Jump to content

nikosgl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosgl

  • Ημ. Γέννησης 24/09/1967

nikosgl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

    Επειδή έχω μπουρδουκλωθεί, πως πέρασες την baseband S7562ODDBMF1_INS? μέσω odin;

    έχω δοκιμάσει τα πάντα (νομίζω).

    Μπορείς να βοηθήσεις;

    βρίσκομαι ακριβώς στο σημείο που ήσουν στις 12/12

    (Tzivas σε ευχαριστω πολυ αλλα αν περασω την baseband s7562ddbmd1 μεσω Odin και μετα ξανακανω recovery μεσω odin και μετα reboot θα τρεξει η Light ROM v10.1 ? το θεμα μου ειναι να δεχετε τις sim...γιατι το κινητο λειτουργει κανονικα αλλα οταν βαζω τις καρτες sim ενω βαζω τους κωδικους μου τους ξανα ζηαταει συνεχεια και μετα μου λεει να κανω επανεκινηση και να βαλω τις σωστες καετες sim...)

  2. Παράθεση από PanaGeorge > Είχα συμβόλαιο vodafone και έκανα αιτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία.... με πήραν τηλέφωνο από Vodafone και μου δώσανε το Red1 με 36 ευρώ για 12 μήνες συμπεριλαμβανομένων και των φόρων.... το δέχτηκα γιατι πιστεύω είναι πολύ καλή η τιμή του Καλησπέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκετε αυτές τις προσφορές. Ήμουν voda κι έκανα αίτηση φορητότητας για cosmote, περιμένοντας την αντίδραση της vodafone, όπως λέτε. Πραγματικά με πήραν τηλέφωνο και η μόνη προσφορά που μου έκαναν ήταν το red1 στα 44 ευρώ. Ότι δηλαδή πρόσφεραν και πριν φύγω με έκπτωση στο πάγιο... Υποθέτω σ' αυτά τα 44 ευρώ δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι κινητής τηλεφωνίας, οπότε πάμε στα 50 ευρώ. Τώρα πως άλλοι τα βρίσκουν στα 36 ευρώ και κάτω από 30 ευρώ τον μήνα (μιλάμε για μια σύνδεση και χωρίς να υποχρεωθώ να βάλω και hol στο σπίτι) είναι ένα ερώτημα.
  3. Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το εορτολόγιο, αλλά το cab file, εμφανίζεται σαν zip file. Αυτό ισχύει και όταν το κάνω copy στο κινητό. Εάν το κάνω unzip και copy στο κινητό τότε εμφανίζονται όλα τα αρχεία μαζί με ένα _setup.xml, το οποίο ανοίγει μόνο με τον opera. Εάν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει, τον ευχαριστώ προκαταβολικά. Ξέχασα να πώ ότι το τηλέφωνο είναι το htc touch pro.
  4. Καλημέρα σας. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου δώσετε την βοήθειά σας ??? Είχα σύνδεση dsl Ote over isdn και σήμερα περιμένω να ενεργοποιηθεί η forthnet 2 play. Από τον τοίχο του σπιτιού φεύγουν δύο καλώδια (το ένα πηγαίνει στο netmod και το άλλο στον isdn splitter). Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω, γιατί έχω μπερδευτεί με αυτά που έχω διαβάσει; Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Υ.Γ. Έκανα αναζήτηση στο forum πριν κάνω το συγκεκριμένο post, αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο.
  5. borei na boh8hsei kapoios ? giati den akouw hxo sta mp4 ?????? eyxaristw
×
×
  • Create New...