Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Πρόσοχή! Για να διατηρήσεις τη δωρεάν προσφορά των 120Λ προς όλους, θα πρέπει να ανανεώνεις 1 φορά κάθε 3 μήνες το χρόνο ομιλίας σου, λόγο αλλαγής στους γενικούς όρους διάρκειας του χρόνου ομιλίας καρτοκινητής'.

Έτσι, έτσι...αλλαγή όρων....μια χαρά.

Ηρθε και σε μενα αυτο το μηνυμα αλλα βασει της προηγουμενης ανανεωσης που ειχα κανει λεει στον ελεγχο χρησης μου οτι ληγει 30/1/17 (6 μηνο ηταν τοτε) , λογω του οτι περνω τα 120΄ καθε μηνα απο το συμβολαιο σταθερου ομως δεν κανω ανανεωση γιατι καλυπτωμε , τωρα στο μηνυμα που ηρθε λεει οτι για να συνεχισω να τα παιρνω πρεπη να κανω καθε 3 μηνες ανανεωση !! απο ποτε πρεπει να γινει αυτο ξερει καποιος ? μηπως μετα την 30/1/17 που ληγει ή απο τωρα ?

ΝΙΚΟΣ

"Πρόσοχή! Για να διατηρήσεις τη δωρεάν προσφορά των 120Λ προς όλους, θα πρέπει να ανανεώνεις 1 φορά κάθε 3 μήνες το χρόνο ομιλίας σου, λόγο αλλαγής στους γενικούς όρους διάρκειας του χρόνου ομιλίας καρτοκινητής'.

Έτσι, έτσι...αλλαγή όρων....μια χαρά.

Πριν λίγο το έλαβα κι εγώ. Αν δεν ανανεώσουμε στο 3 μηνο, παρόλο που εχω λήξη 26. 01. 17 χάνω τα 120 λ. Άρα θέλει ανανέωση πριν 26. 10. 16 σωστά υπολογίζω??

ολοι θα πρέπει να ανανεωνουν ανα τρίμηνο.....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

ολοι θα πρέπει να ανανεωνουν ανα τρίμηνο.....

Σιγουρα ισχυει για ολους!! αλλα οταν μου λεει εμενα ληξη 30/1/17 στο f2g app τοτε μηπως αναφερετε στο απο την ληξη της ανανεωσης και μετα ?

ΝΙΚΟΣ

Πριν λίγο καιρό η WIND έβγαλε ανακοίνωση, πως αν έχεις πακέτο με χρόνο ομιλίας, θα μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο ακόμα και με 0€ υπόλοιπο, δηλαδή 1 ανανέωση το χρόνο και τώρα μας παίρνει τα σωβρακα... Έχουμε 3 τέτοιους αριθμούς οικογενειακως, που μπαίνουν τα 120 λεπτά, τώρα μάλλον θα κοπουν μερικοί... :down:

Τα παίρνουν απο παντού, αυτό είναι γεγονός...

δυστηχώς ούτε εδώ φαίνεται να μαζεύεται κόσμος για να διαμαρτυρηθεί...θα το φάμε και αυτό αν και εμένα είναι το βασικό μου νούμερο (ακόμα)

καλησπερα! εχω ενα παλιο f2go νουμερο με τις παλιες χρεωσεις...!! χθες πηρα φοιτητικο πασο. Μπορω το υπαρχον νουμερο να το κανω φοιτητικο (να μην χασω τον αριθμο μου..!). Με συμφερει να το κανω φοιτητικο (οσον αφορα το κοστος χρεωσης γιατο παλιο f2g gia απλες κλησεις, θυμαμαι ηταν πολυ χαμηλο το κοστος...)?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα! εχω ενα παλιο f2go νουμερο με τις παλιες χρεωσεις...!! χθες πηρα φοιτητικο πασο. Μπορω το υπαρχον νουμερο να το κανω φοιτητικο (να μην χασω τον αριθμο μου..!). Με συμφερει να το κανω φοιτητικο (οσον αφορα το κοστος χρεωσης γιατο παλιο f2g gia απλες κλησεις, θυμαμαι ηταν πολυ χαμηλο το κοστος...)? το μηνιαιο κοστος για την wind einai 8,5 euro...!! πολυ υψηλο σε σχεση με τους αλλους (5 ευρω).

Να μεταφερουμε σε αλλο νουμερο to υπολοιπο χρονου ομιλιας , ακομα η wind δεν το εχει κανει ε? κριμα γιατι η κοσμοτε μεταφερεις τα ευρω απο ενα νουμερο σε αλλο πολυ ευκολα....!!!

μακαρι να μειωσει το φοιτητικο και να ενεργοποιηση την μεταφορα ευρω απο αριθμο σε αριθμο...!!

Σιγουρα ισχυει για ολους!! αλλα οταν μου λεει εμενα ληξη 30/1/17 στο f2g app τοτε μηπως αναφερετε στο απο την ληξη της ανανεωσης και μετα ?

αυτό ππυ γράφει θα αλλάξει, το γράφει στην ανακοίνωση...... οποτε το νου σας μην την πατήσετε.....

έτσι είχε κάνει και οταν απο 12μηνη την είχε κάνει 6μηνη την ανανέωση....

αυτό ππυ γράφει θα αλλάξει, το γράφει στην ανακοίνωση...... οποτε το νου σας μην την πατήσετε.....

έτσι είχε κάνει και οταν απο 12μηνη την είχε κάνει 6μηνη την ανανέωση....

Μηπως εχεις την σελιδα απο την ανακοινωση να την δουμε ?

Ευχαριστω !

ΝΙΚΟΣ

Οποτε συμφωνα με την ανακοινωση αυτη η καταλυτικη ημερομηνια για οσους ληγη απο 1/12/16 και μετα ειναι η 30/11/16 !! Προσοχη λοιπον !!

Ευχαριστω φιλε HEO !!!

ΝΙΚΟΣ

καλησπερα! εχω ενα παλιο f2go νουμερο με τις παλιες χρεωσεις...!! χθες πηρα φοιτητικο πασο. Μπορω το υπαρχον νουμερο να το κανω φοιτητικο (να μην χασω τον αριθμο μου..!). Με συμφερει να το κανω φοιτητικο (οσον αφορα το κοστος χρεωσης γιατο παλιο f2g gia απλες κλησεις, θυμαμαι ηταν πολυ χαμηλο το κοστος...)?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα! εχω ενα παλιο f2go νουμερο με τις παλιες χρεωσεις...!! χθες πηρα φοιτητικο πασο. Μπορω το υπαρχον νουμερο να το κανω φοιτητικο (να μην χασω τον αριθμο μου..!). Με συμφερει να το κανω φοιτητικο (οσον αφορα το κοστος χρεωσης γιατο παλιο f2g gia απλες κλησεις, θυμαμαι ηταν πολυ χαμηλο το κοστος...)? το μηνιαιο κοστος για την wind einai 8,5 euro...!! πολυ υψηλο σε σχεση με τους αλλους (5 ευρω).

Να μεταφερουμε σε αλλο νουμερο to υπολοιπο χρονου ομιλιας , ακομα η wind δεν το εχει κανει ε? κριμα γιατι η κοσμοτε μεταφερεις τα ευρω απο ενα νουμερο σε αλλο πολυ ευκολα....!!!

μακαρι να μειωσει το φοιτητικο και να ενεργοποιηση την μεταφορα ευρω απο αριθμο σε αριθμο...!!

Δεν υπάρχει f2g με παλιές χρεώσεις

Εχει καταργηθεί από 1 Σεπτεμβρίου 2015 ή 2014

Δεν υπάρχει f2g με παλιές χρεώσεις

Εχει καταργηθεί από 1 Σεπτεμβρίου 2015 ή 2014

Ακριβως αυτο που λεει ο βασιλης. Οριστε και η ανακοινωση

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Καλησπέρα σας!

2 ερωτήσεις θέλω να κάνω...

Στο myf2go app η ημερομηνία λήξης (λεπτών , mb κλπ ) που μας δείχνει μετράει κ αυτή σαν μέρα που θα έχουμε στην διάθεση μας κατι ή με το που μπει η συγκεκριμένη ημερομηνία μηδενίζεται ; Θέλω να μάθω δηλαδή αν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που μηδενιζονται τα υπόλοιπα για να ξέρω πως να το προγραμματισω το θέμα με τις ανανεώσεις.

Επίσης για στα magic number μου είχε μόνο 1 ανοιχτό. Με τις επόμενες ανανεώσεις θα μου ανοίξουν και τα άλλα 2;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας!

2 ερωτήσεις θέλω να κάνω...

Στο myf2go app η ημερομηνία λήξης (λεπτών , mb κλπ ) που μας δείχνει μετράει κ αυτή σαν μέρα που θα έχουμε στην διάθεση μας κατι ή με το που μπει η συγκεκριμένη ημερομηνία μηδενίζεται ; Θέλω να μάθω δηλαδή αν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που μηδενιζονται τα υπόλοιπα για να ξέρω πως να το προγραμματισω το θέμα με τις ανανεώσεις.

Επίσης για στα magic number μου είχε μόνο 1 ανοιχτό. Με τις επόμενες ανανεώσεις θα μου ανοίξουν και τα άλλα 2;

Ευχαριστώ!

Μετράει και η μέρα που λήγουν, τα έχεις κανονικά στη διάθεσή σου. Προσοχή όμως στα MB, αυτά λήγουν το απόγευμα εκείνης της μέρας (περίπου 8μμ) σε αντίθεση με λεπτά ομιλίας και SMS που λήγουν 23:59. Οπότε φρόντιζε μέχρι το μεσημέρι να ανανεώνεις τουλάχιστον τα MB.

Τα magic number είναι όπως τα λες. Βάζεις 3 μήνες συνεχόμενα (ελάχιστο 5 ευρώ) και ανοίγουν ένα ένα κάθε φορά.

Μετράει και η μέρα που λήγουν, τα έχεις κανονικά στη διάθεσή σου. Προσοχή όμως στα MB, αυτά λήγουν το απόγευμα εκείνης της μέρας (περίπου 8μμ) σε αντίθεση με λεπτά ομιλίας και SMS που λήγουν 23:59. Οπότε φρόντιζε μέχρι το μεσημέρι να ανανεώνεις τουλάχιστον τα MB.

Τα magic number είναι όπως τα λες. Βάζεις 3 μήνες συνεχόμενα (ελάχιστο 5 ευρώ) και ανοίγουν ένα ένα κάθε φορά.

Ευχαριστώ πολύ!

Ειμαι ενα βημα πριν την πληρη 'καταργηση' της wind, ετσι κι αλλιως για εφεδρικη την ειχα την sim.

Πριν παρω την οριστικη αποφαση να την πεταξω, πειτε μου:

ας πουμε δεν με νοιαζει να χανεται ο χρονος, κι ας μη τον καταναλωνω καν.

Για να διατηρηθει το νουμερο/η εγκυροτητα της sim, καθε ποτε πρεπει να μπαινει καρτα, το maximum χρονικο διαστημα;

Ειμαι ενα βημα πριν την πληρη 'καταργηση' της wind, ετσι κι αλλιως για εφεδρικη την ειχα την sim.

Πριν παρω την οριστικη αποφαση να την πεταξω, πειτε μου:

ας πουμε δεν με νοιαζει να χανεται ο χρονος, κι ας μη τον καταναλωνω καν.

Για να διατηρηθει το νουμερο/η εγκυροτητα της sim, καθε ποτε πρεπει να μπαινει καρτα, το maximum χρονικο διαστημα;

12 μήνες + 1 ακομη περιθώριο, τα ίδια ισχύουν σε όλους τους παρόχους στην ελλάδα.

12 μήνες + 1 ακομη περιθώριο, τα ίδια ισχύουν σε όλους τους παρόχους στην ελλάδα.

Σε ευχαριστω, να σαι καλα!

Σε αυτο το διαστημα οποτε θελω παω και βαζω μια 5αρα....και παιρνει παλι ενα 12μηνο πριν ληξει ως sim, φανταζομαι σωστα τα λεω.

Σε αυτο το διαστημα οποτε θελω παω και βαζω μια 5αρα....και παιρνει παλι ενα 12μηνο πριν ληξει ως sim, φανταζομαι σωστα τα λεω.

Μια 5αρα καθε χρονο και δεν χανεις ποτε το νουμερο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακριβώς. Η μονη διαφορά πλέον ειναι πως και στους 3 παρόχους, στους 3 μήνες κατασχέτεται το υπόλοιπό σου αν δε κανεις ανανέωση, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες να σου πω

Προς wind hellas: Όσο και να προσφέρετε καρτοσυμβόλαια (μέσω συνεργατών), σε σπίτι με 2 ανέργους και με τις τιμές εκεί που τις έχετε πάει...δεν πρόκειται κανείς να κάνει καρτοσυβόλαιο !

Παιδια να ρωτήσω...υπαρχει περιπτωση η καρτα να παλιωσε και να θελει αλλαγη με αποτελεσμα παράσιτα στις κλήσεις ή καμια σχεση?Εχω 4 g καρτα και μου κανει κατι παράσιτα κατα την ομιλία..υπαρχει περίπτωση να φταιει η καρτα?

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδια να ρωτήσω...υπαρχει περιπτωση η καρτα να παλιωσε και να θελει αλλαγη με αποτελεσμα παράσιτα στις κλήσεις ή καμια σχεση?Εχω 4 g καρτα και μου κανει κατι παράσιτα κατα την ομιλία..υπαρχει περίπτωση να φταιει η καρτα?

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ χλωμό. Σε πρώτη φάση, αν είναι εφικτό, δοκίμασε με άλλη συσκευή.

Όπως είπε και ο προλαλήσαντας Mark_K μάλλον κάτι παίζει με το τηλέφωνο σου. Δοκίμασε σε μια άλλη συσκευή.