Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια βοήθεια. Πως μπορώ να Παρω και εγώ το πακέτο με 8.5€ (1500+1,5γιγα) ;

Αν ο αριθμός σου έχει την ειδική (φοιτητική) προσφορά, στείλε τον αριθμό 1000 με SMS στο 1264 και θα ενεργοποιηθεί. Αν δεν την έχει, πρέπει να πάρεις νέο αριθμό με την προσφορά. Αν είσαι φοιτητής, μπορείς να παραγγείλεις online το πακέτο σύνδεσης, το οποίο θα σου φέρει στο σπίτι σου ο Κούριερ, αφού του δείξεις το φοιτητικό πάσο. Διαφορετικά, είναι σχετικά δύσκολο να βρεις. Έδιναν παλιά κάποιες κοπελιές (προωθήτριες) στο μετρό, αλλά κάποιος είχε πρόσφατα αναφέρει εδώ, ότι πλέον δε δίνουν (δε γνωρίζω αν ισχύει).

Δεν είμαι δυστυχώς.δηλαδή μόνο για φοιτητες είναι, δεν υπάρχει κανενα παραθυράκι;

Μπορείς να πεις σε γνωστό σου φοιτητή, να σου πάρει έναν νέο φοιτητικό αριθμό με το πάσο του... Δικαιούται μέχρι 2 Φοιτητικούς αριθμούς.

Η έσχατη λύση (και με πολύ μικρό ποσοστό επιτυχίας) είναι, αν έχεις ήδη F2G, να στέλνεις συνεχώς e-mail στη WIND από τη Φόρμα Επικοινωνίας, μέχρι να σου δώσουν το Πακέτο με τα 8,5€! :lol: "Απείλησέ" τους κιόλας, ότι θα σταματήσεις να χρησιμοποιείς τον αριθμό ή θα κάνεις φορητότητα, αν δε στο δώσουν... Να γράψεις όμως τα αληθινά στοιχεία του κατόχου του αριθμού.

Edited by MitsosDaBest13

Αυτό θα κάνω! Αν δεν υπάρχει καμμία άλλη πιθανότητα (δεν έχω φίλο φοιτητή) θα αρχίσω τις απειλές!!! Χαχα!! Ευχαριστώ παρά πολύ φιλέ μου

Καλημερα 99 τοις εκατο ακουσα σε ραδιοφωνικο σταθμο οτι η wind θα προσφερει δωρεαν ιντερνετ για ολο το τριημερο της Καθαρας Δευτερας.Εχει υποψη του κανεις τιποτε;Επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειπε ο παραγωγος ενημερωθειτε απο wind.gr.Το ψαχνω αλλα δεν...επεσε στην αντιληψη κανενος?

Εγώ στο ράδιο άκουσα πολλές φορές ότι στη Θεσσαλονίκη μόνο πας σε 1 κατάστημα wind και παίρνεις δώρο 1gb ίντερνετ για μία εβδομάδα για να δοκιμάσεις το 4g!

Μόλις μού έβαλαν 10 ευρώ από την wind για τα 10 ευρώ που πλήρωσα για την φορητοτητα πού έκανα το Δεκέμβριο... μπορώ να πάρω τηλέφωνο εξωτερικό; ;;

Ναι το ειπε στο μετροπολις ολο το τριημερο δωρεαν 4g απο την wind.

Κάτι μου λέει ότι μετά το τριήμερο θα πέσουν πολλές διαμαρτυρίες μαζεμένες για χρέωση daily internet - έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με αυτές τις προσφορές δωρεάν ίντερνετ η Wind βγάζει καλά λεφτά τελικά από όσους ξεγελάει! :mad:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Κάτι μου λέει ότι μετά το τριήμερο θα πέσουν πολλές διαμαρτυρίες μαζεμένες για χρέωση daily internet - έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με αυτές τις προσφορές δωρεάν ίντερνετ η Wind βγάζει καλά λεφτά τελικά από όσους ξεγελάει! :mad:

Μάλλον αυτό "παίζει" με τη Wind.

Έτσι και με το τσάμπα facebook.

Έτσι, μάλλον, και τώρα: Επινόησαν νέο τρόπο για ευρουλάκι....Κι όποιος "μιλήσει". Άλλωστε: "Λεφτά υπάρχουν. Εδώ είμαστε. Ελάτε...." το φωνάζουμε από μακρυά.

Όσοι δεν έχουν ενεργοποιημένο πακέτο στο τριήμερο να προσέξουν.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα ακριβής ανακοίνωση για το ποιό "δώρο" δίνουν....{με όλα τα κόλπα/κίνητρα να το κάνουν που ανέφερα}.

Πιο πιθανό είναι το να δίνουν όποια data σε 4G χωρίς χρέωση.

"Μόνο μη σου πέσει"......{σε 3G, εννοώ!! ή και 2G κάπου!!! :lol: }.

Προσέξτε.

Αυτό θα κάνω! Αν δεν υπάρχει καμμία άλλη πιθανότητα (δεν έχω φίλο φοιτητή) θα αρχίσω τις απειλές!!! Χαχα!! Ευχαριστώ παρά πολύ φιλέ μου

Εκτός από αυτά που σου είπαμε, υπάρχουν και κάποιες κοπέλες σε κάποιες κεντρικές εξόδους του Μετρό, που δίνουν αυτούς τους αριθμούς με την "Ειδική Προσφορά" με μόνο μία ταυτότητα! Αν είσαι Αθήνα, είναι πιο εύκολο να τις βρεις και να πάρεις αριθμό με τα 1500 μέσα. Κι εγώ από μία στο Μετρό το πήρα, αλλά ήταν αρχές Νοέμβρη.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτές τις προσφορές, τις βγάζει προφανώς για να διαφημίσει το νέο 4G δίκτυο. Έχει να "πέσει" πολύ speedtest!! :w00t:

Όμως, όσοι δεν έχετε καθόλου ΜΒ, καλό είναι να μην ανοίξετε καθόλου τα δεδομένα για να χρησιμοποιήσετε το "δώρο", γιατί ακόμα και Φουλ σήμα 4G να έχετε, τα συστήματα της WIND είναι τόσο μάπα, που μπορεί να χρεωθείτε για πλάκα 1€ Daily Internet και ας μην πέσετε καθόλου σε 3G... :blink:

Edited by MitsosDaBest13

Εγώ δεν θα έδινα ταυτότητα σε προωθήτρια. Φίλος μου έδωσε 1 χρόνο πριν για να πάρει "φοιτητικό" και το νούμερο είναι σε όνομα εργαζόμενου σε κάποιο κατάστημα. Εκτός του ότι δεν μπορεί ούτε να αλλάξει κάρτα SIM, δεν θέλω να ξέρω τι μπορεί να κάνουν με μια ταυτότητα που έχουν στα χέρια τους. Εννοώ να ταυτοποιήσουν αριθμό που θα τον δώσουν αλλού.

Εγώ δεν θα έδινα ταυτότητα σε προωθήτρια. Φίλος μου έδωσε 1 χρόνο πριν για να πάρει "φοιτητικό" και το νούμερο είναι σε όνομα εργαζόμενου σε κάποιο κατάστημα. Εκτός του ότι δεν μπορεί ούτε να αλλάξει κάρτα SIM, δεν θέλω να ξέρω τι μπορεί να κάνουν με μια ταυτότητα που έχουν στα χέρια τους. Εννοώ να ταυτοποιήσουν αριθμό που θα τον δώσουν αλλού.

Όταν πριν 2 χρόνια (ΙΑΝ 2014) αγόρασα 2 "φοιτητικά" στην Ομόνοια, η κοπέλα φωτογράφισε την ταυτότητα, όπως γίνεται άλλωστε σε κάθε αγορά sim, και ρώτησα τα στοιχεία του γραφείου που είχε αναλάβει την προωθητική ενέργεια των συγκεκριμένων καρτών. Λίγες μέρες μετά, τηλεφώνησα στο γραφείο, η κοπέλα είπε ότι όλες οι κάρτες χορηγούνται από την Wind στο όνομα του ιδιοκτήτη του γραφείου, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, της έδωσα τα στοιχεία μου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ), βρήκε τις 2 sim που είχα αγοράσει και είπε ότι θα τις μεταβιβάσει στο όνομά μου.

Όταν πήγα σε κατάστημα Wind, μετά από λίγες μέρες, οι 2 sim είχαν γυρίσει στο όνομά μου. Τόσο απλά.

Ίσως, οι περισσότεροι από αυτούς που αγοράζουν την "ειδική προσφορά", πλέον, δεν ασχολούνται με το να μάθουν το γραφείο προώθησης και περιμένουν πότε θα ασχοληθεί η υπάλληλος να κάνει τη μεταβίβαση.

ΥΓ

1. Για το θέμα της φωτο της ταυτότητας που φοβάσαι, έχεις την ίδια ευαισθησία και στο κατάστημα της όποιας εταιρείας (τηλεφωνίας ή άλλης) όταν την ζητούν να την κοπιάρουν;

2. Χθες άλλαξα 3 sim σε multisim 4G και ο υπάλληλος κοπιάρισε την ταυτότητα αντίστοιχες (3) φορές, όπως απαιτείται από τη νομοθεσία. Αναρωτιέμαι, τι θα έκανες στη θέση μου.

Προσωπικά πιστεύω πως είναι αλλιώς να δώσεις την ταυτότητα σε ένα κατάστημα, παίρνοντας και το έγγραφο της ταυτοποίησης που αναγράφει τα στοιχεία σου, και αλλιώς να τη δώσεις σε κάποιον στο δρόμο. Στην περίπτωση τη δικιά σου σε ενημέρωσαν ότι είναι σε άλλο όνομα και πρέπει να πας για μεταβίβαση. Στον φίλο μου δεν είπαν τίποτα, και τον άφησαν να πιστεύει ότι όλα ήταν εντάξει και είχε πάρει νούμερο στο όνομά του. Που όταν κατάλαβε τι συμβαίνει δεν του το μεταβίβαζαν. Για να γίνει μεταβίβαση πρέπει να είναι παρόντες και οι 2(παλιός/νέος κάτοχος) , και είναι προφανές ότι όταν τι κάνουν μονομερώς το κάνουν παράτυπα.

Παιδιά βρήκα στην μαύρη αγορά με 25€ . αξίζει πιστεύω. Πάντως για τις ταυτότητες μην αγχωνεστε. Το παν είναι ή υπογραφή κτλ. Βρίσκεις το δίκιο σου. Τι να σου κάνουν; Εικονικό συμβόλαιο; Δεν γίνεται. Να πάρουν δάνειο στο όνομα σου; Πάλι δεν γίνεται. Όντως και εμένα που Πηγά στην κόσμοτε προχθες να γυρίσω τα παλιά νούμερα σε καρτοκινητο μου πήρε την ταυτότητα και την έβγαλε 2 φωτοτυπίες επί τόπου. Παντως τυπικά να γνωρίζετε το καλύτερο (εάν δίνετε π.χ. σε κάποιον κούριερ) να αναγραφετε στην φωτοτυπία τον λόγο που του παραδιδετε. (Να περνάει ο στύλος πάνω από την ταυτότητα,δεν πειράζει,αρκεί να φαίνονται καθαρά τα στοιχεία)

"Προς χρήση από την wind, για νέο συμβόλαιο ,ημερομηνία κτλ."

Προσωπικά πιστεύω πως είναι αλλιώς να δώσεις την ταυτότητα σε ένα κατάστημα, παίρνοντας και το έγγραφο της ταυτοποίησης που αναγράφει τα στοιχεία σου, και αλλιώς να τη δώσεις σε κάποιον στο δρόμο. Στην περίπτωση τη δικιά σου σε ενημέρωσαν ότι είναι σε άλλο όνομα και πρέπει να πας για μεταβίβαση. Στον φίλο μου δεν είπαν τίποτα, και τον άφησαν να πιστεύει ότι όλα ήταν εντάξει και είχε πάρει νούμερο στο όνομά του. Που όταν κατάλαβε τι συμβαίνει δεν του το μεταβίβαζαν. Για να γίνει μεταβίβαση πρέπει να είναι παρόντες και οι 2(παλιός/νέος κάτοχος) , και είναι προφανές ότι όταν τι κάνουν μονομερώς το κάνουν παράτυπα.

Κάνεις μερικά σημαντικά λάθη στο σκεπτικό που αναπτύσσεις.

1. Οι "ειδικές προσφορές" δεν προωθούνται από τα καταστήματα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, για διάφορους λόγους. Επομένως, όσοι ενδιαφέρονται και τις αγοράζουν (οφείλουν να) γνωρίζουν ότι η διαδικασία γίνεται στο δρόμο και όχι σε κατάστημα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

2. Όταν αγοράζεις "ειδικές προσφορές" στο δρόμο (που πουλάνε ΟΛΕΣ οι εταιρείες τηλεφωνίας), (οφείλεις να) γνωρίζεις, εκ των προτέρων, ότι 1) η προσφορά δεν καταγράφεται στο όνομά σου, όπως γίνεται σε ένα κατάστημα, αλλά έχει καταγραφεί στο όνομα άλλου (προφανώς, στο όνομα του ιδιοκτήτη του γραφείου που έχει αναλάβει την προωθητική ενέργεια από την εταιρεία), τον οποίο εμπιστεύεται (επίσης, προφανώς) η εταιρεία και 2) το γραφείο ΘΑ μεταβιβάσει την "ειδική προσφορά" στο νέο ιδιοκτήτη, σε μελλοντικό χρόνο, με βάση τα στοιχεία της ταυτότητας που φωτογραφήθηκαν στο δρόμο.

3. Είναι προφανές ότι οι νεαροί πωλητές (φοιτητές συνήθως, που βγάζουν ένα μεροκάματο με τον τρόπο αυτό), που αναλαμβάνουν να παίξουν αυτό το ρόλο για ΟΛΕΣ τις εταιρείες, δεν είναι επαγγελματίες πωλητές για να ενημερώνουν τον αγοραστή λεπτομερώς για όλα τη διαδικασία μεταβίβασης. Θυμίζω ότι όταν άρχισε αυτή την ενέργεια η Wind το ΟΚΤ-ΝΟΕ 2013 πολλοί ήταν εκείνοι που ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν μετά από 1-2 μήνες ότι η sim δεν είχε μεταβιβαστεί στο όνομά τους, όπως μπορεί εύκολα να βρει κάθε ενδιαφερόμενος σε αντίστοιχα νήματα πολλών forums. Όλων ή σχεδόν όλων, για να ακριβολογώ, πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση στο 1ο εξάμηνο του 2014 και θυμίζω ότι εκείνη την περίοδο ήταν υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των "φοιτητικών" που διακινήθηκαν με αυτό τον τρόπο (1000' και 1GB με 5€ και μέχρι 2 φορές το μήνα).

4. Ούτε σ' εμένα είπαν τίποτε για τη μεταβίβαση, όπως λανθασμένα γράφεις, αλλά είχα την πρόνοια να ζητήσω στοιχεία του γραφείου κατά την ώρα της συναλλαγής στην Ομόνοια.

5. Οι μεταβιβάσεις των "ειδικών προσφορών" από τον 1ο κάτοχο (ιδιοκτήτης γραφείου) στον 2ο (πελάτης) δεν γίνονται έτσι όπως περιγράφεις αφού ο 1ος είναι εξουσιοδοτημένος από την (όποια) εταιρεία να μεταβιβάσει την προσφορά στο 2ο.

Χμ, δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι.

Η "ειδική προσφορά" (αν εξαιρέσουμε το φοιτητικό που όποιος το δικαιούται το αποκτά κανονικά και με το νόμο), δινόταν κανονικά και στο public. Το αν το δίνανε μετέπειτα και στο δρόμο για να καλύψουν στόχους είναι άλλο θέμα.

ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις ότι νούμερο από το δρόμο, για το οποίο σου ζητάνε ταυτότητα, δεν θα είναι αρχικά στο όνομά σου και ενδεχομένως να πρέπει να μεσολαβήσεις για να γίνει αυτό. Είναι καθαρά ευθύνη αυτού που στο δίνει να σε ενημερώσει. Δεν μας αφορά αν οι κοπέλες δεν το ξέρουν, βαριούνται να στο πουν ή το αμέλησαν. Το γεγονός είναι ότι υπήρξε περίπτωση που ΔΕΝ έγινε μεταβίβαση στο όνομα στο οποίο δόθηκε, και δεν είναι σωστό αυτό. Από τη στιγμή που το άτομο που το έχει είναι διαφορετικό από τον κάτοχο της γραμμής, κανονικά πρέπει να έχεις δηλώσει ποιος το χρησιμοποιεί.

Η "ειδική προσφορά" δεν μπορεί τυγχάνει διαφορετικής μεταχείρισης από τα υπόλοιπα νούμερα. Για να γίνει μεταβίβαση, οφείλουν να είναι παρόντες και οι 2. Το μόνο,ίσως, που μπορεί να έχει βάση είναι αν σου έχουν δώσει τη στιγμή που παίρνεις τον αριθμό εξουσιοδότηση να υπογράψεις που να λέει ότι εξουσιοδοτείς τον τάδε να μεταβιβάσει το τάδε νούμερο αντί για εσένα. Πράγμα που δε νομίζω να γίνεται, τουλάχιστον στην περίπτωση που γνωρίζω.

Ο λόγος που είμαι λιγάκι καχύποπτος, είναι πως βλέπω γενικά τη Wind λιγάκι χαλαρή σε αυτά τα θέματα. Ήταν πρόθυμη να μεταβιβάσει σύνδεση σταθερού σε αλλοδαπή που ζει παράνομα στη χώρα(χωρίς ταυτότητα/ΑΦΜ) απλά και μόνο με το διαβατήριο. Οι άλλοι 2 δεν έκαναν τίποτα χωρίς ΑΦΜ. Προσωπικά, δεν θα αισθανόμουν άνετα να δώσω σε κάποιον τυχαίο τα στοιχεία και την ταυτότητά μου. Ειδικά την στιγμή που υπάρχουν αρκετοί μετανάστες στη χώρα μας που ενδεχομένως να μην έχουν τη δυνατότητα να πάρουν νόμιμα κάποιο νούμερο. Και επίσης δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός που ο φίλος μου που πήρε το φοιτητικό από το δρόμο, σε ερώτηση σε κατάστημα για το τι νούμερα έχει στην κατοχή του δεν του λέγανε, ούτε και στην εξυπηρέτηση πελατών, και χρειάστηκε να τσακωθεί για να πάρει απάντηση, τη στιγμή που στα καταστήματα των vodafone/cosmote του απαντήσανε αμέσως.

Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι οι πρωθητικές ενέργειες των 'ειδικών προσφορών" από ΟΛΕΣ τις εταιρείες πρέπει να γίνονται με τους όρους που ΕΣΥ θεωρείς σωστούς αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή.

Παραβλέπεις (ή θέλεις να το παραβλέπεις) το βασικό στοιχείο αυτών των προσφορών που χορηγούνται στο δρόμο και όχι από τα καταστήματα των εταιρειών. Και ότι οι sim αυτών των προσφορών αυτών έχουν μεταβιβαστεί στον ιδιοκτήτη του γραφείου που αναλαμβάνει την προωθητική ενέργεια και έχει την εξουσιοδότηση να μεταβιβιβάσει μονομερώς στον "πελάτη" τη sim με βάση τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί η εξουσιοδότηση μεταβίβασης που αναφέρεις, δηλαδή ο πελάτης να εξουσιοδοτήσει τον κάτοχο της sim να του μεταβιβάσει τη sim, αφού ο κάτοχός έχει ήδη από την εταιρεία την εξουσιοδότηση να του μεταβιβάσει τη sim.

Αλλά αρκετά το κουράσαμε το θέμα και, εγώ τουλάχιστον, δεν θα επανέλθω.

8005000200 χωρις χρεωση για παραπονα και βλαβες .και ζητησε να σου δωσουν το euro... ο πιο ευκολος χωρις χρεωση τροπος . Παραπονο δεν εχεις; παρε τηλ

Επανειλημμένα τις τελευταίες εβδομάδες και σε διάφορες μέρες/ώρες το έχω καλέσει αλλά δεν λειτουργούν οι επιλογές που πληκτρολογείς. Π.χ. λέει για το "α" πάτησε 1, πατάω ξανά και ξανά και δεν κάνει τίποτα. Ούτε με συνδέει αυτόματα με κάποιο τμήμα αφού ακουστούν όλες οι επιλογές.:wacko:

Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα?:blink:

Επανειλημμένα τις τελευταίες εβδομάδες και σε διάφορες μέρες/ώρες το έχω καλέσει αλλά δεν λειτουργούν οι επιλογές που πληκτρολογείς. Π.χ. λέει για το "α" πάτησε 1, πατάω ξανά και ξανά και δεν κάνει τίποτα. Ούτε με συνδέει αυτόματα με κάποιο τμήμα αφού ακουστούν όλες οι επιλογές.:wacko:

Aυτή την βδομάδα που το κάλεσα 2 φορές είχα άμεση απάντηση και τις 2

Παιδια μια ερωτηση για το χαμογελο ισχυει το 14545? Με sms ειναι το ιδιο ετσι?

http://www.hamogelo.gr/155.1/Me-klhsh-koi-SMS

Καλέστε στο 14545 από κινητό (χρέωση 2,46 € ανα κλήση)

Στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS)

Το ιδιο ακριβως τα πληκτρα δεν υπακουουν σε καμια επιλογη

Αφηστε να ακουστούν και οι 3 επιλογες και μετα επιλέξτε το 1. Αν δεν δουλεύει κι ετσι σημαίνει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμος υπάλληλος οπότε δοκιμάζετε αργότερα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova