ilka71 Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 έχει πάει 15 ευρώ πλέον τα απεριόριστα data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 1 ώρα πριν, ilka71 said: έχει πάει 15 ευρώ πλέον τα απεριόριστα data; Τα 9.90€ ήταν Η προφορά του καλοκαιριού. Πλέον στα 15€ αλλά δεν είναι μόνιμο πακέτο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 On 21/9/2022 at 12:04 ΠΜ, CoyoteD said: Έχουμε και ιδέες κάτω από 1 ευρώ; Κάτω από 1 δύσκολο.. αλλά με 1+φπα σου έχω.. https://sapt.gr/δωρεά/?doing_wp_cron=1664108265.1037371158599853515625 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 (edited) Aν και γκρινιαξα στην αρχή τελικά ήρθε ο courier την Πέμπτη το απόγευμα, ολα κανονικά και Παρασκευή απόγευμα εγινε η φορητότητα χωρις πρόβλημα. Πρωτη κλήση, ενεργοποιηση, εγγραφή στο F2g app ολα ΟΚ. Με το που εβαλα τα 12 Ευρώ ήρθε σχεδόν αμέσως προσφορά για απεριοριστη ομιλία + 4Gb + 1000 SMS με 10 Ευρώ την οποία και τίμησα. Το μονο θέμα που είδα αμέσως μετά ηταν οτι δεν επιανα πουθενά 4G. Chat στο messenger και το πρόβλημα λύθηκε σε 15 λεπτά (+ 2 restart του τηλεφώνου) Εντυπώσεις μέχρι στιγμης στα μερη που κινούμαι θετικές. χωρις να βλέπω διαφορές απο την Vodafone. Προφανώς το εταιρικό Cosmote ειναι στην θεση του. Στο εξοχικό (2-3 μήνες το χρόνο συνολικά) προς το παρόν βολευομαστε με μια Cosmote Internet on the Go καρτούλα μιας και οι διαφορές σε ταχύτητες και σταθερότητα στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ μεγάλες (υπέρ του πράσινου δικτύου) Edited September 26, 2022 by babakos 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 1 ώρα πριν, babakos said: Aν και γκρινιαξα στην αρχή τελικά ήρθε ο courier την Πέμπτη το απόγευμα, ολα κανονικά και Παρασκευή απόγευμα εγινε η φορητότητα χωρις πρόβλημα. Πρωτη κλήση, ενεργοποιηση, εγγραφή στο F2g app ολα ΟΚ. Με το που εβαλα τα 12 Ευρώ ήρθε σχεδόν αμέσως προσφορά για απεριοριστη ομιλία + 4Gb + 1000 SMS με 10 Ευρώ την οποία και τίμησα. Το μονο θέμα που είδα αμέσως μετά ηταν οτι δεν επιανα πουθενά 4G. Chat στο messenger και το πρόβλημα λύθηκε σε 15 λεπτά (+ 2 restart του τηλεφώνου) Εντυπώσεις μέχρι στιγμης στα μερη που κινούμαι θετικές. χωρις να βλέπω διαφορές απο την Vodafone. Προφανώς το εταιρικό Cosmote ειναι στην θεση του. Στο εξοχικό (2-3 μήνες το χρόνο συνολικά) προς το παρόν βολευομαστε με μια Cosmote Internet on the Go καρτούλα μιας και οι διαφορές σε ταχύτητες και σταθερότητα στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ μεγάλες (υπέρ του πράσινου δικτύου) Να κοιτάξεις στο app του F2G στην ενότητα data για τα special πακέτα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Tα είδα, ευχαριστώ. Ολο και κάτι θα χρειαστούμε. Ξερει μήπως κανεις πώς απενεργοποιούμε τα 5ψήφια υψηλής χρέωσης ή να τους ενοχλήσω ; Μεχρι στιγμής το μόνο θεμα οτι δεν παιζει το VoWifi στο Redmi Note 10 που εχω τώρα αλλά δεν με πολυαπασχολεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 6 minutes ago, babakos said: Tα είδα, ευχαριστώ. Ολο και κάτι θα χρειαστούμε. Ξερει μήπως κανεις πώς απενεργοποιούμε τα 5ψήφια υψηλής χρέωσης ή να τους ενοχλήσω ; Μεχρι στιγμής το μόνο θεμα οτι δεν παιζει το VoWifi στο Redmi Note 10 που εχω τώρα αλλά δεν με πολυαπασχολεί Πάρε τηλέφωνο να σου κάνουν φραγή στα 5ψηφια και να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Στέλνουμε STOP στο 1213. 6 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 19 minutes ago, p_k said: Στέλνουμε STOP στο 1213. Αυτό δεν το γνώριζα. 1 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Και ξενοιαζεις από τα πενταψηφια. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 Ποια είναι τα συμβατά κινητά για το VoWiFI και πώς το ενεργοποιώ; Συμβατά κινητά Τα συμβατά smartphones που μπορεί να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Voice over Wi-Fi είναι τα: Xiaomi Mi 11T Xiaomi Mi 11T Pro Xiaomi Redmi Note 11 Xiaomi Redmi Note 11S Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Xiaomi 11 Lite 5G NE Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G Xiaomi Poco M4 Pro 4G Xiaomi Poco X4 Pro 5G Xiaomi 12 Pro Xiaomi 12 Xiaomi 12X Xiaomi Redmi 9A Xiaomi Redmi 10 2022 Xiaomi Redmi 10 Xiaomi Redmi 9C Xiaomi Redmi 10C Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G Samsung A42 5G Samsung S20 series Samsung S21 series Samsung A12 Samsung A13 5G Samsung A22 5G Samsung A23 5G Samsung A32 Samsung A52 Samsung A04s Samsung A025G Samsung A035G Samsung M22 Samsung M33 Samsung M53 Samsung Fold Samsung S22 iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone X iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 iPhone 12 Mini iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 13 iPhone 13 Mini iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone SE (2ης γενιάς και νεότερα) Hot Tip Σύντομα θα προστεθούν κι άλλα συμβατά smartphones. Ενεργοποίηση Voice over Wi-Fi Μπορεί να γίνει με 2 τρόπους: Με δωρεάν SMS στο 1202 γράφοντας το "VOW ΝΑΙ" Με online επικοινωνία εδώ Ρύθμιση κινητού Μόλις λάβεις το SMS για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας: Βεβαιώσου ότι διαθέτεις την τελευταία έκδοση λογισμικού Κάνε επανεκκίνηση στη συσκευή σου Πήγαινε στις "Ρυθμίσεις" και επίλεξε το "Κάρτες SIM και κινητά δίκτυα" Επίλεξε την κάρτα SIM που επιθυμείς Πάτησε στο "Πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω Wi-Fi" Hot Tip Η υπηρεσία Voice over Wi-Fi λειτουργεί ακόμη κι όταν συνδεθείς σε Wi-Fi μέσω Hotspot άλλης συσκευής, χρησιμοποιώντας τις παροχές του προγράμματός σου και ταυτόχρονα κάνοντας χρήσης των δεδομένων της συσκευής που κάνεις Hotspot 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 Υπόψιν ότι σε κάποια samsung πρέπει το csc να είναι ΕUR. Στο Α42 μου που είναι VGR δηλαδή vodafone παρόλο που το έχει στη λίστα δεν ενεργοποιείται.. Αντιθέτως στο tablet μου το Α7 lite με csc EUR ενεργοποιήθηκε άμεσα 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 25 minutes ago, bbbb said: Υπόψιν ότι σε κάποια samsung πρέπει το csc να είναι ΕUR. Στο Α42 μου που είναι VGR δηλαδή vodafone παρόλο που το έχει στη λίστα δεν ενεργοποιείται.. Αντιθέτως στο tablet μου το Α7 lite με csc EUR ενεργοποιήθηκε άμεσα Ακόμη και σε EUR δεν ενεργοποιείται (S20+). Τα έχουν κάνει μπάχαλο γενικά. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 (edited) Σε εμένα έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στο Redmi Note 10 (τόσο με βάση το customer care οσο και με βάση την απάντηση που έλαβα από το 1202). Παρόλα αυτά στις "Ρυθμισεις SIM και κινητά δίκτυα" οταν επιλέγω την SIM 1 (Wind) δεν υπάρχει επιλογή (διακόπτης) για πραγματοποιηση κλήσεων μεσω WiFi. Το κινητό εχει ολες τις τελευταίες αναβαθμίσεις, η καρτα SIM ειναι καινούργια και η συσκευή ειναι αγορασμένη απο γνωστή αλυσίδα Στην SIM2 (Cosmote) ολα φαινονται (και δουλεύουν) κανονικά .. Edited September 27, 2022 by babakos 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 Δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις πληκτρολογώντας στον dialer *#*#869434#*#*Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 1 hour ago, babakos said: Σε εμένα έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στο Redmi Note 10 (τόσο με βάση το customer care οσο και με βάση την απάντηση που έλαβα από το 1202). Παρόλα αυτά στις "Ρυθμισεις SIM και κινητά δίκτυα" οταν επιλέγω την SIM 1 (Wind) δεν υπάρχει επιλογή (διακόπτης) για πραγματοποιηση κλήσεων μεσω WiFi. Το κινητό εχει ολες τις τελευταίες αναβαθμίσεις, η καρτα SIM ειναι καινούργια και η συσκευή ειναι αγορασμένη απο γνωστή αλυσίδα Στην SIM2 (Cosmote) ολα φαινονται (και δουλεύουν) κανονικά .. Κι εμένα ίδια περίπτωση με το Galaxy S20+. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 11 ώρες πριν, georgeavl3 said: Δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις πληκτρολογώντας στον dialer *#*#869434#*#* Poco X3 Pro via Tapatalk στο poco x3 το απλό δε με δέχεται.... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Περίεργο... Εμένα μου τον ανοίγει κανονικά τον διακόπτη, άλλο που δεν έχω βρει συσκευή να ενεργοποιήσω το VoWiFi. Ο κωδικός USSD είναι για την εμφάνιση του διακόπτη στις ρυθμίσεις.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Στο κόκκινο δίκτυο volte vowifi δουλεύουν μια χαρά σε redimi 7 7A note 11 και umitigi power 3....ακόμα και σε ένα tablet onda 65 € δουλεύουν μια χαρά....Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 (edited) 13 ώρες πριν, georgeavl3 said: Δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις πληκτρολογώντας στον dialer *#*#869434#*#* Poco X3 Pro via Tapatalk Δεν παιζει, INVALID MMI code. Τελος πάντων .... Edited September 28, 2022 by babakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Λέμε κακά αλλά να λέμε και τα καλά. Δυο φορές τους ζήτησα να μου βάλουν ένα μικρό ποσό για να συμπληρώσω να πάρω το πακέτο που θέλω για να μην πάρω κάρτα , και τις δυο φορές μου τα έβαλαν. Ευγενικοί και άριστοι. Μέσα από το chat της εφαρμογής. Κανένα παράπονο δεν έχω. Sent from my iPhone using TapatalkΜπορεί να μου θυμίσει κάποιος σε ποιον αριθμό στέλναμε το μήνυμα για τα απεριόριστα mb και τα 1000 λεπτά προς όλους; Και τι γράφαμε στο μήνυμα;Sent from my iPhone using Tapatalk 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 16 minutes ago, Pppe said: Βλέπω ότι είναι για Q - ισχύει και για WIND? Το έστειλα και μου ήρθε απάντηση ότι δεν είμαι στο σωστό πακέτο για να πάρω την προσφορά (είμαι στο F2G) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Μάλλον δεν σου έχει έρθει η προσφορά. Αν είναι ενεργή στο νούμερό σου το λεκτικό είναι το ίδιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Είναι προσωπική προσφορά για τυχερούς όχι για όλουςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts