Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θεωρώ αυτονόητο πως όποιος έχει ανάγκη το κινητό του θα βάζει ένα πακέτο το μήνα, οπότε με τις αναγκαίες ανανεώσεις το 3μηνο δεν έχει κάποια επίπτωση. Όλα τα άλλα αφορούν πολύ μικρό ποσοστό των συνδρομητών(κυρίως όποιον διατηρεί αριθμό σε αχρησία και τον χαλάει που θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε ανανέωση κάθε 3μηνο ή να δίνει απλά 5€ το χρόνο απλά για να το έχει).

Δεν διαφωνώ καθόλου, απλά θα πρόσθετα και την περίπτωσή μου (όπως και άλλων φαντάζομαι) που έχουμε μαζέψει μεγάλο υπόλοιπο από παλιούς διπλασιασμούς, προσφορές κλπ. στο παρελθόν και πλέον "ροκανίζουμε" το υπόλοιπο.

Εγώ προσωπικά "αναγκάζομαι" να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας κάθε 6μηνο/3μηνο κλπ. (όσο καθορίσει μονομερώς η Wind ανάλογα με τα κέφια της) απλά για να συνεχίσω να διατηρώ το υπολοιπό μου (που είναι πλέον κάτι λιγότερο από €100) και να το μειώνω σταδιακά μέχρι να το τερματίσω και να ανανεώνω πραγματικά όποτε χρειάζομαι χρόνο ομιλίας.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Το F2g υποστηρίζει εκτροπή κλήσης από κινητό σε κινητό ?

Ναι υποστηρίζει.

**21*69ΧΧΧΧΧΧΧ# και πατάς το πλήκτρο κλήσης.

##21# και πλήκτρο κλήσης για απενεργοποιηση.

Edited by scream

Ναι υποστηρίζει.

**21*69ΧΧΧΧΧΧΧ# και πατάς το πλήκτρο κλήσης.

##21# και πλήκτρο κλήσης για απενεργοποιηση.

Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε μια χαρά :up:

Λήγει το υπόλοιπο μετά το τρίμηνο, αλλά κρατάς τον αριθμό για άλλους 3 μήνες. Αλλά ρε παιδιά, αν κάποιος χρησιμοποιεί το τηλέφωνο είναι σχεδόν αδύνατο να περάσουν 3 μήνες ή και παραπάνω χωρίς να κάνει ανανέωση

Λήγει το υπόλοιπο μετά το τρίμηνο, αλλά κρατάς τον αριθμό για άλλους 3 μήνες. Αλλά ρε παιδιά, αν κάποιος χρησιμοποιεί το τηλέφωνο είναι σχεδόν αδύνατο να περάσουν 3 μήνες ή και παραπάνω χωρίς να κάνει ανανέωση

Δεν είναι έτσι φίλε μου. Έχουμε αριθμούς σε συναγερμούς, (αυτοκίνητο, εξοχικό, σπίτι, μαγαζί, μηχανάκι κλπ), σε gps tracker και ίσως και σε άλλες περιπτώσεις που χρειάζονται gsm. Όλα αυτά γίνονται άχρηστα με την πολιτική του τριμήνου από τις εταιρίες, γιατί πολύ απλά, κάποια στιγμή θα ξεχάσεις να ανανεώσεις το συναγερμό σου. Όσο ήταν στην ετήσια, άντε και στην εξάμηνη ανανέωση, κάτι κάναμε αλλά τώρα το παρακάνανε...

Αυτά λύνονται πλέον μόνο με την cosmote (μηδενικό πάγιο) και χαμένοι είναι και οι μπλε και οι κόκκινοι...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ήρθε και πολυπόθητο sms για 300 λεπτά και 50 sms με 4.4 ευρώ.

Ισχύει για 30 μέρες και ενεργοποίηση έως 31/12.

Ερώτηση. Ποια προσφορά παίζει για data στο f2g?

Κάπου είδα κάτι πριν μέρες αλλά δεν πρόσεξα καλά.

Ευχαριστώ πολύ

Η sim δουλεύει κατά τα άλλα; Σε άλλη συσκευή τη δοκιμάσατε να δείτε αν στέλνει sms;

Επειδή με πήραν τηλέφωνο για προσφορά σταθερού, μου είπαν ότι θα μου δώσουν 1gb κάρτα δώρο αλλά μετά τους 2 μήνες αφού γίνω συνδρομητής, ισχύει κάτι τέτοιο; Το σταθερό ίντερνετ της Wind πως είναι από ταχύτητα;

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Έχω έναν αριθμό Q παρατημένο. Μόλις έληξε το 6μηνο, η WIND-άρα όχι μου μηδένισε το ποσό, αλλά μου απαγόρευσε και τις εισερχόμενες κλήσεις!! Αυτό δε θα έπρεπε να γίνει μετά από 12 μήνες; :blink:

Κανονικά ναι. Οταν λες παρατημένο δεν τον ανοιγες καθόλου?

Ήρθε και πολυπόθητο sms για 300 λεπτά και 50 sms με 4.4 ευρώ.

Ισχύει για 30 μέρες και ενεργοποίηση έως 31/12.

Ερώτηση. Ποια προσφορά παίζει για data στο f2g?

Κάπου είδα κάτι πριν μέρες αλλά δεν πρόσεξα καλά.

Ευχαριστώ πολύ

10 gb με 15 ευρώ είναι η προσφορά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Κανονικά ναι. Οταν λες παρατημένο δεν τον ανοιγες καθόλου?

Το έχω σε δεύτερο κινητό, που σπάνια το ανοίγω. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι και δε μπορούσα να καλέσω τον Q αριθμό... :confused:

Toν αριθμό τον κρατάς άλλους 9 μήνες,δηλαδή 12 μήνες απο την τελευταία ανανέωση .(νομίζω ότι παίζει χαριστικά και ένας επιπλέον μήνας)

Ξενέρωμα που κόψανε το 1 γίγα σε ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Καλά και τα 500mb αλλά τα 1000 ήταν ιδανικά. Ελπίζω να μην κόψουν και τα 300' προς όλους και τα κάνουν 200. Μέχρι τώρα είχαμε την καλύτερη προσφορά σε καρτοκινητό.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Edited by Conception

Εγώ παντός που θέλω να ανανεωνω μια φορά τον χρόνο λόγο του ότι έρχομαι Ελλάδα μόνο καλοκαίρι και δεν θέλω να χάσω τον αριθμό αλλά ούτε και να μην έρχονται εισερχόμενες κλήσεις είμαι πλέον αναγκασμένος να ανανεώσω κάθε 3μηνες. Έψαξα λίγο και στις άλλες εταιρείες Vodafone, cosmote και ακολουθούν ακριβώς ίδια πολιτική!!! @

Ξενέρωμα που κόψανε το 1 γίγα σε ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω. Καλά και τα 500mb αλλά τα 1000 ήταν ιδανικά. Ελπίζω να μην κόψουν και τα 300' προς όλους και τα κάνουν 200. Μέχρι τώρα είχαμε την καλύτερη προσφορά σε καρτοκινητό.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Αυτό ξαναπέστο φίλε μου!

Καλά τα 500, αλλά όταν καλομάθεις στα 1000... :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μόνο εγώ είμαι που είχα "φορτώσει" υπόλοιπο στην κάρτα από παλιά και θα μπορούσα να περάσω πάνω από ένα χρόνο χωρίς ανανέωση? :blink:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Κόψανε τα 500mb κόψανε και τα 300mb που δίνανε τα login τέτοιες μέρες

Αύξησαν τις τιμές Και πολλά άλλα

Άντε καιρός είναι......

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

Κόψανε τα 500mb κόψανε και τα 300mb που δίνανε τα login τέτοιες μέρες

Αύξησαν τις τιμές Και πολλά άλλα

Άντε καιρός είναι......

Κι εγώ το ίδιο νομίζω.

Αλλά ότι να λέμε εμείς, δε θα κριθεί από μας (τους 5, 100 ή κλπ)

Σιγουρότατο

Και ο καθείς κρίνει κ αποφασίζει.:)

Αλλά από όλους.

Το 2017 έρχεται.

Κι εγώ το ίδιο νομίζω.

Αλλά ότι να λέμε εμείς, δε θα κριθεί από μας (τους 5, 100 ή κλπ)

Έχω την εντύπωση πως μόνο η cosmote έχει αυτή την πολυτέλεια

Αλλά αν το νομίζει η wind με το voice

Πολύ αέρα πήρε

Συμφωνώ κατά τα άλλα...

Άντε να δούμε σε πιο δίκτυο θα πάμε τώρα

Edited by akalos

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΩΡΑ! ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤ/ΜΑ WIND ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ 50€ & ΠΑΡΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ SMART-WATCH, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΤ/ΜΑ WIND! MH TO ΧΑΣΕΙΣ!"

:lol: :lol: :rotfl: Βάλτε 50€ κάρτα, για να σας τα φάει όλα η WIND μέσα σε μια νύχτα. :rolleyes:

Ποιο δίνει, το dz09 που πήρε το μάτι μου σε μια διαφήμιση;

Sent from my XT1562

Ναι αυτό δίνει. Το πήρα και το έκανα δώρο σε ένα προσφυγάκι 12χρονο και γέλαγαν και τα αυτιά του

Βεζούβιος

Αφενός ξεστοκαρουν το SMARTwatch, και αφετέρου μαζεύουν πενηνταρικα...

Χλωμό το κόβω να το στόκαραν ποτέ για να το πουλήσουν. Μάλλον τα πήραν σε ποσότητες για να τα δώσουν με κάποια τέτοια προσφορά. Εγώ πήρα ένα από Κίνα με τη μισή τιμή από ότι έχει στο φθηνότερο στο Skroutz, αλλά έχω δει να το δίνουν μέχρι και 50€. Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά ότι σου χαρίζουν καλό είναι...

Καλά, όλοι το free2talk είχατε επιλεγμένο; :confused:

:lol: :lol: :rotfl: Βάλτε 50€ κάρτα, για να σας τα φάει όλα η WIND μέσα σε μια νύχτα. :rolleyes:

χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova