makap Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Καταθέτω τη χθεσινή εμπειρία για ενημέρωση. Χθες έλαβε μήνυμα σε sim ειδικής προσφοράς ότι το υπόλοιπο σε € λήγει σήμερα (!!!). Επικοινώνησα με το γνωστό 800... και η κοπέλα, αφού διάβασε για λίγα λεπτά, απάντησε ότι υπήρχε μια προσφορά (!!!) τον ΙΟΥΛ για πίστωση με 1,01€, με ισχύ 30 ημερών, για 2 φορές το μήνα όταν χρεωνόσουν για είσοδο στο ίντερνετ χωρίς να έχεις data. Θυμήθηκα ότι, πράγματι, στο τέλος ΙΟΥΛ είχα λάβει μηνύματα για είσοδο και δωράκι πίστωσης του 1,01€ με ισχύ 30 ημερών αλλά σε περίοδο που για μια βδομάδα με χρέωναν κάθε μέρα για είσοδο ενώ όχι μόνο δεν είχα μπει από τη συγκεκριμένη sim αλλά είχα αλλάξει και το APN για να αποκλειστεί η χρέωση. Κάθε μέρα αντιδρούσα, ζητώντας επιστροφή του 1,01€ και αφαίρεση του ισότιμου "δώρου", που όχι΄μόνο είχε περιορισμένη ισχύ αλλά δεν είχε και αγοραστική αξία. Φυσικά, μετά από έλεγχο με πίστωσαν με το ποσό των 5,04€ που είχαν αφαιρέσει και θεώρησα ότι το θέμα έληξε. Στα εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες μου, η κοπέλα απάντησε ότι το μήνυμα αφορούσε τη λήξη των "δώρων", τα οποία, όμως, είχαν ήδη αφαιρέσει μετά τις διαμαρτυρίες μου (ότι νάναι, δηλαδή). Αφού με διαβεβαίωσε ότι το μήνυμα δεν επηρεάζει την πραγματική εικόνα υπολοίπων που βλέπω στο site, ησύχασα ... μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Edited August 22, 2016 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Καταθέτω τη χθεσινή εμπειρία για ενημέρωση. Χθες έλαβε μήνυμα σε sim ειδικής προσφοράς ότι το υπόλοιπο σε € λήγει σήμερα (!!!). Επικοινώνησα με το γνωστό 800... και η κοπέλα, αφού διάβασε για λίγα λεπτά, απάντησε ότι υπήρχε μια προσφορά (!!!) τον ΙΟΥΛ για πίστωση με 1,01€, με ισχύ 30 ημερών, για 2 φορές το μήνα όταν χρεωνόσουν για είσοδο στο ίντερνετ χωρίς να έχεις data. Θυμήθηκα ότι, πράγματι, στο τέλος ΙΟΥΛ είχα λάβει μηνύματα για είσοδο και δωράκι πίστωσης του 1,01€ με ισχύ 30 ημερών αλλά σε περίοδο που για μια βδομάδα με χρέωναν κάθε μέρα για είσοδο ενώ όχι μόνο δεν είχα μπει από τη συγκεκριμένη sim αλλά είχα αλλάξει και το APN για να αποκλειστεί η χρέωση. Κάθε μέρα αντιδρούσα, ζητώντας επιστροφή του 1,01€ και αφαίρεση του ισότιμου "δώρου", που όχι΄μόνο είχε περιορισμένη ισχύ αλλά δεν είχε και αγοραστική αξία. Φυσικά, μετά από έλεγχο με πίστωσαν με το ποσό των 5,04€ που είχαν αφαιρέσει και θεώρησα ότι το θέμα έληξε. Στα εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες μου, η κοπέλα απάντησε ότι το μήνυμα αφορούσε τη λήξη των "δώρων", τα οποία, όμως, είχαν ήδη αφαιρέσει μετά τις διαμαρτυρίες μου (ότι νάναι, δηλαδή). Αφού με διαβεβαίωσε ότι το μήνυμα δεν επηρεάζει την πραγματική εικόνα υπολοίπων που βλέπω στο site, ησύχασα ... μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Μία από τα ίδια την Παρασκευή, το έλαβα εγώ. Εμένα εκρεμμει ακόμα χρέωση απο τον Ιούλιο!!!!! Αυτές οι χρεώσεις είναι η αιτία που μόλις κάνω χρήση του υπολοίπου μου θα κάνω φορητοτητα. Edited August 22, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Η προτεραιότητα κατανάλωσης των πακέτων internet: α) Log n Win 150MB β) Bonus ανανέωσης 1GB γ) 1500MB ειδικής προσφοράς δ) Bonus Free2Surf Ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης τους!! Καλησπέρα, Log n win σε σχέση με turbo 500mb; Ποιό καταναλώνεται πρώτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καταθέτω τη χθεσινή εμπειρία για ενημέρωση. Χθες έλαβε μήνυμα σε sim ειδικής προσφοράς ότι το υπόλοιπο σε € λήγει σήμερα (!!!). Επικοινώνησα με το γνωστό 800... και η κοπέλα, αφού διάβασε για λίγα λεπτά, απάντησε ότι υπήρχε μια προσφορά (!!!) τον ΙΟΥΛ για πίστωση με 1,01€, με ισχύ 30 ημερών, για 2 φορές το μήνα όταν χρεωνόσουν για είσοδο στο ίντερνετ χωρίς να έχεις data. Θυμήθηκα ότι, πράγματι, στο τέλος ΙΟΥΛ είχα λάβει μηνύματα για είσοδο και δωράκι πίστωσης του 1,01€ με ισχύ 30 ημερών αλλά σε περίοδο που για μια βδομάδα με χρέωναν κάθε μέρα για είσοδο ενώ όχι μόνο δεν είχα μπει από τη συγκεκριμένη sim αλλά είχα αλλάξει και το APN για να αποκλειστεί η χρέωση. Κάθε μέρα αντιδρούσα, ζητώντας επιστροφή του 1,01€ και αφαίρεση του ισότιμου "δώρου", που όχι΄μόνο είχε περιορισμένη ισχύ αλλά δεν είχε και αγοραστική αξία. Φυσικά, μετά από έλεγχο με πίστωσαν με το ποσό των 5,04€ που είχαν αφαιρέσει και θεώρησα ότι το θέμα έληξε. Στα εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες μου, η κοπέλα απάντησε ότι το μήνυμα αφορούσε τη λήξη των "δώρων", τα οποία, όμως, είχαν ήδη αφαιρέσει μετά τις διαμαρτυρίες μου (ότι νάναι, δηλαδή). Αφού με διαβεβαίωσε ότι το μήνυμα δεν επηρεάζει την πραγματική εικόνα υπολοίπων που βλέπω στο site, ησύχασα ... μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Είμαι χωρίς πακέτο δεδομένων 10 μέρες.Πριν τελειώσει το πακέτο έβαλα τον "διακόπτη" δεδομένων στο κινητό στο off. Δεν έχω χρεωθεί τίποτα μέχρι στιγμής.Μακάρι να συνεχιστεί έτσι,σε άλλο κινητό με είχαν χρεώσει 2 φορές ,αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Και γω κλειστό τον έχω και κάθε μέρα τρώνε ένα ευρώ. Μπήκα στα data και τελευταία χρήση είχα τον απρίλη και παρ όλα αυτά με χρεώνουν σε σημείο που είπα αι σιχτηρι φάτε τα και τέλος Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 -300' προς όλους και 200' προς wind/q από το super talk της εφαρμογής (5.04€) για ένα μηνα -200' προς όλους για ένα μήνα και 60' προς wind/q + 60 sms προς wind/q για 15 ημέρες από ένα turbo talk (2.02€) Αν βαλω τα 300' προς ολους και τα 200' ποια απο τα 2 θα χρεωνει πρωτα, ελπιζω τα 200' που ειναι για 15μερες σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Για 30 μέρες είναι και το turbo οπότε δεν έχει σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Όσοι έχετε wind και Android smartphone, δεν αρκεί μόνο να κλείσετε τα δεδομένα. Πρέπει να πάτε Settings -> Data Usage -> Restrict background data. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείτε. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπέρα, Log n win σε σχέση με turbo 500mb; Ποιό καταναλώνεται πρώτο; Έχω την εντύπωση το long win καταναλώνεται πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Όσοι έχετε wind και Android smartphone, δεν αρκεί μόνο να κλείσετε τα δεδομένα. Πρέπει να πάτε Settings -> Data Usage -> Restrict background data. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείτε. την σπαστικη ειδοποιηση με το θαυμαστικο στο πανω μερος υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησεις ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έχω την εντύπωση το long win καταναλώνεται πρώτα. Ναι. Έτσι είναι τελικώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 την σπαστικη ειδοποιηση με το θαυμαστικο στο πανω μερος υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησεις ομως? Δε νομίζω. Σε 3 συσκευές, διαφορετικών κατασκευαστών, που το ενεργοποιώ, είναι στη μπάρα ειδοποιήσεων. Χωρίς root anyway. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 την σπαστικη ειδοποιηση με το θαυμαστικο στο πανω μερος υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησεις ομως? Ποια είναι αυτή η ειδοποίηση; Δεν έχω καταλάβει... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Χρεώθηκα ένα ευρώ χθες για το ίντερνετ. Ίσως έχει ήδη γραφτεί, κάτι άλλαξε. Μου ήρθε μήνυμα ότι μου πιστώνουν το ένα ευρώ ως bonus... Χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ. Προφανώς δε θέλουν να το επιστρέφουν ως χρήμα αλλά ως υπηρεσία... Edited August 24, 2016 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ποια είναι αυτή η ειδοποίηση; Δεν έχω καταλάβει... οταν εφαρμοσεις την ρυθμιση για τον περιορισμο δεδομενων παρασκηνιου που συζηταγαμε πιο πισω βγαινει μονιμως ενα κιτρινο τριγωνο με θαυμαστικο που ειδοποει οτι εχουν περιοριστει τα δεδομενα παρασκηνιου Χρεώθηκα ένα ευρώ χθες για το ίντερνετ. Ίσως έχει ήδη γραφτεί, κάτι άλλαξε. Μου ήρθε μήνυμα ότι μου πιστώνουν το ένα ευρώ ως bonus... Χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ. Προφανώς δε θέλουν να το επιστρέφουν ως χρήμα αλλά ως υπηρεσία... ναι ακριβως,το εχουν ανακοινωσει κιολας οτι θα σου το επιστρεφουν το ενα ευρω ως μπονους με το οποιο βεβαια δεν μπορεις να αγορασεις τιποτα,παρα μονο να κανεις χρηση εκτος πακετων με χρεωσεις βασει τιμοκαταλογου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Να στελνεις sms μπορεις με αυτό το € ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Να στελνεις sms μπορεις με αυτό το € ? Ναι μπορείς να στέλνεις SMS ή να μιλάς όταν δεν έχεις άλλο πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_skyline Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπέρα, έχω 2 συνδέσεις και 1 καρτοκινητό στην Cosmote, τα οποία θέλω να μεταφέρω σε f2g. Υπάρχει περίπτωση να κερδίσω κάτι έξτρα αν το κάνω τηλεφωνικά (σε ποιο τηλέφωνο; ) και όχι μέσω Internet ή σε κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπέρα, έχω 2 συνδέσεις και 1 καρτοκινητό στην Cosmote, τα οποία θέλω να μεταφέρω σε f2g. Υπάρχει περίπτωση να κερδίσω κάτι έξτρα αν το κάνω τηλεφωνικά (σε ποιο τηλέφωνο; ) και όχι μέσω Internet ή σε κατάστημα; Και μόνο που Θα τα πας F2G κερδισμένος θα είσαι.. Απλα ελεγξε το σήμα στην περιοχή σου.Συγκεκριμενα στο ερώτημα δεν γνωρίζω να απαντήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 -300' προς όλους και 200' προς wind/q από το super talk της εφαρμογής (5.04€) για ένα μηνα -200' προς όλους για ένα μήνα και 60' προς wind/q + 60 sms προς wind/q για 15 ημέρες από ένα turbo talk (2.02€) Ρε παιδια τι λαθος κανω και αφου βαζω τα 300' προς ολους αντι να μου δινει τα 200' προς ολους , να μου δινει 100' προς ολους? Πρεπει να ενεργοποιησω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Ρε παιδια τι λαθος κανω και αφου βαζω τα 300' προς ολους αντι να μου δινει τα 200' προς ολους , να μου δινει 100' προς ολους? Πρεπει να ενεργοποιησω κατι? Πρέπει να το αγοράσεις από την εφαρμογή, στις Προσφορές. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Ρε παιδια τι λαθος κανω και αφου βαζω τα 300' προς ολους αντι να μου δινει τα 200' προς ολους , να μου δινει 100' προς ολους? Πρεπει να ενεργοποιησω κατι? Το πακέτο είναι : -300' προς όλους και 200' προς wind/q από το super talk της εφαρμογής (5.04€) για ένα μηνα και όχι 200' προς όλους που λες .Και ναι όπως είπε και ο makap το αγοράζεις απο την εφαρμογή στο κινητό.Δεν το βρίσκεις αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Το 300' προς ολους το αγοραζω κανονικα απο την εφαρμογη. Εγω θελω να βαλω επιπλεον και το -200' προς όλους για ένα μήνα και 60' προς wind/q + 60 sms προς wind/q για 15 ημέρες από ένα turbo talk (2.02€) , που υπαρχει? Στην εφαρμογη μου βγαζει 100' προς ολους με 2.02€ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Τα turbo πακέτα ειναι διαθέσιμα για 24 ώρες από την ενεργοποίηση του πακέτου των 5 ευρώ. Γι'αυτό μάλλον δεν μπορείς να το βρεις. Μέχρι να βάλεις νέο πακέτο των 5 ευρώ είναι διαθέσιμα μόνο τα more των 2 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Τα turbo πακέτα ειναι διαθέσιμα για 24 ώρες από την ενεργοποίηση του πακέτου των 5 ευρώ. Κατι τετοιο ειχα καταλαβει και γω αλλα δεν ηξερα οτι θελει 24ωρες. Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts