paanos Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 Το πακέτο των 7,25 άφαντο ακόμα ε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 2 minutes ago, paanos said: Το πακέτο των 7,25 άφαντο ακόμα ε; Δε νομίζω να το επιστρέψουν. Το Small είναι στα 11,80€ δλδ 13,00€ ανανεωση, η οποία ειναι και η ελάχιστη. Εαν το ονόμαζαν Medium θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάποιο πιο φτηνο που θα το ονόμαζαν Small. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 (edited) Τέλος εποχής: Μετά από 25 χρόνια σε Telestet/TIM/Wind/Nova και όπως αλλιώς ονομάστηκε η ετιαρεία όλα αυτά τα χρόνια, έκανα για πρώτη φορά φορητότητα και μόλις ενεργοποιήθηκα στο δίκτυο της Vodafone (CU -> Liquid). Πρόκειται για τον 1ο και μοναδικό αριθμό μου, που συντηρούσα ανελειπώς όλα αυτά τα χρόνια. Η κατάργηση της ανανέωσης των €8 και του Small πακέτου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για εμένα, αφού πλέον το νέο F2G έγινε ασύμφορο για τη λίγη χρήση που κάνω. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια εδώ όλα αυτά τα χρόνια, έμαθα πολλά και ελπίζω να μοιράστηκα αρκετά κι εγώ με εσάς. Θα παρακολουθώ τις εξελίξεις, πιο αραιά πλέον. 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Δε νομίζω να το επιστρέψουν. Το Small είναι στα 11,80€ δλδ 13,00€ ανανεωση, η οποία ειναι και η ελάχιστη. Εαν το ονόμαζαν Medium θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάποιο πιο φτηνο που θα το ονόμαζαν Small. Σκαλίζοντας την εφαρμογή πριν λίγες ημέρες, πήρε το μάτι μου σε ένα κείμενο στην 3η σελίδα του app (εδω: https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/paroches-paketa-prosfores/pos-mporo-na-metafero-lepta-sms-data-pou-den-katanalosa-ston-epomeno-mina-me-to-rollover), το πακέτο Xtra Small με €7,25 - το οποίο δεν εμφανίζεται όμως στα διαθέσιμα πακέτα. Υποθέτω ότι ξέμεινε η αναφορά σε κάποια σελίδα με όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν τελευταία. Έχει γίνει πολύ grande εταιρεία η Nova και θέλει συνδρομητές/πελάτες με φουσκωμένα πορτοφόλια, όχι την πλέμπα με ανανεώσεις €1-€8 όπως εγώ 😄 Edited February 9, 2024 by geoponer 13 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 Αυτό το 7,25 μήπως σου δίνουν μόνο τα καταστήματα; Όπως παράδειγμα η 8αρα ανανέωση που ποτέ δεν είναι διαθέσιμη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 Εντωμεταξύ το φτηνότερο πακέτο της Q είναι 9,80€! Τρίβει τα χέρια του το Frog... 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 13 minutes ago, VIPdriver said: Εντωμεταξύ το φτηνότερο πακέτο της Q είναι 9,80€! Τρίβει τα χέρια του το Frog... Cosmote και Vodafone οι ωφελημένοι Δεν έχω ακούσει ποτέ εταιρεία να λέει επίσημα(χτεσινή ανακοίνωση αν την διαβάσατε)να λέει πως κάνει στροφή πλέον προς τα συμβόλαια. Και μόνο από αυτήν την φράση αν είχα ακόμα το καρτοκινητό μου σε αυτούς θα το έπαιρνα. Άρα το 1 ευρώ ήταν κράχτης 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 57 minutes ago, aektzhs 1 said: Cosmote και Vodafone οι ωφελημένοι Δεν έχω ακούσει ποτέ εταιρεία να λέει επίσημα(χτεσινή ανακοίνωση αν την διαβάσατε)να λέει πως κάνει στροφή πλέον προς τα συμβόλαια. Και μόνο από αυτήν την φράση αν είχα ακόμα το καρτοκινητό μου σε αυτούς θα το έπαιρνα. Άρα το 1 ευρώ ήταν κράχτης Τελικά πράγματι κράχτης ήταν. Όταν όμως το παρουσίασαν το άφησαν να εννοηθεί ως κάτι μόνιμο. Μεγάλο λάθος τους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Εντωμεταξύ το φτηνότερο πακέτο της Q είναι 9,80€! Τρίβει τα χέρια του το Frog... Είχε τα countdowns η κιου και έκανε τη διαφορά. Τώρα όμως τα έκανε 15νθήμερα... Πλέον μόνο με τις προσωπικές προσφορές είναι δύναμη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 6 minutes ago, sou_d said: Είχε τα countdowns η κιου και έκανε τη διαφορά. Τώρα όμως τα έκανε 15νθήμερα... Πλέον μόνο με τις προσωπικές προσφορές είναι δύναμη Τις οποίες προσωπικές προσφορές τις αύξησε κατά 20% και οι οποίες δυστυ δεν είναι στανταράκι 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 3 ώρες πριν, geoponer said: Τέλος εποχής: Μετά από 25 χρόνια σε Telestet/TIM/Wind/Nova και όπως αλλιώς ονομάστηκε η ετιαρεία όλα αυτά τα χρόνια, έκανα για πρώτη φορά φορητότητα και μόλις ενεργοποιήθηκα στο δίκτυο της Vodafone (CU -> Liquid). .... Έχει γίνει πολύ grande εταιρεία η Nova και θέλει συνδρομητές/πελάτες με φουσκωμένα πορτοφόλια, όχι την πλέμπα με ανανεώσεις €1-€8 όπως εγώ 😄 και εγω πηρα δρομο, δεν λεει πλεον κριμα ομως 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 2 minutes ago, HEO said: και εγω πηρα δρομο, δεν λεει πλεον κριμα ομως Δυστυχώς αυτή η εταιρία, σε σχέση με τις αλλες 2, δεν εμπνέει σταθερότητα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 1 hour ago, VIPdriver said: Τις οποίες προσωπικές προσφορές τις αύξησε κατά 20% και οι οποίες δυστυ δεν είναι στανταράκι Και πάλι είναι πολύ συμφέρουσες. 6€ για αυτά που δίνει, θεωρώ ότι είναι σούπερ. Ωστόσο, δεν είναι να βασίζεσαι σε 1 αριθμό, γιατί δεν υπάρχει σταθερή ροή 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 48 minutes ago, sou_d said: Και πάλι είναι πολύ συμφέρουσες. 6€ για αυτά που δίνει, θεωρώ ότι είναι σούπερ. Ωστόσο, δεν είναι να βασίζεσαι σε 1 αριθμό, γιατί δεν υπάρχει σταθερή ροή Ήρθαν και στην Q οι προσφορές. Και η 8άρα ανανέωση στο countdown. Θα έλεγα ότι ένα φοιτητικό liquid (ώστε να διαρκεί το υπόλοιπο 6 μήνες) σε συνδυασμό με μία Q είναι η καλύτερη επιλογή οικονομίας. Ώστε και την Q να υποχρεώνεις να σου δίνει το unlimited μη βάζοντας κάρτα αν δεν σου την έχει δώσει, αλλά και όσο δεν σου το δίνει να την παλεύεις οικονομικά. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 Να μας πει κάποιος εάν παίρνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου... Για εμάς τούς Buy More 1000' 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 Παιδια, επειδη με εχει ξενερωσει πλεον η κατασταση στη νοβα πλεον…αν κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια θα πρεπει να τρεχω σε τραπεζες κτλπ…. με τη βεβαιωση για τη νεα σιμ;θυμαμαι οτι οταν αλλαξα σιμ για το μεγεθος της ετρεχα σε ολες τις τραπεζες…που ειχα λογαριασμο.θεωρω οτι ειναι καλυτερο να πουν τελος η καρτοκινητη, εχω το νομερο απο το 1998 εεε πλεον δεν αντεχεται αλλο η νοβα…βλεπω το liquid αρκετα δυνατο…μιλαω το πολυ 300-400 λ και καταναλωνω λογω περιορισμενης χρησης περιπου 1gb δεδομενα…εεε και τα 13€ ειναι απειρα….καθε μηνα και μαλιστα χωρις εναλλακτικες για περιορισμενη χρηση πχ μονο φωνη…και χωρις μεταφορα υπολοπου σε καποιον αλλο αριθμο.σαν το χρηματιστηριο το εκαναν… 4 Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 Δεν χρειάζεται να ενημερώσεις τις τράπεζες ότι άλλαξες δίκτυο κινητής. Αυτό που τις νοιάζει είναι ότι το κινητό είναι στο όνομα σου, κάτι που πιστοποίησες την πρώτη φορά. Αν χρειαστεί επικαιροποίηση το κάνεις και online. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 8 minutes ago, spiliot said: Δεν χρειάζεται να ενημερώσεις τις τράπεζες ότι άλλαξες δίκτυο κινητής. Αυτό που τις νοιάζει είναι ότι το κινητό είναι στο όνομα σου, κάτι που πιστοποίησες την πρώτη φορά. Αν χρειαστεί επικαιροποίηση το κάνεις και online. Ακριβώς!! Τις τράπεζες τις ενημερώνουμε μόνο εάν αλλάξουμε αριθμό. Πολλοί δεν το ξέρουν και είτε δυσκολεύονται να πάρουν απόφαση να αλλάξουν δίκτυο, είτε κρατάνε το νούμερο ως δεύτερο για να έρχονται τα μηνύματα από τις τράπεζες. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 1 ώρα πριν, Ntinos_tech said: θυμαμαι οτι οταν αλλαξα σιμ για το μεγεθος της ετρεχα σε ολες τις τραπεζες… Και τί τους είπες τότε; Ότι άλλαξες μέγεθος σιμ; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 (edited) το καλο το παλικαρι παντως εχει για τις τραπεζες ενα κινητο νουμερο που δεν το χρησιμοποιει για κανονικες κλησεις και το εχει μηδεν κοσμος..... και βεβαια δεν ειναι το εξυπνο κινητο που εχει και τις εφαρμογες..... Edited February 10, 2024 by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 Για ποιον λόγο; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 Just now, p_k said: Για ποιον λόγο; για περισσοτερη ασφαλεια.... 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 1 ώρα πριν, HEO said: για περισσοτερη ασφαλεια.... Εγώ ένα πράγμα που σκέφτηκα για περισσότερη ασφάλεια είναι να έχω έναν λογαριασμό που απλώς να μην είναι συνδεμένος με το e-banking και με κάρτα ώστε να μην είναι προσβάσιμος από απατεώνες. Μπορείς να στέλνεις όσα χρήματα θέλεις από το e-banking αλλά είναι λίγο μανούρα να τραβήξεις επειδή πρέπει να πας στο κατάστημα. Κατά τα άλλα είναι ασφαλέστατος!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 Offtopic Από τη στιγμή που υπάρχει e-banking, όλοι οι λογαριασμοί που είναι στο όνομά σου υπάρχουν εκεί, ανεξάρτητα αν εσύ έχεις ρυθμίσει να μην εμφανίζονται όλοι. Το να μην είναι συνδεδεμένος κάποιος με κάρτα βεβαίως γίνεται. Με τα μειονεκτήματα που ήδη ανέφερες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 3 ώρες πριν, HEO said: για περισσοτερη ασφαλεια.... Η ασφάλεια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής του καθενός. Τις κινήσεις, τις συναλλαγές που κάνει στην καθημερινότητα του. Πλέον υπάρχουν τέτοιες δικλείδες ασφαλείας που αν δεν έχεις καθαρό μυαλό τη στιγμή των κινήσεων στο τηλέφωνο σου, μόνο έτσι μπορεί να την πατήσεις. Επίσης… το τηλέφωνο παίζει μεγάλο ρόλο… 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 Υπήρχε στην ανακοίνωση μεγαλύτερο πακέτο από τα 3 γιγα;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts