Nikolas14 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Σε εμένα Πριν από μισή ώρα Ηρθε στη γιαγια αλλα πριν τον Αυγουστο και το ειδα χθες.Η γιαγια βαζει καρτα ανα 3μηνο περιπου.Εχει 1 μηνα τα 300' με ανανεωση,ενα μηνα με 200' με 5€ και μετα More με 2€ 100'. Ολα αυτα τα λεπτα προς ολους φυσικα.Υπολογισα οτι με το φοιητητικο εχεις 1,800 λεπτα προς ολους και 2,5GB internet για ενα μηνα.Βρειτε καποιον να εχει τετοιο συμβολαιο,ολα αυτα με μονο 10€ χωρια τα Log n win που βαζεις 80SMS προς ολους και αλλα 0,93€ που ειναι 8 sms προς ολους με 0,12€ το καθε ενα και σου μενουν 0,09 υπολοιπο. Αρα συνολο: 1,800 λεπτα προς ολους 2,5GB Internet 80SMS προς ολους Και μπορεις με τα 0,93€ να στειλεις και ακομα 8SMS αμα χρειαστεις. Edited August 4, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Μηνυμα για τα 1500 με 8 ευρω εχει ερθει σε καποιον τον Αυγουστο? και σε μένα έστειλαν..... σήμερα το απόγευμα καθώς έμπαινα στην Ρουμανία.... :P Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Το έβαλα και στο θέμα με το φοιτητικό το έβαλα και εδώ. Μετά από μια μικρή ερευνα που έκανα Εγώ θα μιλήσω με στοιχεια έχω στο κατάλογο μου 14 επαφές με f2g 6 είναι με τα 300 με 10 euro ανανέωση και τα αλλα 8 χωρίς την προσφορα με τα 300 σε αυτά που έχουν τα 300 η προσφορα πήγε σε όλους στα αλλα 8 που δεν έχουν τα 300 πήγε σε 2 από τα 8 μίλησα με όλους και ρώτησα ... και εγώ θέλω να πάει σε συγγενικό πρόσωπο που δεν έχει τα 300 .αλλα μέχρι την ώρα τίποτα . Αντίθετα με εμενα που έχω τα 300 έχει ερθει από της 14/7/2015 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 δυστηχως το παθαινω και εγω.Πριν αρκετο καιρο που ειχα ρωτησει στο cc μου ειχαν πει οτι γινεται μεσω συστηματος η αποστολη sms και αυτο δεν μπορει να αλλαξει.Εγω απλα το βαζω στο αθορυβο και τελιωνει η ιστορια Δυστυχώς φίλε δεν αλλάζει είναι "συστημικό" όπως συμβαίνει με όλες τις εταιρίες! Ευχαριστω παιδια. Ας μην απαντησω ομως τι ακριβως πραγμα ειναι "συστημικο" στη Wind... Και σιγουρα δεν εννοω την αποστολη sms :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Φίλε μου Oxxy σε 5 νούμερα που έχουμε στην οικογένεια όλα με την προσφορά με 300 Λεπτά δεν ήρθε σε κανένα η προσφορά με τα 8€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Φίλε μου Oxxy σε 5 νούμερα που έχουμε στην οικογένεια όλα με την προσφορά με 300 Λεπτά δεν ήρθε σε κανένα η προσφορά με τα 8€. Φιλε μου antonio το μήνυμα δεν το έβαλα για να πω ότι έτσι είναι και όχι αλλιώς . Το έβαλα απλά για μια μικρή ερευνα που έκανα .. μακάρι να πάει σε όλους .. και στο συγγενικό μου πρόσωπο που μιλάει πολύ αλλα δεν το βλέπω.. να πάει το sms δυστυχώς Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Καλά έκανες φίλε μου και εγώ τόσο καιρό προσπαθώ να βρω μια λογική εξήγηση γιατί δεν είναι η προσφορά αυτή για όλους αλλά δεν έβγαλα άκρη. Και στην wind έγραψα ότι είναι λίγο άδικο όλο αυτό η κάθε προσφορά πρέπει να ισχύει για όλους το ίδιο φυσικά απάντηση δεν πήρα;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά τελικά πήραν παράταση τα πακέτα turbo... και επίσης με κάθε ονλαιν ανανέωση διπλασιάζονται τα online bonus F2G Lucky Summer! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 ανανέωσε κανείς με 10 ευρώ online/κατάστημα να μας πει αν εξακολουθεί να ισχύει το 1gb δώρο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Ηρθε στη γιαγια αλλα πριν τον Αυγουστο και το ειδα χθες.Η γιαγια βαζει καρτα ανα 3μηνο περιπου.Εχει 1 μηνα τα 300' με ανανεωση,ενα μηνα με 200' με 5€ και μετα More με 2€ 100'. Ολα αυτα τα λεπτα προς ολους φυσικα.Υπολογισα οτι με το φοιητητικο εχεις 1,800 λεπτα προς ολους και 2,5GB internet για ενα μηνα.Βρειτε καποιον να εχει τετοιο συμβολαιο,ολα αυτα με μονο 10€ χωρια τα Log n win που βαζεις 80SMS προς ολους και αλλα 0,93€ που ειναι 8 sms προς ολους με 0,12€ το καθε ενα και σου μενουν 0,09 υπολοιπο. Αρα συνολο: 1,800 λεπτα προς ολους 2,5GB Internet 80SMS προς ολους Και μπορεις με τα 0,93€ να στειλεις και ακομα 8SMS αμα χρειαστεις. Ετσι ειναι... αλλα... Το θέμα είναι μην ξυπνήσουμε κανένα πρωί όσοι έχουμε την προσφορα και όσοι θα την λάβουν . και την έχουν κατάργηση . Όσο για αυτό που είπαν σε μερικά άτομα εδώ ότι είναι μόνιμη αυτό θα το δούμε εν καιρό είναι γνωστό ότι το cc της wind είναι για "κλωτσιες" τα περισσότερα άτομα δεν ξέρουν την δουλειά τους εκτος μερικών εξαιρέσεων... και παλιότερα δεν ήταν και το καλύτερο αλλα τα χαλια που έχει τώρα ποτε δεν τα είχε ανανέωσε κανείς με 10 ευρώ online/κατάστημα να μας πει αν εξακολουθεί να ισχύει το 1gb δώρο? Κάποια παιδιά πιο πίσω λένε ότι τους το έδωσε κανονικά ...περίμενε και αλλα άτομα να σου απαντήσουν για να "εισαι σιγουρος Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Το 1 Giga με on line ανανέωση είτε με κάρτα είτε στο κατάστημα ισχύει κανονικά χτες έκανα ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Το 1 Giga με on line ανανέωση είτε με κάρτα είτε στο κατάστημα ισχύει κανονικά χτες έκανα ανανέωση. Όντως επιβεβαιώνω και εγώ για το 1GB, ισχύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 (edited) Μόλις μου ήρθε μήνυμα με την προσφορά 1500 λεπτά προς όλους και 1,5gb με 8 ευρώ!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Edited August 5, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Σε 1 νουμερο που είχα πάρει απο προνομιακη..και καλά φοιτητικό, 8 μηνες πριν, αλλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει...μου έχουν στείλει 3-4 μηνύματα να ενεργοποιησω την προσφορά. Εγώ ήθελα όμως και στο κανονικό νουμερο. Αφού τους επρηξα με SMS, online chat, online φόρμα επικοινωνίας...σήμερα ήρθε το πολυπόθητο μήνυμα σε 2 νούμερα που τους ζήτησα (το ίδιο λεπτο παραληφθηκαν τα μηνύματα!). Νέα f2g, απο το Μάιο. Τώρα 10 ευρώ και φεεεεεεεταα! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Όσο για αυτό που είπαν σε μερικά άτομα εδώ ότι είναι μόνιμη αυτό θα το δούμε εν καιρό είναι γνωστό ότι το cc της wind είναι για "κλωτσιες" τα περισσότερα άτομα δεν ξέρουν την δουλειά τους εκτος μερικών εξαιρέσεων... και παλιότερα δεν ήταν και το καλύτερο αλλα τα χαλια που έχει τώρα ποτε δεν τα είχε τα ιδια λεγατε και για τα 300'. χαλαρωστε κ μην εκτιθεστε. καθε φορα δινει και περισσοτερα: προσθεσε πακετα με 2 ευρω. εβαλε Magic Numbers. εχει τα log/win. τωρα για το καλοκαιρι εχει διπλάσιο online Bonus. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Αφού γράφουμε τις προϋποθέσεις, για να πάρει κανείς το μήνυμα με την προσφορά των 8€, ας γράψω κι εγώ. Έχω ενεργοποιημένα, από τότε που έχω τον αριθμό, τα Bonus Registration και Free to All. Επίσης, κάθε μήνα, πέρα από τον Ιούλιο, ενεργοποιώ το πακέτο με το 1GB data (500MB+500MB bonus), online. 29/7 ήρθε το "πολυπόθητο" μήνυμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Παλιότερα είχα διαβάσει για μία χρέωση 0,30 ευρώ σε ανανέωση σε κατάστημα. Έχω κάνει ανανέωση τους τελευταίους 2 μήνες σε καταστήματα (Αθήνα, Καστοριά) και κανένας δε μου ζήτησε τα επιπλέον 0,30! Επίσης σήμερα στο κατάστημα της Καστοριάς η υπάλληλος άκουγε κάτι τέτοιο για πρώτη φορά. Επιβεβαιώνω το bonus του 1GB και των 120' προς σταθερά με ανανέωση σε κατάστημα 10 euro! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Παλιότερα είχα διαβάσει για μία χρέωση 0,30 ευρώ σε ανανέωση σε κατάστημα. Έχω κάνει ανανέωση τους τελευταίους 2 μήνες σε καταστήματα (Αθήνα, Καστοριά) και κανένας δε μου ζήτησε τα επιπλέον 0,30! Επίσης σήμερα στο κατάστημα της Καστοριάς η υπάλληλος άκουγε κάτι τέτοιο για πρώτη φορά. Επιβεβαιώνω το bonus του 1GB και των 120' προς σταθερά με ανανέωση σε κατάστημα 10 euro! Δεν τα ζητάνε, αφαιρείται από το υπόλοιπο. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ηρθε στη γιαγια αλλα πριν τον Αυγουστο και το ειδα χθες.Η γιαγια βαζει καρτα ανα 3μηνο περιπου.Εχει 1 μηνα τα 300' με ανανεωση,ενα μηνα με 200' με 5€ και μετα More με 2€ 100'. Ολα αυτα τα λεπτα προς ολους φυσικα.Υπολογισα οτι με το φοιητητικο εχεις 1,800 λεπτα προς ολους και 2,5GB internet για ενα μηνα.Βρειτε καποιον να εχει τετοιο συμβολαιο,ολα αυτα με μονο 10€ χωρια τα Log n win που βαζεις 80SMS προς ολους και αλλα 0,93€ που ειναι 8 sms προς ολους με 0,12€ το καθε ενα και σου μενουν 0,09 υπολοιπο. Αρα συνολο: 1,800 λεπτα προς ολους 2,5GB Internet 80SMS προς ολους Και μπορεις με τα 0,93€ να στειλεις και ακομα 8SMS αμα χρειαστεις. Ακριβώς ρε φίλε τα ίδια και με την δικιά μου. Αλλα δεν την βάζω απο on line ο λογος πηρα την wind και ειπα να μην εχει internet ο αριθμος γιατι εβλεπε κατι μηνηματα περι του 1€ την ημέρα και λεω κρίμα.οχι οτι τρωει πάνω απο 80 λεπτα το μήνα 1-2 τηλ την ημερα και αν.. Αλλα τι να την κανω θελει κινητό :-D και σε ολους εμας 7 ατομα wind σε κανεναν δεν ηρθε το 8ευρώ. Υπομονή θα ερθει και σε εμάς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Σχετικά με το πακέτο των 1500 λεπτών + 1500MB, με 8 ευρώ, που αναφέρεται πιο πίσω, σήμερα το ενεργοποίησα κανονικά, αφού μου είχε σταλεί το ανάλογο μήνυμα, στις 27/6. Καλοφάγωτα. Άπαξ και το συνηθίσεις μετά τα άλλα πακέτα φαίνονται αστεία. Εμένα τελικά το πήρε η μάνα μου και η αδερφή μου αλλά επειδή δεν τους χρειάζονται τόσες παροχές τζάμπα τους το στείλανε... :P Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 (edited) τα ιδια λεγατε και για τα 300'. χαλαρωστε κ μην εκτιθεστε. καθε φορα δινει και περισσοτερα: προσθεσε πακετα με 2 ευρω. εβαλε Magic Numbers. εχει τα log/win. τωρα για το καλοκαιρι εχει διπλάσιο online Bonus. καταρχήν μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που τα έχουν πει άλλη . Και οχι εγω. δεν έχω εμπιστοσύνη στην wind για τους παρακάτω λόγους F2g2 χρέωση ανά δευτερόλεπτο {δέσμευση τιμής} έγινε λεπτο F2g2 χρέωση 10 cent το λεπτό {δέσμευση τιμής} έγινε 25 cent το λεπτό F2g2 χρέωση sms 00.4 {δέσμευση τιμής} έγινε 0.12 ολα τα παραπανω εγιναν σε μια νύχτα και χωρίς ενημέρωση στους πελατες Το κυριότερο κατάργησε όλα τα προγράμματα με την δέσμευση τιμής . και τα 300 με ανανέωση 10 euro στα νέα νούμερα. βλέπεις έχει παράδοση στο να καταργήσει προγράμματα και υπηρεσίες... Ποιος μου λέει εμενα ότι σε μια νύχτα δεν θα κατάργηση τα 1500 +1.5GB. σε εμάς που "το εδωσε" και όχι στα κανονικά φοιτητικά. μακάρι μην γίνει αλλα εμπιστοσύνη δεν έχω.... Edited August 5, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ετσι ειναι... αλλα... Το θέμα είναι μην ξυπνήσουμε κανένα πρωί όσοι έχουμε την προσφορα και όσοι θα την λάβουν . και την έχουν κατάργηση . Όσο για αυτό που είπαν σε μερικά άτομα εδώ ότι είναι μόνιμη αυτό θα το δούμε εν καιρό είναι γνωστό ότι το cc της wind είναι για "κλωτσιες" τα περισσότερα άτομα δεν ξέρουν την δουλειά τους εκτος μερικών εξαιρέσεων... και παλιότερα δεν ήταν και το καλύτερο αλλα τα χαλια που έχει τώρα ποτε δεν τα είχε Κάποια παιδιά πιο πίσω λένε ότι τους το έδωσε κανονικά ...περίμενε και αλλα άτομα να σου απαντήσουν για να "εισαι σιγουρος Συμφωνω το cc της Wind ειναι για κλωτσιες :P Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 καταρχήν μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που τα έχουν πει άλλη . Και οχι εγω. δεν έχω εμπιστοσύνη στην wind για τους παρακάτω λόγους F2g2 χρέωση ανά δευτερόλεπτο {δέσμευση τιμής} έγινε λεπτο F2g2 χρέωση 10 cent το λεπτό {δέσμευση τιμής} έγινε 25 cent το λεπτό F2g2 χρέωση sms 00.4 {δέσμευση τιμής} έγινε 0.12 ολα τα παραπανω εγιναν σε μια νύχτα και χωρίς ενημέρωση στους πελατες Ποιος μου λέει εμενα ότι σε μια νύχτα δεν θα κατάργηση τα 1500 +1.5GB. σε εμάς που "το εδωσε" και όχι στα κανονικά φοιτητικά. μακάρι μην γίνει αλλα εμπιστοσύνη δεν έχω.... Γιατί ρε παιδιά τόση γκρίνια; Λάβαμε προσφορά που δεν την είχαμε πριν. Οπότε ας την εκμεταλευτούμε όσο την έχουμε. Για την χρέωση του F2G2 το λεπτό νομίζω οτι έχει παραμείνει στα 0,11€. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 (edited) Γιατί ρε παιδιά τόση γκρίνια; Λάβαμε προσφορά που δεν την είχαμε πριν. Οπότε ας την εκμεταλευτούμε όσο την έχουμε. Για την χρέωση του F2G2 το λεπτό νομίζω οτι έχει παραμείνει στα 0,11€. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δεν ειναι γκρινια αυτα που εχουν γινει λεω ... για κανε τεστ να δεις το 0.25 το λεπτο ...το εχω κανει και το εχω δει αλλιως δεν θα το ελεγα .και χρεωση το λεπτο καιι οχι δευτερολεπτο που ηταν 1 δευτ θα μιλησεις 1λεπτο θα χρεωθουμε μετα στειλε και ενα sms να δει και το 0.12 αντι για 00.4 κατα τα αλλα δεσμευση τιμης σου λεει μετα ... λεω εγω αντε μετα να της εχεις εμπιστοσύνη Edited August 5, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Δεν ειναι γκρινια αυτα που εχουν γινει λεω ... για κανε τεστ να δεις το 0.25 το λεπτο ...το εχω κανει και το εχω δει αλλιως δεν θα το ελεγα .και χρεωση το λεπτο καιι οχι δευτερολεπτο που ηταν 1 δευτ θα μιλησεις 1λεπτο θα χρεωθουμε μετα στειλε και ενα sms να δει και το 0.12 αντι για 00.4 κατα τα αλλα δεσμευση τιμης σου λεει μετα ... λεω εγω αντε μετα να της εχεις εμπιστοσύνη Για την ελάχιστη χρέωση το ήξερα. Αλλά για τα 0,25€ δεν το ξέρω. Δεν έλεγε για τέτοια χρέωση η ενημέρωση για τα μη εμπορικά πακέτα νομίζω. Αν έχει άλλος f2g2 να μας επιβεβαιώσει το παραπάνω. Εγώ έχω ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 8€ και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Πάντως η χρέωση 0,04€ sms προς εξωτερικό έχει παραμείνει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts