Vasileios Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Πιθανόν να υπάρχει εκτροπή στο κινητό αου , Ακύρωσε την . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Τελικά αυτό ήταν φίλε Vasileie .Είχα προώθηση όταν βρίσκομαι εκτός δικτύου. Edited August 20, 2018 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Λύσεις υπάρχουν αρκεί ο καθένας να ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά τις υπηρεσίες. Τώρα για τους ηλικιωμένους (και όχι μόνο) για να έχουν ένα κινητό δεν νομίζω €30 το χρόνο (συμπεριλαμβανομένων φόρων) δηλαδή €2,5 το μήνα είναι ένα ποσό που αξίζει να το συζητάμε (και κάποιοι το αποκαλούνε κοροϊδία). Συγνώμη αλλά έλεος! Χειρότερο είναι το ότι πρέπει κάποιος να είναι από πάνω κάθε δύο μήνες για να βάλει κάρτα μέσα, συν το ότι χάνονται τα χρήματα αν το ξεχάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Λύσεις υπάρχουν αρκεί ο καθένας να ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά τις υπηρεσίες. Τώρα για τους ηλικιωμένους (και όχι μόνο) για να έχουν ένα κινητό δεν νομίζω €30 το χρόνο (συμπεριλαμβανομένων φόρων) δηλαδή €2,5 το μήνα είναι ένα ποσό που αξίζει να το συζητάμε (και κάποιοι το αποκαλούνε κοροϊδία). Συγνώμη αλλά έλεος! συγγνώμη αλλά έλεος δεν τα υπολογίζεις σωστά και το παίζεις άπλας. κανείς δεν χάθηκε με τα 30€ αλλά είναι κοροϊδία. γιατί παλιά κρατούσε μήνες το νούμερο χωρίς να βάζεις κάρτα και τώρα επειδή έχουμε και κρίση το κάναμε κάθε δύο μήνες. επίσης δεν είναι μόνο 30 που λες αλλά και η κάρτα που πρέπει να βάζεις. τέσπα διαφορετική οπτική του καθενός. αλλά τέτοια βλέπουν οι εταιρίες και εκμεταλλεύονται. καλά μας κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 συγγνώμη αλλά έλεος δεν τα υπολογίζεις σωστά και το παίζεις άπλας. κανείς δεν χάθηκε με τα 30€ αλλά είναι κοροϊδία. γιατί παλιά κρατούσε μήνες το νούμερο χωρίς να βάζεις κάρτα και τώρα επειδή έχουμε και κρίση το κάναμε κάθε δύο μήνες. επίσης δεν είναι μόνο 30 που λες αλλά και η κάρτα που πρέπει να βάζεις. τέσπα διαφορετική οπτική του καθενός. αλλά τέτοια βλέπουν οι εταιρίες και εκμεταλλεύονται. καλά μας κάνουν Συμφωνώ δεν είναι για τα χρήματα είναι για την όλη πονηριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Free2Surf κι εγώ μέχρι να λήξει. Ξοδεύω το υπόλοιπο μέσα στο δίμηνο και δεν πληρώνω αλλά κερατιάτικα. Αυτοί χάνουν... Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Δυστυχώς 3 πανεύκολα νούμερα πού είχα πάνω από μια 10ετια τα άφησα να λήξουν διότι οι αυξήσεις την έκαναν πολύ ασύμφορη την συντήρηση τούς... Πολύ κρίμα Δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Free2Surf κι εγώ μέχρι να λήξει. Ξοδεύω το υπόλοιπο μέσα στο δίμηνο και δεν πληρώνω αλλά κερατιάτικα. Αυτοί χάνουν... Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακριβώς εγώ μόλις ενεργοποίησα τα 15GB για εξήντα μέρες στο ειδικής προσφορας. Έμειναν αλλά 4.5 ευρώ μέσα τα οποία θα τα στείλω στο χαμόγελο του παιδιού και μετα θα του βάλω μετα απο ένα χρόνο. Όχι για κανένα αλλο λόγο αλλά για την κοροϊδία. Θα μου πεις μετα απο τόσα χρόνια ναι. Θα το συντηρούσα για backup στο προνομιακό what's up αλλά δεν έχει νόημα πια. Μάλλον αυτό θέλανε να ξεφορτωθούν κόσμο.Λ δεν εξηγείται αλλιώς. Αν χαθεί και η προνομιακή προσφορά χάθηκε θα βρω αλλο νούμερο αν χρειαστεί. Αυτή η ομηρεία κατάντησε απαράδεκτη και με το δίμηνο και με τις αυξήσεις. Γενικά έφαγαν μεγάλη πορτα απο εμένα μετα τις τελευταίες πρακτικές τους. Πάει και το συμβόλαιο με τα δεδομένα. Ποιος έχασε σίγουρα όχι εγώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Αυτοί οι άλλοι στους οπαίους πήγες χρεώνουν για το ίδιο πακέτο 4,5 ευρώ τον μήνα , δηλαδή 54 ευρώ τον χρόνο. Και τώρα μου λες να αντιδράσουμε πηγαίνοντας σε αυτούς. Συγνώμη δεν θα πάρω, Σε κανένα δίκτυο μετά τις 3 Σεπτέμβρη δεν φτάνουν 5 ευρώ για 3 μήνες. Απολύτως σε κανένα. Απλά ενημερώσου. Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε μένα (40422). Απλά εσύ διάβασε κ προσπάθησε να καταλάβεις α)Σταθερό από 25,5-->20,5/μήνα β)Σε ποιό πακέτο 4,5€/μήνα αναφέρεσαι; Μαζί με το σταθερό η Wind μου παρείχε μια καρτούλα 120/μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση. Έκανα μια ανανέωση 5€ κάθε χρόνο και τώρα με ανάγκαζαν να κάνω μια ανανέωση 5€ κάθε 2 μήνες. Ακριβώς το ίδιο μου δίνει κ η κόκκινη. Πού τα είδες τα 54€; γ)Όταν έκανα την αλλαγή στη μάνα μου ήταν 3μηνο. Το δίμηνο το ξεκίνησε η Wind. Αν στην πορεία ακολούθησε το τραστ από 3/9 δεν είχα μαντικές ικανότητες. Και πάλι το ίδιο μου έρχετε με αυτά που έδινα στην q. Αυτά για να σε ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 το προηγουμενο σου μηνυμα αναφεροταν στο free2talk. H αναλογη προσφορα στους αλλους (για οσους την εχουν) κοστιζει αφαιρεση 4,5€ καθε φορα στην 10ευρη ανανεωση.Αυτο σχολιασε ο Vasileios,φανταζομαι οσον αφορα την τακτικη των εταιριων στην αναλογη προσφορα. Τα 120' ειναι αλλη υποθεση,πλεον κοστιζουν το ιδιο σε ολες τις εταιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες "Η wind θέλει να κόψει το πολυδιαφημιζόμενο free talk. Δεν το κάνει ευθέως και επειδή δε μπορεί ή δε θέλει και σε εξωθεί στην έξοδο. Όποιος δε το μάθει θα πληρώνει σαν χαζός. " Σε αυτό αναφέρομαι και λέω πόσο κοστίζει σε άλλες εταιρείες το αντίστοιχο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Κυρίοι, το εχω πει ηδη και θα το ξαναπω…θελουν ελαχιστο κοστος διατηρησης του αριθμου...πoιο είναι το πρόβλημα ΑΝ ελεγαν ότι όταν εληγε το 12μηνο πρεπει να βαλουμε χχ ποσο...το οποιο θα διατηρουσε ΜΕΝ το νουμερο αλλα θα έληγε σε καποιους μηνες,,,,ετσι και οι παππούδες ΔΕΝ θα ετρεχαν σαν τα πρεζακια στα μαγαζια...ουτε εμεις θα τρεχαμε για αυτους...ουτε θα κουβεντιάζαμε τοοοοσες φορες ….. ΟΠΩΣ και να το δει καποιος το καρτοκινητο επαψε να είναι αυτό που ηταν….η ταλαιπωρια είναι το θεμα όχι μονο το κοστος...ποιος θα ελεγε όχι στην εφάπαξ πληρωμη ποσου για 6 ή 12 μηνες αναλογα; για εμενα αυτό που κανουν ολοι συντονισμένα είναι κοροιδια και αδιαφορια για τους πελατες τους με περιορισμένες δυνατότητες και ανάγκες....οποτε...δε βλεπω νοημα συζητησης...εχει εξαντληθεί το θεμα...σε λιγο θα μας πανε στο μηνα και τελος….δε ξερω μετε τι άλλο κολπο θα βρουν για να μας ταλαιπωρουν και να μας αδειαζουν τις τσεπες…!Αυτά.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 εχω 2 αριθμους f2go στον εναν ερχονται sms με προσφορες (αυτον τον χρησιμοποιω σπανια και βλεπω να τον εγκαταλειπω αφου στο 2μηνο σου τρωνε τα χρηματα και τα πακετα) και εναν που ειναι ο βασικος μου αριθμος. σε αυτον που παει για..φουντο ερχονται sms με προσφορες σχεδον καθε ημερα. στον αλλο δεν ερχεται τιποτα (δεν ξερω αν παιζει ρολο που καποια στιγμη πριν χρονια ειχα ζητησει απο την wind να μην με καλουνε ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για προσφορες γιατι ειχαν καταντησει ενοχλητικες οι ωρες που το εκαναν). μπορει να σκεφτει καποιος αν γινεται να ξεκινησουν να σκανε παλι sms με προσφορες; η απλα προσφορες ερχονται μονο σε νουμερα που δεν μπαινουν συχνα καρτες; ευχαριστω. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 καλησπέρα το υπόλοιπο μου λήγει στις 23/08 για να μην το χάσω πρέπει να βάλω κάρτα σήμερα ή μπορώ και αύριο; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 καλησπέρα το υπόλοιπο μου λήγει στις 23/08 για να μην το χάσω πρέπει να βάλω κάρτα σήμερα ή μπορώ και αύριο; Sent from my MI MAX 2 using TapatalkΑύριο πριν τα μεσάνυχτα Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 εχω 2 αριθμους f2go στον εναν ερχονται sms με προσφορες (αυτον τον χρησιμοποιω σπανια και βλεπω να τον εγκαταλειπω αφου στο 2μηνο σου τρωνε τα χρηματα και τα πακετα) και εναν που ειναι ο βασικος μου αριθμος. σε αυτον που παει για..φουντο ερχονται sms με προσφορες σχεδον καθε ημερα. στον αλλο δεν ερχεται τιποτα (δεν ξερω αν παιζει ρολο που καποια στιγμη πριν χρονια ειχα ζητησει απο την wind να μην με καλουνε ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για προσφορες γιατι ειχαν καταντησει ενοχλητικες οι ωρες που το εκαναν). μπορει να σκεφτει καποιος αν γινεται να ξεκινησουν να σκανε παλι sms με προσφορες; η απλα προσφορες ερχονται μονο σε νουμερα που δεν μπαινουν συχνα καρτες; ευχαριστω. Φιλε μου καλεσε 1260 και ζητα να βγεις απο το μητρωο 11 μονο για την wind, ετσι θα λαμβανεις μονο απο wind και οχι απο αλλου.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Να σαι καλα δεν ήξερα την ύπαρξη του. Απο την άλλη αν τους παρω ρισκάρω να μου σπάσουν πάλι τα νεύρα. Γιατί αυτο το να λαμβάνω μόνο απο την wind προσφορές πολύ αμφιβάλω ότι δεν θα τηρηθεί. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Τι σχέση έχει το μητρώο 11 που μπαίνεις μετά από αίτηση για να εξαιρεθεί ο αριθμός σου από τη λίστα των τηλεφώνων που μπορούν να έχουν πρόσβαση εταιρείες που καλούν για προωθητικούς σκοπούς με τις προσφορές που στέλνει η wind; Και να ήταν έτσι, να είχε να κάνει με αυτό, δεν νομίζω να μπορεί να εξαιρεθεί κάποια εταιρεία. Είσαι ή δεν είσαι στη λίστα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Τι σχέση έχει το μητρώο 11 που μπαίνεις μετά από αίτηση για να εξαιρεθεί ο αριθμός σου από τη λίστα των τηλεφώνων που μπορούν να έχουν πρόσβαση εταιρείες που καλούν για προωθητικούς σκοπούς με τις προσφορές που στέλνει η wind; Και να ήταν έτσι, να είχε να κάνει με αυτό, δεν νομίζω να μπορεί να εξαιρεθεί κάποια εταιρεία. Είσαι ή δεν είσαι στη λίστα. Sent from my SM-G930F Λαθος...ετσι ακριβως μπορει να διασφαλισει οτι ΔΕΝ θα λαμπανει απο αλλους εκτος απο την wind...απλα να σου πω οτι ετσι δουλευει σε εμενα...τα τελευταια χρονια...και απο τοτε ποτε δε με ενοχλησαν μονο λαμβανω μηνυματα απο wind προσφορες ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,!!! Ενεργοποιειται απο το 1260 και καθαρισες.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Συγνώμη, αλλά κάνεις λάθος. Η καταχώρηση του αριθμού σου στη λίστα του μητρώου 11 αφορά τηλεφωνικές κλήσεις. Τα sms από wind για προσφορά δεν έχουν να κάνουν με αυτό. Κυρίως αν δεν βάζεις κάρτα θα σου έρχονται. Εκτός αν έχεις επιλέξει να μην σου έρχονται προσφορές από την εφαρμογή. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το μητρώο 11. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Συγνώμη, αλλά κάνεις λάθος. Η καταχώρηση του αριθμού σου στη λίστα του μητρώου 11 αφορά τηλεφωνικές κλήσεις. Τα sms από wind για προσφορά δεν έχουν να κάνουν με αυτό. Κυρίως αν δεν βάζεις κάρτα θα σου έρχονται. Εκτός αν έχεις επιλέξει να μην σου έρχονται προσφορές από την εφαρμογή. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το μητρώο 11. Sent from my SM-G930F Πολύ σωστά τα λέει ο Mark. Κοίτα μήπως έχεις επιλέξει να μην λαμβάνεις προσφορές από την Wind. Η εν λόγο ρύθμιση, υπάρχει μέσα στην εφαρμογή. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) ευχαριστω για τις απαντησεις. να επιλεξω να βαλω το πρωτο ''ναι'' λογικα θα λες. αυτη την στιγμη αν πατησετε πανω στην εικονα θα δειτε δεν εχω κατι επιλεγμενο,ΤΟ ΙΔΙΟ ισχυει και για τον αριθμου που ερχονται τα sms. Edited August 23, 2018 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Κοίτα, εγώ έχω 2 νούμερα που έρχονται όλες οι προσφορές, και έχω να βάλω κάρτα πάνω από 8 μήνες. Σε έναν άλλον που έβαλα πριν 1 μήνα, ούτε το 1/3 των προσφορών δεν πάει. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 ευχαριστω για τις απαντησεις. να επιλεξω να βαλω το πρωτο ''ναι'' λογικα θα λες. αυτη την στιγμη αν πατησετε πανω στην εικονα θα δειτε δεν εχω κατι επιλεγμενο,ΤΟ ΙΔΙΟ ισχυει και για τον αριθμου που ερχονται τα sms. Επέλεξε το πρώτο, ναι. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Το εκανα! αμέσως εσκασε και το σχετικό μήνυμα. H AΛΛAΓH ΣTHN EΠIΛOΓH ΣAΣ ΓIA EΠIKOINΩNIA AΠO TH WIND ΓIA ΠPOΣΦOPEΣ ΣXETIKA ME TON APIΘMO 69... OΛOKΛHPΩΘHKE ME EΠITYXIA. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME! Για να δούμε τι θα δούμε η Θα ακούσουμε. Η αν θέλει και κληση για το...μητρώο που είπε ο αλλος φίλος. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts