taliban Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 2play και *&$3ριες:mad: :mad: :mad: το τηλέφωνο μου και η adsl κομμένη από το Σάββατο το πρωί και χωρίς κανένας να μπορεί να μου το αιτιολογήσει! Εμπλεξα άσχημα και δεν μπορώ να ξεμπλέξω πλέον..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Αισίως είμαι στην 5η ημέρα χωρίς τηλέφωνο και Internet και χωρίς βέβαια από την πλευρά της ΄΄εταιρίας΄΄ καμιάς ουσιαστικής δικαιολογίας! Σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι, προχωράω σε καταγγελία της σύμβασης και θα τους κράξω με κάθε τρόπο που μπορώ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ηρεμισε. Εχω περασει και εγω τα χιλια προβληματα. Υπομονη. Μεχρι να ξεκινησεις τις διαδικασιες θα σου το εχουν συνδεσει. Παντως απο προσωπικη εμπειρια αν πας απο εκει κατι περισσοτερο μπορεις να καταφερεις. Και εγω ειμαι σε αναμονη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 2play και *&$3ριες:mad: :mad: :mad: το τηλέφωνο μου και η adsl κομμένη από το Σάββατο το πρωί και χωρίς κανένας να μπορεί να μου το αιτιολογήσει! Εμπλεξα άσχημα και δεν μπορώ να ξεμπλέξω πλέον..... Καλά τι έγινε? Αφού στο είχανε συνδέσει και ήσουν και τζιτζιλάτος! Τι συνέβει ξαφνικά? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Ετσι ήταν τα πράγματα έως την προηγούμενη Παρασκευή...από το Σάββατο και μετά δεν δουλεύει τίποτα, ούτε τηλ, ούτε adsl. Απίστευτη συμπεριφορά από το τεχνικό τους τμήμα, πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται, να τους έχω πάρει και 20 φορές τηλέφωνο (από 20 λεπτά αναμονή το καθένα) και κάθε φορά να μου λένε άλλη δικαιολογία για την βλάβη. Στο φινάλε χτες αφού τους έβρισα κανονικά με ενημέρωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα στον κατανεμητή του ΟΤΕ και ότι το πρόβλημα θα λυθεί εντός της σημερινής...για να δούμε.... εγώ πάντως εκτός από το βρίσιμο που τους έριξα έκανα και μία καταγγελία στο ΙΝΚΑ και στο ΕΕΤΤ, μπας και τους τρίξει κανείς τα δόντια! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Απ'οτι διαβασα αυτα τα προβληματα ειναι του ΟΤΕ(αν δεν εισαι στο δικτυο της Forthnet) που για καποιο λογο δεν ειναι σωστος απεναντι στην εταιρια και σταματαει να παρεχει τις υπηρεσιες του για καποια χρονικα διαστηματα.Γι'αυτο το λογο κιολας ειναι στα δικαστηρια ο ΟΤΕ με τη Forthnet και καποιες αλλες εταιριες. Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Απ'οτι διαβασα αυτα τα προβληματα ειναι του ΟΤΕ(αν δεν εισαι στο δικτυο της Forthnet) που για καποιο λογο δεν ειναι σωστος απεναντι στην εταιρια και σταματαει να παρεχει τις υπηρεσιες του για καποια χρονικα διαστηματα.Γι'αυτο το λογο κιολας ειναι στα δικαστηρια ο ΟΤΕ με τη Forthnet και καποιες αλλες εταιριες. Μπλέξαμε λέμε άσχημααααααα και δεν βλέπω να ξεμπλέκουμεεεεεεε:( :( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyVWclub Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Γμτ είμαι στο τσακ για αίτηση 2play αλλά όταν διαβάζω τέτοια... Παράθεση www.vwclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Μην κοιτάς την εξαίρεση που δεν ξέρεις και τι άλλο μπορεί να φταίει. Ίσως το όνομα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Μην κοιτάς την εξαίρεση που δεν ξέρεις και τι άλλο μπορεί να φταίει. Ίσως το όνομα :D Μα δεν έδωσα αυτό για user :O :O :O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Δηλαδη και εγω που περιμενω ενεργοποιηση να την ακυρωσω? Θελω να ειμαι ποιο αισιοδοξος....... taliban σε ποια περιοχη εισαι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 έχει έρημο τριγύρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Μην κοιτάς την εξαίρεση που δεν ξέρεις και τι άλλο μπορεί να φταίει. Ίσως το όνομα :D Συνήθως δεν υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα, μάλλον οφείλεται σε αναβαθμίσεις, πάντως υπεύθυνη για την ενημέρωσή σου είναι η Forthnet. Συνήθως αυτοί που δεν έχουν προβλήματα δεν γράφουν σε αυτό το forum! Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Paidia emena mou exei energopoihthei edw kai peripou ena mhna to 2play...Leitourgoun ola mia xara kai eimai para polu eyxaristhmenos. Oi taxythtes pou pianw einai pragmatika polu kales.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Δηλαδη και εγω που περιμενω ενεργοποιηση να την ακυρωσω? Θελω να ειμαι ποιο αισιοδοξος....... taliban σε ποια περιοχη εισαι? Είμαι Καλογρέζα. Από χθες το βράδυ έφτιαξαν την adsl αλλά τηλέφωνο ακόμη τίποτα:( :( Αυτό που με εκνευρίζει στην ιστορία είναι η ανευθυνότητα και ασχετοσύνη μερικών.Οκ υπάρχει πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, το δέχομαι, κάνε όμως και εσύ κάτι να μανατζάρεις καλά τον πελάτη σου, μιλάμε ότι αυτοί δεν έκαναν τίποτα, εγώ έβαλα άνθρωπο μέσα από τον ΟΤΕ να βρει ποιο είναι το πρόβλημα και να κάνει τις όποιες διορθώσεις μπορούσε να κάνει, αυτοί της forthnet μέχρι την 5η ημέρα δεν ήξεραν ποιο ήταν το πρόβλημα. Με λίγα λόγια όλοι είναι καλοί όταν δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν όμως προκύψει κάτι εκεί που πρέπει να δείξουν τα απίδια τους ......άστα να πάνε... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Μην ανησυχεις. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και ολα θα φτιαξουν. Που να ηξερες τι φωνες εχω ριξει στην Ατθιδων... μονο και μονο για το DSL. Εφυγα απο 4νετ αλλα και παλι εκανε καλες κινησεις και γυρισα πισω! Εκανα αιτηση 18/4, εστειλαν την αιτηση μου στον ΟΤΕ 26/4 και απο σημερα αναφερει: ''Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:18/05/2007''. Ειδωμεν...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spider Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Paidia emena mou exei energopoihthei edw kai peripou ena mhna to 2play...Leitourgoun ola mia xara kai eimai para polu eyxaristhmenos. Oi taxythtes pou pianw einai pragmatika polu kales.. Τα ίδια και εγώ, όλα μια χαρά από 13-3, χθες μου ήρθε και ο πρώτος λογαριασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Τον λογαριασμό του ΟΤΕ που έρχεται στο ενδιάμεσο πρέπει να τον πληρώσουμε ? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Τον λογαριασμό του ΟΤΕ που έρχεται στο ενδιάμεσο πρέπει να τον πληρώσουμε ? :X Ασε να ερθει ο εκαθαριστικος, τι θα κανουν θα σου κοψουν το τηλεφωνο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ασε να ερθει ο εκαθαριστικος, τι θα κανουν θα σου κοψουν το τηλεφωνο; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλα δεν ακουγεται φανταστικο! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Paidia emena mou exei energopoihthei edw kai peripou ena mhna to 2play...Leitourgoun ola mia xara kai eimai para polu eyxaristhmenos. Oi taxythtes pou pianw einai pragmatika polu kales.. Όταν λες πολύ καλές τι εννοείς? Ξεπερνάς τα 2-3MBs?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Είμαι Καλογρέζα. Από χθες το βράδυ έφτιαξαν την adsl αλλά τηλέφωνο ακόμη τίποτα:( :( Αυτό που με εκνευρίζει στην ιστορία είναι η ανευθυνότητα και ασχετοσύνη μερικών.Οκ υπάρχει πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, το δέχομαι, κάνε όμως και εσύ κάτι να μανατζάρεις καλά τον πελάτη σου, μιλάμε ότι αυτοί δεν έκαναν τίποτα, εγώ έβαλα άνθρωπο μέσα από τον ΟΤΕ να βρει ποιο είναι το πρόβλημα και να κάνει τις όποιες διορθώσεις μπορούσε να κάνει, αυτοί της forthnet μέχρι την 5η ημέρα δεν ήξεραν ποιο ήταν το πρόβλημα. Με λίγα λόγια όλοι είναι καλοί όταν δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν όμως προκύψει κάτι εκεί που πρέπει να δείξουν τα απίδια τους ......άστα να πάνε... Τουλάχιστον πάνε καλύτερα τα πράγματα. Στο τέλος όμως, είπες την μεγάλη αλήθεια. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Τον εξοπλησμό παιδιά τον στέλνουν ή πας και τον παίρνεις ο ίδιος? Και αν τον στέλνουν, πως? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Τον εξοπλησμό παιδιά τον στέλνουν ή πας και τον παίρνεις ο ίδιος? Και αν τον στέλνουν, πως? Στον στέλνουν με courier στο χώρο σου, ένα modem της usr είναι! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 εμενα η αιτηση εγινε 16/4 και την πηγα ο ιδιος στη forthnet η οποια ομως την παρελαβε οπως λεει 23/4 πως γινεται αυτο δεν ξερω.τεσπα περιμενω ακομα να δω τι θα γινει.βεβαια συμφωνα με τις αλλαγες που εχουν γινει μου ειπανανε πως υπαρχει πιθανοτητα να μην κοπει καθολου η συνδεση παρα μονο λιγες ωρες οταν θα γινει η μεταφορα της γραμμης.δεν ειναι βεβαιο μου ειπαν ομως οτι θα γινει ετσι λογο παλαιοτητας της αιτησης.το σιγουρο ειναι οτι οσοι κανουν τωρα αιτηση δεν θα μεινουν χωρις dsl.γιατι ομως υπαρχει μια αβεβαιοτητα στα λογια τους???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts