Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να στείλεις μήνυμα, είναι αυτόματα ενεργοποιημενο το 4g.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος για την καλυψη και ταχύτητες της wind για να κάνεις τέτοιο συμβόλαιο. Και για να λες οτι έχεις κέρδος, θα πρέπει να καταναλωνεις τουλάχιστον 20 γίγα τον μηνα.

Σωστος,εμενα στην Θεσσαλονικη μεσα με καλυπτει και Πιερια που παω το καλοκαιρι.Και ανετα καταναλωνω οχι τα 20GB,αλλα τερματιζω και τα 30GB.Ειδικα αν κανω και tethering.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπορεί κάποιος να μου πει που στέλνουμε μήνυμα για ενεργοποίηση του 4g;;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ποιο πιθανο ειναι εκει που εισαι να μην εχει καλυψη

Πάντως παιδιά το δίδαγμα είναι ότι όσα data δώσεις παραπάνω τόσο περισσότερο τρώνε οι περισσότεροι :)

Φυσικά χωρίς tethering η εκτός αν βλέπεις ταινίες τα πάνω από 10 με 15 gb είναι υπερβολικά για αποκλειστική χρήση από το κινητό με τις οθονιτσες γραμματόσημα :)

Αν όμως τους δώσεις απεριόριστο η πολύ περισσότερα gb σύντομα θα άλλαζαν οι συνήθειες και θα του άλλαζαν τα φώτα όλοι σε κατανάλωση.

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δεν κάνουν όλοι την ίδια χρήση και δεν είναι καλό να γενικεύεις για κάτι τέτοιο. Για τη δική σου χρήση μπορεί να ισχύει, όχι όμως για όλους. Είναι σαν να λες πως αν είχαν περισσότερα gb θα σταματούσαν να χρησιμοποιούν τις σταθερές συνδέσεις με WiFi για να μπαίνουν συνεχώς από το κινητό δίκτυο. Πολύ χλωμό κατά τη γνώμη μου.

Sent from my SM-G930F

Δεν κάνουν όλοι την ίδια χρήση και δεν είναι καλό να γενικεύεις για κάτι τέτοιο. Για τη δική σου χρήση μπορεί να ισχύει, όχι όμως για όλους. Είναι σαν να λες πως αν είχαν περισσότερα gb θα σταματούσαν να χρησιμοποιούν τις σταθερές συνδέσεις με WiFi για να μπαίνουν συνεχώς από το κινητό δίκτυο. Πολύ χλωμό κατά τη γνώμη μου.

Sent from my SM-G930F

Πάντως το τελευταίο ισχύει.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε με την προσφορά των 15 γίγα, πολλές φορές στο σπίτι προτιμούσα να μπαίνω από το ίντερνετ της κινητής, λόγω του ότι όταν έμπαιναν και οι πέντε της οικογένειας το wifi ζοριζόταν.

Και τωρα το κάνω, αρκετές φορές.

Οι ταχύτητες της Wind στην περιοχή μου είναι πολλαπλάσιες της σταθερής σύνδεσης.

Παύλος Παυλίδης 

Γεια σας.

Το νεο αυτό πακέτο με τα 8.5 που έχει απ όλα -300 προς ολους, 500 mb-ειδα οτι δίνει 250mb bonus. Ξέρουμε μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Ευχαριστώ πολύ

Aκριβώς αυτό. Και εγώ με την πράσινη ειδικά τα βράδια που έχω το after dark το προτιμώ απο την vdsl του wifi καθώς οι ταχύτητες είναι πολλαπλάσιες.Πάντως στην wind τους έκανα χριστουγεννιάτικο δωράκι :lol: Ενεργοποίησα επιτέλους την προσφορά που μου έστελναν συνεχώς 5€-->5gb βάζοντας μια 5ευρη κάρτα. Για να δούμε.. θα την ξαναστείλουν τον επόμενο μήνα ή απλά θα περιμένουν να τους κάνω την χάρη να ενεργοποιήσω τα 6.5gb -->17.5€ που φυσικά δεν πρόκειται να κάνω..

οι σελιδες της καρτοκινητης τι εχουν παθει εδω και 1-2 ωρες? τις εθαψε το χιονι?

Πάντως το τελευταίο ισχύει.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε με την προσφορά των 15 γίγα, πολλές φορές στο σπίτι προτιμούσα να μπαίνω από το ίντερνετ της κινητής, λόγω του ότι όταν έμπαιναν και οι πέντε της οικογένειας το wifi ζοριζόταν.

Και τωρα το κάνω, αρκετές φορές.

Οι ταχύτητες της Wind στην περιοχή μου είναι πολλαπλάσιες της σταθερής σύνδεσης.

Aκριβώς αυτό. Και εγώ με την πράσινη ειδικά τα βράδια που έχω το after dark το προτιμώ απο την vdsl του wifi καθώς οι ταχύτητες είναι πολλαπλάσιες.Πάντως στην wind τους έκανα χριστουγεννιάτικο δωράκι :lol: Ενεργοποίησα επιτέλους την προσφορά που μου έστελναν συνεχώς 5€-->5gb βάζοντας μια 5ευρη κάρτα. Για να δούμε.. θα την ξαναστείλουν τον επόμενο μήνα ή απλά θα περιμένουν να τους κάνω την χάρη να ενεργοποιήσω τα 6.5gb -->17.5€ που φυσικά δεν πρόκειται να κάνω..

Θα συμφωνήσω... Στην περιοχή μου (λίγο έξω από την Καστοριά) όταν το 24άρι ADSL κλειδώνει στο σπίτι στα 4,5-5 Mbps λογικό είναι να χρησιμοποιείς data στο κινητό όταν κατά μέσο όρο κλειδώνει στα 25Mbps. Παλιά ψάχναμε WiFi για ενημερώσεις στο Play Store, για upload φωτογραφιών, video κλπ... Το Happy Nights με έχει σώσει! :lol::p

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Γεια σας.

Το νεο αυτό πακέτο με τα 8.5 που έχει απ όλα -300 προς ολους, 500 mb-ειδα οτι δίνει 250mb bonus. Ξέρουμε μέχρι πότε είναι η προσφορά;

Ευχαριστώ πολύ

Δεν είναι προσφορά, αλλά κανονικό πακέτο.

Παύλος Παυλίδης 

λοιπον, τα δεδομενα εχουν ως εξης:

1) εχω την προσφορα με τα 300'

2) μιλαω λιγοτερο απο μια ωρα τον μηνα στο τηλεφωνο. Σπανια περισσοτερο.

3) παιρνω μεσω της σταθερης τα 120' κ το 1GB

4) δεν αγοραζω πακετα sms(σπανια στελνω) και data(μου αρκει το 1GB).

5) βαζω καρτα μονο οταν ληγει(πεντε ευρω).

τι ειναι καλυτερο να κανω: να μεινω στο f2g ή να παω στο q?

απλα αν παω Q, γλυτωνω απο το χαρατσι των 300.

Αν παω σε αλλη εταιρεια, θα πρεπει να πληρωσω το χαρατσι της φορητοτητας

Πας q. Το ερώτημα είναι αν θα σου ξαναδωσουν τα 120' του σταθερού. Η επιφύλαξη ειναι η εξης: μηπως το σύστημα θεωρει το νούμερο ως νεα συνδεση λογω του οτι στην συγκεκριμένη μεταφορά ακολουθείται τυπικά διαδικασία φορητότητας. Και αν ισχύει αυτό,το (θεωρουμενο νεο) νούμερο λογω φορητότητας,παίρνει τα 120' μετά το 6μηνο.

Εναλλακτικό σενάριο,μένεις οπως είσαι και γυρνάς το μπονους σε free2surf για να γλυτωσεις το χαράτσι. Βέβαια αν χρειαστείς πάνω από 120' αναγκαστικά βάζεις πακέτο ή 5€ για να βολευτείς με log n win & magic numbers.

Έχω κ εγώ αυτή την προσφορά και παρότι καταναλώνω παραπάνω από αυτά που γράφεις,γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερη και οικονομικότερη λύση..

Συμπλήρωση @bayern4

Βεβαια ετσι οπως το λες λογω του 5) δεν πρεπει να χρεωνεσαι το χαρατσι ούτε και να παιρνεις τα 300' ποτέ..

@Bayern4

Αυτή τη στιγμή δίνεις πρακτικά 5 ευρώ το τρίμηνο και έχεις όλα αυτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αντίστοιχα σε άλλη εταιρεία, μπορείς να δίνεις το ίδιο ποσό αλλά δεν θα έχεις αυτές τις παροχές. Ακόμα και το free2talk είναι πολύ καλή προσφορά για τα χρήματά του, σε άλλες εταιρείες σου παίρνουν 3 ή 4 ευρώ το μήνα για αυτά τα λεπτά -- και είναι και ένας τρόπος για να ξοδεύεις τα 5ευρα που βάζεις και αλλιώς θα σου μένουν!

Για να πάρεις τα 300 λεπτά προς όλους στο free2talk δεν πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 10 ευρώ ανανέωση κάθε μήνα τα οποία μένουν στην κάρτα; Επειδή γράφετε παραπάνω για 5ευρη ανανέωση κάθε 3μηνο. Εκτός εάν κατάλαβα λάθος. Edited by Alexpag

Για να πάρεις τα 300 λεπτά προς όλους στο free2talk δεν πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 10 ευρώ ανανέωση κάθε μήνα τα οποία μένουν στην κάρτα; Επειδή γράφετε παραπάνω για 5ευρη ανανέωση κάθε 3μηνο. Εκτός εάν κατάλαβα λάθος.

Με 5€υρη ανανέωση ΔΕΝ αφαιρείται κανένα ποσό για τα 300΄προς όλους (Για όσους διατηρούν το Free2Talk).

Εννοείται ότι ΔΕΝ μπαίνουν 300 με 5€υρη.

Μονο σε μενα οι σελίδες του f2g και της q βγάζουν λευκό απο χτες?

Μονο σε μενα οι σελίδες του f2g και της q βγάζουν λευκό απο χτες?
Θα έπεσε χιόνι στον server της WIND και έγιναν όλα άσπρα

χε χε χε

Και ένα παράπονο γιατί επιτέλους δεν βάζουν το φοιτητικό (ειδική προσφορά) να μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή έλεος πια....

sms 1000 στο 1264 και τρίχες κατσαρές στο έτος 2017-2018

Vouala

Η εφαρμογή δουλεύει σωστά πάντως...

6b7d2b410f27d6c69b0e24f594397ff0.jpg

2fa52cf82b98d99f0271bbbfd31ede7d.jpg

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Μεινε F2G και κανε τα 300' να ειναι 500MB.Απο Free 2 talk σε free 2 surf.

Παιρνεις 1Gb με 10€ καρτα.

Και δεν χρεωνεσαι τα 8€ ανα εξαμηνο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μεινε F2G και κανε τα 300' να ειναι 500MB.Απο Free 2 talk σε free 2 surf.

Παιρνεις 1Gb με 10€ καρτα.

Και δεν χρεωνεσαι τα 8€ ανα εξαμηνο.

διευκρινήσεις

Να τα λέμε σωστά με 10€ θα παίρνει από free2surf 500ΜΒ και άλλα 500ΜΒ από την ανανέωση όσο θα υπάρχει αυτό το bonus

Και 1.5GB από το free2surf με ανανέωση 20€ συν το bonus ανανέωσης όσο θα υπάρχει αυτό το bonus

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

"MOΛIΣ ΠHPEΣ TO SECRET SANTA ΔΩPO ΣOY! 2018 ΔΩPEAN SMS ΠPOΣ OΛA TA KINHTA ΣTHN EΛΛAΔA ΓIA 1 HMEPA! XPONIA ΠOΛΛA AΠO TO F2G!"

:lol: :lol:

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova