CoyoteD Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Είχα κάνει ανανέωση στις 02-01-2020 και μου έγραφε ότι μπορω να πάρω το tap k get έως 09-01-2020. Μπήκα ΣΗΜΕΡΑ και δεν είναι διαθέσιμο! Ξέρει κανείς, γιατί ? 2+7 δεν κάνει 9 ? Είναι λάθος τους αλλά κι Εγώ Μια μέρα νωρίτερα το ενεργοποιω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Δηλαδή αν βάλω τώρα €10 κάρτα ΔΕΝ θα μου δώσει τα 300' ομιλίας δώρο του Free2ALL (παρά το ότι το κινητό έχει αυτή τη στιγμή €5 + €8.63 από την ανανέωση = €13, δηλαδή ενώ φτάνουν τα χρήματα για να πάρει το 4μηνιαίο χαράτσι για το προνόμιο Free2ALL); Στην προσπάθειά τους να μας αρμέξουν όσο το δυνατόν πιο πολύ χρήμα μπορούν, έχουν κάνει το ΑΠΛΟ ΚΑΛΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ που είχαμε κάποτε, εξαιρετικά σύνθετο. Όσο το κάνουν σύνθετο, τόσο λιγότερα όμως €€€€ θα βάζουμε εμείς, έτσι για πόλεμο. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Κάπως πρέπει να κατευνάσουν τις αντιδράσεις για την αύξηση στα πακέτα και παράλληλα να κανουν πράξη και τη δέσμευσή τους απεναντι στην κυβέρνηση. Οπως και να έχει, το πακέτο αυτό πρέπει να μείνει ως μόνιμο ολο το 2020 αν θέλουμε να λέμε ότι κάτι αλλαξε Συμφωνω απολύτα!! Δεν λεω οτι ειναι σουπερ η τιμη , αλλα τουλαχιστον αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 20gb 10.4€ σε καρτοκινητό ειναι τιμή ευρωπαϊκού επιπέδου. Ειναι άριστο και θα έπρεπε να διατηρηθει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 20gb 10.4€ σε καρτοκινητό ειναι τιμή ευρωπαϊκού επιπέδου. Ειναι άριστο και θα έπρεπε να διατηρηθει Πολλοί θα πλήρωναν για ένα τέτοιο πακέτο! Μακάρι να διατηρηθεί... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 20gb 10.4€ σε καρτοκινητό ειναι τιμή ευρωπαϊκού επιπέδου. Ειναι άριστο και θα έπρεπε να διατηρηθειΕδώ το δίνει τζάμπα, τι Ευρώπη και πράσινα άλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 20gb 10.4€ σε καρτοκινητό ειναι τιμή ευρωπαϊκού επιπέδου. Ειναι άριστο και θα έπρεπε να διατηρηθει αν έδινε με άλλα 10.4 απεριόριστη ομιλία θα ήταν τέλεια :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 το βασικό είναι τα data, γιατί μέσω αυτών περνάς και την ομιλίας με voip κλπ. όλα παίζονται στα data Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Δηλαδή αν βάλω τώρα €10 κάρτα ΔΕΝ θα μου δώσει τα 300' ομιλίας δώρο του Free2ALL (παρά το ότι το κινητό έχει αυτή τη στιγμή €5 + €8.63 από την ανανέωση = €13, δηλαδή ενώ φτάνουν τα χρήματα για να πάρει το 4μηνιαίο χαράτσι για το προνόμιο Free2ALL); Στην προσπάθειά τους να μας αρμέξουν όσο το δυνατόν πιο πολύ χρήμα μπορούν, έχουν κάνει το ΑΠΛΟ ΚΑΛΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ που είχαμε κάποτε, εξαιρετικά σύνθετο. Όσο το κάνουν σύνθετο, τόσο λιγότερα όμως €€€€ θα βάζουμε εμείς, έτσι για πόλεμο. Φίλε , δε νομίζω ότι προκύπτει σίγουρα αυτό. Υπάρχει η ανακοίνωση, υπάρχει η συνομιλία στο messeger με άσχετους (σε εξεζητημένα θέματα) των 400€ υπάρχει όμως και το app. Αν πας να αλλάξεις από free2surf <-->free2talk αναφέρεται για κάθε ανανέωση >=10€. Αυτά τα δείχνει η πράξη καθώς τα διάφορα τμήματα σε μια μεγάλη επιχείρηση έχουν πρόβλημα επικοινωνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 το βασικό είναι τα data, γιατί μέσω αυτών περνάς και την ομιλίας με voip κλπ. όλα παίζονται στα dataΚρύβε μυστικά. Αν πέσουν όλοι στα νοιρ θα βουλιάξει η βάρκα. Καλά την βγάζουμε μέχρι τώρα, μην βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Εδώ το δίνει τζάμπα, τι Ευρώπη και πράσινα άλογα. Χωρίς να είναι μόνιμο πακέτο δεν έχει νόημα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 αν έδινε με άλλα 10.4 απεριόριστη ομιλία θα ήταν τέλεια :)Ναι και με SMS μαζί που εξω ειναι πακέτο με την ομιλία στα απεριόριστα και εδώ μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ το δίνει τζάμπα, τι Ευρώπη και πράσινα άλογα. Να δούμε όμως και τον άλλο μήνα που θα έχεις πάρει την προσφορά τι άλλο θα σου δώσει... Η χρόνια εμπειρία μου στο f2g ήταν ότι σπάνια έδινε την ίδια καλή (για εμενα προσωπικα) προσφορά μετά την ενεργοποίηση 2η φορά.. Επίσης στο άλλο δίκτυο που συνεχίζει να δίνει προσφορές μόνο για σένα διαφορετικές προσφορές σε τιμή και παροχές αθροίζονται μεταξύ τους, δίνοντας κίνητρο να ενεργοποιήσεις και άλλη προσφορά και μειώνοντας την ανάγκη ενεργοποίησης κανονικου και συνήθως πιο ακριβού πακέτου.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Χωρίς να είναι μόνιμο πακέτο δεν έχει νόημα.Τι δεν έχει νόημα που συνεχώς έρχονται τέτοια. Εγώ χωρίς νόημα την βγάζω χρόνια τώρα. :lol: Εσύ δεν είσαι συνδρομητής γι αυτό δεν τα ξέρεις τα κόλπα. Κάποιος φροντίζει τους πελάτες του και δεν τους αντιμετωπίζει ως αδύναμους κρίκους. Η πρώτη που έβγαλε φοιτητικό, μην ξεχνάς. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι και με SMS μαζί που εξω ειναι πακέτο με την ομιλία στα απεριόριστα και εδώ μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να δούμε όμως και τον άλλο μήνα που θα έχεις πάρει την προσφορά τι άλλο θα σου δώσει... Η χρόνια εμπειρία μου στο f2g ήταν ότι σπάνια έδινε την ίδια καλή (για εμενα προσωπικα) προσφορά μετά την ενεργοποίηση 2η φορά.. Επίσης στο άλλο δίκτυο που συνεχίζει να δίνει προσφορές μόνο για σένα διαφορετικές προσφορές σε τιμή και παροχές αθροίζονται μεταξύ τους, δίνοντας κίνητρο να ενεργοποιήσεις και άλλη προσφορά και μειώνοντας την ανάγκη ενεργοποίησης κανονικου και συνήθως πιο ακριβού πακέτου.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkSMS to 2020? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Τι δεν έχει νόημα που συνεχώς έρχονται τέτοια. Εγώ χωρίς νόημα την βγάζω χρόνια τώρα. :lol: Εσύ δεν είσαι συνδρομητής γι αυτό δεν τα ξέρεις τα κόλπα. Κάποιος φροντίζει τους πελάτες του και δεν τους αντιμετωπίζει ως αδύναμους κρίκους. Η πρώτη που έβγαλε φοιτητικό, μην ξεχνάς. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- SMS to 2020? :lol: Μάλλον έχεις χάσει έργα. Έχω και προνομιακό f2g εδώ και πολλά χρόνια συν προνομιακά της Q. Τέτοιες πρόσφορες (10 ευρώ 20gb) έρχονται στην χάση και στη φέξη με πολλά δεδομένα σε καλή τιμή. Οι άλλες είναι αστείες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Και ουσιαστικά σε προκαλούν να την ενεργοποιήσεις και μόλις το κάνεις τέρμα ξανά η ίδια προσφορά που μπορεί όντως να σε βολευε. Έτσι δεν γίνεται σοβαρή δουλειά Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Έλα στην Q, να σου δώσω πρόσκληση να πάρεις και το κονέ, 12 γβ για έναν χρόνο. 1. Είμαστε στο νημα του F2G. 2. Κάνεις δε ρώτησε για το κονε. 3. Ναι το καταλάβαμε, η Wind είναι η καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Και ουσιαστικά σε προκαλούν να την ενεργοποιήσεις και μόλις το κάνεις τέρμα ξανά η ίδια προσφορά που μπορεί όντως να σε βολευε. Έτσι δεν γίνεται σοβαρή δουλειά Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως τα λες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Έφυγε από την εφαρμογή η χριστουγεννιάτικη προσφορά των 20 gb... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Μπορείτε να μου πείτε πόσα χρήματα μένουν με την ανανέωση των 12€; Θα μπορούμε να βάλουμε πακέτο 10,40€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Μπορείτε να μου πείτε πόσα χρήματα μένουν με την ανανέωση των 12€; Θα μπορούμε να βάλουμε πακέτο 10,40€; Μπορείς και θα σου μείνει 1 λεπτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Μπορείς μα μου εξηγήσεις πως βγαίνει υο 10,41 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 12€ - μείον ο φόρος κινητής (που υπολογίζεται διαιρωντας με το 1.12 το ποσό που βάζεις) αφήνει 10.71€ - το έξτρα χαράτσι 0.30€ της wind και μένουν 10.41€ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Σα δε ντρέπονται λίγο. Αποχή μόνο αλλιώς δε γίνεται τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Η Q παραμενει στα 8.5? https://www.myq.gr/gr/paketa/kiou-star/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Αυτό το πακέτο ναι. Ακριβυνε τα μικρότερα που είχε 5.9 σε 6.9€ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts