CoyoteD Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 ευχαριστω !!! Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 (edited) Σήμερα έκανα online ανανέωση 10 ευρώ και μου ήρθε αυτό το μήνυμα με ταυτόχρονη αφαίρεση 10 ευρώ από το υπόλοιπο μου. Έχει έρθει σε κανέναν άλλο? https://app.box.com/s/7cfdcgjfgjvx69vqffusfbbn9l9a1fdo Edited August 26, 2019 by dimitris2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Ποιο είναι το μήνυμα,δεν φαίνεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Σήμερα έκανα online ανανέωση 10 ευρώ και μου ήρθε αυτό το μήνυμα με ταυτόχρονη αφαίρεση 10 ευρώ από το υπόλοιπο μου. Έχει έρθει σε κανέναν άλλο? https://app.box.com/s/7cfdcgjfgjvx69vqffusfbbn9l9a1fdo Ποιο είναι το μήνυμα,δεν φαίνεται κάτι. Τώρα πρέπει να φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Ναι δεν υπάρχει κάτι παράξενο σε αυτό το μήνυμα. Σου έκανε την κλασική τετραμηνιαία χρέωση για την υπηρεσία των 300 λεπτών προς όλους που κάποτε ήταν δωρεάν για "πάντα". Απλά επειδή το έκανες τον Αύγουστο και λέει ότι η προσφορά επεκτάθηκε μέχρι τον Αύγουστο, λογικά θα σου πάρει και άλλο δεκάρικο τον επόμενο μήνα για την επέκταση της προσφοράς από Σεπτέμβρη μέχρι Δεκέμβριο. Επίσης από το Νοέμβρη αναφέρει η ανακοίνωση που βγήκε πριν λίγες μέρες ότι καταργείται αυτή η χρέωση και θα υπάρχει χρέωση κάθε μήνα... Θα δείξει..... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Ναι έχεις δίκιο με μπέρδεψε το γεγονός ότι είναι ήδη 27 Αυγούστου. Για το τρίτο τετράμηνο όμως θα πάρει το δεκάρικο για επέκταση μέχρι Δεκέμβρη και θα το διακόψει το Νοέμβρη; Κάτι δεν μου κολλάει καλά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Ναι δεν υπάρχει κάτι παράξενο σε αυτό το μήνυμα. Σου έκανε την κλασική τετραμηνιαία χρέωση για την υπηρεσία των 300 λεπτών προς όλους που κάποτε ήταν δωρεάν για "πάντα". Αυτή η "προσφορά" ενεργοποιείται σε όλους με κάθε ανανέωση των €10 και πάνω; :mad: Εγώ π.χ. που είμαι σε Free2Surf και είχα ζητήσει κάποτε να απενεργοποιηθεί η "προσφορά" των €8,5 που μου είχαν τραβήξει αυθαίρετα από το υπόλοιπο (και όντως από τότε δεν μου τραβάει τίποτα μετά από δεκάευρη ανανέωση) υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ μετά από την ανανέωση χρόνου ομιλίας €10 που θα κάνω αρχές Σεπτέμβρη; Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Αυτή η "προσφορά" ενεργοποιείται σε όλους με κάθε ανανέωση των €10 και πάνω; :mad: Εγώ π.χ. που είμαι σε Free2Surf και είχα ζητήσει κάποτε να απενεργοποιηθεί η "προσφορά" των €8,5 που μου είχαν τραβήξει αυθαίρετα από το υπόλοιπο (και όντως από τότε δεν μου τραβάει τίποτα μετά από δεκάευρη ανανέωση) υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ μετά από την ανανέωση χρόνου ομιλίας €10 που θα κάνω αρχές Σεπτέμβρη; Όχι, αυτό αφορά όσους έχουν free2talk. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 με αλλαγη πακετου απο Q σε f2g και αναποδα μεταφερεται και το υπολοιπο της καρτας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 με αλλαγη πακετου απο Q σε f2g και αναποδα μεταφερεται και το υπολοιπο της καρτας? Όχι, θα χαθεί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Ναι έχεις δίκιο με μπέρδεψε το γεγονός ότι είναι ήδη 27 Αυγούστου. Για το τρίτο τετράμηνο όμως θα πάρει το δεκάρικο για επέκταση μέχρι Δεκέμβρη και θα το διακόψει το Νοέμβρη; Κάτι δεν μου κολλάει καλά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι γιαυτο είπα "θα δείξει.." περιμένουμε να δούμε Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Κοιτάξτε πότε λήγει η δεύτερη προσφορά... Τυπογραφικό λάθος να φανταστώ, έτσι; https://ibb.co/5M3MdyN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Κοιτάξτε πότε λήγει η δεύτερη προσφορά... Τυπογραφικό λάθος να φανταστώ, έτσι; https://ibb.co/5M3MdyN Ε μάλλον :) Είχε συμβεί και παλαιότερα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Δεν είναι απίθανο να πληρώνουμε τα 15gb 10€ σαν σούπερ προσφορά το 2050, Ελλάδα είσαι χαχαχαχα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για το το 8+2G με 10€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για το το 8+2G με 10€ ? Όχι, η προσφορά ισχύει μέχρι τις 9/9. https://www.wind.gr/f2g/gr/paketa/data/summer-offer-1/ Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Όχι, η προσφορά ισχύει μέχρι τις 9/9. https://www.wind.gr/f2g/gr/paketa/data/summer-offer-1/ Έχεις δίκιο! Ευχαριστώ ! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίρνω κάθε μήνα τα 120' από συνδυασμό σταθερου-κινητου αλλά έχω ΜΗΔΕΝ υπόλοιπο. Θα μου το δώσουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Έχεις δίκιο! Ευχαριστώ ! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίρνω κάθε μήνα τα 120' από συνδυασμό σταθερου-κινητου αλλά έχω ΜΗΔΕΝ υπόλοιπο. Θα μου το δώσουν ?Αν είναι ενεργό το νούμερο θα στα δωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Εαν έχεις μηδενικό υπόλοιπο όχι δεν θα στα δώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Είναι μηδενικό επειδή τελείωσε κατά τη χρήση ή επειδή έληξε το δίμηνο της ανανέωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Είναι μηδενικό επειδή τελείωσε κατά τη χρήση ή επειδή έληξε το δίμηνο της ανανέωσης? ΟΧΙ, το δίμηνο δεν έληξε. Απλά, δεν είχα MB και μηδένισε το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Θα στα δώσει κανονικά και με μηδενικό υπόλοιπο θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς κανονικά. Αν έχεις ΜΒ, για να τα χρησιμοποιήσεις θέλεις 0,01€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Σήμερα έκανε ανανέωση 10€ ο πατέρας μου και του τράβηξε το τέλος ανανέωσης f2talk. Απορώ με πιο δικαίωμα εκεί στη wind σε χρεώνουν για μια 4μηνη υπηρεσία και ταυτόχρονα αποφασίζουν σε δύο μήνες να σου την κόψουν 1/11 δηλαδή. Η λογική λέει ότι πρέπει να επιστραφεί το μισό ποσό πίσω. Μετά από 10 χρόνια στη wind ήρθε η ώρα για φορητότητα σε άλλη εταιρία μιας και δεν έχουμε κανένα απολύτως πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. 8 κινητά θα φύγουν της οικογένειας. Ας πρόσεχαν εκεί στη wind. Edited September 1, 2019 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Εδώ και λίγη ώρα δεν ανοίγει η εφαρμογή. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος; Edit : Διορθώθηκε τελικά. Edited September 1, 2019 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Σήμερα έκανε ανανέωση 10€ ο πατέρας μου και του τράβηξε το τέλος ανανέωσης f2talk. Απορώ με πιο δικαίωμα εκεί στη wind σε χρεώνουν για μια 4μηνη υπηρεσία και ταυτόχρονα αποφασίζουν σε δύο μήνες να σου την κόψουν 1/11 δηλαδή. Η λογική λέει ότι πρέπει να επιστραφεί το μισό ποσό πίσω. Μετά από 10 χρόνια στη wind ήρθε η ώρα για φορητότητα σε άλλη εταιρία μιας και δεν έχουμε κανένα απολύτως πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. 8 κινητά θα φύγουν της οικογένειας. Ας πρόσεχαν εκεί στη wind. για εμενα καταργησε το το free to talk και γυρνα το στο free to surf που ειναι δωρεαν . και ενεργοποιησε το πακετο με τα 8,5 ευρω που μεταφερονται τα mb στον επομενο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts