johntua Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους . Ενώ έχω βάλει στις ρυθμίσεις επικοινωνίας όλα ναι , έχει μηνες να μου εμφανιστεί το δωράκι στην εφαρμογή. Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω ? Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση?? Αυτή τη στιγμή άμεσα δεν μπορώ να τη βρω με μία πρόχειρη αναζήτηση στο ανάλογο θέμα του forum αναφέρεται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8085079#post8085079 ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την ακρίβεια μέχρι το τέλος του επόμενου Μαΐου από ότι φαίνεται θα μπορούν να εξαργυρωθούν οι οποιοι πόντοι. Πλέον δεν το έχουνε οι νέοι συνδρομητές ούτε αθροίζονται οι πόντοι ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους . Ενώ έχω βάλει στις ρυθμίσεις επικοινωνίας όλα ναι , έχει μηνες να μου εμφανιστεί το δωράκι στην εφαρμογή. Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω ? Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Οχι. Μονο υπομονή. Κανείς δεν ξέρει με ποια λογική έρχονται τα δώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση?? https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526317558605/ Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους . Ενώ έχω βάλει στις ρυθμίσεις επικοινωνίας όλα ναι , έχει μηνες να μου εμφανιστεί το δωράκι στην εφαρμογή. Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω ? Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Και σε μένα το ίδιο συνέβαινε, μόλις αραιωσα το τάισμα, και άφηνα λίγο, χωρίς να ενεργοποιώ ανελλιπώς τα εμπορικά πακέτα, έτσι και αλλιώς δεν έχει rollover, από τότε μου έρχονται συνέχεια, οι ρυθμίσεις μου είναι όπως ήταν από την αρχή, δεν τις έχω πειράξει και δεν γνωρίζω, φαντάζομαι πρέπει να είναι όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Από 01/10 /2020 παύει η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας WIN Club, βάσει της οποίας δεν θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα εγγραφής νέων συνδρομητών. Επιπλέον για ήδη εγγεγραμμένους συνδρομητές δεν θα είναι διαθέσιμη η απόδοση νέων πόντων για συμβατές συναλλαγές, ενώ όσοι πόντοι είναι ήδη διαθέσιμοι έως 30 Σεπτεμβρίου 2020, θα μπορούν να εξαργυρωθούν έως την 31 Μαΐου 2021! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Αυτό το 31 Μαΐου 2021 θα έλεγε κανείς ότι είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μήπως ετοιμάζουν τπτ αλλο απο πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Τυπικό είναι απλά, και να ετοιμάζουν κάτι δεν θα έχει καμια σχέση με το win club και τους πόντους αυτού. Επίσης κάτι παρόμοιο θεωρούν πως είναι το flames2go, αφού κερδίζεις ποντους με αγορές πακέτων και τους καις σε κληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Υπάρχει κάποιος εδω που να κερδίσε κάτι στο flames2go?? Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Υπάρχει κάποιος εδω που να κερδίσε κάτι στο flames2go?? Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 2GB για μία εβδομάδα! Πριν από κανένα χρόνο! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Να ρωτήσω με αλλαγη του bonus σε free2surf τι δίνει η wind και για ποσο διάρκεια; Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 2GB για μία εβδομάδα! Πριν από κανένα χρόνο!Καλό δώρο (τζάμπα είναι) αλλά δεν είναι κατι καιρό φοβερό.... Εμένα μου έχουν έρθει τέτοια δώρα χωρίς να λάβω μέρος σε διαγωνισμούς Το flames πρέπει να παίζει κάπου 2 χρόνια τώρα έχουν κληρώσει κάπου 20-25 αυτοκίνητα και αλλά τοσα κινητά και δώρο επιταγές. Κανένας τυχερός από την κοινότητα του my phone δεν βρέθηκε στους τυχερούς;;;;;;; :D Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Ανάλογα του ποσού της ανανέωσης , με ελάχιστο τα 500 mb για 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Το σημαντικό βέβαια είναι ότι με το free2surf δεν δίνει μεν τα 300 προς όλους αλλά δεν τρώει και την κάρτα ανά δίμηνο Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Τα παίρνει μόνο όταν το υπόλοιπο περάσει τα 10 ευρώ. Αν έχεις ως 1.36 και βάλεις κάρτα, σου μένει. Γυρνάς σε free2surf και όταν περάσει ο μήνας βάζεις 15 ευρώ, αρκετά για να ενεργοποιήσεις πακέτο 10.40 τους επόμενους δύο μήνες. Έτσι σε 3 μήνες έχεις βάλει 25 Ευρώ και επαναλαμβάνεις ομοίως με αλλαγή σε free 2talk για λίγες μέρες ενώ τους δείχνεις ένα δάκτυλο, εγώ προτιμώ το μεγαλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 (edited) Αυτά μόνο για τους παλιούς έτσι; Edited October 11, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Και κάτι άλλο που θυμήθηκα αυτό το μήνα αν κάποιος ανανεώσει 12:00 με 1:00 τη νύχτα υπάρχει περίπτωση η Wind να του δώσει μία ημέρα λιγότερο διάρκεια διότι θα υποστηρίξει ότι με την αλλαγή της ώρας σου δίνει 30 μέρες νωρίτερα!!! Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Καλό δώρο (τζάμπα είναι) αλλά δεν είναι κατι καιρό φοβερό.... Εμένα μου έχουν έρθει τέτοια δώρα χωρίς να λάβω μέρος σε διαγωνισμούς Το flames πρέπει να παίζει κάπου 2 χρόνια τώρα έχουν κληρώσει κάπου 20-25 αυτοκίνητα και αλλά τοσα κινητά και δώρο επιταγές. Κανένας τυχερός από την κοινότητα του my phone δεν βρέθηκε στους τυχερούς;;;;;;; :D Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Αμ αυτό που κερδίζεις χρόνο ομιλίας για πάντα; αυτό κι αν έχει πλάκα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Υπάρχει κάποιος εδω που να κερδίσε κάτι στο flames2go?? Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 2GB για μία εβδομάδα! Πριν από κανένα χρόνο! Κι εγώ σε 2 νούμερα είχα κερδίσει τα 2GB και με την πίστωση του δώρου είχε γίνει επέκταση για 1-2 μήνες της ημερομηνίας λήξης του διαθέσιμου υπολοίπου! Πάντως ανακοινώνονται τα ονόματα των νικητών. Παλιά έδειχναν και φωτογραφίες ορισμένων π.χ. με το αυτοκίνητο που κέρδισαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Θα μας κοροϊδεύουν, εδω χρεώνουν την αλλαγή της ώρας, στην κλήρωση θα κολλήσουν Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526317558605/ Σ' ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλό δώρο (τζάμπα είναι) αλλά δεν είναι κατι καιρό φοβερό.... Εμένα μου έχουν έρθει τέτοια δώρα χωρίς να λάβω μέρος σε διαγωνισμούς Το flames πρέπει να παίζει κάπου 2 χρόνια τώρα έχουν κληρώσει κάπου 20-25 αυτοκίνητα και αλλά τοσα κινητά και δώρο επιταγές. Κανένας τυχερός από την κοινότητα του my phone δεν βρέθηκε στους τυχερούς;;;;;;; :D Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Εγώ έχω μια συνάδελφο που η κόρη της είχε κερδίσει ένα αυτοκίνητο (Φιατ - στον 4ο ή 5ο διαγωνισμό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 όλοι αυτή την ιστορία ξέρουν.... μετά τίποτα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Εγώ έχω μια συνάδελφο που η κόρη της είχε κερδίσει ένα αυτοκίνητο (Φιατ - στον 4ο ή 5ο διαγωνισμό) όλοι αυτή την ιστορία ξέρουν.... μετά τίποτα Πάντως οι διαγωνισμοί Flames μου θυμίζουν την φορολοταρία... κάθε μήνα! Έχετε ακούσει να κερδίζει κανένας τα 1000€ της φορολοταρίας; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Ναι, ξέρω άτομο που κέρδισε σε φορολοταρια. Έχω ακούσει ακόμη μια περίπτωση αλλά δε τη διασταύρωσα αν όντως ισχύει Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 2 φορές στο γραφείο μου ο ίδιος και μετά άλλος ένας Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts