Sapadak Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Σαφώς και υπάρχει. Το Wind euroDATA. Αντιγράφω από το http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/prosfores/kartokiniti/ Γιαυτο και εγραψα παραπάνω οτι δεν υπάρχει :lol: μιας και αυτό το πρόγραμμα παρεας με το Euro4All είναι απο μια παλαιότερη εποχή. Το Euro4All ήδη έχει αντικατασταθεί με το Free2Roam και ελπίζω σύντομα να αντικαταστήσουν και το euroDATA με κάτι καλύτερο και περισσότερο κοντά στις απαιτήσεις Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 @taliban & marras ευχαριστώ παιδιά θα το δοκιμάσω να δω αν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Γιαυτο και εγραψα παραπάνω οτι δεν υπάρχει :lol: μιας και αυτό το πρόγραμμα παρεας με το Euro4All είναι απο μια παλαιότερη εποχή. Το Euro4All ήδη έχει αντικατασταθεί με το Free2Roam και ελπίζω σύντομα να αντικαταστήσουν και το euroDATA με κάτι καλύτερο και περισσότερο κοντά στις απαιτήσεις Κι όμως, επειδή συμπτωματικά είναι ο φίλος μου Γερμανία αυτές τις μέρες και νομίζαμε κι εμείς ότι δεν υπάρχει τίποτα, του είπα τηλεφωνικά αυτό και το ενεργοποίησε και παίζει μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Το blender από χθες δεν θα έπρεπε να αλλάξει; Ακόμα στα 5€ είναι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Γιαυτο και εγραψα παραπάνω οτι δεν υπάρχει :lol: μιας και αυτό το πρόγραμμα παρεας με το Euro4All είναι απο μια παλαιότερη εποχή. Το Euro4All ήδη έχει αντικατασταθεί με το Free2Roam και ελπίζω σύντομα να αντικαταστήσουν και το euroDATA με κάτι καλύτερο και περισσότερο κοντά στις απαιτήσεις Πάντως ελλείψει άλλου εγώ το χρησιμοποίησα για 7 μέρες στο εξωτερικό. Προσεκτικά μεν, αλλά έκανα ότι ήθελα να κάνω εκεί που δεν υπήρχε wi-fi. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Το blender από χθες δεν θα έπρεπε να αλλάξει; Ακόμα στα 5€ είναι. Ναι τι έγινε αλήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δύο τινα. Η το ξέχασαν ή θα το κάνουν μετα τις 16 σεπτεμβρη, γιατι τωρα τρεχουν παραλληλα και τα turbo πακετα και κανεις δεν προκειται να το βαζε, αφου με 7 ευρω θα ειχε 400 λεπτα προς ολους με τον συνδυασμο πακετου 5 ευρω 200 λεπτα προς ολους και του turbo πακετου 200 λεπτα προς ολους με 2 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δύο τινα. Η το ξέχασαν ή θα το κάνουν μετα τις 16 σεπτεμβρη, γιατι τωρα τρεχουν παραλληλα και τα turbo πακετα και κανεις δεν προκειται να το βαζε, αφου με 7 ευρω θα ειχε 400 λεπτα προς ολους με τον συνδυασμο πακετου 5 ευρω 200 λεπτα προς ολους και του turbo πακετου 200 λεπτα προς ολους με 2 ευρω. Συν το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουμε λάβει και την "φοιτητική" προσφορά με τα 8 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Εγω δεν την ελαβα και εχασα και τα μηνυματα τις Q με την προσφορα 500 προς ολους και 50 sms προς ολους με 4,40 και το χω μετανιωσει που ηρθα στο f2g. Νομιζα οτι επειδη θα ειναι ιδιο το νουμερο και ιδια η εταιρεια θα συνεχιζοντουσαν. Αμ δε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 τα συγκεκριμενα μηνυματα πρεπει να εχουν κοπει γενικώς... και σε q που επαιρνα καθε εβδομαδα σχεδον τετοιες προσφορες,τωρα το μονο που ερχεται ειναι το 100'/3 ευρώ από κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα η wind μου στέλνει μέρα παρά μέρα ένα μήνυμα με μια "προσφορά". - 200 λεπτά με 5€ - 1GB με 5€ - το blender είναι το καλύτερο πακέτο της αγοράς - 400 λεπτά με 7€ (συνδυασμός του παραπάνω με turbo) Μάλλον δεν με έχουν γραμμένο στις λίστες με τις καλές προσφορές τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 31/9 τελειώνουν τα magic numbers? Σημερα το καταλαβα :lol: Τα Magic Numbers ξεκλειδώνουν διαδοχικά ανά 30ημέρες, εφόσον πληρείται και η προϋπόθεση ανανέωσης 5€ ανά μήνα ή ανά χρονική περίοδο εφόσον η ενεργοποίηση δεν πραγματοποιηθεί σε διαδοχικούς μήνες. Δηλ.σε περιπτώσεις που η ενεργοποίηση των Magic Numbers δεν γίνει διαδοχικά μέσα σε τρείς μήνες, τότε για την ενεργοποίηση του δεύτερου Μagic Number προαπαιτεί ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€* τις τελευταίες 60 ημέρες και του τρίτου 15€* τις τελευταίες 90 ημέρες. Για παράδειγμα, αν ενεργοποιήσεις το πρώτο Μagic Number και τους επόμενους 2 μήνες δεν κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, για να ενεργοποιήσει ς το δεύτερο Μagic Number θα πρέπει να ανανεώσεις με ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€. Εάν ανανεώσεις με 5€ θα έχεις στη διάθεση σου τα 1500’ προς το πρώτο Μagic Number και δεν θα μπορείς να δηλώσεις το δεύτερο , γιατί δεν θα έχεις συμπληρώσει το προαπαιτούμενο ελάχιστο ποσό ανανέωσης των 10€ τις τελευταίες 60 ημέρες. * Το ελάχιστο ποσό αξίας ανανέωσης από μόνο 5€, 10€, 15€ αποτελεί προωθητική προσφορά και ισχύει έως 30.09.2015 Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 31/9 τελειώνουν τα magic numbers? 31/9 ποιο έτος έχει; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλησπέρα παίδες. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το free2roam για κλήσεις σε αριθμούς στο εξωτερικό; Τι εννοώ Ναι μεν σίγουρα σε καλύπτει σε κλήσεις από/προς Ελλάδα και άλλα Ελληνικά νούμερα που είναι σε περιαγωγή. Εαν όμως είσαι εκτός, έστω Γερμανία, μπορείς να καλέσεις γερμανικά κινητά/σταθερά από αυτά τα διακόσια λεπτά; Ρώτησα στην εξυπηρέτηση πριν λίγο και μου είπανε ναι, αλλά ήταν αρκετά μπερδεμένη η υπάλληλος οπότε θα ήθελα να σιγουρευτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλησπέρα παίδες. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το free2roam για κλήσεις σε αριθμούς στο εξωτερικό; Τι εννοώ Ναι μεν σίγουρα σε καλύπτει σε κλήσεις από/προς Ελλάδα και άλλα Ελληνικά νούμερα που είναι σε περιαγωγή. Εαν όμως είσαι εκτός, έστω Γερμανία, μπορείς να καλέσεις γερμανικά κινητά/σταθερά από αυτά τα διακόσια λεπτά; Ρώτησα στην εξυπηρέτηση πριν λίγο και μου είπανε ναι, αλλά ήταν αρκετά μπερδεμένη η υπάλληλος οπότε θα ήθελα να σιγουρευτώ. όχι φίλε δυστυχώς δεν ισχύει (από όσο γνωρίζω) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 150Mb;;;;; Μέχρι να κλάσεις έχουν τελειώσει!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 31/9 τελειώνουν τα magic numbers? Σημερα το καταλαβα :lol: όχι απλά με 5 ευρώ ανανέωση προφανώς για κάθε μήνα... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 όχι φίλε δυστυχώς δεν ισχύει (από όσο γνωρίζω) Ισχύει κανονικότατα! Ακομα και στο banner λέει 200 λεπτα προς και απο ΟΛΕΣ τις χωρες της ΕΕ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiota8 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπέρα παίδες. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το free2roam για κλήσεις σε αριθμούς στο εξωτερικό; Τι εννοώ Ναι μεν σίγουρα σε καλύπτει σε κλήσεις από/προς Ελλάδα και άλλα Ελληνικά νούμερα που είναι σε περιαγωγή. Εαν όμως είσαι εκτός, έστω Γερμανία, μπορείς να καλέσεις γερμανικά κινητά/σταθερά από αυτά τα διακόσια λεπτά; Ρώτησα στην εξυπηρέτηση πριν λίγο και μου είπανε ναι, αλλά ήταν αρκετά μπερδεμένη η υπάλληλος οπότε θα ήθελα να σιγουρευτώ. Ισχύει. Εγώ ήμουν πριν από ένα μήνα στην Κύπρο και καλούσα και κινητά και σταθερά Κύπρου και τα αφαιρούσε από αυτά τα 200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλησπέρα παίδες. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το free2roam για κλήσεις σε αριθμούς στο εξωτερικό; Τι εννοώ Ναι μεν σίγουρα σε καλύπτει σε κλήσεις από/προς Ελλάδα και άλλα Ελληνικά νούμερα που είναι σε περιαγωγή. Εαν όμως είσαι εκτός, έστω Γερμανία, μπορείς να καλέσεις γερμανικά κινητά/σταθερά από αυτά τα διακόσια λεπτά; Ρώτησα στην εξυπηρέτηση πριν λίγο και μου είπανε ναι, αλλά ήταν αρκετά μπερδεμένη η υπάλληλος οπότε θα ήθελα να σιγουρευτώ. όχι φίλε δυστυχώς δεν ισχύει (από όσο γνωρίζω) Ισχύει κανονικότατα! Ακομα και στο banner λέει 200 λεπτα προς και απο ΟΛΕΣ τις χωρες της ΕΕ:) Ισχύει. Εγώ ήμουν πριν από ένα μήνα στην Κύπρο και καλούσα και κινητά και σταθερά Κύπρου και τα αφαιρούσε από αυτά τα 200. ναι έχετε δίκιο ισχύει! βέβαια να είσαι σε καθεστώς περιαγωγής! Δηλ. δεν μπορείς από Ελλάδα με το πακέτο αυτό να κάλεις γερμανικά νούμερα. Βιάστηκα να απαντήσω αρχικά, νόμιζα από Ελλάδα ήθελε να τα καλεί τα γερμανικά. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση... :D Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σημερα εκανα 200 λεπτά προς ολους 5€ + 100 ακομα με 2 € αλλα το turbo δεν μου ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σημερα εκανα 200 λεπτά προς ολους 5€ + 100 ακομα με 2 € αλλα το turbo δεν μου ηρθε. τα πακέτα turbo τα ενεργοποιείς από εδώ αυτό που ενεργοποίησες λογικά είναι το πακέτο more Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Όχι αλλά αν είσαι εξωτερικό μπορείς να καλέσεις όλα τα νούμερα από Ευρωπαϊκή ένωση και θα τα αφαιρέσει από το roamer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Κανονικά παιδιά. Επέστρεψα πριν λίγο και αφαιρούνται κανονικά από τα 200 λεπτά όλες οι κλήσεις προς εε. Πραγματικά σωτήρια αυτό το πακέτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Κανονικά παιδιά. Επέστρεψα πριν λίγο και αφαιρούνται κανονικά από τα 200 λεπτά όλες οι κλήσεις προς εε. Πραγματικά σωτήρια αυτό το πακέτο! Πραγματι. Τουλαχιστον μέχρι να καταργηθούν τα τέλη περιαγωγής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts