Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απλα μου κάνει εντύπωση πως και η εξυπηρέτηση ειναι off , νόμιζα πως λειτουργουσε 24/7 , η ανανέωση εγινε εχθες το μεσημέρι περίπου στις 12

Στην εξυπηρετηση συμβαινει συχνα αυτο συνηθως μεσα σε ενα 24ωρο φαινεται και το ποσο αν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα.

απλα μου κάνει εντύπωση πως και η εξυπηρέτηση ειναι off , νόμιζα πως λειτουργουσε 24/7 , η ανανέωση εγινε εχθες το μεσημέρι περίπου στις 12

Η Wind το σαββατοκύριακο υπολειτουργεί...ξαναδοκίμασε ομως σίγουρα θα μιλήσεις με κάποιον

Η Wind το σαββατοκύριακο υπολειτουργεί...ξαναδοκίμασε ομως σίγουρα θα μιλήσεις με κάποιον

Όχι μόνο το ΣΚ, τις 2 τελευταίες εβδομάδες είναι δύσκολο να απαντήσουν. Βγάζει συχνά πυκνά και τις καθημερινές ότι είναι όλοι απασχολημένοι δοκιμάσετε αργότερα και κλείνει.

Να ρωτήσω κάτι, τώρα που το έκαναν 25 μέρες το φοιτητικό και δεν έχει κλείσει μήνας από την ανανέωση που έκανα στο κατάστημα λογικά δεν θα πάρω το 1 γίγα δώρο έτσι; Γιατί δεν χρησιμοποιούνται τα δεδομένα από το πακέτο εφόσον λήγουν νωρίτερα αντί του μπόνους;

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Θα πάρεις Bonus γιατί θα κάνεις ανανέωση τον Αύγουστο.

Εκτός αν ήδη έκανες ανανέωση τον Αύγουστο .

Να ρωτήσω κάτι, τώρα που το έκαναν 25 μέρες το φοιτητικό και δεν έχει κλείσει μήνας από την ανανέωση που έκανα στο κατάστημα λογικά δεν θα πάρω το 1 γίγα δώρο έτσι; Γιατί δεν χρησιμοποιούνται τα δεδομένα από το πακέτο εφόσον λήγουν νωρίτερα αντί του μπόνους;

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Εγώ ανανέωσα 2 φορές τον Ιούλιο και τη 2η δεν πήρα τίποτα. Δεν έχει σημασία αν έχουν κλείσει 30 μέρες από την τελευταία ανανέωση, αλλά το να έχει αλλάξει ο μήνας.

Παιδια η wind κανει αντιπροσφορα οταν λαβει αιτηση φορητοτητας σε f2g?

Δεν το έχω δοκιμάσει, ωστόσο δεν αποκλείεται να σου δώσει και κάποιο ειδικό πακέτο, προκειμένου να μείνεις π.χ. θα μπορούσε να σου δώσει αυτό με τα 200' προς όλους και 1GB με 3€. Το πακέτο υπάρχει, αλλά δεν ξέρω τι θα σου δώσουν και αν σου δώσουν...

Ακόμα και η "πράσινη" μας έδωσε νέο πακέτο, σε φορητότητα που έγινε από What's up προς F2G, αλλά δεν κάναμε ακύρωση (δε θέλαμε) και ο αριθμός έγινε WIND. :)

Εγώ θα έλεγα να μην δίνουμε ελπίδες έτσι ("ίσως σου δώσει"). Με βάση τις περισσότερες εμπειρίες δεν δίνει κάτι μετά από αίτημα φορητότητας σε καρτοκινητό. Άλλη εταιρεία μπορεί να το κάνει, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

ημουν στην κερκυρα διακοπες και πηγα σε μια παραλια στα βορεια του νησιου οπου δεν ειχε καθολου σημα η wind και συνδεθηκε σε αλβανικο δικτυο το οποιο με SMS με καλωσορισε κλπ. Μετα απο δεκα λεπτα συνδέθηκε στη wind, παω να δω υπολοιπο και τι βλεπω; --> αρπαξαν 10,67€ οι αλβανοι για ροαμινγκ (ηρθε ενα mail notification και χρεωσαν 1ΜΒ το οποιο κοστιζει 10,67€!!!)

Θα μου πειτε φταιω εγω που ειχα ενεργοποιημενη την περιαγωγη... Ε πού να φανταστώ ότι θα μπει αυτοματα σε αλβανικο δικτυο (=εκτός ΕΕ)

Ανανέωση με paysafecard 10€ παίρνεις τα bonous σαν να κάνεις ανανέωση σε κατάστημα ?

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανανέωση με paysafecard 10€ παίρνεις τα bonous σαν να κάνεις ανανέωση σε κατάστημα ?

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατι κανεις λαθος. Η paysafecard που κολαει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όμορφα σήμερα... Επειδή είχα κάποιες δουλειές, έστειλα άλλο άτομο να μου βάλει 10€ στον αριθμό μου. Του είπα να μη βάλει κανένα πακέτο, ούτε αυτό με τα 0.30€. Το συγκεκριμένο κατάστημα συνηθίζει να το χρεώνει, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά που είχα πάει. Και σήμερα δεν ήταν διαφορετικά.. Ενώ του είπε το άτομο να μη βάλει ούτε το πακέτο των 0.30€, αυτό τον "έγραψε" και το χρέωσε (ήρθε το αντίστοιχο μήνυμα στο κινητό). Πολύ ωραίοι επαγγελματίες........ :down:
Huawei Nova 5T

τα 0,30 υποστηριζουν οτι ειναι πολιτικη της wind και υποθετω ισχυει γιατι δεν εχω παει μονο σε ενα καταστημα να κανω ανανεωση.

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Όμορφα σήμερα... Επειδή είχα κάποιες δουλειές, έστειλα άλλο άτομο να μου βάλει 10€ στον αριθμό μου. Του είπα να μη βάλει κανένα πακέτο, ούτε αυτό με τα 0.30€. Το συγκεκριμένο κατάστημα συνηθίζει να το χρεώνει, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά που είχα πάει. Και σήμερα δεν ήταν διαφορετικά.. Ενώ του είπε το άτομο να μη βάλει ούτε το πακέτο των 0.30€, αυτό τον "έγραψε" και το χρέωσε (ήρθε το αντίστοιχο μήνυμα στο κινητό). Πολύ ωραίοι επαγγελματίες........ :down:

Δυστυχώς δεν είναι επιλογή του πελάτη να μην χρεώνεται το 0,30. Η ανανέωση από κατάστημα επιβαρύνεται υποχρεωτικά με το εν λόγω τέλος συναλλαγής με αντάλλαγμα μπόνους λεπτά πτος σταθερά ή wind (ή mb στην q). Στην περίπτωση σου σου δόθηκε μπόνους ή απλώς χρεώθηκε 0.30 από το υπόλοιπο?

Δυστυχώς δεν είναι επιλογή του πελάτη να μην χρεώνεται το 0,30. Η ανανέωση από κατάστημα επιβαρύνεται υποχρεωτικά με το εν λόγω τέλος συναλλαγής με αντάλλαγμα μπόνους λεπτά πτος σταθερά ή wind (ή mb στην q). Στην περίπτωση σου σου δόθηκε μπόνους ή απλώς χρεώθηκε 0.30 από το υπόλοιπο?

Μου έδωσε 120 λεπτά προς wind/q. Αλλά, δεν τα θέλω. Τα πακέτα που βάζω έχουν υπεραρκετά λεπτά. Και στην τελική δε μου αρέσει να με "γράφει" εκεί που δεν πιάνει μελάνι ο υπάλληλος.

Πίστεψέ με, θα το κυνηγήσω. Όπως τα μονόευρα του daily internet.

Huawei Nova 5T

Δεν νομίζω να είναι επιλογή του υπαλλήλου, και να μπορείς να καταφέρεις κάτι αν το κυνηγήσεις. Είναι πολιτική της εταιρείας από πέρυσι, σε κάθε ανανέωση σε κατάστημα.

Sent from my XT1562

Δεν νομίζω να είναι επιλογή του υπαλλήλου, και να μπορείς να καταφέρεις κάτι αν το κυνηγήσεις. Είναι πολιτική της εταιρείας από πέρυσι, σε κάθε ανανέωση σε κατάστημα.

Sent from my XT1562

Α, μάλιστα. Μαζί με το 5€ το χρόνο, για τα 300' ξεκίνησε, δηλαδή. Όπως και να 'χει, θα το κυνηγήσω.

Huawei Nova 5T

Προσωπικά πλέον ανανεώσεις μόνο μέσω PayPal και χρεωστικής, και σε κατάστημα δεν ξαναπάω.

Sent from my XT1562

Edited by Mark_K

Προσωπικά πλέον ανανεώσεις μόνο μέσω PayPal και χρεωστικής, και σε κατάστημα δεν ξαναπάω.

Sent from my XT1562

Αν δε δουλέψει το "κυνήγι", μου φαίνεται αυτό θα κάνω κι εγώ.

Με την ανανέωση από το κατάστημα παίρνω:

500MB, από το free2surf, 2 φορές το μήνα.

1GB, επειδή η ανανέωση είναι από 10€ και πάνω.

Αυτά μπορώ να τα έχω με PayPal ή χρεωστική;

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Πριν ένα μήνα μετέτρεψε φίλος το συμβόλαιο σε f2g. (Θεωριτικά η sim θα είναι 4G)Η συσκευή Huawei Y560-L01 υποστηρίζει lte αλλά δεν έχει συνδεθεί ακόμα .Χρειάζεται ενεργοποίηση;

ας επιβεεβαιωσει απο την εξυπηρετηση οτι οντως ειναι 4g η νεα καρτα,σε καποιες περιπτωσεις μπορει να θελει καποια ενεργεια απο το τεχνικο τμημα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova