geoponer Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Εγώ θεωρώ αυτονόητο πως όποιος έχει ανάγκη το κινητό του θα βάζει ένα πακέτο το μήνα, οπότε με τις αναγκαίες ανανεώσεις το 3μηνο δεν έχει κάποια επίπτωση. Όλα τα άλλα αφορούν πολύ μικρό ποσοστό των συνδρομητών(κυρίως όποιον διατηρεί αριθμό σε αχρησία και τον χαλάει που θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε ανανέωση κάθε 3μηνο ή να δίνει απλά 5€ το χρόνο απλά για να το έχει). Δεν διαφωνώ καθόλου, απλά θα πρόσθετα και την περίπτωσή μου (όπως και άλλων φαντάζομαι) που έχουμε μαζέψει μεγάλο υπόλοιπο από παλιούς διπλασιασμούς, προσφορές κλπ. στο παρελθόν και πλέον "ροκανίζουμε" το υπόλοιπο. Εγώ προσωπικά "αναγκάζομαι" να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας κάθε 6μηνο/3μηνο κλπ. (όσο καθορίσει μονομερώς η Wind ανάλογα με τα κέφια της) απλά για να συνεχίσω να διατηρώ το υπολοιπό μου (που είναι πλέον κάτι λιγότερο από €100) και να το μειώνω σταδιακά μέχρι να το τερματίσω και να ανανεώνω πραγματικά όποτε χρειάζομαι χρόνο ομιλίας. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Το F2g υποστηρίζει εκτροπή κλήσης από κινητό σε κινητό ? Ναι υποστηρίζει. **21*69ΧΧΧΧΧΧΧ# και πατάς το πλήκτρο κλήσης. ##21# και πλήκτρο κλήσης για απενεργοποιηση. Edited December 19, 2016 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ναι υποστηρίζει. **21*69ΧΧΧΧΧΧΧ# και πατάς το πλήκτρο κλήσης. ##21# και πλήκτρο κλήσης για απενεργοποιηση. Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε μια χαρά :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Λήγει το υπόλοιπο μετά το τρίμηνο, αλλά κρατάς τον αριθμό για άλλους 3 μήνες. Αλλά ρε παιδιά, αν κάποιος χρησιμοποιεί το τηλέφωνο είναι σχεδόν αδύνατο να περάσουν 3 μήνες ή και παραπάνω χωρίς να κάνει ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Λήγει το υπόλοιπο μετά το τρίμηνο, αλλά κρατάς τον αριθμό για άλλους 3 μήνες. Αλλά ρε παιδιά, αν κάποιος χρησιμοποιεί το τηλέφωνο είναι σχεδόν αδύνατο να περάσουν 3 μήνες ή και παραπάνω χωρίς να κάνει ανανέωση Δεν είναι έτσι φίλε μου. Έχουμε αριθμούς σε συναγερμούς, (αυτοκίνητο, εξοχικό, σπίτι, μαγαζί, μηχανάκι κλπ), σε gps tracker και ίσως και σε άλλες περιπτώσεις που χρειάζονται gsm. Όλα αυτά γίνονται άχρηστα με την πολιτική του τριμήνου από τις εταιρίες, γιατί πολύ απλά, κάποια στιγμή θα ξεχάσεις να ανανεώσεις το συναγερμό σου. Όσο ήταν στην ετήσια, άντε και στην εξάμηνη ανανέωση, κάτι κάναμε αλλά τώρα το παρακάνανε... Αυτά λύνονται πλέον μόνο με την cosmote (μηδενικό πάγιο) και χαμένοι είναι και οι μπλε και οι κόκκινοι... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ήρθε και πολυπόθητο sms για 300 λεπτά και 50 sms με 4.4 ευρώ. Ισχύει για 30 μέρες και ενεργοποίηση έως 31/12. Ερώτηση. Ποια προσφορά παίζει για data στο f2g? Κάπου είδα κάτι πριν μέρες αλλά δεν πρόσεξα καλά. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Η sim δουλεύει κατά τα άλλα; Σε άλλη συσκευή τη δοκιμάσατε να δείτε αν στέλνει sms; Επειδή με πήραν τηλέφωνο για προσφορά σταθερού, μου είπαν ότι θα μου δώσουν 1gb κάρτα δώρο αλλά μετά τους 2 μήνες αφού γίνω συνδρομητής, ισχύει κάτι τέτοιο; Το σταθερό ίντερνετ της Wind πως είναι από ταχύτητα; Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Έχω έναν αριθμό Q παρατημένο. Μόλις έληξε το 6μηνο, η WIND-άρα όχι μου μηδένισε το ποσό, αλλά μου απαγόρευσε και τις εισερχόμενες κλήσεις!! Αυτό δε θα έπρεπε να γίνει μετά από 12 μήνες; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Κανονικά ναι. Οταν λες παρατημένο δεν τον ανοιγες καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ήρθε και πολυπόθητο sms για 300 λεπτά και 50 sms με 4.4 ευρώ. Ισχύει για 30 μέρες και ενεργοποίηση έως 31/12. Ερώτηση. Ποια προσφορά παίζει για data στο f2g? Κάπου είδα κάτι πριν μέρες αλλά δεν πρόσεξα καλά. Ευχαριστώ πολύ 10 gb με 15 ευρώ είναι η προσφορά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Κανονικά ναι. Οταν λες παρατημένο δεν τον ανοιγες καθόλου? Το έχω σε δεύτερο κινητό, που σπάνια το ανοίγω. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι και δε μπορούσα να καλέσω τον Q αριθμό... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Λήγει το υπόλοιπο μετά το τρίμηνο, αλλά κρατάς τον αριθμό για άλλους 3 μήνες. Αλλά ρε παιδιά, αν κάποιος χρησιμοποιεί το τηλέφωνο είναι σχεδόν αδύνατο να περάσουν 3 μήνες ή και παραπάνω χωρίς να κάνει ανανέωση Toν αριθμό τον κρατάς άλλους 9 μήνες,δηλαδή 12 μήνες απο την τελευταία ανανέωση .(νομίζω ότι παίζει χαριστικά και ένας επιπλέον μήνας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Ξενέρωμα που κόψανε το 1 γίγα σε ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Καλά και τα 500mb αλλά τα 1000 ήταν ιδανικά. Ελπίζω να μην κόψουν και τα 300' προς όλους και τα κάνουν 200. Μέχρι τώρα είχαμε την καλύτερη προσφορά σε καρτοκινητό. Sent from my HTC One using Tapatalk Edited December 20, 2016 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εγώ παντός που θέλω να ανανεωνω μια φορά τον χρόνο λόγο του ότι έρχομαι Ελλάδα μόνο καλοκαίρι και δεν θέλω να χάσω τον αριθμό αλλά ούτε και να μην έρχονται εισερχόμενες κλήσεις είμαι πλέον αναγκασμένος να ανανεώσω κάθε 3μηνες. Έψαξα λίγο και στις άλλες εταιρείες Vodafone, cosmote και ακολουθούν ακριβώς ίδια πολιτική!!! @ Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ξενέρωμα που κόψανε το 1 γίγα σε ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Καλά και τα 500mb αλλά τα 1000 ήταν ιδανικά. Ελπίζω να μην κόψουν και τα 300' προς όλους και τα κάνουν 200. Μέχρι τώρα είχαμε την καλύτερη προσφορά σε καρτοκινητό. Sent from my HTC One using Tapatalk Αυτό ξαναπέστο φίλε μου! Καλά τα 500, αλλά όταν καλομάθεις στα 1000... :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Λήγει το υπόλοιπο μετά το τρίμηνο, αλλά κρατάς τον αριθμό για άλλους 3 μήνες. Αλλά ρε παιδιά, αν κάποιος χρησιμοποιεί το τηλέφωνο είναι σχεδόν αδύνατο να περάσουν 3 μήνες ή και παραπάνω χωρίς να κάνει ανανέωση Μόνο εγώ είμαι που είχα "φορτώσει" υπόλοιπο στην κάρτα από παλιά και θα μπορούσα να περάσω πάνω από ένα χρόνο χωρίς ανανέωση? :blink: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Κόψανε τα 500mb κόψανε και τα 300mb που δίνανε τα login τέτοιες μέρες Αύξησαν τις τιμές Και πολλά άλλα Άντε καιρός είναι...... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited December 21, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Κόψανε τα 500mb κόψανε και τα 300mb που δίνανε τα login τέτοιες μέρες Αύξησαν τις τιμές Και πολλά άλλα Άντε καιρός είναι...... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Κι εγώ το ίδιο νομίζω. Αλλά ότι να λέμε εμείς, δε θα κριθεί από μας (τους 5, 100 ή κλπ) Σιγουρότατο Και ο καθείς κρίνει κ αποφασίζει.:) Αλλά από όλους. Το 2017 έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Κι εγώ το ίδιο νομίζω. Αλλά ότι να λέμε εμείς, δε θα κριθεί από μας (τους 5, 100 ή κλπ) Έχω την εντύπωση πως μόνο η cosmote έχει αυτή την πολυτέλεια Αλλά αν το νομίζει η wind με το voice Πολύ αέρα πήρε Συμφωνώ κατά τα άλλα... Άντε να δούμε σε πιο δίκτυο θα πάμε τώρα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited December 21, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΩΡΑ! ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤ/ΜΑ WIND ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ 50€ & ΠΑΡΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ SMART-WATCH, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΤ/ΜΑ WIND! MH TO ΧΑΣΕΙΣ!" :lol: :lol: :rotfl: Βάλτε 50€ κάρτα, για να σας τα φάει όλα η WIND μέσα σε μια νύχτα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ποιο δίνει, το dz09 που πήρε το μάτι μου σε μια διαφήμιση; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ποιο δίνει, το dz09 που πήρε το μάτι μου σε μια διαφήμιση; Sent from my XT1562 Ναι αυτό δίνει. Το πήρα και το έκανα δώρο σε ένα προσφυγάκι 12χρονο και γέλαγαν και τα αυτιά του Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Αφενός ξεστοκαρουν το SMARTwatch, και αφετέρου μαζεύουν πενηνταρικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Χλωμό το κόβω να το στόκαραν ποτέ για να το πουλήσουν. Μάλλον τα πήραν σε ποσότητες για να τα δώσουν με κάποια τέτοια προσφορά. Εγώ πήρα ένα από Κίνα με τη μισή τιμή από ότι έχει στο φθηνότερο στο Skroutz, αλλά έχω δει να το δίνουν μέχρι και 50€. Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά ότι σου χαρίζουν καλό είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλά, όλοι το free2talk είχατε επιλεγμένο; :confused: :lol: :lol: :rotfl: Βάλτε 50€ κάρτα, για να σας τα φάει όλα η WIND μέσα σε μια νύχτα. :rolleyes: χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts