Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν και με παρότρυναν για την φορητότητα απο CU σε F2G.

Χρησιμοποιώ την Wind (F2G 2) για 2.5 περίπου εβδομάδες και πραγματικά είμαι πανευτυχής. Με αυτές τις χρεώσεις νιώθω οτι είμαι σε Cheat Mode. Επιτέλους δεν τσιγκουνεύομαι τις κλήσεις προς όλους. Δεν σκέφτομαι καν αν θα χρεωθώ.

Ευχαριστώ πολυ και πάλι!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν και με παρότρυναν για την φορητότητα απο CU σε F2G.

Χρησιμοποιώ την Wind (F2G 2) για 2.5 περίπου εβδομάδες και πραγματικά είμαι πανευτυχής. Με αυτές τις χρεώσεις νιώθω οτι είμαι σε Cheat Mode. Επιτέλους δεν τσιγκουνεύομαι τις κλήσεις προς όλους. Δεν σκέφτομαι καν αν θα χρεωθώ.

Ευχαριστώ πολυ και πάλι!

Έτσι και είχε λίγο καλύτερο σήμα,πιστεύω ότι πολλοί θα ήτανε στη Wind.:)

Ευχαριστώ πολυ και πάλι!

Μην τα λες αυτα, μπορει να διαβαζει κανενας απο την wind :lol:

Επειδη και εγω ηρθα απο cu σε καταλαβαινω, καμια σχεση, πλεον εχω καταργησει και την συνδεση που ειχα.

To θέμα νομίζω είναι ότι η wind δε το διαφημίζει σωστά το f2g και γι'αυτό δεν είναι γνωστό πόσο συμφέρον είναι..

Σε αντίθεση με το Frog, που ενώ δεν έχει κανένα πακέτο ομιλίας προς Frog ή προς όλους, η Cosmote το έχει τρελάνει στις προσφορές και στις διαφημίσεις. Έχει και το καλό σήμα και τραβάει αρκετό κόσμο με την καλή προώθηση που κάνει. Μου θυμίζει τις καλές προωθητικές ενέργειες που έκανε με το What's up, τα ίδια κάνει και τώρα με το Frog. Η WIND πολύ απλά δεν ξέρει να προωθεί τόσο καλά το F2G.

Εχω το F2G 2 αναλογο του FROG

Εαν συνδιασω το νεο προγραμμα που κερδιζεις λεπτα οταν σε παιρνουν

τηλ , για καθε 10 λεπτα κερδιζεις 5

Ετσι εαν το βαλω ισχυει κ το F2G 2 (αναλογο του FROG) ????

Thanks

εχω κι εγω το F2G 2, αλλα γιατι μου εχει κατσει οτι αυτη η προσφορα ειναι λιγο αχρηστη?Λεει με 1ευρω,πρεπει να να σε εχουν καλεσει 10',και σου δινει 5.. Αλλα με τις χρεωσεις που ηδη εχει,με το 1ευρω μιλας πανω απο 5 λεπτα ηδη.Αρα ισως να συμφερει καποιον που δεχεται πολλες κλησεις (πανω απο 20') εννοειται εκτος απο τα προπληρωμενα πακετα. Ετσι δεν ειναι? Μου φαινεται θα αρχιζουμε να βαζουμε αγγελιες(σαν μια παλια διαφημιση) ,με τιποτα κουφες τιμες :D

παιδιά σήμερα γράφτηκα στο 1209 για 50+50.. ισχύει για πάντα (μέχρι τέλος πάντων τη λήξη της προσφοράς) ή πριν κάθε ανανέωση > €10 πρέπει να στέλνω sms ?

παιδιά σήμερα γράφτηκα στο 1209 για 50+50.. ισχύει για πάντα (μέχρι τέλος πάντων τη λήξη της προσφοράς) ή πριν κάθε ανανέωση > €10 πρέπει να στέλνω sms ?

Μια φορα στελνεις μηνυμα στο 1209 και μετα θα μπαινουν αυτοματα.

Pos apenergopoio tin nea ypiresia me ta 10 lepta?

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langid=1&pageid=1856

Edo den leei tpt...

Μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία στέλνοντας κενό γραπτό μήνυμα στο 1240.:)

Προσοχή:Από την 01/09 απαγορεύονται τα Greeklish και τα μηνύματα τύπου SMS.Περισσότερα εδώ.

Κενό μήνυμα στο 1240.

ΥΓ Θα ήταν καλύτερα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί από 1 Σεμπεμβρίου θα απαγορευθούν τα greeklish. Φιλικά!

مفاجأة

Όχι πως ενεργοποιώ την υπηρεσία...

Ψάχνω πώς να την απενεργοποιήσω γιατί από τον επόμενο μήνα είναι με χρέωση και δεν μου χρειάζεται.

:)

Ψάχνω πώς να την απενεργοποιήσω γιατί από τον επόμενο μήνα είναι με χρέωση και δεν μου χρειάζεται.

Κάλεσε στο cc της Wind στο 1260.:)

συγγνωμη αλλά η χρεωση 1ευρω/μήνα δεν ισχυει μονο για όσους ενεργοποιηθουν απο 01/08+μετα??? θα ισχύει και για τους προ 01/08 ενεργοποιημένους?? είμαι 99,9% σιγουρος οτι τις πρωτες 2 ημερες που παρουσιαστηκε η υπηρεσια δεν το διευκρίνιζαν οπως αυτή την στιγμή στο σίτε τους , διαφορετικά δεν θα την ενεργοποιούσα καν.

ποιος θα μας το διευκρινήσει???? θα έπρεπε καπως να περιγράφεται το πως αποχωρούμε απο την υπηρεσία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Κάτι ήξερα εγώ και δεν την ενεργοποίησα (παρά τα πολλά μηνύματα που μου έστειλε η WIND για ενεργοποίηση της).Δεν θα έχω τρεχάματα τώρα!

Σιγά μη δώσει η Wind στα καρτοκινητά πραγματικό Ίντερνετ... :p

Υπαρχει εδω και 2 χρονια το ADSM με δυο προπληρωμενα πακετα για 2 ή 7 μερες για το F2G με οριο 1GB την μερα.Πραγματικο ιντερνετ δηλαδη .Κοιτα εδω http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1443&langID=1

Μία πολύ noobικη ερώτηση: τα F2G, MoMad κλπ καρτοκινητά Wind έχουν όλα την ίδια κάρτα ανανέωσης χρόνου (όπως πχ συμβαίνει με την Cosmoκάρτα και το What's Up);
:shifty:

Μία πολύ noobικη ερώτηση: τα F2G, MoMad κλπ καρτοκινητά Wind έχουν όλα την ίδια κάρτα ανανέωσης χρόνου (όπως πχ συμβαίνει με την Cosmoκάρτα και το What's Up);

Όχι,δεν έχουν όλα τα καρτοκινητά της Wind την ίδια κάρτα.Το F2G έχει κάρτες Wind,το Mo'Mad έχει κάρτες Mo'Mad και η Q έχει κάρτες Q.:)

Damn! Ήθελα να πάρω μια κάρτα και να στείλω κάπου τον αριθμό ανανέωσης αλλά δεν ξέρω τι καρτοκινητό είναι. Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να βρίσκει αν ο αριθμός είναι Wind ή MoMad; Οι αριθμοί ξεκινούν με 6931 και 6939 και δε νομίζω να έχει γίνει φορητότητα.

Τα Mo' mad καρτοκινητά, μπορούν να πάρουν κάρτες και mo'mad και WIND, οπότε μπορείς να πάρεις κάρτα της WIND και να τη στείλεις. Πάντως εγώ στη θέση σου θα ρώταγα, γιατί όντως δεν ξέρουμε καθόλου τι γίνεται με τις φορητότητες πλέον.

Κάτι ήξερα εγώ και δεν την ενεργοποίησα (παρά τα πολλά μηνύματα που μου έστειλε η WIND για ενεργοποίηση της).Δεν θα έχω τρεχάματα τώρα!

για να ενεργοποιησεις την υπηρεσια πρεπει να στελνεις το μηνυμα καθε μηνα αρα αν δεν το ξαναστειλεις δεν θα σε χρεωσει.

Damn! Ήθελα να πάρω μια κάρτα και να στείλω κάπου τον αριθμό ανανέωσης αλλά δεν ξέρω τι καρτοκινητό είναι. Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να βρίσκει αν ο αριθμός είναι Wind ή MoMad; Οι αριθμοί ξεκινούν με 6931 και 6939 και δε νομίζω να έχει γίνει φορητότητα.

για να δεις αν ειναι wind f2g στειλε μηνυμα τον αριθμο του στο 1274

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :)

Έρχομαι με νέες ερωτήσεις: υποθέτουμε ότι θέλω να κάνω φορητότητα αριθμού από Cosmoκάρτα σε F2G. Οι χρεώσεις μου τώρα είναι (αγοράζοντας πάντα προνομιακές κάρτες των 20 ευρώ):

- 0,00420/δευτ προς όλα τα δίκτυα

- 0,08500/sms προς όλα τα δίκτυα

Στο site της Wind βλέπω τις βασικές χρεώσεις του F2G:

- 0,00490/δευτ προς F2G

- 0,00650/δευτ προς άλλα δίκτυα

- 0,08570/sms προς όλα τα δίκτυα

οι οποίες φυσικά και είναι υψηλότερες από τις δικές μου, βλέπω όμως σε άλλη σελίδα κάποια οικονομικά πακέτα, και συγκεκριμένα το F2G2, το οποίο δίνει:

- 0,00170/δευτ προς όλα τα δίκτυα

- 0,02000/sms προς F2G

- 0,04000/sms προς τα υπόλοιπα δίκτυα

και χωρίς ελάχιστη διάρκεια τα 30δευτ.

Επειδή είναι άκρως δελεαστικό ως πακέτο αλλά δε γνωρίζω αν και πού υπάρχει παγίδα, μπορεί κανείς να με διαφωτίσει για τα εξής:

- πώς ακριβώς μπορείς να ενεργοποιήσεις το εν λόγω οικονομικό πακέτο;

- χρειάζεται κάποιο πάγιο ποσό το μήνα για τη συντήρηση του πακέτου, το οποίο θα αφαιρείται από την κάρτα;

- υπάρχουν περιορισμοί στις κλήσεις και τα sms;

- υπάρχουν περιορισμοί στη διάρκεια του οικονομικού πακέτου;

- μπορώ να κάνω φορητότητα οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε κατάστημα Wind;

- πόσο χρόνο χρειάζεται η διαδικασία ώστε τελικά να μιλάω με αυτές τις χρεώσεις;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova