρόβλημα μόνο Αθηναϊκό, η μάνα μου είναι τώρα στην Εύβοια. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, epolala said: Κι εγώ με F2G, εδώ και 3 ώρες δεν έχω καθόλου σήμα (Αθήνα). Το τρελό είναι ότι συνάδελφος δίπλα μου (επίσης με F2G) έχει σήμα κανονικά. Θεώρησα λοιπόν ότι φταίει το τηλέφωνο κι άρχισα να ψάχνω τί μπορώ να πάρω. Πέρασε η ώρα, παίρνω τη μάνα μου το στάνταρ μεσημεριάτικο τηλέφωνο και... δεν έχει σήμα! Τί twilight zone είν'τούτο; Όταν λες δεν έχεις σήμα λέει εκτός δικτύου; Just now, epolala said: Λοιπόν, μάλλον έχουν πρόβλημα με το 2G. Έχω παλιό feature phone (Nokia Asha 311) και η μάνα μου επίσης παλιό τηλέφωνο. Γιατί ο κόσμος τριγύρω μου με smartphones λειτουργεί κανονικά. Εντωμεταξύ δεν είναι πρόβλημα μόνο Αθηναϊκό, η μάνα μου είναι τώρα στην Εύβοια. Εύβοια βρίσκομαι, αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Χαλκίδας .θα τσεκάρω αργότερα με κάρτα q 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, elkons said: Όταν λες δεν έχεις σήμα λέει εκτός δικτύου; Εύβοια βρίσκομαι, αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Χαλκίδας .θα τσεκάρω αργότερα με κάρτα q Η μάνα μου είναι στην Αμάρυνθο. Εντωμεταξύ μόλις τώρα ήρθε το σήμα... και 15 sms από missed calls μου. ΜΑΛΛΟΝ το'φτιαξαν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, epolala said: Λοιπόν, μάλλον έχουν πρόβλημα με το 2G. Έχω παλιό feature phone (Nokia Asha 311) και η μάνα μου επίσης παλιό τηλέφωνο. Γιατί ο κόσμος τριγύρω μου με smartphones λειτουργεί κανονικά. Εντωμεταξύ δεν είναι πρόβλημα μόνο Αθηναϊκό, η μάνα μου είναι τώρα στην Εύβοια. Για μενα θα ήταν μία καλή αφορμή να πάω σε άλλη εταιρία. 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Με τη Q, αποτυχία κλήσης,λειτουργικά δεδομένα. VoLTE δεν έχω επειδή είναι με Roaming 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Και στα Χανιά έχουν πρόβλημα 😵 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, damianos said: Και στα Χανιά έχουν πρόβλημα 😵 Παραμένει ακόμα; Με κλήσεις; VoLTE έχει ή όχι; Εκεί δεν είχες πριν λίγο καιρό 1,4gbps;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts