Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα βγω offtopic μεν αλλά επειδή είχε αναφερθεί εδώ μέσα σε αυτό το θέμα το πρόγραμμα lycachat και ήμουν απο αυτούς που είπαν καλά λόγια,οφείλω να επανορθώσω.Την Δευτέρα που μας πέρασε μου αφαιρέθηκε το υπόλοιπο απο τα 1500 λεπτά του πακέτου προς Ελλάδα και επικοινώνησα αρχικά τηλεφωνικά με την υποστήριξη στην Ελλάδα που δεν ήξεραν γιατί συνέβη αυτό.Μετά απο επικοινωνία 3 ημερών με mail στην κεντρική εταιρεία στα αγγλικά μου απάντησαν ότι το πακέτο αυτό τελικά λήγει στις 30 ημέρες...Φυσικά τους ρώτησα ότι πουθενά στους όρους δεν αναφέρεται ότι λήγει στις 30 ημέρες και δεν απάντησαν ακόμη..

Κρίμα..Και ήταν καλή προσφορά αν δεν έληγε.Σορρυ για το offtopic αλλά το αναφέρω για να μην την πατήσει και άλλος..Το υπόλοιπο χρημάτων βέβαια παρέμεινε κανονικά και κάνω κανονικά κλήσεις αλλά τα δωρεάν λεπτά δεν έχουν νόημα αν λήγουν στον μήνα.

Αυτήν τη στιγμή στη vodafone σε περιαγωγή καρτοκινητού στην ΕΕ χρεώνεσαι τις εξερχόμενες 0,065€/λεπτό ανεξάρτητα αν έχεις ενεργό πακέτο για χρόνο ομιλίας.

Στη wind, αν έχεις πακέτο πχ. 200' προς όλους, αφαιρεί από αυτό συν 0,065€/λεπτο. Αν δεν έχεις, χρεώνεσαι 0,60€/λεπτό όπως και στην Ελλάδα.

Το πιο πιθανό θεωρώ πως είναι να καταργήσουν και οι τρεις, τη χρέωση του 0,065€ και να χρεώνουν όπως στην Ελλάδα πράγμα ασύμφορο για όποιον έχει vodafone αφού τώρα είναι δέκα φορές φτηνότερα αν είσαι σε περιαγωγή στο εξωτερικό.

Για να δούμε τι θα γίνει, εγώ πρόσφατα που πήγα εξωτερικό ενεργοποίηση το roaming Πακέτο με 10 ευρώ 200 λεπτά και ήμουν κκομπλέ

τα 200 λεπτα του roaming πακετου ειναι για εισερχομενες και εξερχόμενες με 3 λεπτα ελαχιστη χρεωση.

αν δε βαλεις πακετο θα πληρωνες πχ:

100 λεπτα Χ 0,01 = 1 ευρω για εισερχόμενες

100 λεπτα χ 0,06 = 6 ευρω για εξερχόμενες

με χρέωση ανα δευετρόλεπτο και χωρις ελαχιστη διαρκεια 3 λεπτα.

συνολο 7 ευρώ, και πολυ πιθανόν να μην κατανάλωσες καν ολα τα 200 λεπτα του πακετου, εγω δεν το χρησιμοποιω πλέον.

Στη wind δεν ισχύει γιατί αν δεν έχεις πακέτο, χρεώνει 0,60€ το λεπτό όσο και στην Ελλάδα. Απλώς θα μπορούσε να βάλει με 6€ 200' ή 300'μέσω της εφαρμογής και να αφαιρεί από κει + τη χρέωση των 0.06€ το λεπτό. Αν μιλήσεις κάτω από 100' όσο είσαι στο εξωτερικό συμφέρει.

θα το εφαρμόσει και στα καρτοκινητα....

και όχι αυτή αλλα όλες, θα μιλάς με εθνικές χρεώσεις 0.65 ομιλία και 0.19 μήνυμα στην ΕΕ όπως και στην Ελλάδα.....

τα πακέτα που ισχύουν στην Ελλάδα δεν θα ισχύουν στην ΕΕ

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

και όχι αυτή αλλα όλες, θα μιλάς με εθνικές χρεώσεις 0.65 ομιλία και 0.19 μήνυμα στην ΕΕ όπως και στην Ελλάδα.....

Αυτο που λες το ξερεις η το υποθετεις?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Βγαίνει ως συμπέρασμα απο την επικείμενη κατάργηση περιαγωγής. Αν καταλαβαίνω καλά ο πάροχος δεν είναι υποχρεωμένος να έχει διαθέσιμα στην περιαγωγή όλα τα πακέτα που διαθέτει εντός Ελλάδος. Μπορεί να έχει ειδικά πακέτα για roaming,αλλιώς χρεώνεσαι την βασική χρέωση χωρίς το επιπλέον κόστος που υπήρχε ως τώρα.

H cosmote δεν προκεται να το κανει αυτό λογω μαμας t-mobile...τα περισσοτερα μονιμα πακέτα της θα ισχύουν και στην ΕΕ.

φυσικα τα ανεπισημα πακέτα οπως πχ τα 4gb/4,40ευρω του frog δεν θα ισχυουν στην περιαγωγή.

Edited by stefanos1999

Βγαίνει ως συμπέρασμα απο την επικείμενη κατάργηση περιαγωγής. Αν καταλαβαίνω καλά ο πάροχος δεν είναι υποχρεωμένος να έχει διαθέσιμα στην περιαγωγή όλα τα πακέτα που διαθέτει εντός Ελλάδος. Μπορεί να έχει ειδικά πακέτα για roaming,αλλιώς χρεώνεσαι την βασική χρέωση χωρίς το επιπλέον κόστος που υπήρχε ως τώρα.

έτσι ακριβώς....

η λογική και το συμφέρον τους λέει ότι δεν θα ισχύουν τα πακέτα Ελλάδος στην ΕΕ....

τώρα αν υπάρχουν εξαιρέσεις θα μου φανεί πολύ περίεργο.... μακάρι δηλαδή αλλα δύσκολο

ισως απλα η wind π.χ. διατηρησει τα πακετα roaming που εχει χωρις αλλαγη. Ουτως ή αλλως πιο ακριβα ειναι για να τα χρησιμοποιεις εντος Ελλάδας. Απο την αλλη μερια θα προσφερουν πιο πολυ διαθεσιμο χρονο για εξερχομενες στο εξωτερικό,καθως λογικα οι εισερχομενες δεν θα αφαιρουνται πλεον απο τον υπολοιπόμενο χρονο ομιλιας.

οι εισερχόμενες θα έχουν μηδέν....

εμένα προσωπικά δεν με χαλάει για αγοράσω ενα πακετάκι εξωτερικού με 5-10 ευρώ που θα δίνει φωνή και ίντερνετ... μέσα στα γενικά έξοδα ενός ταξιδιού δεν είναι τίποτα.....

με δωρεάν εισερχόμενες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάποια υπηρεσία call back....

αυτή που έχω στο voipdiscount έχεις χρέωση καπου 0.35 + ελάχιστα δεδομένα που μπορεί να ειναι και απο WiFi.....

λύσεις υπάρχουν :)

οι εισερχόμενες θα έχουν μηδέν....

εμένα προσωπικά δεν με χαλάει για αγοράσω ενα πακετάκι εξωτερικού με 5-10 ευρώ που θα δίνει φωνή και ίντερνετ... μέσα στα γενικά έξοδα ενός ταξιδιού δεν είναι τίποτα.....

με δωρεάν εισερχόμενες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάποια υπηρεσία call back....

αυτή που έχω στο voipdiscount έχεις χρέωση καπου 0.35 + ελάχιστα δεδομένα που μπορεί να ειναι και απο WiFi.....

λύσεις υπάρχουν :)

δεν ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις, υπαρχουν αρκετοι σε ημι-μονιμη περιαγωγη οπως πολλοι Ελληνες που δουλευουν στην γερμανια, σπουδαστες στην αγγλία κτλ...

τεσπα, κοντος ψαλμος αλληλουια, πολυ συντομα θα γνωριζουμε,

η αποψη μου οτι τα βασικα πακετα της wind και της cosmote θα ισχυουν και σε περιαγωγη εντος Ε.Ε. (ενδεχομένως και με χρονικους περιορισμους).

Edited by stefanos1999

δεν ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις, υπαρχουν αρκετοι σε ημι-μονιμη περιαγωγη οπως πολλοι Ελληνες που δουλευουν στην γερμανια, σπουδαστες στην αγγλία κτλ...

τεσπα, κοντος ψαλμος αλληλουια, πολυ συντομα θα γνωριζουμε,

η αποψη μου οτι τα βασικα πακετα της wind και της cosmote θα ισχυουν και σε περιαγωγη εντος Ε.Ε. (ενδεχομένως και με χρονικους περιορισμους).

όλοι αυτοί έχουν τοπικές κάρτες, και το ελληνικό το έχουν μόνο για εισερχόμενες....

εδω έχω εγω ενα σωρό τοπικές κάρτες εξωτερικού που δεν ειμαι πλέον μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.....

Κάποιος το είχε ξανά αναφέρει αλλά δεν το βρίσκω..

Έβαλα κάρτα από την εφαρμογή σήμερα (με κάρτα ΕΤΕ) και με χρέωσε 1€ επιπλέον. Τί είναι αυτή η χρέωση;

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Κάποιος το είχε ξανά αναφέρει αλλά δεν το βρίσκω..

Έβαλα κάρτα από την εφαρμογή σήμερα (με κάρτα ΕΤΕ) και με χρέωσε 1€ επιπλέον. Τί είναι αυτή η χρέωση;

Τίποτα, είναι σαν τη δοκιμή της κάρτας που κάνει το PayPal. Δεν θα τη δεις ποτέ στον λογαριασμό σου (αν και για την ώρα μπορεί να φαίνεται στο web banking). Παρακολούθησέ το πάντως.

Τίποτα, είναι σαν τη δοκιμή της κάρτας που κάνει το PayPal. Δεν θα τη δεις ποτέ στον λογαριασμό σου (αν και για την ώρα μπορεί να φαίνεται στο web banking). Παρακολούθησέ το πάντως.

Προς το παρόν φαίνεται στις κινήσεις της κάρτας και έχουν αφαιρεθεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο.

316f16181705d80a663ac2e010cdc22b.jpg

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Γειά σας, από το μεσημέρι προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή του F2G και μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι «η εφαρμογή αντιμετωπίζει πρόβλημα περιορισμένης συνδεσιμοτητας. Παρακαλούμε έλεγξε τη σύνδεση σου». Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος πρόβλημα, ή θα πρέπει να ανησυχώ εγώ; Και το γράφω αυτό γιατί έχω το Microsoft Lumia 950 XL και επειδή έχω αρκετό καιρό να δω αναβάθμιση της εφαρμογής του F2G στο Microsoft store , λέω μήπως επίκειται εγκατάλειψη της εφαρμογής. Το πρόβλημα αυτό το είχα και χθες και προχθές πρωινές ώρες και το μεσημέρι λειτουργούσε πάλι κανονικά.

Κάποιο πρόβλημα-ασυμβατότητα θα υπάρχει στη συσκευή ή στη σύνδεση.

Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια -χιλιάδες login- και δεν είχε θέμα ποτέ. Στο φορουμ διαβάζω παράπονα συχνά. Είτε είμαι υπερ-σουπερ-τυχερός είτε για κάποιους υπάρχει ασυμβατότητα.

Καλησπέρα και Καλή εβδομάδα...

Και εμένα ΔΕΝ μπαίνει σε Κανένα λογαριασμό....

Έχω παρατηρήσει ότι αν έχω ήδη ανοίξει την εφαρμογή για να ξαναμπώ πρέπει να κλείσει από τις εφαρμογές που μένουν ανοιχτές στο παρασκήνιο ...

Αν την έχω ανοίξει για παράδειγμα πριν μια ώρα και θέλω πάλι να δω τα υπόλοιπά μου ξανά θα πρέπει να την κλείσω πρώτα.

Αυτό κάνω πάντα και δεν έχω πρόβλημα ποτέ με την εφαρμογή.

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

το κουμπι του refresh δεν λειτουργει για να ανανεωθει το υπολοιπο? Πιθανον να το δοκιμαζεις σε πολυ μικρα χρονικα διαστηματα. Γενικα εγω δεν εχω παρατηρησει προβληματα στην εφαρμογη,ισως σε καποια κινητα να εμφανιζονται θεματα.

Πώς έχετε τόσα προβλήματα με το app του f2g, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω... :worry:

Ούτε εγώ το καταλαβαίνω, μια χαρά λειτουργεί η εφαρμογή.

Χρόνια τη χρησιμοποιώ και έχω και 5 αριθμούς να διαχειρίζομαι.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova