Jump to content

aioan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aioan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

aioan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. aioan

    LG G8 / G8s

    LG G8S 128GB/6GB SD card OLED Display (1080p) SD: 855 αδιάβροχο καλές κάμερες το βρίσκω στα 370 ευρώ, καλή τιμή μου φαίνεται. Έχω τώρα το LG G6 και είχα καλή εμπειρία με την LG για σχετικά οικονομικό τηλέφωνο. Το έχει κανείς; εμπειρίες;
  2. aioan

    LG G6

    άλλαξα την μπαταρια στο ired στο γέρακα σε 1 ώρα έτοιμο. κόστος 35 ευρώ + ΦΠΑ, original μπαταρία.
  3. aioan

    LG G6

    Έχει αντικαταστήσει κανείς την μπαταρία; κάποιο κατάστημα να προτείνετε; κόστος; Η αδιαβροχοποίηση παραμένει; μφχ Άρης
  4. aioan

    LG G6

    εγώ ακόμα με android 8.0 είμαι. Στο LG Bridge λεει No updates available. Η έκδοση που έχω είναι η V20J-EUR-XX.
  5. υπάρχει πακέτο προς όλη την ΕΕ, δουλεύει και σε roaming αλλά και στην ελλάδα: https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-diethni/roaming-talk-to-all/ Η κατανάλωση του πακέτου στην Ελλάδα λειτουργεί όπως οποιοδήποτε άλλο πακέτο με τη μόνη διαφορά ότι τα 200' λεπτά μπορούν να καταναλωθούν όχι μόνο προς την Ελλάδα αλλά και προς 30 ακόμα χώρες της Ε.Ε. Στην περίπτωση αυτή η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι τα 3’ και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο, ενώ δεν υπάρχει χρέωση για τις εισερχόμενες κλήσεις.
  6. aioan

    Nova 4G

    υπάρχει και fair use policy: http://store.virginmedia.com/the-legal-stuff/our-service.html#11c 5. Roam Like Home also has a monthly data cap in place. If you use more data than the monthly cap allows we may apply a surcharge to any data above the cap.The data cap is set by the Regulations and depends on the price of your airtime plan. 5.1. It’s a simple calculation: 5.1.1. Pay monthly customers: twice your monthly airtime cost (before VAT) divided by the current EU data wholesale capped rate. 5.1.2. Pay As You Go customers: data up to the amount that can be purchased at the current EU data wholesale capped rate with the credit you have on your account at the point of roaming. 5.2. You can see the surcharge rates and the latest EU data wholesale capped rate in our Tariff Table. 6. If you have any complaints relating to the application of this Fair Use Policy, please see our complaints Code of Practice which can be found here.
  7. πως μπορούμε να έχουμε διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε sim?
  8. συγκεκριμένα σε αυτό το τηλέφωνο νομίζω το software το φτιάχνει η ίδια η google οπότε δε νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα. για τα υπόλοιπα τηλέφωνα της xiaomi φαντάζομαι ότι μπορεί να υπάρχει αυτό το θέμα.
  9. aioan

    LG G6

    από ότι διαβάζω στο xda βγήκε η αναβάθμιση σε Oreo για το ευρωπαϊκό LG G6 H870. https://forum.xda-developers.com/lg-g6/how-to/lg-g6-android-oreo-update-arrive-europe-t3739135/post76598863#post76598863 έλαβε κανείς από Ελλάδα αναβάθμιση;
  10. aioan

    LG G6

    δεν έχω αυτοκίνητο με mirrorlink αλλά στα settings βλέπω μία επιλογή στην περιοχή Share & Connect. δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα από αυτό το PC.
  11. aioan

    LG G6

    όντως ο λόγος που δεν πήρα pixel ήταν η τιμή (πριν είχα Nexus 5x). Αλλά το μετάνιωσα γιατί αν και γλίτωσα λεφτά δεν πρόκειται να το κρατήσω 2 χρόνια, με τόσες καθυστερήσεις στα security updates & oreo / android P αν έρθει ποτέ στο μέλλον. Οπότε τουλάχιστο εγώ, την επόμενη φορά θα πληρώσω παραπάνω για να έχω updates και αν δεν έχω αρκετά χρήματα για pixel θα πάρω κάτι σαν το xiaomi mi A1. Δέχομαι ότι το LG G6 έχει φοβερά χαρακτηριστικά για την τιμή του αλλά για εμένα κινητό με τέτοια υποστήριξη είναι πρόβλημα ασφαλείας. Άντε τώρα το ανέχομαι με security update Jan 2018, 4 μήνες πίσω, αλλά υποψιάζομαι ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε 12 μήνες πίσω - μακάρι να πέσω έξω.
  12. aioan

    LG G6

    το θέμα είναι και πόσο αξιόπιστα είναι τα anti-virus, δεν είμαι σίγουρος από τι μπορούν να σε σώσουν και ποια είναι καλά, επίσης τι κόστος έχουν σε μπαταρία και ταχύτητα στη συσκευή. για εμένα κοινή λογική αρκεί: 1. Δεν κατεβάζουμε άγνωστες εφαρμογές, ειδικά εκτός play store. 2. Κοιτάμε τα δικαιώματα που ζητούνται, πχ αν μια εφαρμογή φακού θέλει internet & storage access δεν είναι καλό. 3. Οι τράπεζες συνήθως έχουν και άλλες δικλείδες ασφαλείας, όπως κωδικός μίας χρήσης πχ μέσω SMS. επίσης μπορείς πάντα να καταγγείλεις μια μη εξουσιοδοτημένη συναλλαγή στην κάρτα σου, μου έχει τύχει και μου επέστρεψαν τα χρήματα. παρόλα αυτά η LG θα έπρεπε να στέλνει security updates κάθε μήνα. Την επόμενη φορά που θα πάρω τηλέφωνο θα είναι pixel η androidone. Η κατάσταση με τα updates είναι απαράδεκτη σχεδόν σε όλους τους κατασκευαστές, ακόμη και αυτοί που τα πάνε καλά φέτος μπορεί να τα παρατήσουν του χρόνου όπως έγινε με την Motorola πχ μόλις την πούλησε η Google, συνέχιζαν να διαφημίζουν γρήγορα updates αλλά το Moto X Play πήρε nougat αφού βγήκε το oreo. μφχ
  13. aioan

    LG G6

    απ' έξω την πήρα, Ελλάδα δεν την έχω βρει. Βέβαια όπως είπαν και άλλοι σε πτώση δε σε σώζει, μόνο για γρατσουνιές.
  14. aioan

    LG G6

    δες την LG G6 MNML Case https://mnmlcase.com/products/lg-g6-mnml-case εγώ την έχω την κόκκινη και είναι η πιο κομψή θήκη που είχα ποτέ.
  15. aioan

    LG G6

    θήκη λεπτή πήρα αυτή και μου αρέσει: https://mnmlcase.com/products/lg-g6-mnml-case
×
×
  • Create New...