Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλό ειναι

Το daily internet δεν ισχύει στο εξωτερικό.

Από τον επόμενο δεν κρατάει

Αλλά πηγαίνει το υπόλοιπο στο μηδέν

Σταματάνε κλήσεις και internet αν δεν έχεις 0,01

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Λογική μου ακούγεται η αναμονή που είχες:) Στην Vodafone είχα στείλει μια φορά και δεν μου απάντησαν ποτέ:)

Είχα συνηθίσει Απο αντίστοιχη περίπτωση με Κοσμοτε καί είχα πάρει απαντηση μετα απο 1 ωρα και ΣΚ.Μαλλον πολυτέλειες αυτα στη Wind..

Καλημερα σε ολους ;)

Με ΜΕΓΑΛΗ μου εκπληξη πριν απο λιγο , διαπιστωσα μεσω της επισημης εφαρμογης του F2G της Wind , πως το MEGA πακετο οπως το ονομαζει η Wind , το "Absolute Surf" των 15 ευρω , προσφερει τωρα 10 GB αντι για 5 GB , που προσφερε πριν , δηλαδη τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ GB .

Ειναι γιορτινη προσφορα αυτη ή οχι ? Γνωριζει καποιος φιλος σιγουρα να μου απαντησει ?

Οπως και να εχουν τα πραγματα , ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ στην Wind απο εμενα και ΜΑΚΑΡΙ να διατηρησει αυτο το πολυ αξιολογο MEGA πακετο της , οπως ειναι τωρα , δηλαδη 10 GB με 15 ευρω .

Καλες γιορτες σε ολους απο την Χριστουγεννιατικη , γιορτινη και αγαπημενη Θεσσαλονικη ;)

Σήμερα παρέλαβα το ZTE Blade S6! Φοράει 2 nano SIM απ' ότι βλέπω. Πρέπει να αλλάξω την κάρτα f2go που έχω. Η milti sim που δίνεται δωρεάν είναι πάλι mini SIM; Πρέπει να ζητήσω να μου δώσουν nano SIM; Έχει κάποιο κόστος;

Την multi SIM την ρυθμίζεις όπως θές , είναι nano micro ή mini αυτόματα ανάλογα πως θα την κόψεις και αν θες την συναρμολογεις ξανά.

Η wind εχει βγάλει μια ανακοίνωση ότι η αλλαγή καρτοκινητού σε κάρτα 4G είναι δωρεάν ( προφανώς την πρώτη φορά ) αλλά θα χρειαστεί να επιμείνεις στο κατάστημα.

Πολλά καταστήματα προσπαθούν να χρεώσουν το κανονικό κόστος το οποίο είναι 5 ευρώ.

Την multi SIM την ρυθμίζεις όπως θές , είναι nano micro ή mini αυτόματα ανάλογα πως θα την κόψεις και αν θες την συναρμολογεις ξανά.

Η wind εχει βγάλει μια ανακοίνωση ότι η αλλαγή καρτοκινητού σε κάρτα 4G είναι δωρεάν ( προφανώς την πρώτη φορά ) αλλά θα χρειαστεί να επιμείνεις στο κατάστημα.

Πολλά καταστήματα προσπαθούν να χρεώσουν το κανονικό κόστος το οποίο είναι 5 ευρώ.

Έχεις δίκιο. Και εκεί που πήγα, μου ζήτησε 5€ για τη multiSIM. Του είπα ότι στο 1260 λένε ότι είναι δωρεάν. Του κακοφάνηκε και μου είπε ότι το κόστος της κάρτας βαραίνει το κατάστημα και όχι τη wind. Τελικά μου την έδωσε δωρεάν, μιας και επέμεινα. Δεν ξέρω, μπορεί και αυτός να έχει δίκιο...

Αλλά πράγματι, η multiSIM είναι απίστευτα βολική, μιας και είναι 3 μεγέθη σε ένα! :)

εκει που διναμε για ενα sms στην ιταλια 0,06 τωρα δινουμε 0,19 :( μα θα τα κοψω τελειως πλεον θα τα στελνω μεσω ιντερνετ και ουτε τα 6 που επαιρναν καθε τοσο δε θα παιρνουν πλεον:p Edited by gboy
myphone_2.png

Εκεί στη Wind μάλλον κάνουν απεργία το Σαββατοκύριακο..Επειδη δεν είχα κάρτα να πάρω στην εξυπηρέτηση,έστειλα ενα μυνημα το Σάββατο το πρωί στο Facebook για να πάρω απαντηση εχθές κατά τις 10 το πρωί...Οκ τι να πω.

Εργάσιμες μέρες και ώρες δεν είναι;

χρονια πολλα τι γινεται ρε παιδια με wind πανε καλα καθε μερα με χρεωναν με 1 ευρω για ιντερνετ ωσπου τους πηρα τηλ και μου εκοψαν το νετ

χρονια πολλα τι γινεται ρε παιδια με wind πανε καλα καθε μερα με χρεωναν με 1 ευρω για ιντερνετ ωσπου τους πηρα τηλ και μου εκοψαν το νετ

Και ποσα τους δωρισες μεχρι να τους παρεις τηλεφωνο;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

εκει που διναμε για ενα sms στην ιταλια 0,06 τωρα δινουμε 0,19 :( μα θα τα κοψω τελειως πλεον θα τα στελνω μεσω ιντερνετ και ουτε τα 6 που επαιρναν καθε τοσο δε θα παιρνουν πλεον:p

Ο αδελφός που θα πάει τώρα Ιταλία όταν είχα πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω μου είπανε 0.075 ότι είχε το μυνημα στο Vodafone cu ενώ στο internet γράφει 0.13 ευρώ. δεν ξέρω τι ισχύει ακόμα διότι δεν έχει πάει ακόμα. δεν έπρεπε και η wind να το μειώσει αυτό?

Παιδια μπορεί να πει καποιος ενα καταστημα wind οπου να δινει την 4g καρτα χωρις μα, μου, σου, του;

Απλα να παω, να την παρω και να μην μπω διαλογο για το οτι ειναι δωρεάν κ.τ.λ.

Περιοχη πειραιας.... Αντε και αθηνα...

Παιδια μπορεί να πει καποιος ενα καταστημα wind οπου να δινει την 4g καρτα χωρις μα, μου, σου, του;

το κεντρικό στην λεωφ Κηφισίας στο Μαρούσι...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Χρόνια πολλά παιδιά. Φεύγω για Γερμανία μέσα στην εβδομάδα. Θέλω να ρωτήσω αν είναι αυτόματα ενεργοποιημενη η περιαγωγή η πρέπει να τη ενεργοποιήσω εγώ.

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Πλατεία ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Πήγα να αλλάξω την SIM και οι ίδιοι μου είπαν ότι είναι δωρεάν.

TCL 40 NXTPAPER

3 ευρα :):):):):):):):)

Ενα λογικο ποσό για τα καλαντα ....

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

αργυρουπολης

http://www.vrisko.gr/details/map/6_2e2h0cbcag4f3eb_321h0b_c2f54c0?LogEntryType=ShowMap

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Χρόνια πολλά παιδιά. Φεύγω για Γερμανία μέσα στην εβδομάδα. Θέλω να ρωτήσω αν είναι αυτόματα ενεργοποιημενη η περιαγωγή η πρέπει να τη ενεργοποιήσω εγώ.

Ειναι αυτοματα,βαλε το talk 2 roam με 10€ οπου εχεις 200' προς ολη την Ε.Ε. και εισαι κομπλε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ο αδελφός που θα πάει τώρα Ιταλία όταν είχα πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω μου είπανε 0.075 ότι είχε το μυνημα στο Vodafone cu ενώ στο internet γράφει 0.13 ευρώ. δεν ξέρω τι ισχύει ακόμα διότι δεν έχει πάει ακόμα. δεν έπρεπε και η wind να το μειώσει αυτό?

εγω εστειλα προχθες 2 μηνυματα σε ιταλικο κινητο και μου πηρε 19 λεπτα το μηνυμα ενω πριν απο λιγους μηνες μου επαιρνε 6 τι να πω ισως χρεωνουν οτι τους κατεβει :mad:

myphone_2.png

εγω εστειλα προχθες 2 μηνυματα σε ιταλικο κινητο και μου πηρε 19 λεπτα το μηνυμα ενω πριν απο λιγους μηνες μου επαιρνε 6 τι να πω ισως χρεωνουν οτι τους κατεβει :mad:

Λογικα ειχες F2G 2 και δεν εχεις παρει χαμπαρι τα παρακατω

F2G 2 κ.τ.λ μας τελειωσαν . Και εγω αυτο ειχα οπως και πολλα ατομα.

Το εβαλα ολοκληρο γιατι ειδα οτι δεν το εχουν δει πολλα ατομα!!!

Η WIND Ελλάς ανακοινώνει την από 15 Σεπτεμβρίου 2015 τροποποίηση και αύξηση στις χρεώσεις εθνικών κλήσεων προς σταθερά και κινητά όλων των δικτύων, για τους συνδρομητές καρτοκινητής που ανήκουν σε παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα χρήσης τα οποία αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί. Η καινούργια χρέωση διαμορφώνεται σε 0,0081€/δευτερόλεπτο Επιπρόσθετα, τροποποιείται και αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα σε 0,12€/SMS για τους συνδρομητές καρτοκινητής που ανήκουν σε παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα χρήσης.

Πίνακας παλαιών και νέων χρεώσεων μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων καρτοκινητής.

http://i66.tinypic.com/2wg4uh4.jpg

Ανακοινώνεται ακόμα, ότι από τις 8 Σεπτεμβρίου 2015 τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις εθνικών κλήσεων προς σταθερά και κινητά όλων των δικτύων, για τους συνδρομητές καρτοκινητής που ανήκουν σε παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα χρήσης τα οποία αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί. Η καινούργια χρέωση διαμορφώνεται σε 0,0101€/δευτερόλεπτο Επιπρόσθετα, τροποποιείται και αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα σε 0,12€/SMS, για τους συνδρομητές καρτοκινητής που ανήκουν σε παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα χρήσης.

Πίνακας παλαιών και νέων χρεώσεων μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων καρτοκινητής.

http://i66.tinypic.com/30d8dps.jpg

Παράλληλα οι ειδικές χρεώσεις προς συνδρομητές καρτοκινητής Wind/Q καθώς και οι προνομιακές χρεώσεις για συγκεκριμένες ώρες τις ημέρας, που ισχύουν για τα προαναφερθέντα παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα, όπως περιγράφονται στους ανώτερο δύο πίνακες, καταργούνται

Επιπλέον καταργείται σε παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα και όπου αυτό υφίστατο το πάγιο τέλος ανά εθνική κλήση, συμφωνά με τις σχετικές αναγραφές στους ανωτέρω δύο πίνακες.

Επίσης, το βήμα χρέωσης για κλήσεις ή βίντεο κλήσεις προς εθνικούς προορισμούς μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας τυχόν ενεργοποιημένων πακέτων ή bonus ομιλίας για όλους τους παραπάνω συνδρομητές, διαμορφώνεται από χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε χρέωση ανά λεπτό.

Επιπρόσθετα από 8 Σεπτεμβρίου 2015, για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής F2G που ανήκουν σε όλα τα παραπάνω μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα χρήσης, τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις προς διεθνείς προορισμούς. Συγκεκριμένα, εφαρμόζεται ενιαία χρέωση ανά ζώνη προορισμού με κατάργηση της κατηγοριοποίησης σε ώρες αιχμής και μη-αιχμής. Οι χρεώσεις ανά ζώνη διαμορφώνονται ως εξής: Για τη Ζώνη1 (Αζόρες Νήσοι, Αλάσκα, Αλβανία, Ανδόρα, Αυστραλία, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γάλλια, Γερμάνια, Γεωργία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, Δανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κανάρια Νησιά, Κόκκος Νήσοι, Κύπρος, Λιβύη, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαδέρα Νήσος, Μολδαβία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ., Παρθένοι Νήσοι (Αμερ.), Πολώνια, Πόρτο Ρίκο, Πορτογαλία, Ρουμάνια, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Τουρκιά, Φινλανδία, Χαβάη, Χονγκ Κονγκ, Χριστουγέννων Νήσοι) οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε 0,0167€/ δευτερόλεπτο, για τη Ζώνη2 (Αλγερία, Αντίγκουα, Γιβραλτάρ, Γκαμπόν, Φεστόνια, Ζιμπάμπουε, Ισραήλ, Καϋμάν Νήσο, Κίνα, Κορέα Νότια, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Λετονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Μάλτα, Μονακό, Ζουγκαρία, Παλαιστίνη, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, Τυνήσια, Φιλιππίνες) οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε 0,0200€/ δευτερόλεπτο, για τη Ζώνη3 (Αίγυπτος, Αγκόλα, Αρμενία, Αρούμπα, Άστει, Βενεζουέλα, Βόσνια-Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Γαλλική Πολυνησία, Γκάμπια, Γκάνα, Γουατεμάλα, Γρενάδα, Δομινίκα, Ανάμ. Αραβικά Εμιράτα, Ιράκ, Κατάρ, Κομόρες, Λεσότο, Λίβανος, Μαρόκο, Μαρτινίκα, Μαυριτανία, Μέξικο, Μαγκάλια, Μπανγκλαντές, Νικαράγουα, Νότια Αφρική, Ομάν, Ουγκάντα, Πακιστάν, Παρθένοι Νήσοι (Βρετ.), Περού, Σενεγάλη, Σύρια, Ταιβάν, Ταϊλανδή, Τανζανία, Φάροι Νήσοι) οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε 0,0283€/ δευτερόλεπτο, για τη Ζώνη4 (Αγία Ελένη, Αζερμπαϊτζάν, Αϊτή, Ακτή Ελεφαντοδόντο, Αργεντινή, Βερμούδες, Βολιβία, Δομινικανή Δημοκρατία, Ελ Σαλβαντόρ, Ινδία, Ιορδανία, Καζακστάν, Κολομβία, Μακάο, Μοζαμβίκη, Μπαρμπάντος, Μπαχρέϊν, Μπελίζε, Μποτσουάνα, Μπουρούντι, Ναμίμπια, Νιγηρία, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδικές Άτιτλες, Ονδούρα, Ουζμπεκιστάν, Παραγουάη, Πρασίνου Ακρωτ. Νήσο, Σαουδική Αραβία, Σομαλία, Σουαζιλάνδη, Υεμένη) οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε 0,0367€/ δευτερόλεπτο, για τη Ζώνη5 (Αγία Λούκια, Άγιος Πέτρος & Μικελόν, Ανγκουίλα, Αφγανιστάν, Αίσιον Νήσος, Γουαδελούπη, Γουϊνέα-Δημοκρατία, Γουϊνέα-Ισημερινού, Γροιλανδία, Εκουαδόρ, Ερυθραία, Ζάμπια, Ινδονήσια, Καμερούν, Κεντρική Αφρική, Κένυα, Κιργιστάν, Κουβά, Κουβέιτ, Μαγιότ, Μάλι, Μαλαισία, Μαυρίκιου Νήσος, Μικρονησία, Μπαχάμες, Μπουρκίνα Φάσο, Νιγηρία, Ουρουγουάη, Παναμάς, Ρεϋνιόν, Ρουάντα, Σαμόα Αμερικανική, Ευτελές, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Τατζικιστάν, Τζιμπουτί, Τζαμάικα, Τόγκο, Τόνγκα, Τουρκμενιστάν, Τρινιντάντ & Τομπάγκο, Τσαντ, Φίτζι Νησοι, Φόκλαντ Νησοι, Χιλή) οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε 0,0500€/ δευτερόλεπτο, για τη Ζώνη6 (Άγιος Βικέντιος, Άγιος Χριστόφορος Νησοι, Αιθιοπία, Ανατολικό Τιμόρ, Βανουάτου, Βιετνάμ, Γαλλική Γουιάνα, Γκουάμ, Γουέλς & Φουτούνα Νησοι, Γουιάνα, Γουϊνέα Μπισσάου, Ζαΐρ, Ιράν, Καμπότζη, Κιριμπάτι, Κορέα Βόρειος, Κονγκό Δημοκρατία, Κουκ Νησοι, Λιβερία, Λαός, Μαδαγασκάρη, Μαλάουι, Μαλδίβες, Μάρσαλ Νησοι, Μαμά, Μοντσεράτ, Μ Πενών, Μπουτάν, Νεπάλ, Ναούρου, Νέα Καληδονία, Νιούε Νήσος, Νορφολκνησος, Ντιέγκο Γκαρσία Νήσος, Ροντρίγκες Νήσος, Παλάου, Παπούα Νέα Γουϊνέα, Σαο Τόμε, Σαϊπάν Νήσος, Σαμόα Δυτική, Σιέρρα Λεόνε, Σουρινάμ, Σολομώντος Νησοι, Τόκελαου, Τουβαλού, Τουρς & Κάϊκος Νήσο) οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε 0,0500€/δευτερόλεπτο. Η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς ξένα δίκτυα διαμορφώνεται σε 0,1949€/SMS.

Επιπλέον, από τις 9 Σεπτεμβρίου 2015, ανακοινώνονται οι παρακάτω τιμολογιακές τροποποιήσεις - αυξήσεις με αντίστοιχη αύξηση στον παρεχόμενο δωρεάν χρόνο ομιλίας και ΜΒ, στo online πακέτο «Blender» από 5€ σε 8€ για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G.

Πιο συγκεκριμένα, τo online πακέτο «Blender» που μέχρι σήμερα είχε αξία 5€ και προσέφερε έως 200’ προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα, έως 100 SMS προς όλους ή έως 500 ΜΒ mobile internet, πλέον θα χρεώνεται με 8€ και η ποσότητα λεπτών ομιλίας προς όλους που προσφέρει καθώς και τα ΜΒ, αυξάνονται σε έως 400’ προς όλους και έως 1GB αντίστοιχα, ενώ τα ο αριθμός των SMS παραμένει ως έχει σήμερα.

Η ενεργοποίηση του Πακέτου Blender εξακολουθεί να γίνεται αποκλειστικά online και όταν χρησιμοποιείται ένα από τα τρία (λεπτά ομιλίας, SMS, MB), μειώνεται και το διαθέσιμο υπόλοιπο των άλλων δύο . Τo πακέτο ενεργοποιείται έως 4 φορές ανά 30 ημέρες και ο δωρεάν χρόνος ομιλίας καταναλώνεται, αρχικά, με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο & τα δωρεάν ΜΒ ανά 1ΚΒ.

Τα δωρεάν λεπτά, SMS, MB ισχύουν για 30 ημέρες από την αγορά του Πακέτου και δεν μπορούν να καταναλωθούν σε καθεστώς περιαγωγής.

Σε όλα τα παραπάνω οι Εθνικές κλήσεις («Προς Όλους»), αφορούν κλήσεις προς όλους τους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας ελληνικών δικτύων που βρίσκονται εντός Ελλάδας (69ΧΧΧΧΧΧΧΧ) και προς όλους τους γεωγραφικούς αριθμούς ελληνικών δικτύων σταθερής τηλεφωνίας (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). Δεν αφορά κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ).

Τέλος από τις 28 Σεπτεμβρίου 2015 τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND Card, Q card και WIND F2G.

Συγκεκριμένα από την ανωτέρω ημερομηνία η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από ανανέωση αλλάζει και μειώνεται από 6 μήνες σε 90 ημέρες. Εάν κατά το χρονικό διάστημα των 90 ημερών μετά την τελευταία ανανέωση δεν πραγματοποιηθεί εκ νέου ανανέωση χρόνου ομιλίας, τότε τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα χάνεται και δεν θα επιστρέφεται στο συνδρομητή.

Από την ως άνω ημερομηνία, κάθε αρχική ενεργοποίηση σύνδεσης, εφόσον σε αυτή υπάρχει χρηματικό ποσό, ή μετά από κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, η διάρκεια ισχύος του διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου ορίζεται σε 90 ημέρες.

Στην περίπτωση όπου υφιστάμενοι συνδρομητές έχουν διαθέσιμο υπόλοιπο και πραγματοποιήσουν νέα ανανέωση μετά την ανωτέρω ημερομηνία, το νέο υπόλοιπό τους θα έχει διάρκεια 90 ημέρες ενώ το υφιστάμενο εναπομένον υπόλοιπό τους θα έχει τη μεταγενέστερη από τις δύο ημερομηνίες διάρκειας των ανανεώσεων.

Οι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων που αναφέρονται ανωτέρω έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής η έκπτωση πάγιων) εντός ενός μηνός από την κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην σύμβαση και στην κείμενη νομοθεσία.

H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία και το ρυθμιστικό πλαίσιο της ΕΕΤΤ.

Όλες οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν 23% ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND καλώντας 1260 (0,24€/ κλήση.)

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ειναι αυτοματα,βαλε το talk 2 roam με 10€ οπου εχεις 200' προς ολη την Ε.Ε. και εισαι κομπλε.

Απο τα 200' περνει και για της εισερχομενες;

Απο τα 200' περνει και για της εισερχομενες;

Απο την σελιδα του F2G

Ταξιδεύεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Πάρε μαζί σου το αγαπημένο σου πακέτο Talk To All με επιπλέον κόστος μόνο €5 και επικοινώνησε με όλους με την ίδια άνεση που επικοινωνείς και στην Ελλάδα! Ενεργοποίησε το πακέτο Free2Roam In & Out και μόνο με €10 θα έχεις 200' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα αλλά & για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις Περιαγωγής από και προς όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση! Μείνε σε επαφή με την οικογένεια & τους φίλους σου…ακόμα και όταν ταξιδεύεις στην Ε.Ε.!

Παρατηρήσεις:

Η ισχύς του πακέτου Free2Roam In & Out είναι 30 ημέρες.

Η κατανάλωση του πακέτου στην Ελλάδα λειτουργεί όπως οποιοδήποτε άλλο πακέτο με τη μόνη διαφορά ότι τα 200' λεπτά μπορούν να καταναλωθούν όχι μόνο προς την Ελλάδα αλλά και προς 30 ακόμα χώρες της Ε.Ε. Στην περίπτωση αυτή η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι τα 3’ και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο, ενώ δεν υπάρχει χρέωση για τις εισερχόμενες κλήσεις.

Οι εξερχόμενες κλήσεις στην Ε.Ε., κατά την Περιαγωγή, χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά.

Για τις εισερχόμενες κλήσεις κατά την περιαγωγή η κατανάλωση γίνεται ανά λεπτό.

Μεταξύ περισσοτέρων της μίας προσφοράς/πακέτου/δωρεάν λεπτών/ SMS προς τους ίδιους προορισμούς, θα καταναλώνεται πρώτη αυτή η οποία έχει τη νωρίτερη ημερομηνία λήξης.

Το πακέτο Free2Roam In & Out ενεργοποιείται έως 4 φορές ανά 30 μέρες.

Ο χρόνος ομιλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξερχόμενες & εισερχόμενες κλήσεις Περιαγωγής από και προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, ο χρόνος ομιλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εθνικές κλήσεις προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα.

Τα δωρεάν λεπτά δεν μπορούν να καταναλωθούν για βιντεοκλήσεις, για κλήσεις προς σταθερούς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς), για κλήσεις προς Υπηρεσίες Τρίτων καθώς και για κλήσεις από και προς δορυφορικά και maritime δίκτυα.

Η ενεργοποίηση του πακέτου ξεκλειδώνει την αγορά των πακέτων F2G +More τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στην Ελλάδα

Το πακέτο είναι συμβατό με την υπηρεσία WIND Roamer. Πρώτα καταναλώνονται τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του Free2Roam In & Out και στη συνέχεια ισχύουν οι χρεώσεις του WIND Roamer.

Το πακέτο είναι συμβατό με τα EuroTalk και Euro4All. Πρώτα καταναλώνονται τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του Free2Roam In & Out, στη συνέχεια τα λεπτά του EuroTalk και τελευταία αυτά του Euro4All.

Το πακέτο Free2Roam In & Out ισχύει στα δίκτυα των παρακάτω χωρών: Αζόρες, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κανάριες Νήσοι, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαδέρες, Μάλτα, Νήσοι Άλαντ, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketo-free2roam-in-out/

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova