Jump to content

spider

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spider

  1. Στο λογαριασμο του οτε εχει χρεωση για 1 τελη isdn 2 τελη ondsl 3 τελη adsl το 1 οκ, τι δια φορα εχει το 2 απο το 3?
  2. Εγω εχω 22 ωρες αναμονη με 37% ακομα. Οθονη 3ωρες και 15 λεπτα, ομιλια 2 ωρες και 10 λεπτα, λιγο gps, wifi,bluetooth,email,facebook ολα ανοικτα και συγχρονιζουν. Οθονη 48% οχι αυτοματη. Ειναι καλα? Αν το πιασουν τα πιτσιρικια το σκιζουν... ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντελως μαμα 4.4.2 t-mobile
  3. αθηνα ειμαι, το λέει άλλωστε και στα αριστερά, με βοδαφον όμως... cosmote την εκοψα πριν 2 χρονια
  4. Και μένα το ίδιο κάνει. Δέν έχω προσέξει όμως αν κατεβάζει δεδομένα. Άλλωστε σίγα την κάλυψη που έχει το 4g. πιο πολλά έχουν χαλάσει σε διαφήμιση παρά σε εξοπλισμό.
  5. καλημέρα, το σύνδεσα πριν λίγο στο pc suite και μου λεει οτι χρειαζεται περισσοτερο απο 100mb για την αναβαθμιση, ενω εχω 7,1gb κενο χωρο. εσβησα ηδη 200Mb φωτο και 2 παιχνιδια και παλι το ιδιο. τι κανω? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- άκυρο, ενώ το ήδη ήδη κάνει restart, το έκανα πάλι και έπιασε. αυτές οι μικρο ******** είναι που με χαλάνε με το android. μετά από τόσες εκδόσεις θα έπρεπε να δουλεύει τζάμι.
  6. καλησπερα σε ολους, το δικο μου το εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο, ειναι t-mobile ευρωπαικο. το βαζω να κανει αναζητηση ενημερωσης απο wifi και ακομα δειχνει οτι εχει την τελευταια εκδοση. ξερετε ποτε με το καλο θα εχουμε νεοτερα?
  7. Στην Ισπανια οταν καταναλωσεις τα mb του προγραμματος σου δεν σε χρεωνουν επιπλεον, μονο σου χαμηλωνουν την ταχυτητα. Εδω ακομα ειμαστε πισω
  8. Εγώ το είδα στο πλαισιο €739 & στη vodafone το ίδιο. στο σκρουτζ είναι τσάμπα. (το kaizershop εχει 5 αστέρια στις αξιολογήσεις) Μήπως εννοούν μέ σύνδεση και δεν το γράφει? Όποιος ξέρει απαντά.:help::help::help:
  9. Μού έφερε ο αδερφός μου από Ισπανία το κινητό αυτό κλειδωμένο από τη movistar. Δεν δέχεται άλλη κάρτα. Πού μπορώ να το ξεκλειδώσω?
  10. Καλησπερα, το πηρα πριν απο 15 μέρες προσπαθω να στειλω μαιλ μεσω wifi και δεν μπορω, ουτε να μπω ιντερνετ ενω με iphone μπορω και τα 2 απο το ιδιο pc. Κατα τα αλλα λιγο μου αργει να ανοιξει τις επαφες, ποιοτητα οκ μπαταρια με λιγη χρηση 48 ωρες. Επισης δεν δουλευει καλα με το bluetooth bh212 της νοκια. ( μαλλον φταιει το ακουστικο)
  11. Δεν είναι δικό μου, είναι της δουλειάς και έχει αλλάξει 2 χέρια. Έχω μπει στο μενού, μάλλον το έβαλα κατα τύχη, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω
  12. καλησπερα, βάζοντας το Pin μετά μου ζητάει ένα κωδικό κλειδωματος. Ποιος ειναι αυτός ο κωδικός. Έχω δοκιμάσει 0000, 1234, 12345 αλλά δεν κάνει κανείς. Help please
  13. Καλημέρα, Έβαλα τα αρχεία όπως περιγράφετε, αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στις επαφές με Ελληνικά. Τι κάνω?? pls help
  14. Μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί, Έχω Χ500 με wm5 όπως βγήκε από τη μαμά του. Δεν έχω δει ποτέ συσκευή με αγγλική rom, μπορείς να έχεις πληκτρολόγιο ελληνικό ή να αλλάζεις μεταξύ αγγλικών και ελληνικών? Επαφές, sms γράφεις και ψάχνεις μόνο σε αγγλικά? παρακαλώ δώστε τα φώτα σας γιατί έχω αρχίσει να ξεθαρεύω και ψήνομαι για WM6. (Σιγά τα λάχανα, σε λίγο θα βγούνε και 7)
  15. Εάν θέλω να βάλω wm6 στο Χ500 μετά πως μπορώ να ψάχνω αλφαβητικά στον κατάλογο των επαφών μου? Έχω 400-500 επαφές όλες στα Ελληνικά. Πρέπει να τις αλλάξω όλες?
  16. για του λογου το αληθες αυτο ειναι το πρωτο μου μυνημα απο το ppc. οεο
  17. Λύθηκε. Έβαλα την local area connection internet sharing με αυτόματη ip από το δίκτυο και την wireless έβαλα 192.168.0.1. Και δούλεψε. Δοκίμασα skype όπου έχω κάποια ηχώ και μπήκα και λίγο στο internet. Πως μπορώ να βλέπω την εικόνα σε διάφορα site όπως περίπου τη βλέπω και στο Pc? Δηλαδή να μην κάνω 10 scroll down για να δω μια σελίδα που στο pc φαίνεται εξ' αρχής. τα προγράμματα τύπου spb weather κλπ τα αγοράζετε? ή :ninja: :ninja: :ninja: τα βρίσκετε?:ninja: :ninja: :ninja:
  18. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο Internet. βρίσκω το wifi στο σπίτι και στο γραφείο. (έχω και στα δυο ad-hoc δικτυο me Κάρτα ασύρματου δικτύου όχι router) με internet sharing ανεργοποιημένο αλλά δεν κάνω τιποτα. Τι ρυθμίσεις χρειάζεται? Πρέπει να πάρω adsl wifi router???
  19. Κανονικά δεν μπορείς γιατί δεν είναι στη λίστα της αναβάθμισης. Εγώ πήρα το Χ500 σε συνεννόηση με το κατάστημα που συνεργάζομαι. Εάν είναι της εταιρίας χλωμό. Εάν είναι franchise τότε κάτι γίνεται.
  20. Πήγα στο πλαίσιο χθες και παραπονέθηκα για τη διάρκεια της μπαταρίας. (το φόρτιζα βράδυ και το μεσημέρι είχε 30% μόνο και 5 το απόγευμα είχε κλείσει) και μου έδωσαν καινούρια. Μέχρι στιγμής (3:30 το απόγευμα έχω 75%)
  21. Οχι εμένα μου έχασε το Bluetooth στη μέση της ημέρας χωρίς να κάνω κατί από αυτά που αναφέρεις.
  22. Εκανα αναζητηση αλλά μου βγάζει όλο το θέμα με 102 σελίδες. Μου χάνει τις ρυθμίσεις για το Bluetooth και θέλει κάθε μέρα 1-2 φορές pairing. Έχω μοτορολα Η700. Ξέρει κανείς τι γίνεται? Πρέπει κιόλας να απενεργοποιήσω το bluetooth στη συσκευή και να το ξαναενεργοποιήσω για να το ξαναβρεί.
  23. Παίδες μου αλλάζει μόνο του την ώρα και την ζώνη ώρας. Από Gmt+2με πάει στο gmt -6. Πείτες μου τι να κάνω γιατί μου αλλάζει τα πάντα, κλήσεις μυνήματα κλπ.
×
×
  • Create New...