Jump to content

vasilik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasilik

  1. Ενώ έχω τα 120ΜΒ της προσφοράς, από το site βλέπω υπόλοιπο 30MB ενώ ο μετρητής του κινητού δείχνει κατανάλωση 40MB (δεν πέφτει έξω στους υπολογισμούς του). Που εξαφανίστηκαν τα υπόλοιπα ? :worry:
  2. Καλησπέρα! Στο τσιπαρισμένο ps2 σταμάτησε να στρίβει ο δίσκος ενώ η μονάδα του laser κινείται. Ξέρω ότι δεν είναι σπάνιο πρόβλημα αλλά όσο και να έψαξα στο google δεν μπόρεσα να βρω τελικά μια λύση. Ψάχνωντας για το τι φταίει και εαν μπορεί τελικά να φτιαχτεί, του άλλαξα το laser, το καλώδιο επικοινωνίας του laser με την κονσόλα, καθώς και το motor spin του (να ναι καλά οι κινέζοι του ebay...) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τι μπορώ να κάνω εκτός από το να το πετάξω?
  3. Συνεπώς όπως κατάλαβα, όσοι είχαν την προσφορά των 1500(x3) δεν κάνουν τίποτα σήμερα και μετά την αλλαγή του χρόνου βάζουν τουλάχιστον 5 ευρώ, για να έχουν ένα μήνα ακόμα (με 500MB net). Σωστά ?
  4. Καλημέρα! Τελικά είναι διασταυρωμένη π προσφορά (1500+1500+...500) ότι συνεχίζεται και για τον Ιανουάριο ? Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ?
  5. Δεν νομίζω να δώσει τώρα προσφορά για το F2G αλλά θα το αφήσει για τον Φλεβάρη/Μάρτη όπως και πέρυσι.
  6. Καλημέρα παιδιά! Ένα χρόνο τώρα είχαμε ξεχάσει τις ανανεώσεις με την προσφορά του F2G... Έχει βγει κάτι καινούργιο για την νέα χρονιά ή υπάρχουν πληροφορίες για το προσεχές μέλλον ? Ουσιαστικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δωρεάν συνομιλία με αριθμούς F2G και το Internet. Εαν έχετε κάποια πρόταση για αυτό παρακαλώ αναφέρτε το!
  7. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας (άργησα λίγο να τις δω...) !
  8. Δύο σύντομες ερωτήσεις... 1) Πόσο κρατά η μπαταρία της συσκευής? Ρωτώ γιατί ενώ είχα διαβάσει ότι αντέχει μέρες, την πρώτη μέρα (μετά από 12ωρη φόρτιση) έπεσε γρήγορα μετά από την ενασχόληση με κάποιες εφαρμογές. Αυτό πρέπει να οφείλεται στο ότι πατάω το "πίσω" ή το "home" για να βγω από την εφαρμογή οπότε έχω την υποψία ότι αυτές δεν κλείνουν. Οπότε... 2) Πως κλείνουν οι εφαρμογές στο android? !!! Διάβασα ότι δεν κλείνουν (!) αλλά δεν μπορεί... πρέπει να έχετε βρει μία λύση... ;)
  9. Μήπως ξέρετε πως λέγεται η εφαρμογή που δείχνει τον τόπο τριγύρω σου από την κάμερα του κινητού προσθέτοντας tags?
  10. Όντως όπως είδα κρατά αντίγραφα ασφαλείας, αλλά μόνο του αυτό δεν έχει νόημα (αφού αυτό γίνεται και μέσα από το outlook) και επιπλέον υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας με την κακόβουλη χρήση και αποθήκευση των δεδομένων αφού η διαδιακασία δεν γίνεται σε secured interface (https).
  11. Αυτό το χρησιμοποιώ από πέρυσι λόγω της δυνατότητας εντοπισμού θέσης του κινητού. Δεν ξέρω εαν πλέον έχουν προστεθεί οι δυνατότητες επαφών/ημερολογίου.
  12. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω το igoogle calendar όπου του έχω μεταφέρει το ημερολόγιο και το έχω συνδέσει με το κινητό όπου θα λαμβάνει μηνύματα πριν από κάθε συνάντηση. Επόμενο στάδιο να μπορεί να το ενσωματώνει και στο ημερολόγιο του κινητού μήπως και το καταφέρουμε... μέσω Λαμίας!
  13. Και γιατί τότε το υποστηρίζει στην 32μπιτη έκδοση? Απαράδεκτη κίνηση να "κρεμάει" έτσι τόσο κόσμο που είναι ζωτικής σημασίας αυτή η ενημέρωση. Πρέπει να βρούμε μία λύση...
  14. Διάβασα ότι πήραν αυτή την απόφαση επειδή έκριναν ότι ο κόσμος δεν ενημερώνει τις κινητές τους συσκευές μέσω usb/bluetooth αλλά μέσω των προγραμμάτων της σύνδεσής τους. Είναι σίγουρα βήμα προς τα πίσω μιας και οι περισσότεροι υπολογιστές πλέον έρχονται με προ-εγκατεστημένα τα x64 οπότε οποιαδήποτε άλλη λύση είναι αναγκαία και απαραίτητη.
  15. Προσπαθώντας να συγχρονίσω τις επαφές και το ημερολόγιο από το Office 2010 x64 σε windows mobile κινητό διαπίστωσα με έκπληξη ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν υποστηρίζεται από το Office 2010 x64 η έκδοση windows mobile device center των win 7 x64 !!! Συγνώμη εαν ήδη έχει επισημανθεί αυτή η αδιανόητη κίνηση από τη Microsoft (έχει βγάλει ανακοίνωση όπως είδα ότι δεν θα υπάρξει υποστήριξη), αλλά θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο τότε μπορεί να επιτευχθεί σε αυτή την περίπτωση ο συγχρονισμός.
  16. Τα είχαμε κρατήσει για πειράματα στο lab για τη χρήση του mobile Internet σε χρήστες. Υπάρχει κάποια άλλη προσφορά αυτή την περίοδο που να συμφέρει ?
  17. Δεν το σκεφτήκαμε καν... είχαμε μείνει στο "χωρίς ανανέωση για το 2010" :O
  18. Είχα αγοράσει 2 κάρτες F2G από πέρυσι και τις είχα ενεργοποιήσει τον Μάρτη στο πρόγραμμα για τα 1500 σε όλα. Το κακό είναι ότι ενώ το πρόγραμμα έλεγε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση κάθε μήνα, έφθασε ο καιρός του ενός έτους από την τελευταία ανανέωση της κάρτας (που να το σκεφτώ...) και συνεπώς οι κάρτες ακυρώθηκαν! Τώρα θα πρέπει να πληρώσω 17,5 ευρώ έκαστη για καινούργια sim! :O
  19. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως αφού διάβασα τις προηγούμενες σελίδες ειλικρινά είμαι ζαλισμένος για το τι ισχύει και το τι πρέπει να κάνω! Για να μην σας ζαλίζω και εσάς με απορίες προσπαθώ να τηλεφωνήσω στο 1277 χωρίς χρέωση όπως γράφει στο site αλλά αυτό μου λέει να πάρω στο 1260 με χρέωση. Πέρα από αυτό, κατ'αρχήν εμείς εχθές που πληρώσαμε 17,66 ευρώ θα πρέπει σήμερα να επιστρέψουμε στο κατάστημα για επιστροφή χρημάτων? edit: Η απάντηση είναι ... ναι (μίλησα με μια εξυπηρετικότατη κυρία στο τηλέφωνο)
  20. Καλησπέρα, Αγόρασα μία κάρτα 2in1 για να τη χρησιμοποιήσω σε ένα LG GT 505. Το ένα νούμερο είναι συμβολαίου και το άλλο F2G2. Επειδή δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω και τι όχι, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε εσείς που το έχετε ψάξει το θέμα, ποια είναι η οικονομικότερη και πιο "έξυπνη" λύση ? Ευχαριστώ! Υ.Γ. Μόνο το ένα νούμερο μου δουλεύει... είμαι στο ψάξιμο :O
  21. Το δικό μου ακόμα μου αρνείται... :D
×
×
  • Create New...