Xestragr Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Πολυ καλημέρα σας :) Ευχαριστώ πολυ όλους σας για την ενημέρωση. Πιστεύω όποιος καθίσει και διαβάσει τις τελευταίες σελίδες δεν πρόκειται να έχει απορίες για αυτήν την προσφορά. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα κάτι τόσο καλό. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο που οι τιμές "πέφτουν" κάθε χρόνο μιας και οι εταιρίες προσφέρουν όλο και καλύτερες τιμές και υπηρεσίες. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί όλος αυτός ο ανταγωνισμός (ελπίζω προς το καλύτερο για όλους μας) Δυστυχώς μιας και από αρχές Ιανουαρίου βρίσκομαι στο εξωτερικό απο τότε που καταργήθηκε η Δέσμευση τιμής τρέμω την ώρα και την στιγμή που θα check-άρω αν όντως συνεχίζω να έχω F2G2 ενεργοποιημένο. Ελπίζω η προσφορά να είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι τουλάχιστον και τα μέσα Απριλίου γιατί νωρίτερα δεν θα καταφέρω να την ενεργοποιήσω (πάντως απο την ανακοίνωση φαίνεται οτι θα είναι διαθέσιμη τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απρίλιου οπότε πιστεύω να προλάβω) Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που έχει να κάνει με το Internet Tethering του iphone 3G μιας και δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω ποτέ. Αν δεν κάνω λάθος έχοντας ενεργοποιημένη την προσφορά του F2G και της ρυθμίσεις της Wind για Internet στο τηλέφωνο, ενεργοποιείς το Tethering, συνδεεις το κινητό με μια usb θύρα του pc/laptop, ψάχνεις στο Network Services την συσκευή, γίνεται η σύνδεση και είσαι online χωρίς την ανάγκη Internet stick. Θα έπρεπε να ντρέπομαι γι' αυτή την ερώτηση αλλά όπως και να έχει όποιος ξέρει στα σίγουρα και μπορεί να επιβεβαιώσει οτι η διαδικασία γίνεται κάπως έτσι θα της/του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ουσιαστικα με αυτη την προσφορα λεει σε οσους αλλαξαν στη νεα καρτοκινητη, οτι εκαναν βλακεια... ειδικα αυτους που αφησαν f2g1 - f2g2... ωραια στρατηγικη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ο καθένας κάνει τις επιλογές του φιλέ μου ας μην την αφήναν δεν θα απολογηθεί για αυτό η wind, αλλά με το που βγαίνει κάτι καινούργιο αμέσως να πάνε όλοι . θα ήταν ποιο έντιμο να τα έβαζες με τον εαυτό σου που δεν περίμενες τις εξελίξεις . Tο λέγαμε να το σκεφτούν πολύ καλά όσοι φύγουν από το f2go2. Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 σαφως ο κα8ενας κανει τις επιλογες του. Και η καθε εταιρια το ιδιο. Και δειχνει ποσο σεβεται τους συνδρομητες της με το να βγαζει και να καταργει μετα απο λιγο διαφορα πακετα. αναμενουμε λοπον να δουμε πως θα απαντησει ο ανταγωνισμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ουσιαστικα με αυτη την προσφορα λεει σε οσους αλλαξαν στη νεα καρτοκινητη, οτι εκαναν βλακεια... ειδικα αυτους που αφησαν f2g1 - f2g2... ωραια στρατηγικη.... δύσκολα κάποιος θα είχε ειδικά free2go2 και θα το άφηνε, ακόμα κι εγώ που μιλάω σχεδόν αποκλειστικά με wind δε προχώρησα στην αλλαγή παρόλο που το σκέφτηκα πολύ. Η wind ήθελε να μας βάλει ολους στη νέα καρτοκινητή αυτό είναι αλήθεια αλλά όταν απέναντι είχε ένα καταξιωμένο cu και ένας λαοφιλές whats up με διαφαμίσεις να παίζουν ακατάπαυστα ήταν σα να είχε χάσει το παιχνίδι από πριν προσπαθώντας να μας πείσει για τη νέα καρτοκινητή. Οποτε μετά από ώριμη σκέψη έβαλαν το γνωστό και καταξιωμένο τους free2go στη μάχη μιας και ήταν το μονο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τα αντίπαλα πακέτα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) Θεωρώ ότι οι κινήσεις της WIND ήταν προμελετημένες. Γι' αυτό και άργησε να κάνει το τελικό της χτύπημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σε πρώτη φάση κατάργησε πριν κάνα μήνα τα παλιά F2G, γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία είχε το F2G 2. Έριξε στην αγορά το νέο καρτοκινητό με σκοπό να τραβήξει τον κόσμο εκεί και όταν είδε ότι ένας ικανοποιητικός αριθμός χρηστών μεταπήδησε στο νέο πακέτο, έκανε την "τρελή" αυτή προσφορά... Έτσι το βασικό κέρδος της, θα προέρχεται από τους πολλούς πλέον χρήστες που θα έχουν ακριβότερες χρεώσεις για κλήσεις και μηνύματα σε εκτός F2G!!! Αν όντως είναι έτσι, τότε δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει κανονικά το F2G 2 για όσους το έχουν ακόμα... Αν όχι, τότε πολύ φοβάμαι ότι δε θα κρατήσει πολύ... Πάντως για μένα, το F2G 2, είναι ο κύριος λόγος που είμαι ακόμα στη WIND χρησιμοποιώντας το ως βασικό νούμερο. Επίσης, (άλλωστε το έχω γράψει κι εγώ), συμφωνώ με τα παρακάτω: Βγαζουν τετοιες προσφορες γιατι τον ιουλιο που θα πρεπει ολα τα καρτοκινητα που δεν δουλευουν να απενεργποποιηθουν τοτε θα πρεπει οι εταιριες να δειξουν νουμερα! Ετσι κανοντας μια προσφορα που για την εταιρια δεν εχει κοστος (δεν εχουν κοστος τα mb και τα λεπτα ομιλιας προς το ιδιο δυκτιο) η καθε εταιρια εχει σκοπο να μαζεψει συνδρομητες που μελλοντικα (αφου τελιωσει η προσφορα) θα κρατησει ενα μεγαλο ποσοστο γιατι θα λεει μετα ο συνδρομητης "αφου ολοι αυτο εχουν" (μην μου πειτε οτι δεν το εχετε ακουσει!!!) Απλά να συμπληρώσω ότι είναι ίσως το τελευταίο στοίχημα της εταιρίας για κάτι καλύτερο. Θα πρέπει λοιπόν να την αξιοποιήσει στο έπακρο και να μην αρχίσει τίποτα αλχημείες... Ελπίζω μόνο όλο αυτό να μην είναι αποτέλεσμα μείωσης του προσωπικού ή να ποντάρει σε κάτι τέτοιο αν δει πως δεν πάνε καλά τα πράγματα. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο. Σχετικά με την... ορθή χρήση τώρα. Πρώτα πρώτα λοιπόν θα πρέπει να ξέρετε ότι άλλο όγκο δεδομένων κατεβάζεις σερφάροντας στο ίντερνετ από το κινητό και άλλο πολύ μεγαλύτερο όγκο σερφάροντας από το Λάπτοπ και το ΠιΣι. Έτσι δίνετε το άλλοθι στην εταιρία να κόψει σε όλους μας το δωρεάν πακέτο επικαλούμενη κακή χρήση της υπηρεσίας. Εάν θεωρείτε αναξιόπιστη την WIND και υποστηρίζετε ότι καταργεί υπηρεσίες και πακέτα ξαφνικά, ακόμα και αν αυτό αποτελεί πραγματικότητα, με αυτό τον τρόπο κατάχρησης, τους δίνετε το έρεισμα και το άλλοθι να το πράξουν και να καταργήσουν το δώρο αυτό και έτσι θα κάνετε κακό σε όλους. Θα υπερφορτωθεί το δίκτυο και θα σας πουν ότι καταργείται αναγκαστικά η υπηρεσία λόγω κακής χρήσης (και θα έχουν και δίκιο) πολύ νωρίτερα από όσο σκεφτόντουσαν να την σταματήσουν, αν σκεφτόντουσαν κάτι τέτοιο. Σοβαρευτείτε κάποτε ορισμένοι. Και φυσικά καμία σχέση οικονομική ή επαγγελματική δεν έχω με τη Wind για να την υποστηρίζω. Απλά σας συνιστώ να φερθείτε κάποτε σαν πραγματικά σοβαροί καταναλωτές. Κέρδος όλων μας θα είναι. Κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ, ΧΩΡΙΣ να θέλω να κάνω υποδείξεις στον καθ' ένα. Απλά θεωρώ ότι είναι ένα ζήτημα που δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου. Για όσους ξέρουν Αγγλικά, ας διαβάσουν στο παρακάτω λινκ, (που έδωσε ο nikosr78 σε άλλο σχόλιο) http://bit.ly/cmVQW1 Πρακτικά, φαίνεται ότι υπάρχει διαφορά λοιπόν στην χρήση και άρα στέκει η όποια προειδοποίηση από πολλούς εδώ μέσα... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, δε θέλω να κάνω υποδείξεις, απλά να ενθαρρύνω κάποιους να το σκεφτούν περισσότερο, αν σκέφτονται να εξαντλήσουν την πρόσβασή τους στο Internet μ΄αυτό τον τρόπο. Φυσικά ΔΕΝ αναφέρομαι σε όσους σκέφτονται ή κάνουν ήδη χρήση σε "λογικά πλαίσια". Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η τάση άλλωστε με τόσο ακριβό Mobile Internet γενικότερα... Καλά θα κάνουν να ρίξουν τις τιμές τους όλες οι εταιρίες σ΄αυτό τον τομέα. Θα έχουν περισσότερους χρήστες και άρα θα εξισορροπήσουν τα κέρδη τους. Edited March 15, 2010 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Θεωρώ ότι οι κινήσεις της WIND ήταν προμελετημένες. Γι' αυτό και άργησε να κάνει το τελικό της χτύπημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. ακριβως αυτο. προμελετημενο. καταργει τη δεσμευση τιμης, δινει τη νεα καρτοκινητη για να φυγει οποιος ειναι να φυγει απο το φ2γ και μετα δινει την προσφορα ωστε να μην μπορεις να ξαναπας εκει που ησουν. μια παρεα υποστηρικτων και συνδρομητων λιγοτερη, μια παρεα εχθρων της wind περισσοτερη.... μας επιασες κοροιδο wind, καλα τα καταφερες, μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Μιλάτε σοβαρά? H wind εταιρία είναι, δεν ρίχνει τις τιμές για την ψυχή της μάνας του άραβα ιδιοκτήτη. Δεν καταλαβαίνω όλους αυτούς που λένε ότι τους κορόιδεψε. Όποιος θέλει να είναι 100% κατοχυρωμένος με υπογραφές, ας βάλει συμβόλαιο, από εκεί και μετά στα καρτοκινητά ελπίζουμε σε μια αξιοπρεπή συμπεριφορά και αντιμετώπιση από την κάθε εταιρία. Η wind θεώρησε προς το συμφέρον της να καταργήσει την δέσμευση τιμής για τους νέους χρήστες, στους παλιούς την άφησε ως είχε (και αν και ακούγεται εγωιστικό, εμένα σαν παλιό χρήστη f2g2 με συμφέρει που την κατάργησε). Έβγαλε ένα δελεαστικό πακέτο με την νέα καρτοκινητή, δεν ανάγκασε κανέναν να μεταφερθεί εκεί και να εγκαταλείψει το f2g2 του, όποιος το έκανε ήταν δική του ευθύνη και δεν φταίει η wind για αυτό. Τώρα έβγαλε μια προσφορά για τα f2g και ενώ θεωρητικά θα μπορούσε να την δώσει μόνο στα σχέτα f2g την έδωσε και στα καταργημένα πακέτα με την δέσμευση τιμής, και πάλι έχουμε πέσει πάνω να την φάμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ακριβως αυτο. προμελετημενο. καταργει τη δεσμευση τιμης, δινει τη νεα καρτοκινητη για να φυγει οποιος ειναι να φυγει απο το φ2γ και μετα δινει την προσφορα ωστε να μην μπορεις να ξαναπας εκει που ησουν. μια παρεα υποστηρικτων και συνδρομητων λιγοτερη, μια παρεα εχθρων της wind περισσοτερη.... μας επιασες κοροιδο wind, καλα τα καταφερες, μπραβο! Το φώναζα αλλά κάποιοι με λέγανε τρελό. Φώναζα ότι θα απαντήσει με το f2g η wind. Τίποτα λέγανε ότι δεν χρειάζεται γιατί η νέα καρτοκινητή ήταν η καλύτερη. Έκανα και γκάλοπ για το θέμα αυτό, όλοι με την νέα καρτοκινητή. Τώρα περιμένω την διατύπωση της ανακοίνωσης που θα πετσοκόβει την προσφορά αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Για μένα η WIND δεν έπρεπε να κάνει τη νέα καρτοκινητή αλλά να συνεχίσει επιθετική πολιτική με το f2go έστω καταργώντας τη ''δέσμευση τιμής'' αλλά αξιοποιώντας εκτός από το ιντερνετ τις κλήσεις προς σταθερά από κινητό(λόγω tellas). Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ειχα νεα καρτοκινητή, καλώ 1245 μου λέει κάτι δεν ακούγετε (Δεν εχει και σήμα). Στέλων μηνυμα στο 1245 μου λέει εχει δωρεά μπλα μπλα. Καλώ ενα αλλο καρτοκινητό f2g, διαπιστώνω με χρεώνει. Ξαναστέλνω στο 1245, μου λεει το εχεις ιδη ενεργοποιήσει.. Λέω ειναι για f2g ας το γυρίσω... Καλώ 1342 κανω μεταφορά με προειδοποιεί θα χάσεις δωρεάν λεπτά κτλ και συνεχίζω. Τωρα είναι f2g αλλά μου λέει εχω εξαντίσει ΟΛΑ μου τα λεπτά χωρίς να έχω μιλήσει ΠΟΤΕ δωρεάν. Ρωτω εγώ για παντα ή για αυτό το μηνα; Ελπίω τον άλλο μηνα να εμφανιστούν αυτά τα 1500. Αλλιώς εχει στην ουσία αχριστευετεί το νούμερο.. Φταιω εγώ που μου το "ενεργοποίησε" και ενώ ήμουν σε "νεα καρτοκινητή";;; Τι μου το ενεργοποισησε αφού ΔΕΝ δούλεψε καθόλου.. Τώρα που πήγα σε f2g μου λέει τα έφαγα τα λεπτά.. (λογικά δούλεψε αυτό που λέεει με μεταφορά χάνεις όλα τα λεπτά).. Εχει BUG, BUG, BUG, BUG το προγραμμα της Wind!!! Θα καλέσω κάποιο support Μπας και βγάλω άκρη!!! ειχα και γω χθες ακριβως το ιδιο προβλημα και καλεσα στο 1260 .Σημερα με καλεσαν αυτοι και μου ειπαν πως το προβλημα λυθηκε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Εγώ έστειλα κενό sms στο 19234, μου ήρθαν οι ρυθμίσεις κανονικά και τις έκανα αποθήκευση(Nokia 6300), πήγα στον Ιστό και στις ρυθμίσεις, ρυθμισεις διαμόρφωσης και στην επιλογή Λογαριασμοί είχε προεπιλεγμένο το WIND PLUS και είχε σαν εναλλακτική επιλογή το WIND-Internet το οποίο και επέλεξα πριν σερφάρω. Μπαίνω σε μια-δυο σελίδες, βλέπω ότι δεν με χρέωσε. Μπαίνω στο ebuddy να κατεβάσω το ανάλογο πρόγραμμα για msn και μου πετάει ένα παραθυράκι ότι τα δεδομένα που θέλω να στείλω θα τα διαβιβάσει μέσω άλλου server και πατάω 'Ναι' και με πέταξε αμέσως μετά. Από 0,53€ που είχα, πήγα στο -0,20€ και μετά από κανά μισάωρο είχα φτάσει στο -0,67€ που έχει μείνει μέχρι και τώρα. Ακούω απόψεις. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Ρε παιδιά sorry που θα ρωτήσω κάτι, αλλά έχω να μπω αρκετό καιρό στο forum και πρέπει να έχω χάσει επεισόδια... καταργήθηκε η δέσμευση τιμής στο f2go; Δηλαδή αν κάποιος κάνει τη σύνδεσή του καρτοκινητό θα πάει στο f2go και δεν θα έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει σε f2go2 για παράδειγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Ρε παιδιά sorry που θα ρωτήσω κάτι, αλλά έχω να μπω αρκετό καιρό στο forum και πρέπει να έχω χάσει επεισόδια... καταργήθηκε η δέσμευση τιμής στο f2go; Δηλαδή αν κάποιος κάνει τη σύνδεσή του καρτοκινητό θα πάει στο f2go και δεν θα έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει σε f2go2 για παράδειγμα;Ναι, έχει καταργηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Ναι, έχει καταργηθεί. Να σαι καλά φίλε για την γρήγορη απάντηση... τότε έχω κάνει τη μ...α της χρονιάς. Πριν απο 1.5 μήνα άλλαξα το F2G2 σε συμβόλαιο (WIND MEDIUM) και μετά απο τον πρώτο διπλό λογαριασμό που είχε σχεδόν 30 ευρώ χρέωση παραπάνω απο ότι μου είχαν πει στο κατάστημα, πήγα σήμερα και το ξαναέκανα καρτοκινητό!!! Ωραία, με βλέπω για Voda όπως τα κάνανε και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν την πάω μία (τη Voda). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Να σαι καλά φίλε για την γρήγορη απάντηση... τότε έχω κάνει τη μ...α της χρονιάς. Πριν απο 1.5 μήνα άλλαξα το F2G2 σε συμβόλαιο (WIND MEDIUM) και μετά απο τον πρώτο διπλό λογαριασμό που είχε σχεδόν 30 ευρώ χρέωση παραπάνω απο ότι μου είχαν πει στο κατάστημα, πήγα σήμερα και το ξαναέκανα καρτοκινητό!!! Ωραία, με βλέπω για Voda όπως τα κάνανε και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν την πάω μία (τη Voda). είχες free2go2 και έκανες συμβόλαιο;; αφού με το free2go2 με το πάγιο 45ευρώ του συμβολαίου που έκανες μιλούσες 450 λεπτά (αντι για 250 που δίνει το Medium). Tωρα μόνο wind καρτοκινητη σε συμφέρει κάπως λόγω διπλασιασμού κάθε κάρτας που θα βάζεις αλλιώς οι χρεωση και στα δυο καρτοκινητά πακέτα είναι 0,35€ το λεπτό. Και στη voda το ιδιο ειναι οι χρεώσεις όμως, μόνο frog και Q μπορεις να βρεις λογικές χρεώσεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Να σαι καλά φίλε για την γρήγορη απάντηση... τότε έχω κάνει τη μ...α της χρονιάς. Πριν απο 1.5 μήνα άλλαξα το F2G2 σε συμβόλαιο (WIND MEDIUM) και μετά απο τον πρώτο διπλό λογαριασμό που είχε σχεδόν 30 ευρώ χρέωση παραπάνω απο ότι μου είχαν πει στο κατάστημα, πήγα σήμερα και το ξαναέκανα καρτοκινητό!!! Ωραία, με βλέπω για Voda όπως τα κάνανε και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν την πάω μία (τη Voda). Θα σου προτεινα να πας σε frog που διπλασιαζει τις καρτες μεχρι τελος μαιου και να κανεις οσες περισσοτερες ανανεωσεις μπορεις μεχρι τοτε, με αυτο τον τροπο θα μιλας περιπου με 0.12€.Οταν καταναλωσεις τα χρηματα που θα βαλεις και αν λειτουργει μεχρι τοτε το q easy recharge πας σε q και μιλας με περιπου 0.14€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Να σαι καλά φίλε για την γρήγορη απάντηση... τότε έχω κάνει τη μ...α της χρονιάς. Πριν απο 1.5 μήνα άλλαξα το F2G2 σε συμβόλαιο (WIND MEDIUM) και μετά απο τον πρώτο διπλό λογαριασμό που είχε σχεδόν 30 ευρώ χρέωση παραπάνω απο ότι μου είχαν πει στο κατάστημα, πήγα σήμερα και το ξαναέκανα καρτοκινητό!!! Ωραία, με βλέπω για Voda όπως τα κάνανε και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν την πάω μία (τη Voda). οπως εγραφε ενας "φιλος" (μαλλον το σβησανε το ποστ), ειμαστε χαζοι (αλλη λεξη χρησιμοποιησε) οσοι φυγαμε απο το φ2γ2. Κι εναν αλλα "φιλο" παραπανω τον συμφερει που καταργησαν τη δεσμευση τιμης, αφου αυτος ειναι ακομα μεσα (στο φ2γ2). Το συγκεκριμενο πακετο ειναι μονο για τους εξυπνους, γιαυτο και η wind εκανε τις κινησεις που εκανε (εβγαλε τη νεα καρτοκινητη, κατηργησε τη δεσμευση τιμης και μετα απο καιρο εβγαλε τη νεα προσφορα...) Απο μενα, που δεν ανηκω πλεον στην ομοδα των "βολεμενων" (αλλα των χαζων και ευκολοπιστων), ουτε ενα σεντ πλεον σε αυτο το δικτυο. Αν ο αλλος εχει wind, θα τον ψαχνω στο σταθερο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Οποτε δεν γνωριζουμε ποιο συμφερει πραγματικα, εχω F2G και επειδη καθε μηνα παιρνω 20 λεπτα δωρεαν λογω εισερχομενων κλησεων πειτε μου τι αξιζει περισσοτερο. Τα 20 λεπα δωρεαν ή ο διπλασιασμος μιας καρτας των 10 ευρώ. Το λεπτο κλησεων και στα 2 πακετα ειναο ντως 35 λεπτα? ΕΠισης πως ενεργοποιω τα δωρεαν εισερχομενα? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Οποτε δεν γνωριζουμε ποιο συμφερει πραγματικα, εχω F2G και επειδη καθε μηνα παιρνω 20 λεπτα δωρεαν λογω εισερχομενων κλησεων πειτε μου τι αξιζει περισσοτερο. Τα 20 λεπα δωρεαν ή ο διπλασιασμος μιας καρτας των 10 ευρώ. Το λεπτο κλησεων και στα 2 πακετα ειναο ντως 35 λεπτα? ΕΠισης πως ενεργοποιω τα δωρεαν εισερχομενα? τα δωρεαν εισερχομενα δεν παιζουν στη νεα καρτοκινητη. Το μονο πακετα ειναι αυτο των σταθερων. απο κει και μετα ειναι θεμα του τι χρηση κανεις καθε μηνα. Αν εχεις το απλο φ2γ:και τα δυο ειναι στα 35 λεπτα με το φ2γ να εχει φθηνοτερο σμς. Η νεα καρτοκινητη εχει μεχρι δυο διπλασιασμους το μηνα με μεγιστο ποσο τα 50 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Να σαι καλά φίλε για την γρήγορη απάντηση... τότε έχω κάνει τη μ...α της χρονιάς. Ωραία, με βλέπω για Voda όπως τα κάνανε και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν την πάω μία (τη Voda). δυστυχως ετσι ειναι....το f2g2 ειναι πολυ καλο για να το σκοτωσεις.... λυσεις που εχεις ειναι vodafone ιντενασιοναλ.....η βατραχι οπως λεει ο mythos_bt..... ΥΓ ...αλλη λεξη χρεισιμοποιησα ....και την ενοουσα....δεν ηταν προσωπικο.... ...η εταιρεια σου δινει ευκαιριες...δεν σε περνει απο το χερακι.... ...no hard feelings... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Με το F2G γράφτηκα στη νέα υπηρεσία για δωρεάν μηνύματα και χρονο και απο οτι μου ειπε δινει ως 30/4 3000 λεπτα και μηνυματα προς F2G και 3 GB για Ιντερνετ δωρεαν μεχρι τοτε. Μετα το δωρεαν Ιντερνετ καθε μηνα αφορα χρηση ως 1,5 γιγκαμπαιτ και 1500 μηνυματα και χροον ομιλιας. Εχω ενα iphone πως θα περασω ρυθμισεις στο κινητο για να εχω δωρεαν πλοηγηση τωρα παιδια, καποιος φιλος εχει ρυθμισεις? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Με το F2G γράφτηκα στη νέα υπηρεσία για δωρεάν μηνύματα και χρονο και απο οτι μου ειπε δινει ως 30/4 3000 λεπτα και μηνυματα προς F2G και 3 GB για Ιντερνετ δωρεαν μεχρι τοτε. Μετα το δωρεαν Ιντερνετ καθε μηνα αφορα χρηση ως 1,5 γιγκαμπαιτ και 1500 μηνυματα και χροον ομιλιας. Εχω ενα iphone πως θα περασω ρυθμισεις στο κινητο για να εχω δωρεαν πλοηγηση τωρα παιδια, καποιος φιλος εχει ρυθμισεις? Στείλε δωρεάν: ALL στο 19234. Θα σου έρθουν οι ρυθμίσεις. Αποθήκευσέ τες και μπαίνε με το Wind-Internet Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Παιδια, ξέρει κανείς πως μπορώ να ενημερώνομαι για τον όγκο που μου έχει απομείνει από το 1,5GB/μήνα? (από την καινούρια προσφορά εννοώ) Γιατί με το μύνημα στο 1245, λέει μόνο λεπτά και sms... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Παιδια, ξέρει κανείς πως μπορώ να ενημερώνομαι για τον όγκο που μου έχει απομείνει από το 1,5GB/μήνα? (από την καινούρια προσφορά εννοώ) Γιατί με το μύνημα στο 1245, λέει μόνο λεπτά και sms... Δεν υπαρχει τροπος να μαθαινεις. Νομιζω αν μπαινεις απ το κινητο δεν υπαρχει περιπτωση να σου τελειωσει το 1,5giga. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts