sak8265 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 απλα μου κάνει εντύπωση πως και η εξυπηρέτηση ειναι off , νόμιζα πως λειτουργουσε 24/7 , η ανανέωση εγινε εχθες το μεσημέρι περίπου στις 12 Στην εξυπηρετηση συμβαινει συχνα αυτο συνηθως μεσα σε ενα 24ωρο φαινεται και το ποσο αν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 απλα μου κάνει εντύπωση πως και η εξυπηρέτηση ειναι off , νόμιζα πως λειτουργουσε 24/7 , η ανανέωση εγινε εχθες το μεσημέρι περίπου στις 12 Η Wind το σαββατοκύριακο υπολειτουργεί...ξαναδοκίμασε ομως σίγουρα θα μιλήσεις με κάποιον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Η Wind το σαββατοκύριακο υπολειτουργεί...ξαναδοκίμασε ομως σίγουρα θα μιλήσεις με κάποιον Όχι μόνο το ΣΚ, τις 2 τελευταίες εβδομάδες είναι δύσκολο να απαντήσουν. Βγάζει συχνά πυκνά και τις καθημερινές ότι είναι όλοι απασχολημένοι δοκιμάσετε αργότερα και κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Να ρωτήσω κάτι, τώρα που το έκαναν 25 μέρες το φοιτητικό και δεν έχει κλείσει μήνας από την ανανέωση που έκανα στο κατάστημα λογικά δεν θα πάρω το 1 γίγα δώρο έτσι; Γιατί δεν χρησιμοποιούνται τα δεδομένα από το πακέτο εφόσον λήγουν νωρίτερα αντί του μπόνους; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Θα πάρεις Bonus γιατί θα κάνεις ανανέωση τον Αύγουστο. Εκτός αν ήδη έκανες ανανέωση τον Αύγουστο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Να ρωτήσω κάτι, τώρα που το έκαναν 25 μέρες το φοιτητικό και δεν έχει κλείσει μήνας από την ανανέωση που έκανα στο κατάστημα λογικά δεν θα πάρω το 1 γίγα δώρο έτσι; Γιατί δεν χρησιμοποιούνται τα δεδομένα από το πακέτο εφόσον λήγουν νωρίτερα αντί του μπόνους; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Εγώ ανανέωσα 2 φορές τον Ιούλιο και τη 2η δεν πήρα τίποτα. Δεν έχει σημασία αν έχουν κλείσει 30 μέρες από την τελευταία ανανέωση, αλλά το να έχει αλλάξει ο μήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παιδια η wind κανει αντιπροσφορα οταν λαβει αιτηση φορητοτητας σε f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 οχι... αυτα ειναι για συνδεσεις σταθερης ή κινητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδια η wind κανει αντιπροσφορα οταν λαβει αιτηση φορητοτητας σε f2g? Δεν το έχω δοκιμάσει, ωστόσο δεν αποκλείεται να σου δώσει και κάποιο ειδικό πακέτο, προκειμένου να μείνεις π.χ. θα μπορούσε να σου δώσει αυτό με τα 200' προς όλους και 1GB με 3€. Το πακέτο υπάρχει, αλλά δεν ξέρω τι θα σου δώσουν και αν σου δώσουν... Ακόμα και η "πράσινη" μας έδωσε νέο πακέτο, σε φορητότητα που έγινε από What's up προς F2G, αλλά δεν κάναμε ακύρωση (δε θέλαμε) και ο αριθμός έγινε WIND. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Εγώ θα έλεγα να μην δίνουμε ελπίδες έτσι ("ίσως σου δώσει"). Με βάση τις περισσότερες εμπειρίες δεν δίνει κάτι μετά από αίτημα φορητότητας σε καρτοκινητό. Άλλη εταιρεία μπορεί να το κάνει, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 ημουν στην κερκυρα διακοπες και πηγα σε μια παραλια στα βορεια του νησιου οπου δεν ειχε καθολου σημα η wind και συνδεθηκε σε αλβανικο δικτυο το οποιο με SMS με καλωσορισε κλπ. Μετα απο δεκα λεπτα συνδέθηκε στη wind, παω να δω υπολοιπο και τι βλεπω; --> αρπαξαν 10,67€ οι αλβανοι για ροαμινγκ (ηρθε ενα mail notification και χρεωσαν 1ΜΒ το οποιο κοστιζει 10,67€!!!) Θα μου πειτε φταιω εγω που ειχα ενεργοποιημενη την περιαγωγη... Ε πού να φανταστώ ότι θα μπει αυτοματα σε αλβανικο δικτυο (=εκτός ΕΕ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ανανέωση με paysafecard 10€ παίρνεις τα bonous σαν να κάνεις ανανέωση σε κατάστημα ? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ανανέωση με paysafecard 10€ παίρνεις τα bonous σαν να κάνεις ανανέωση σε κατάστημα ? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατι κανεις λαθος. Η paysafecard που κολαει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Όμορφα σήμερα... Επειδή είχα κάποιες δουλειές, έστειλα άλλο άτομο να μου βάλει 10€ στον αριθμό μου. Του είπα να μη βάλει κανένα πακέτο, ούτε αυτό με τα 0.30€. Το συγκεκριμένο κατάστημα συνηθίζει να το χρεώνει, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά που είχα πάει. Και σήμερα δεν ήταν διαφορετικά.. Ενώ του είπε το άτομο να μη βάλει ούτε το πακέτο των 0.30€, αυτό τον "έγραψε" και το χρέωσε (ήρθε το αντίστοιχο μήνυμα στο κινητό). Πολύ ωραίοι επαγγελματίες........ :down: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 τα 0,30 υποστηριζουν οτι ειναι πολιτικη της wind και υποθετω ισχυει γιατι δεν εχω παει μονο σε ενα καταστημα να κανω ανανεωση. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Όμορφα σήμερα... Επειδή είχα κάποιες δουλειές, έστειλα άλλο άτομο να μου βάλει 10€ στον αριθμό μου. Του είπα να μη βάλει κανένα πακέτο, ούτε αυτό με τα 0.30€. Το συγκεκριμένο κατάστημα συνηθίζει να το χρεώνει, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά που είχα πάει. Και σήμερα δεν ήταν διαφορετικά.. Ενώ του είπε το άτομο να μη βάλει ούτε το πακέτο των 0.30€, αυτό τον "έγραψε" και το χρέωσε (ήρθε το αντίστοιχο μήνυμα στο κινητό). Πολύ ωραίοι επαγγελματίες........ :down: Δυστυχώς δεν είναι επιλογή του πελάτη να μην χρεώνεται το 0,30. Η ανανέωση από κατάστημα επιβαρύνεται υποχρεωτικά με το εν λόγω τέλος συναλλαγής με αντάλλαγμα μπόνους λεπτά πτος σταθερά ή wind (ή mb στην q). Στην περίπτωση σου σου δόθηκε μπόνους ή απλώς χρεώθηκε 0.30 από το υπόλοιπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δυστυχώς δεν είναι επιλογή του πελάτη να μην χρεώνεται το 0,30. Η ανανέωση από κατάστημα επιβαρύνεται υποχρεωτικά με το εν λόγω τέλος συναλλαγής με αντάλλαγμα μπόνους λεπτά πτος σταθερά ή wind (ή mb στην q). Στην περίπτωση σου σου δόθηκε μπόνους ή απλώς χρεώθηκε 0.30 από το υπόλοιπο? Μου έδωσε 120 λεπτά προς wind/q. Αλλά, δεν τα θέλω. Τα πακέτα που βάζω έχουν υπεραρκετά λεπτά. Και στην τελική δε μου αρέσει να με "γράφει" εκεί που δεν πιάνει μελάνι ο υπάλληλος. Πίστεψέ με, θα το κυνηγήσω. Όπως τα μονόευρα του daily internet. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν νομίζω να είναι επιλογή του υπαλλήλου, και να μπορείς να καταφέρεις κάτι αν το κυνηγήσεις. Είναι πολιτική της εταιρείας από πέρυσι, σε κάθε ανανέωση σε κατάστημα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν νομίζω να είναι επιλογή του υπαλλήλου, και να μπορείς να καταφέρεις κάτι αν το κυνηγήσεις. Είναι πολιτική της εταιρείας από πέρυσι, σε κάθε ανανέωση σε κατάστημα. Sent from my XT1562 Α, μάλιστα. Μαζί με το 5€ το χρόνο, για τα 300' ξεκίνησε, δηλαδή. Όπως και να 'χει, θα το κυνηγήσω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Προσωπικά πλέον ανανεώσεις μόνο μέσω PayPal και χρεωστικής, και σε κατάστημα δεν ξαναπάω. Sent from my XT1562 Edited August 17, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Προσωπικά πλέον ανανεώσεις μόνο μέσω PayPal και χρεωστικής, και σε κατάστημα δεν ξαναπάω. Sent from my XT1562 Αν δε δουλέψει το "κυνήγι", μου φαίνεται αυτό θα κάνω κι εγώ. Με την ανανέωση από το κατάστημα παίρνω: 500MB, από το free2surf, 2 φορές το μήνα. 1GB, επειδή η ανανέωση είναι από 10€ και πάνω. Αυτά μπορώ να τα έχω με PayPal ή χρεωστική; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Βεβαιως και μπορεις να τα εχεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Βεβαιως και μπορεις να τα εχεις Ωραία. Δε θα χάσω τα πακέτα. Thanks! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα. Πριν ένα μήνα μετέτρεψε φίλος το συμβόλαιο σε f2g. (Θεωριτικά η sim θα είναι 4G)Η συσκευή Huawei Y560-L01 υποστηρίζει lte αλλά δεν έχει συνδεθεί ακόμα .Χρειάζεται ενεργοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 ας επιβεεβαιωσει απο την εξυπηρετηση οτι οντως ειναι 4g η νεα καρτα,σε καποιες περιπτωσεις μπορει να θελει καποια ενεργεια απο το τεχνικο τμημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts