hercoulis Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 16 ώρες πριν, CoyoteD said: Δηλαδή να φτιάξω μία ομάδα που να λέει συγκεντρωθείτε όλοι όσο πληρώνετε 0,30 κάθε φορά που ανανεώνεται στη wind θα μου την κατεβάσουν; Μα δεν έχει κανένα νόημα αυτή η κίνηση. Υπάρχει φόρμα επικοινωνίας που θα το δούνε και πιο γρήγορα και ας κάνουν ότι νομίζουν ύστερα https://www.wind.gr/gr/epikoinonia/forma-epikoinonias/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Την να παραπονέθω.....είναι δυνατόν να υπάρχει χρέωση 0.30. Το πιστεύει κάποιος; 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Ναι είναι δυνατόν. Και απόδειξη ειναι ότι υπάρχει στην WIND. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 (edited) Με την ανανέωση είναι τόσα πολλά που παίρνουν που έχω χάσει το μέτρημα. Μεθαύριο που θα κάνω μια σε 1 νούμερο που έχω & θα το ελέγξω να δω. Edited May 8, 2022 by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Γνωρίζει κανείς μας εάν κανένα από τα Smart Data (ή Roaming) πακέτα δίνει παράταση υπολοίπου των ευρώ για ακόμη 30 μέρες, εάν ενεργοποιηθεί λίγο πριν την ημερομήνια λήξης υπολοίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, hercoulis said: Με την ανανέωση είναι τόσα πολλά που παίρνουν που έχω χάσει το μέτρημα. Μεθαύριο που θα κάνω μια σε 1 νούμερο που έχω & θα το ελέγξω να δω. Με ανανέωση 12€ πόσα σου μένουν; Και τι bonus data παίρνεις; Από ότι κατάλαβα θέλει 15€ για να βγει ο μήνας! Edited May 8, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Στην ανανέωση για 12 ευρω μου γράφει η απόδειξη καθαρό 8,80 φόρος 10% 0,88 και ΦΠΑ 24% 2,32 το 0,30 που το γράφει δε βλέπω.... Πως μου κρατάει κάτι που δε το γράφει στην απόδειξη? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 18 minutes ago, CoyoteD said: Στην ανανέωση για 12 ευρω μου γράφει η απόδειξη καθαρό 8,80 φόρος 10% 0,88 και ΦΠΑ 24% 2,32 το 0,30 που το γράφει δε βλέπω.... Πως μου κρατάει κάτι που δε το γράφει στην απόδειξη? 8.80 υπόλοιπο δηλαδή; Τι πακέτο να πάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Έβαλα για 3ο συνεχόμενο μήνα το unlimited data του f2g. Αυτή την φορά με κόστος μόνο 15 ευρώ, χωρίς την προϋπόθεση ενεργοποίησης κάποιου εκ των Unlimited max ή plus. Στους 2 μήνες που το χρησιμοποιώ δεν μπήκε κανένας κόφτης με κατανάλωση 600gb. 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, CoyoteD said: Στην ανανέωση για 12 ευρω μου γράφει η απόδειξη καθαρό 8,80 φόρος 10% 0,88 και ΦΠΑ 24% 2,32 το 0,30 που το γράφει δε βλέπω.... Πως μου κρατάει κάτι που δε το γράφει στην απόδειξη? Η φορολογική απόδειξη σου λέει πόσα λεφτά είναι το καθαρό ποσό που πηγαίνει στη wind. Τόσα εισέπραξε η ίδια και θα μπουν στα ταμεία της προ φόρων. Το τι θα σου δώσει για αυτά τα λεφτά σε παροχές είναι άλλο θέμα. Μπορεί να σε χρεώσει 0.30, να σου τα φάει όλα μετά από δύο μήνες γιατί έτσι, να σου μειώσει το υπόλοιπο γιατί τα κατανάλωσες σε πακέτο ή κλήσεις ή να σου δώσει τζάμπα απεριόριστα και ότι άλλο θέλει. Το τι θα γίνει με το υπόλοιπο είναι πια εσωτερικό θέμα της wind και δεν εμφανίζονται σε καμία φορολογική απόδειξη, οπότε δε ξέρω τι ψάχνεις να αποδείξεις και δε καταλαβαίνω γιατί έχεις κολλήσει τόσο άσχημα με το όλο πράγμα. Ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο περιμένεις να σου πούμε εμείς εδώ στο φόρουμ. Edited May 9, 2022 by spiliot 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Εγώ είμαι συνδρομητής της WIND,f2g συγκεκριμένα και θα ήθελα να ρωτήσω υπήρχε και πιο πριν τι χαράτσι της εταιρείας; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 (edited) Αν λες για τα 30 λεπτά, ναι, υπάρχει εδώ και κάμποσα χρόνια. Edited May 9, 2022 by spiliot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, CoyoteD said: Στην ανανέωση για 12 ευρω μου γράφει η απόδειξη καθαρό 8,80 φόρος 10% 0,88 και ΦΠΑ 24% 2,32 το 0,30 που το γράφει δε βλέπω.... Πως μου κρατάει κάτι που δε το γράφει στην απόδειξη? Βάζοντας 12 ευρώ, δύο εταιρείες σου δίνουν 10.91 στο καρτοκινητο. Η Wind σου δίνει 10.61 Στην απόδειξη δεν θα το δεις. Ψάχνεις σε λάθος μέρος. Από την άλλη μεριά τώρα.: Καπιες εταιρείες χρεώνουν πακέτο 10.90 ευρω. Η Wind έχει το πακέτο στα 10.60 Edited May 9, 2022 by Vasileios 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 11 ώρες πριν, Chrischal1908 said: 8.80 υπόλοιπο δηλαδή; Τι πακέτο να πάρεις! Πήρα 600 λεπτά προσωπική προσφορά Ρωτάω που γράφει τι είναι τα τριάντα λεπτά; 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Στείλε την παραπάνω φόρμα που έβαλα πιο πίσω ενα ερώτημα, τι είναι το εννιαίο τέλος διαχείρισης; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Η wind θεωρεί ότι το να κάνεις ανανέωση, της δημιουργεί ένα κόστος. Αυτό είναι σωστό. Οποιαδήποτε εταιρεία κάνει μια συναλαγή έχει εναν υπολογιστή να λειτουργεί, λογιστή, χαρτί εκτύπωσης και έξοδα προς την visa/mastercard. H wind το έχει υπολογίσει 0,30€ Όλες οι εταιρείες που ξέρω ενσωματώνουν αυτό το κόστος στην τιμή. Όπως είπε και ο Βασίλειος παραπάνω η wind προτιμά να το προπληρώσεις και να σου εμφανίζει μετά φθημότερα πακέτα. 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, balkos said: Η wind θεωρεί ότι το να κάνεις ανανέωση, της δημιουργεί ένα κόστος. Αυτό είναι σωστό. Οποιαδήποτε εταιρεία κάνει μια συναλαγή έχει εναν υπολογιστή να λειτουργεί, λογιστή, χαρτί εκτύπωσης και έξοδα προς την visa/mastercard. H wind το έχει υπολογίσει 0,30€ Όλες οι εταιρείες που ξέρω ενσωματώνουν αυτό το κόστος στην τιμή. Όπως είπε και ο Βασίλειος παραπάνω η wind προτιμά να το προπληρώσεις και να σου εμφανίζει μετά φθημότερα πακέτα. Διαφωνώ κάθετα και θεωρώ παράλογο το να δικαιολογούμε την επιβολή χαρατσιων. Με την ίδια λογική, όταν πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ, θα πρέπει να μας χρεώνουν ένα τέλος 5€ για τη χρήση του κτιρίου ενώ ψωνίζουμε, τη φθορά των καροτσιών, των ραφιών και του κινούμενου ιμάντα στο ταμείο, το κόστος των προσπέκτους κλπ κλπ. Όλα αυτά τα συνυπολογίζεις και τα ενσωματώνεις στις τιμές των προϊόντων σου. Edited May 10, 2022 by gpapas640 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 (edited) Δεν είναι αντίστοιχο το παράδειγμα σου γιατί στο σουπερμάρκετ αγοράζεις προϊόντα και δεν πληρώνεις μπροστά για να δημιουργήσεις υπόλοιπο από το οποίο καταναλώνεις χρησιμοποιώντας υπηρεσίες. Ένα πιο σωστό παράδειγμα είναι σα να πηγαίνεις σε μοντέρνο λουναπάρκ. Σκας ένας 20ρικο να φορτώσεις μία κάρτα και μετά με αυτή μπαίνεις σε παιχνίδια που έχουν διαφορετικό κόστος μέχρι να σου τελειώσει το υπόλοιπο. Ένα λουναπάρκ σε αφήνει ελάχιστα λιγότερα χρήματα από το 20ρικο κάθε φορά που φορτώνεις την κάρτα αλλά έχει λίγο φθηνότερες τιμές, τα άλλα λουυναπάρκ σου βάζουν όλα τα χρήματα αλλά τα παιχνίδια τους είναι λίγο πιο ακριβά. Αν δεν σου αρέσει το ένα πας στο άλλο λουνα παρκ. Edited May 10, 2022 by spiliot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 (edited) 23 minutes ago, spiliot said: Δεν είναι αντίστοιχο το παράδειγμα σου γιατί στο σουπερμάρκετ αγοράζεις προϊόντα και δεν πληρώνεις μπροστά για να δημιουργήσεις υπόλοιπο από το οποίο καταναλώνεις χρησιμοποιώντας υπηρεσίες. Ένα πιο σωστό παράδειγμα είναι σα να πηγαίνεις σε μοντέρνο λουναπάρκ. Σκας ένας 20ρικο να φορτώσεις μία κάρτα και μετά με αυτή μπαίνεις σε παιχνίδια που έχουν διαφορετικό κόστος μέχρι να σου τελειώσει το υπόλοιπο. Ένα λουναπάρκ σε αφήνει ελάχιστα λιγότερα χρήματα από το 20ρικο κάθε φορά που φορτώνεις την κάρτα αλλά έχει λίγο φθηνότερες τιμές, τα άλλα λουυναπάρκ σου βάζουν όλα τα χρήματα αλλά τα παιχνίδια τους είναι λίγο πιο ακριβά. Αν δεν σου αρέσει το ένα πας στο άλλο λουνα παρκ. Δεν έχει σημασία αν οι τιμές είναι ακριβές ή φθηνές, αλλά η παράλογη λογική-δικαιολόγηση της συγκεκριμένης χρέωσης. Και να είχαμε όντως φθηνή καρτοκινητη στην Ελλάδα, να πω άντε δε θα το κάνουμε και τόσο ζήτημα. Αλλά τα 0,30€ είναι το κερασάκι στην τούρτα πολλών που έχουν προηγηθεί. Και ειδικά με τη Wind, που παίρνει παράσημο στην κουτοπονηριά (Κιου φι, daily internet, περικοπή bonus ανανέωσης), δε μπορείς να δείξεις καμία κατανόηση. Edited May 10, 2022 by gpapas640 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 1 hour ago, gpapas640 said: Δεν έχει σημασία αν οι τιμές είναι ακριβές ή φθηνές, αλλά η παράλογη λογική-δικαιολόγηση της συγκεκριμένης χρέωσης. Και να είχαμε όντως φθηνή καρτοκινητη στην Ελλάδα, να πω άντε δε θα το κάνουμε και τόσο ζήτημα. Αλλά τα 0,30€ είναι το κερασάκι στην τούρτα πολλών που έχουν προηγηθεί. Και ειδικά με τη Wind, που παίρνει παράσημο στην κουτοπονηριά (Κιου φι, daily internet, περικοπή bonus ανανέωσης), δε μπορείς να δείξεις καμία κατανόηση. Που είναι η περικοπή του bonus ανανέωσης;; Τα ίδια με την κόκκινη δίνει με την ανανέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 26 minutes ago, Chrischal1908 said: Που είναι η περικοπή του bonus ανανέωσης;; Τα ίδια με την κόκκινη δίνει με την ανανέωση. Μια φορητότητα πόσες μέρες χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί στην μπλέ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 17 minutes ago, Chrischal1908 said: Μια φορητότητα πόσες μέρες χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί στην μπλέ;; Μέσα σε δύο εργάσιμες, αν θυμάμαι σωστά, είχε ενεργοποιηθεί η μητέρα μου τον Νοέμβριο, προερχόμενη από την πράσινη. 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 8 minutes ago, p_k said: Μέσα σε δύο εργάσιμες, αν θυμάμαι σωστά, είχε ενεργοποιηθεί η μητέρα μου τον Νοέμβριο, προερχόμενη από την πράσινη. 👍 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Μουλοχτα μουλοχτα έχει αφήσει φθηνά τα απεριόριστα δεδομένα. Πολύ καλό. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 10 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Που είναι η περικοπή του bonus ανανέωσης;; Τα ίδια με την κόκκινη δίνει με την ανανέωση. Η κιου χρεώνει 1,70€ το μπόνους ανανέωσης. Εάν ζητήσεις να μην χρεώνεται, δεν παιρνεις τίποτα. Το ξερω απο πρωτο χέρι. 10 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Που είναι η περικοπή του bonus ανανέωσης;; Τα ίδια με την κόκκινη δίνει με την ανανέωση. Η κιου χρεώνει 1,70€ το μπόνους ανανέωσης. Εάν ζητήσεις να μην χρεώνεται, δεν παιρνεις τίποτα. Το ξερω απο πρωτο χέρι. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts