Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α, ναι... Το γνωστό χαράτσι των 0,30€ που σου παίρνουν θες δε θες για ανανέωση στο κατάστημά τους, άσχετα αν δεν χρειάζεσαι 120' σε σταθερά.

Δική σου πληροφόρηση ή απλά επιθυμία; Όταν σε ρωτάει κάποιος κάτι βάση του οποίου θα προγραμματίσει το πόσα θα ξοδεύει μηνιαίως, καλό είναι να του λες τι ισχύει κανονικά, και μετά να αναφέρεις τυχόν προσφορές που αποτελούν προωθητική ενέργεια (που λήγει σύντομα. Ειδικά αυτό οφείλεις να το σημειώσεις, εκτός αν έχεις πληροφόρηση εκ των έσω ότι θα παραταθεί).

Το super talk ηταν μεχρι 31/3 πηρε παραταση εως 30/4 μπορει να παρει και αλλο μπορει και οχι παντως στην αρχη ηταν μεχρι 31/3 ενα μηνα την πηρε την παραταση !!!

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Γίνεται να έρχεται ειδοποίηση κλήσεων όταν είναι κατειλημένο; Γιατί τώρα δεν μου έρχεται μήνυμα!
Νομίζω πώς δε γίνεται δυστυχώς.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα.Για να γίνει η φορητότητα πρέπει να πάω σε κατάστημα της Wind ή μπορώ να την κάνω κι από τη σελίδα τους?(κι αν υπάρχει κάποιο όφελος).

Και μία περίληψη: Με 5,00€ (Αλλά αγοράζεις κάρτα των 10,00€ εκτός αν πάρεις πακέτο από το MyF2G) έχεις 200 λεπτά προς όλους + 120 λεπτά προς όλους λόγω σταθερού Wind (Tα 120 λεπτά τα παίρνεις μόνο αν κάνεις ανανέωση από το κατάστημα ή κι από το MyF2G?) + 1500 λεπτά σε τρείς συγκεκριμένους αριθμούς Wind. Eπιπλέον κάθε εβδομάδα δέχεσαι δωράκια και τα χρησιμοποιείς όπως θες κι αν ζητάς κάτι παραπάνω κάνεις αγορά κάποιου πακέτου. Έχω καταλάβει σωστά?

Και κάτι τελευταίο: Όταν τον επόμενο μήνα κάνω ανανέωση, μπαίνω αυτόματα στο πακέτο των 200 λεπτών που είχα επιλέξει εξαρχής ή έχω τη δυνατότητα να το μεγαλώσω αναλόγως τις ανάγκες μου.

Και πάλι σας ευχαριστώ να είστε καλά.

Γίνεται να έρχεται ειδοποίηση κλήσεων όταν είναι κατειλημένο; Γιατί τώρα δεν μου έρχεται μήνυμα!

The Call Waiting service allows you to handle two incoming calls at a time. While on one call, an alert tone as well as the calling number display informs you about a second incoming call.

Activation: Dial *#43#

When call waiting is activated and your line is busy, the caller will hear either the message: ‘Your call is on hold, please don’t hang up unless you hear the busy tone’, or the regular dial tone for about 60 seconds and then the busy tone.

Deactivation: Dial #43#

Status confirmation: Dial *#43#

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα.Για να γίνει η φορητότητα πρέπει να πάω σε κατάστημα της Wind ή μπορώ να την κάνω κι από τη σελίδα τους?(κι αν υπάρχει κάποιο όφελος).

Και μία περίληψη: Με 5,00€ (Αλλά αγοράζεις κάρτα των 10,00€ εκτός αν πάρεις πακέτο από το MyF2G) έχεις 200 λεπτά προς όλους + 120 λεπτά προς όλους λόγω σταθερού Wind (Tα 120 λεπτά τα παίρνεις μόνο αν κάνεις ανανέωση από το κατάστημα ή κι από το MyF2G?) + 1500 λεπτά σε τρείς συγκεκριμένους αριθμούς Wind. Eπιπλέον κάθε εβδομάδα δέχεσαι δωράκια και τα χρησιμοποιείς όπως θες κι αν ζητάς κάτι παραπάνω κάνεις αγορά κάποιου πακέτου. Έχω καταλάβει σωστά?

Και κάτι τελευταίο: Όταν τον επόμενο μήνα κάνω ανανέωση, μπαίνω αυτόματα στο πακέτο των 200 λεπτών που είχα επιλέξει εξαρχής ή έχω τη δυνατότητα να το μεγαλώσω αναλόγως τις ανάγκες μου.

Και πάλι σας ευχαριστώ να είστε καλά.

Λοιπον,αμα το κανεις απο την σελιδα το αιτημα φορητοτητας δεν πληρωνεις τα 10€.

Θα βαλεις μια καρτα 10€ απο το site του F2G ή απο το καταστημα.Μενουν 8,93€ μεσα και δωρο 1GB Internet.

Παιρνεις το πακετο με 200' προς ολους απο το MyF2G ή απο το site με Bonus 120' και 120 sms προς Wind/Q.Μετα βαζεις απο τα More 2€,το πακετο ομιλιας με αλλα 100' προς ολους.Παιρνεις και αλλα 60' Bonus προς Wind/Q.Μετα βαζεις και ενα Log n win για 20sms προς ολους για 7 ημερες με δικαιωμα ενεργοποιησης 4 φορες ανα 30 ημερες(καθε 7 ημερες θα το βαζεις).Τα Magic Numbers ξεκλειδωνουν με ανανεωση 5€ και πανω.Τα 120' λογω σταθερης τα παιρνεις καθε 1η του μηνα,δεν εχουν σχεση με την ανανεωση.Επισης οτι μενει απο το πακετο δεν μεταφερεται τον επομενο μηνα και πρεπει να τα ενεργοποιεις εσυ.Αμα πας στο καταστημα με 0,30€ σου δινουν και 120' προς Wind/Q ή 120' προς σταθερα.Και εχεις και 1,5€ περιπου υπολοιπο στην καρτα για sms.Τα More 2€ πακετα ξεκλειδωνουν αφου βαλεις πρωτα πακετο των 5€.Τα Magic Numbers ανοιγουν σταδιακα καθε μηνα με ανανεωση 5€ και ανω.

Καρτα θα βαλεις 10€,και θα πληρωσεις τα 10€ για τη φορητοτητα στο καταστημα.Η καρτα δεν εχει υπολοιπο μεσα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μόλις ενεργοποίησα για πρώτη φορά την κάρτα μου με τα 1500 προς όλους κτλ. Απο σήμα και σε τηλέφωνα και σε Ίντερνετ ειμαι πολυ καλύτερα απο οτι σε COSMOTE. Τι κρίμα που εχω ακομα ενα χρόνο συμβόλαιο στη COSMOTE. Αυτο το f2g μου φαίνεται υπέροχο.

Μπορώ να ξέρω ποιος αριθμός με έχει καλέσει όταν έχω κλειστό το κινητό μου;

Φυσικά! Μπορείς να βλέπεις τους αριθμούς που σε έχουν καλέσει όταν έχεις κλειστό το κινητό, με την υπηρεσία "Ειδοποίησης κλήσης". Η υπηρεσία σου παρέχει ειδοποίηση για τις απόπειρες κλήσεων που έγιναν προς το κινητό σου όταν αυτό ήταν κλειστό ή εκτός δικτύου. Όταν ανοίξεις το κινητό σου ή βρεθείς ξανά σε περιοχή κάλυψης θα λάβεις ένα γραπτό μήνυμα με τα 4-6 τελευταία νούμερα, την ημερομηνία και ώρα που σε κάλεσαν.

H υπηρεσία ενεργοποιείται και λειτουργεί αυτόματα, αρκεί να μην υπάρχει προώθηση (στον τηλεφωνητή ή σε άλλο νούμερο) στις περιπτώσεις που το κινητό είναι κλειστό ή εκτός δικτύου.

Αν θέλεις να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία, στείλε ένα γραπτό μήνυμα με την εντολή "ΟΧΙ" στον αριθμό 1265, χωρίς χρέωση, και η υπηρεσία θα απενεργοποιηθεί σε μία εργάσιμη ημέρα. Για ενεργοποίηση στείλε την εντολή "ΝΑΙ" στο 1265, χωρίς χρέωση.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να ενημερώνεται αυτός που σε καλεί για την ύπαρξη της υπηρεσίας, μπορείς να αποστείλεις την εντολή “ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ” στον αριθμό 1265, ενώ αντίθετα, την εντολή “ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ” στον αριθμό 1265.

https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/faq/

Παιδια τα bonus που δείχνει θα τα εχω καθε μήνα;;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160402/c1fc477b0efaa0e16a53554e14f2c7cb.jpg

Εμένα γιατί φαίνεται αλλιώς το μενού της εφαρμογές ρε παιδιά;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160402/0dced149947b8ba938c5767933e80823.jpg

Εμένα γιατί φαίνεται αλλιώς το μενού της εφαρμογές ρε παιδιά;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160402/0dced149947b8ba938c5767933e80823.jpg

Ίσως επειδη εγω εχω iPhone και εσυ android να εχουν κάποιες διάφορες.

Παιδια τα bonus που δείχνει θα τα εχω καθε μήνα;;

εξαρτάται από που και πως πήρες τα μπόνους. Αν τα 300' προς wind είναι λόγω εγγραφής στο myf2g και τα 20 sms σου τα εδωσε δώρο λόγω της ενεργοποίησης της νέας σύνδεσης, τότε όχι. Αυτά δίνονται μια φορά. Τα 1024 απο τα mb υποθέτω οτί είναι λόγω ανανέωσης 10 ευρώ online ή σε κατάστημα. Αυτά θα τα παίρνεις (μέχρι νεοτέρας) κάθε φορά που θα βάζεις 10 ευρώ με αυτό τον τρόπο.(εως 2 φορές το μήνα αν δεν κανω λάθος edit μόνο στην 1η ανανέωση του μήνα δίνεται το 1gb).

Edited by kmpatra

Πως προκύπτουν τα 8,93€ μετα απο ανανέωση των 10€;
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Με αφαίρεση του φόρου κινητής τηλεφωνίας.

Δηλαδη; Πως το υπολογίζω;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Δηλαδη; Πως το υπολογίζω;

Διαιρείς το ποσό που βάζεις δια 1,12.

Πχ: 10 : 1,12 = 8,93.

Έτσι προκύπτει.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

5 αρες καρτες, με ποιους εναλλακτικους τροπους μπορω να προμηθευτω?

Μόνο από το ίντερνετ, στο site του F2G ή της Q αντίστοιχα.

και από καταστήματα, επίσης από. internet banking της Πειραιώς δεν υπάρχει η κάρτα 5ευρώ αλλά από δέκα ευρώ το ίδιο πρέπει να γίνεται και άμα κάνει κάποιος ανανέωση και από το site της viva.

εξαρτάται από που και πως πήρες τα μπόνους. Αν τα 300' προς wind είναι λόγω εγγραφής στο myf2g και τα 20 sms σου τα εδωσε δώρο λόγω της ενεργοποίησης της νέας σύνδεσης, τότε όχι. Αυτά δίνονται μια φορά. Τα 1024 απο τα mb υποθέτω οτί είναι λόγω ανανέωσης 10 ευρώ online ή σε κατάστημα. Αυτά θα τα παίρνεις (μέχρι νεοτέρας) κάθε φορά που θα βάζεις 10 ευρώ με αυτό τον τρόπο.(εως 2 φορές το μήνα αν δεν κανω λάθος).

Μία φορά το μήνα δίνεται το 1 GB, όχι δύο. Μάλλον το μπέρδεψες με το παλιό (μη εμπορικά διαθέσιμο) bonus ανανέωσης των 300' προς όλους, που δίνεται έως δύο φορές το μήνα.

Α, ναι... Το γνωστό χαράτσι των 0,30€ που σου παίρνουν θες δε θες για ανανέωση στο κατάστημά τους, άσχετα αν δεν χρειάζεσαι 120' σε σταθερά.

Όλα στραβά κι ανάποδα τα βλέπεις (νεος τζιμις μας βρήκε μάλλον).

Εχεις f2g τουλαχιστον ή απλα γραφεις σε αυτό το θρεντ για να μας λες τα κατ' εσε στραβά του;

Υγ. Βασικά...και να εχεις, αφού σε χαλάει, υπάρχει λυση ---> φορητοτητα, υπαρχουν αλλες δυο εταιρείες για να μείνεις πιο ευχαριστημένος :D

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Αγαπητέ έχω 3 φοιτητικά, ένα από τον κάθε έναν, και άλλο ένα Q. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνω φορητότητα κανένα. Το συγκεκριμένο χαράτσι μου σπάει τα νεύρα, γιατί υπήρχε μια συγκεκριμένη χρήση για το Q νούμερο που χρειαζόταν 4,4€. Με ανανέωση των 5€ μπορούσαν να το ενεργοποιήσω. Τώρα δεν γίνεται. Και ο λόγος που νευριάζω είναι η κοροϊδία, και όχι το 1€ επιπλέον που πρέπει να δώσεις για ανανέωση. Σε αναγκάζουν να πληρώσεις για κάτι που δεν χρησιμοποιείς. Δεν έχω δικαίωμα να τους κράζω για αυτό;

Moυ δινει ενα λινκ για αγορα 5αρας καρτας απο το site?

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/

Εδω ψαχνω αλλα δεν το βρισκω, απο που μπορω να αγορασω 5ευρη καρτα.

δεν υπάρχει αγορά "κάρτας". Στο κατάστημα μπορείς να βάλεις 5 ευρώ με μετρητά,και online στο f2g.gr μπορείς να βάλεις 5 ευρώ μέσω paypal ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/

στο μενού αριστερα,αναλογα αν εχεις μπει με τους κωδικούς σου ή οχι,υπάρχει επιλογη για ανανεωση με login στο myf2g και ανανέωση και χωρίς login.

Edited by kmpatra

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova