kalitexnis_g Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 2 ώρες πριν, damierom said: Εάν παραγγείλω νέο νούμερο f2g μέσω του site θα μου έρθει η καινούργια sim ή η παλιά; Έχει δοκιμάσει κανείς; Πιθανότατα η καινούργια αλλά αν έρθει η παλιά τι αλλάζει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Μετά από τόση διαφήμιση, δε νομίζω να έρθει παλιά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 5 ώρες πριν, damierom said: Εάν παραγγείλω νέο νούμερο f2g μέσω του site θα μου έρθει η καινούργια sim ή η παλιά; Έχει δοκιμάσει κανείς; Καινούργια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Βγήκε νέο limited πακέτο, με unlimited data weekend 2.90 ευρώ /4 Σαββατοκύριακα. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 56 minutes ago, scream said: Βγήκε νέο limited πακέτο, με unlimited data weekend 2.90 ευρώ /4 Σαββατοκύριακα. 6 euro γραφει https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/#/unlimited-data Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Το limited edition που αναφέρει ο φίλος παραπάνω είναι προσφορά ενός πακέτου για περιορισμένο χρόνο σε χαμηλότερη τιμή ή και με περισσότερες παροχές. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Είχα επικοινωνήσει με το 13700 για να ελέγξουν την γραμμή μου γιατί είχα κάποια θέματα. Σήμερα μου απάντησαν με email ότι μπορώ να πάω σε κατάστημα με την ταυτότητα μου και να πάρω νέα sim στον υπάρχων αριθμό με κόστος 5 ευρώ. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 (edited) Ωραία ενημέρωσέ μας τελικά τι έγινε όμως αν σου δώσανε κάρτα από το κατάστημα γιατί προφασίζονται ελλείψεις με απώτερο σκοπό μερικές φορές να κάνουνε και συμβόλαιο... Edited February 8, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Μα ενημερώσω τους γνωρίζοντας ότι ενεργοποίησα στην αδερφή μου για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα το μαύρο πρόβατο.Την πρώτη με μήνυμα και την δεύτερη από την εφαρμογήΕπίσης το μάυρο πρόβατο δεν είναι και πολύ μαύρο διότι έδωσε παράταση κανονικάSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 54 minutes ago, kmpatra said: Ωραία ενημέρωσέ μας τελικά τι έγινε όμως αν σου δώσανε κάρτα από το κατάστημα γιατί προφασίζονται ελλείψεις με απώτερο σκοπό μερικές φορές να κάνουνε και συμβόλαιο... Στο κατάστημα στο Αιγάλεω σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες sim και όποτε θέλω να πάω για την αντικατάσταση. 2 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 2 ώρες πριν, HEO said: Μα ενημερώσω τους γνωρίζοντας ότι ενεργοποίησα στην αδερφή μου για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα το μαύρο πρόβατο. Την πρώτη με μήνυμα και την δεύτερη από την εφαρμογή Επίσης το μάυρο πρόβατο δεν είναι και πολύ μαύρο διότι έδωσε παράταση κανονικά Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Αν λες το UD στο 12410, δεν ήταν ποτέ το μαύρο πρόβατο. Το μαύρο πρόβατο ήταν διαφορετικό πακέτο με διαφορετικό λεκτικό και διαφορετικές παροχές με το μόνο κοινό το κόστος των 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Αν λες το UD στο 12410, δεν ήταν ποτέ το μαύρο πρόβατο. Το μαύρο πρόβατο ήταν διαφορετικό πακέτο με διαφορετικό λεκτικό και διαφορετικές παροχές με το μόνο κοινό το κόστος των 5 ευρώ.ΟΚ Εκρινα από την τιμή ...Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Πρόκειται για μία φίλη μας Γεωργιανή, η οποία βρέθηκε στην ανάγκη να έχει χρόνο ομιλίας με την Γεωργία. Αγόρασε λοιπόν σήμερα μια κάρτα f2g από περίπτερο με 20 ευρώ. Τώρα έχει μέσα 18,75 ευρώ, αλλά δεν μπορώ να της βρω πρόγραμμα ομιλίας προς Γεωργία. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μιλάει χωρίς πρόγραμμα μέχρι να καταναλωθούν τα χρήματα ή υπάρχει κάποια άλλη λύση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Καλό!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Μετα απο εναμιση μηνα ληξης του υπολοιπου (25/12 εληξε) ηρθε και παλι η προσφορα απεριοριστα με 5€ και 1000' προς ολους με ληξη ενεργοποιησης 28/2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Μπορεί να μου πει κάποιος που ακριβώς στην εφαρμογή f2go φαίνονται οι αριθμοί magic numbers και αν υπάρχει η δυνατότητα να τους αλλάξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Μπορεί να μου πει κάποιος που ακριβώς στην εφαρμογή f2go φαίνονται οι αριθμοί magic numbers και αν υπάρχει η δυνατότητα να τους αλλάξεις;Από την εφαρμογή δε νομίζω πλέον να μπορείς να τα αλλάξεις. Δοκιμασε με κληση στο 1265 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 (edited) On 8/2/2023 at 11:10 ΠΜ, green dragon said: Καλησπέρα παιδιά. Πρόκειται για μία φίλη μας Γεωργιανή, η οποία βρέθηκε στην ανάγκη να έχει χρόνο ομιλίας με την Γεωργία. Αγόρασε λοιπόν σήμερα μια κάρτα f2g από περίπτερο με 20 ευρώ. Τώρα έχει μέσα 18,75 ευρώ, αλλά δεν μπορώ να της βρω πρόγραμμα ομιλίας προς Γεωργία. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μιλάει χωρίς πρόγραμμα μέχρι να καταναλωθούν τα χρήματα ή υπάρχει κάποια άλλη λύση; Η καλύτερη περίπτωση είναι να βάλει μια voip εφαρμογή όπως το ActionVoip (ή Viber Out κτλ) να φορτώσει 10-15 ευρώ και να μιλάει με απίστευτα χαμηλές τιμές. Απαιτεί σύνδεση στο ιντερνετ φυσικά, επομένως λίγα data θα χρειαστούν. Χωρίς κάποιο πακέτο δεν θα την φτάσει ούτε 10 λεπτά να μιλήσει με το υπόλοιπο που έχει την κάρτα. Edited February 9, 2023 by T-mobile Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Μπορεί να μου πει κάποιος που ακριβώς στην εφαρμογή f2go φαίνονται οι αριθμοί magic numbers και αν υπάρχει η δυνατότητα να τους αλλάξεις;υπαρχουν ακομη τα magic nuber?Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Σε συνέχεια προηγούμενου μου ποστ. Πριν λίγο έγινε η αντικατασταση καρτας sim στον υπάρχων αριθμό με κόστος 5 ευρώ. Η ενεργοποίηση μου είπαν θα γίνει μέχρι αύριο. Η κάρτα είναι καινούργια της nova. 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 On 8/2/2023 at 11:46 ΠΜ, mips said: Είχα επικοινωνήσει με το 13700 για να ελέγξουν την γραμμή μου γιατί είχα κάποια θέματα. Σήμερα μου απάντησαν με email ότι μπορώ να πάω σε κατάστημα με την ταυτότητα μου και να πάρω νέα sim στον υπάρχων αριθμό με κόστος 5 ευρώ. Τώρα σοβαρά σου πήραν 5€ για πρόβλημα ουσιαστικά δικό τους; Εσύ δεν είπες τίποτα; Τραγικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Η sim έχει εγγύηση 3 μηνών. Μετά την πληρώνεις ακόμα και αν δεν φταις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 12 minutes ago, kalitexnis_g said: Τώρα σοβαρά σου πήραν 5€ για πρόβλημα ουσιαστικά δικό τους; Εσύ δεν είπες τίποτα; Τραγικό.. Συμφωνώ απολυτα φίλε μου με την άποψη σου. Το θέμα είναι ότι δεν παραδεχθηκαν ΠΟΤΕ ότι η sim έχει πρόβλημα. Οποτε στην ουσία είχα 2 επιλογες: η αντικατασταση με κόστος 5 ευρώ και για να σε προλάβω καθαρός εκβιασμός η θα κράταγα την παλιά sim με ότι συνεπάγεται αυτό. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Η κάνεις φορητοτητα αλλού και μετά ξανά πίσω... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Έτσι θα έχανε όμως το τρέχον υπόλοιπο και θα έδινε με το ζόρι 12+12€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts