Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο κρατάει πάντως το super talk πακέτο κάπως αντεχονται οι αυξήσεις στις τιμές. Αν το καταργήσει θα είναι άσχημα τα πράγματα!

Καλά, τι παίζει με το Σάββατο και δίνουν προσφορές; :confused:

Κι αυτό το Ν, πολύ ύποπτο μου φαίνεται..... :shifty: :lol:

Huawei Nova 5T

Κλήση viber out κάνε.

μέχρι πότε είναι δωρεάν οι κλήσεις μέσω Viber ουτ ; δεν λήξει αυτό; επίσης από κινητό Vodafone δεν μπορώ να καλέσω το, 6935601260 και θα μπορώ μέσω Viber out;

Το super talk μολις το ενεργοποιησα.φαινεται οτι κοστιζει 5.04 αλλα μολις το ενεργοποιησα με χρεωσε 6 €. Και ειχα την εντυπωση οτι εμεινε στη παλια τιμη.

Έστειλα πριν από λίγο το ''Ν'' στο 1209 και μου ήρθε SMS ότι μόλις απέκτησα 400Λ & 400SMS προς W/Q για σήμερα! Δηλαδή μόνο για Σάββατο είναι, όχι και για Κυριακή.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να καταλάβω, πότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την προσφορά; Γράφει Σάββατο απο τις 00:01-23:59. Από το Σάββατο το βράδυ μετα τις 12:00 και μέχρι; Με μπέρδεψε λίγο.

Έστειλα πριν από λίγο το ''Ν'' στο 1209 και μου ήρθε SMS ότι μόλις απέκτησα 400Λ & 400SMS προς W/Q για σήμερα! Δηλαδή μόνο για Σάββατο είναι, όχι και για Κυριακή.

Γι' αυτό και μπερδεύτηκα πιο πάνω που έγραψα για την ώρα αποστολής του μηνύματος. Νόμιζα ότι θα ήταν και για Κυριακή. Βέβαια δικό μου το λάθος, γιατί στο email το αναφέρει πως είναι μόνο για Σάββατο.

Πάντως είναι λίγο βλακεία τους να πρέπει να στείλεις το SMS την ίδια μέρα (και εγώ το έστειλα χθες και μου ήρθε απάντηση «Δεν υπάρχει προσφορά»...), δεδομένου ότι η διαφήμιση (το είδα στο FB) έτρεχε από χθες. Σε Cosmote αν σε ειδοποιήσουν για παρόμοιες προσφορές στέλνεις το SMS και μάλιστα όταν αρχίζει να ισχύει η προσφορά σου στέλνουν και ενημερωτικό...

To μοναδικό πακέτο τελικά της wind f2g που δεν έχει αντίπαλο είναι αυτό με τα 15.12€ που δίνει 5gb.Δεν έχω βρει αντίστοιχη πρόταση σε άλλο καρτοκινητό.Στους άλλους αν δεν έχεις φοιτητικό κτλ αλλά απλό καρτοκινητό για να πάρεις 5gb ανά μήνα είναι φωτιά :lol:

Βέβαια το θέμα είναι να είσαι σε περιοχή που πιάνει η wind 4g για να μπορείς να τα ξοδεύεις..

Vodafone καρτοκινητά International, με 8,87€ παίρνεις 4GB για ένα μήνα & δώρο 600MB!

Sent from my iPhone using Tapatalk

To μοναδικό πακέτο τελικά της wind f2g που δεν έχει αντίπαλο είναι αυτό με τα 15.12€ που δίνει 5gb.Δεν έχω βρει αντίστοιχη πρόταση σε άλλο καρτοκινητό.Στους άλλους αν δεν έχεις φοιτητικό κτλ αλλά απλό καρτοκινητό για να πάρεις 5gb ανά μήνα είναι φωτιά :lol:

Βέβαια το θέμα είναι να είσαι σε περιοχή που πιάνει η wind 4g για να μπορείς να τα ξοδεύεις..

Κάνεις λάθος, το frog έχει 4GB με 4,44 ευρώ;) .

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Αυτό όμως δίνει 5 γίγα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Με σχεδόν 4πλάσιο κόστος..

3,3 φορές επάνω είναι.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα.

Εάν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς, δεν γίνεται να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, τη στιγμή που το ένα δίνει 4 γίγα και το άλλο 5.

Παύλος Παυλίδης 

3,3 φορές επάνω είναι.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα.

Εάν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς, δεν γίνεται να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, τη στιγμή που το ένα δίνει 4 γίγα και το άλλο 5.

Κατά τη γνώμη μου το ανόμοια πάει αλλού και όχι σε αυτό. Το ένα πρόκειται για μόνιμο πακέτο, τα άλλα για προσφορές που δεν αναφέρονται καν στο site των εταιρειών και το αν θα είναι πάντοτε διαθέσιμες δεν το ξέρουμε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως, εννοείται πως είναι πιο συμφέρουσες. Έστω και με 4GB, αν μπορούν να ενεργοποιηθούν 2 πακέτα(δίνοντας 8 στο σύνολο) με λιγότερα από τα χρήματα που ζητάει το άλλο πακέτο με τα 5, τότε είναι προφανές τι συμφέρει περισσότερο.

Εμένα μου άρεσε αυτό που είχε βγάλει το καλοκαίρι, με 20GB για 4 σαββατοκύριακα με 5€. Η πλάκα είναι πως έχει βάλει παρόμοιο η cosmote στο what's up για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Κατά τη γνώμη μου το ανόμοια πάει αλλού και όχι σε αυτό. Το ένα πρόκειται για μόνιμο πακέτο, τα άλλα για προσφορές που δεν αναφέρονται καν στο site των εταιρειών και το αν θα είναι πάντοτε διαθέσιμες δεν το ξέρουμε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως, εννοείται πως είναι πιο συμφέρουσες. Έστω και με 4GB, αν μπορούν να ενεργοποιηθούν 2 πακέτα(δίνοντας 8 στο σύνολο) με λιγότερα από τα χρήματα που ζητάει το άλλο πακέτο με τα 5, τότε είναι προφανές τι συμφέρει περισσότερο.

Εμένα μου άρεσε αυτό που είχε βγάλει το καλοκαίρι, με 20GB για 4 σαββατοκύριακα με 5€. Η πλάκα είναι πως έχει βάλει παρόμοιο η cosmote στο what's up για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αυτό με τα 20 gb ήταν πολύ καλό, το είχα ενεργοποιήσει!

Παύλος Παυλίδης 

Κι εγώ το είχα ενεργοποιήσει και ήταν σωτήριο στις διακοπές που δεν υπήρχε σταθερή σύνδεση.

Μιας και το αναφέραμε, δεν ξέρω για το πακέτο του frog αν ισχύει ακόμη, αλλά της Vodafone του International είναι σε ισχύ; Βλέπω στην ανακοίνωση του Αυγούστου πως από 1/11 το πακέτο αυτό θα δίνει πλέον 2gb με 8,87€ αντί για 4gb. Η επόμενη ανακοίνωση λέει πως οι αλλαγές θα εφαρμόζονταν από την 7η/11 τελικά.

Με ανανέωση της τάξεως των 5 ευρώ δώρο επιπλέον 500ΜΒ. Αν δηλαδή κάνεις 5 ευρώ ανανέωση και δώσεις 4,4 για 4 γιγα στην ουσία εχεις 4,5 γιγα με το δώρο.

Χαίρομαι που κάνω λάθος.Kαι είναι μόνιμο αυτό? Γιατί στο site τους τώρα που κοιτάω δεν βλέπω αυτό το πακέτο

Δεν ειναι μονιμο,υποτιθεται οτι επισημα εχει ληξει,εξακολουθουν και το δινουν ομως,αγνωστο για ποσο.

Εδώ και μισή ώρα δεν μπαίνει στην εφαρμογή του F2G, έχει και άλλος το πρόβλημα???

Εδώ και μισή ώρα δεν μπαίνει στην εφαρμογή του F2G, έχει και άλλος το πρόβλημα???

https://www.wind.gr/gr/f5-unavailable/

Η σελίδα της WIND δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Θα είμαστε πάλι κοντά σου πολύ σύντομα.

Kάτι φτιάχνουν ,περίμενε .:p

Και μένα δεν μπαίνει στην εφαρμογή..

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Ούτε από την εφαρμογή ούτε και από το site μπορείς να μπεις στο F2G. Δοκίμασα και πριν από λίγο και στα δύο.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova