Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Εντάξει, μπορεί να είναι μπροστά η Forthnet από τις άλλες εταιρίες, αλλά αν έγινε έτσι, καλά να πάθουν που τα άκουσαν!!!!!!!! Πάλι καλά που έχουν και μαγαζιά και δεν σε έχουν στην αναμονή για.... μέρες για να τα ακούσουν....

Κάθε τι νέο έχει και τις δυσκολίες του. Ευτυχώς αυτά εμείς στην Αθήνα τα έχουμε ξεπεράσει πρό πολλού..... ;)

κοιτα δεν θελω να πλήρωνω το παγιο του οτε...αλλα απο την αλλη ειμαι πολυ ευχαριστημένος.......

ταχύτητες κτλ ολα σουπερ .......και φοβαμαι με την forthnet μην φαω καμια φρικη....

εσυ απο την εμπειρία σου θα με συμβουλευες να περιμενω.....η να το τολμησω????

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Kala ti ginete me tin ananeosi sto http://adslwizard.forthnet.gr ??

Teleutea enimerosi 4/4/08!

Apo ekei pou to ananeonan sxedon kathimerina kai prosthetan poleis sto idioktito tin mia meta tin alli...

Malon tous epiasan oi zestes kai autous!

Sti geniki sizitisi tora to 2Play tis Forthnet gia mena einai ena apo ta kalytera paketakia tis agoras sto mono pou isteri einai to oti den diathetei lepta omilias pros kinita alla elpizo na prosthesoun kapio xrono omilias pros kinita syntoma.

11/03/2008 11:25 Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ

11/03/2008 11:25 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Και ακομα σε αναμονη :mad:

Στο broadband status της forthnet για το forthnet2play μου βγάζει τα εξής:

15/05/2008 15:41 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

14/05/2008 10:33 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

14/05/2008 10:33 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ

14/05/2008 10:32 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Μήπως ξέρει κανείς σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμη;

Σε εμένα (Τρίπολη) έκανε παραπάνω από 1 μήνα.

03/04/2008 12:13		Ενεργοποίηση υπηρεσίας
18/03/2008 18:19		Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ
14/03/2008 11:35		Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
14/03/2008 11:35		Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
10/03/2008 13:43		Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
05/03/2008 18:44		Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
03/03/2008 11:25		Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
29/02/2008 23:45		Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
28/02/2008 19:04		Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
26/02/2008 15:28		Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
25/02/2008 18:18		Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
20/02/2008 19:01		Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
19/02/2008 17:34		Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
19/02/2008 17:34		Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Ρε παιδιά σε μένα συμβαίνει το εξής περίεργο..

Με το usb Modem (μαμά από adsl in a box) η γραμμή (PSTN) συγχρονίζει στα 4+ Mbit

Ενώ όταν βάζω το USR 9107 η γραμμή συγχρονίζει στο μισό 2 Mbit περίπου..:mad:

Και τα 2 έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις..

Τι μπορεί να φταίει?

Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση για το USR?

lipon paidia peite mou giati den bgazw akri!!!!!eixa forthnet foititiko kai exw kanei aitisi gia 2play apo genari diladi prin prin bei idioktito diktio akomi sta giannena to idioktito apo oti kseroume irthe omws emena xilia dio provlimata rwta ksana rwta sti forthnet mou eipane oti bike sto idioktito 13 maiou apo tote den exw oute tin 768 taxitita pou eixa apla sernete!!!!!ti borei na paizei??i grammi mou lene einai kathari pou tin idan!!!borei na paizei kapoia rithmisi??episis den kserw an eimai kai sto tilefwno sindedemenos stin forthent!!! to broadband status fainode ta ekseis:

apo13/05/2008 17:36 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας

24/04/2008 17:53 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:13/05/2008

24/04/2008 17:53 Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα φορητότητας.

24/04/2008 17:53 Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του αριθμού σας

24/04/2008 17:53 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

18/04/2008 12:45 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

18/04/2008 12:45 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ

18/04/2008 12:44 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

boreite na mou peite giati den exw taxitita???me kb katebazw!!!to tilefwno exei bei??apo ton ote exw fegei edelos plewn???

Στο broadband status της forthnet για το forthnet2play μου βγάζει τα εξής:

15/05/2008 15:41 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

14/05/2008 10:33 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

14/05/2008 10:33 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ

14/05/2008 10:32 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Μήπως ξέρει κανείς σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμη;

Τώρα το προχώρησε, ελπίζω να πάει καλά!

20/05/2008 12:36		Αποστολή εξοπλισμού από τη Forthnet. O εξοπλισμός αποστέλλεται με courier
19/05/2008 20:12		Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:02/06/2008
19/05/2008 20:12		Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα φορητότητας.
19/05/2008 20:11		Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του αριθμού σας
19/05/2008 20:11		Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ
15/05/2008 15:41		To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.
14/05/2008 10:33		Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
14/05/2008 10:33		Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ
14/05/2008 10:32		Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

I'm a real producer and you're just the piano man!!!

Εμένα σημέρα μου ήρθε ενα εξώδικο απο δικηγορικο γραφείο οτι χρωσταω στην forthnet 117€ τα οποια εχουν γινει 132 με τοκο διοτι λεει πριν 2 χρονια δεν πληρωσα την 6μηνη συνδρομη.Για κακη τους τυχη κρατω ολες τις αποδειξεις και τους την ετριψα στη μουρη. Απαραδεκτη επιστολη που εγραφε κατα τα άλλα οτι ειναι η τελευταια ειδοποιηση χωρις να έχουν στειλει αλλη φυσικα και με εκανε εξω φρενων. Μα που ζουμε!
SV9PFY

Εμένα σημέρα μου ήρθε ενα εξώδικο απο δικηγορικο γραφείο οτι χρωσταω στην forthnet 117€ τα οποια εχουν γινει 132 με τοκο διοτι λεει πριν 2 χρονια δεν πληρωσα την 6μηνη συνδρομη.Για κακη τους τυχη κρατω ολες τις αποδειξεις και τους την ετριψα στη μουρη. Απαραδεκτη επιστολη που εγραφε κατα τα άλλα οτι ειναι η τελευταια ειδοποιηση χωρις να έχουν στειλει αλλη φυσικα και με εκανε εξω φρενων. Μα που ζουμε!

Ζούμε στην χώρα των εισπρακτικών εταιριών. :shifty:

Κρατάτε πάντα όλες τις αποδείξεις πληρωμής λογαριασμών με ορίζοντα 5ετίας!!! :)

Κρατάτε πάντα όλες τις αποδείξεις πληρωμής λογαριασμών με ορίζοντα 5ετίας!!! :)

αμα ειναι ετσι επιπολαιοι οι ανθρωποι στα λογιστηρια τοτε μη σΕ πω και 10ετια ειναι καλα :rolleyes:

Το προβλημα ειναι οτι μαζευεται ολοκληρο χαρτομανι γιατι εκτος απ'το τηλεφωνο υπαρχουν ενα καρο επιπλεον αποδειξεις αλλων λογαριασμων :wacko:

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

Γεια σας!

Παρόλο που έχω ADSL δεν έχω ασχοληθεί και πολύ ...

Χθες που λέτε η FORTHNET με συνοπτικές διαδικασίες με πέρασε στα 24Mbps στο πρόγραμμα 2Play... Oλα έγιναν σε 2 βδομάδες περίπου...

Ημουν στην Forthnet με 1Μbps ADSL και τηλεφωνία ... Μου είχαν δώσει (τότε) και ένα Linksys Wi-Fi Router (WAG354) και ποτέ δεν είχα κάποιο παράπονο.

Ερωτήματα!

1. Xθες είδα ότι η γραμμή μου έχει κλειδώσει περίπου στα 14Μbps... Καλά είναι; Από ταχύτητες κατεβάζω περίπου στα 220Kb/s...Πως το βλέπετε;

2. Μου έστειλαν (τσάμπα) ένα καινούριο WI-FI Router της D-Link (DSL-2640B). Μέχρι στιγμής δεν έχω αγγίξει το παλιό Linksys... Μήπως πρέπει να βάλω το D-Link ή να αφήσω το Linksys;

Τι λέτε;;;;

=========

NIKOS_VITA

Φέτος δεν είχε προσφορά η μαμά εταιρεία;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Καλημέρα σας.

Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου δώσετε την βοήθειά σας ???

Είχα σύνδεση dsl Ote over isdn και σήμερα περιμένω να ενεργοποιηθεί η forthnet 2 play.

Από τον τοίχο του σπιτιού φεύγουν δύο καλώδια (το ένα πηγαίνει στο netmod και το άλλο στον isdn splitter).

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω, γιατί έχω μπερδευτεί με αυτά που έχω διαβάσει;

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Υ.Γ.

Έκανα αναζήτηση στο forum πριν κάνω το συγκεκριμένο post, αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο.

Καλημέρα σας.

Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου δώσετε την βοήθειά σας ???

Είχα σύνδεση dsl Ote over isdn και σήμερα περιμένω να ενεργοποιηθεί η forthnet 2 play.

Από τον τοίχο του σπιτιού φεύγουν δύο καλώδια (το ένα πηγαίνει στο netmod και το άλλο στον isdn splitter).

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω, γιατί έχω μπερδευτεί με αυτά που έχω διαβάσει;

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Υ.Γ.

Έκανα αναζήτηση στο forum πριν κάνω το συγκεκριμένο post, αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο.

Λογικά η forthnet από isdn θα σου το έχει μετατρέψει σε pstn οπότε για αρχή επιστρέφεις το netmod στον OTE.

Συνδέεις κατευθείαν το νέο σου router με την τηλεφωνική πρίζα.

Για κάθε τηλεφωνική συσκευή που θα χρησιμοποιείς, θα παρεμβάλεις μεταξύ αυτής και της (κάθε) πρίζας ένα φίλτρο (pstn).

Η forthnet πάντως μαζί με τον εξοπλισμό σου δίνει και οδηγίες εγκατάστασης. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα διαβάζοντάς τες :)

• 2 weeks later...

'Αλλη ερώτηση:

Τι γίνεται σε περίπτωση μετακόμισης; Απαιτείται αίτηση για νέα σύνδεση; με 12μηνη δέσμευση;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

καλησπερα με αφορμη του οτι σε κανα-δυο μηνες ληγει το συμβολαιο μου με οτενετ λεω να παω στην forthenet 2play γιατι εδω στην Ναυπακτο δεν εχει ακομα ερθει το δικο της δυκτιο :( θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να μαθουμε ποτε σκοπευουν να ερθουν και στην πολη μου :O

α να μην ξεχασω να σας πω πως εδω και λιγες μερες αρχισαν και σκαβουν και περνανε κατι γραμμες οπτικων ινων αλλα θελω να ρωτησω μηπως ξερετε σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμο για να συνδεθουμε με βαση την δικη σας εμπειρια στην πολη σας δλδ ποσο καιρο μετα απο οταν περναγαν τα καλωδια συνδεθεικατε :O:O

αυτα τα λιγα και sorry αν σας κουρασα:O

Ερώτηση.Ξερει μήπως κάποιος ποιο Wi-fi router δίνει με νέες αιτήσεις η Forthnet?Θέλω να πάρω το linksys Wag54gs αλλα μου είπαν οτι μάλλον το δίνει free σε νέες συνδέσεις,άπλα υποψιάζομαι οτι είναι το Wag200g.Πήρα και τηλ. στο πλαίσιο άλλα το μόνο που μου είπαν είναι οτι εξαρτάται απο την εταιρία.

Πήρα κ φορθνετ αλλα βαρέθηκα στην αναμονή.:p

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Brhskome sthn e3hs katastash:

"Exw ISDN gramh ston ote.Eixa paliotera dsl ston ote,alla exei li3ei edw kai kairo.Den eimai sundemenos se kanena dslam pleon.kai skeutome na kanw nea sundesh sto 2play"

Koitaw sta online magazia (e-shop,acorn,ktl) gia kapoio etoimo paketo kai uparxoun ta "over ISDN" kai ta "over PSTN" paketa.

Apo oti exw upopsein mou,ektos apo ton OTE, oi alles eteries den dinoun ISDN grames.Efoson to 2play me apalasei apo ton ote kai feugw apo to diktio tou,poio to nohma tou diaxorismou sta paketa "over ISDN" kai "over PSTN"?

Emena to ISDN de me apasxolei(de to xreiazome plewn).

8a perepei na kanw aithsh ston OTE gia allagh se PSTN prin paw sthn forthnet?An nai, 8a prepei na plhrwsw gia auto?

otan prospa8hsa na to dialeukanw to zhthma mesw thlefonou,de mporesa na bgalw akrh(mou edinan thn entupwsh pws den katalabainan thn erwthsh mou kai mou legane ta dika tous).

An kapoios exei prosopikh empiria panw sto 8ema,8a tou hmoun ebgnomon an mou edine ta fwta tou...

:cool:

Ερώτηση.Ξερει μήπως κάποιος ποιο Wi-fi router δίνει με νέες αιτήσεις η Forthnet?Θέλω να πάρω το linksys Wag54gs αλλα μου είπαν οτι μάλλον το δίνει free σε νέες συνδέσεις,άπλα υποψιάζομαι οτι είναι το Wag200g.Πήρα και τηλ. στο πλαίσιο άλλα το μόνο που μου είπαν είναι οτι εξαρτάται απο την εταιρία.

Πήρα κ φορθνετ αλλα βαρέθηκα στην αναμονή.:p

Εγω που εκανα την αιτηση προχθες μου έδωσαν το Wag200g.

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βρω το account ID και το PIN για να παρακολουθώ τον λογαριασμό μου μέσω του site της forthnet;
I'm a real producer and you're just the piano man!!!

μόνο εγώ σήμερα έχω πήξει στα disconnect??? :mad:

Και εγω επισης :(

(ειχα και 2-3 χτες )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εγω που εκανα την αιτηση προχθες μου έδωσαν το Wag200g.

Thanks man,τελικά πήρα το wag54gs,μια χαρά.Κ μάλλον θα τσιμπήσω και το wag200g απο αυτόν που θα κάνει την αίτηση. :p:happy:

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Και εγω επισης :(

(ειχα και 2-3 χτες )

κάποια στιγμή χτες το μεσημέρι μου είπε μια κοπέλα στο cc ότι υπάρχει ένα γενικό πρόβλήμα με το dsl και ότι σε λίγο αναμένεται να διορθωθεί..

ακόμα και σήμερα τα disconnects συνεχίζουν σε τακτά διαστήματα...:(