George6633 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Καλησπέρα..Έχω το double play plus με απεριόριστα σταθερά και κινητά και παρόλο που μου το είπαν θέλω να το επιβεβαιώσω και από εσάς εδώ...Οι κλήσεις προς κινητά είναι πραγματικά απεριόριστες;να καλέσω χωρίς φόβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Καλησπέρα..Έχω το double play plus με απεριόριστα σταθερά και κινητά και παρόλο που μου το είπαν θέλω να το επιβεβαιώσω και από εσάς εδώ...Οι κλήσεις προς κινητά είναι πραγματικά απεριόριστες;να καλέσω χωρίς φόβο; ναι κανονικα εχω τον λογιστη μου που το εχει σπιτι του και εχει μιλησει 12 ωρες και δεν πληρωσε τιποτα παραπανω. για παραπανω απο 12 ωρες δεν ξερω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 ναι κανονικα εχω τον λογιστη μου που το εχει σπιτι του και εχει μιλησει 12 ωρες και δεν πληρωσε τιποτα παραπανω. για παραπανω απο 12 ωρες δεν ξερω τι παιζει. Το ήξερα αυτό για τις 12 ωρες αλλά μου είπαν ότι είναι πραγματικά απεριόριστα..εντάξει δεν τις φτάνεις αλλά τουλάχιστον να ξέρω ακριβώς τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Το ήξερα αυτό για τις 12 ωρες αλλά μου είπαν ότι είναι πραγματικά απεριόριστα..εντάξει δεν τις φτάνεις αλλά τουλάχιστον να ξέρω ακριβώς τι ισχύει.Εμένα μου είχαν πει ότι είναι πραγματικά απεριόριστες αλλά ποτέ δεν έχω ξεπεράσει τις 12. Lenovo Yoga Book & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Το ήξερα αυτό για τις 12 ωρες αλλά μου είπαν ότι είναι πραγματικά απεριόριστα..εντάξει δεν τις φτάνεις αλλά τουλάχιστον να ξέρω ακριβώς τι ισχύει. αν εχεις my account σου εμφανιζει το υπολοιπο προς κινητα καθε μηνα οποτε το σιγουρευεις εκει. πιο πιθανο να σου εχουν 12 ωρες (720 λεπτα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 αν εχεις my account σου εμφανιζει το υπολοιπο προς κινητα καθε μηνα οποτε το σιγουρευεις εκει. πιο πιθανο να σου εχουν 12 ωρες (720 λεπτα) ειναι δυσκολο να κανεις εγγραφη στο my account ; και να παρακολουθεις ποσα λεπτα εχουνε μενει προς κινητα; , αμα τυχον ξεφυγεις ενημερωνεσαι με sms στο 80% της χρησης ; ή οχι; και αμα καλεσεις σε νουμερα εκτος προγραμματος μπορεις να δεις online μεχρι που εχει φτασει ο λογαριασμος του double play πριν εκδοθει; αυτο το ειχε και η forthnet και μετα την αγορα απο την nova το παρεχει και η εκεινη το γνωριζα απο παλια! . επισης εδινε και δωρεαν sms η forthnet τα δινει και η nova τωρα και αν ναι πως δουλευει; και τι αποστολεας φαινεται; . παντως συνχαρητηρια στην nova με αυτην την υπηρεσια που μαθαινεις ποση ωρα εχεις προς κινητα , ο οτε ποτε δεν ειχε και κακως! η vodafone εχει μονο sms ειδοποιηση οταν φτασεις το 80% της χρησης σου οταν εχεις χρονο ομιλιας στο προγραμμα σου πχ προς κινητα. εκανα παραπονα και στην cosmote αλλα τιποτα , επισης παλια η κοσμοτε μεταφερε τον δωρεαν χρονο που δεν μιλουσες πχ προς κινητα στον επομενο μηνα , και σε λογαριασμο διμηνου σε καλυπτε το εχει καταργησει αρκετο καιρο βεβαια! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 οχι ευκολα κανεις εγγραφη σου στελνει κωδικο στο mail ή στο κινητο αν θυμαμαι καλα. αν ενεργοποιησεις το e-bill (κοβεται ο εντυπος ετσι) εχεις αναλυτικη ενημερωση για το πληθος και τη χρεωση καθε κλησης. τα λεπτα προς κινητα στα λεει παντα ομως. sms δινει ακομα εδω. αποστολεας εμφανιζεται "websms" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Έχω και εγώ το ίδιο πρόγραμμα και όντως είναι πραγματικά απεριόριστα και γιατί το λέω αυτό: Όταν είχα 720 προς κινητά στο my account έγραφε τον υπολοιπομενο χρόνο. Τώρα που έχω απεριόριστα προς κινητά δεν γράφει πια τον υπολοιπομενο χρόνο, απλώς γράφει απεριόριστα. Οποτε μη φοβάσαι, ισχύει οντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Σας ευχαριστώ.. Και γω τώρα στο my account δεν βλέπω να λέει κάπου πόσα λεπτά έμειναν κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Το προηγούμενο πρόγραμμα ήταν 12 ώρες σε κινητά. Έπειτα οι 12 ώρες έγιναν απεριόριστες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχω εδώ και δύο χρόνια και επιβεβαιώνω ότι ακόμα κι αν ξεπεραστεί το όριο των 12 ωρών, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Καλησπέρα, έχω εδώ και 2 χρόνια Forthnet 2play Απεριόριστα κινητά και σταθερά, με VDSL 50 και μηνιαίο κόστος 32€ τελική τιμή. Η σύνδεση είναι σταθερή χωρίς προβλήματα γενικά, με κλείδωμα του ρουτερ στα 49,9 Mbps. Πρόσφατα είδα ότι έχω συμπληρώσει την 2ετια του συμβολαίου, προ εβδομάδος, χωρίς να έχω δεχτεί τηλέφωνο για ανανέωση και εκ νέου προσφορά από την εταιρία. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Θέλω να παραμείνω στην εταιρεία αλλά με μείωση του μηνιαίου κόστους. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Καλησπέρα, έχω εδώ και 2 χρόνια Forthnet 2play Απεριόριστα κινητά και σταθερά, με VDSL 50 και μηνιαίο κόστος 32€ τελική τιμή. Η σύνδεση είναι σταθερή χωρίς προβλήματα γενικά, με κλείδωμα του ρουτερ στα 49,9 Mbps. Πρόσφατα είδα ότι έχω συμπληρώσει την 2ετια του συμβολαίου, προ εβδομάδος, χωρίς να έχω δεχτεί τηλέφωνο για ανανέωση και εκ νέου προσφορά από την εταιρία. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Θέλω να παραμείνω στην εταιρεία αλλά με μείωση του μηνιαίου κόστους. Θα ζητήσεις από το Support της Nova (http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=214) επικοινωνία με το Τμήμα Προσφορών για νέο συμβόλαιο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Θα ζητήσεις από το Support της Nova (http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=214) επικοινωνία με το Τμήμα Προσφορών για νέο συμβόλαιο.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής. Πριν μερικές μέρες κάναμε φορητοτητα στη nova από τη wind(θέλαμε να πιστεύουμε πως θα διορθωθούν τα προβλήματα καθώς παλιότερα δεν είχαμε προβλήματα με την nova πάρα ελάχιστα). Ομως, αντί να διορθωθούν τα προβλήματα, συνεχίζουν. Πήραμε πάρα πολλές φορές τηλέφωνο για να βρούμε κάποια λύση και λύση δεν βρίσκεται... Ακόμα και στα 7mbps που έχω παρατηρήσει πως είναι σταθερά, πάλι έχει προβλήματα(γεμίζει πάρα πολλά λάθη με αποτέλεσμα να μην έχουμε Internet). Δοκιμάσαμε ρουτερ, μειωσαμε την ταχύτητα, αφήσαμε το ρουτερ μόνο του, τίποτα. Αυτοί δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα. Τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθωθεί το πρόβλημα; Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής. Πριν μερικές μέρες κάναμε φορητοτητα στη nova από τη wind(θέλαμε να πιστεύουμε πως θα διορθωθούν τα προβλήματα καθώς παλιότερα δεν είχαμε προβλήματα με την nova πάρα ελάχιστα). Ομως, αντί να διορθωθούν τα προβλήματα, συνεχίζουν. Πήραμε πάρα πολλές φορές τηλέφωνο για να βρούμε κάποια λύση και λύση δεν βρίσκεται... Ακόμα και στα 7mbps που έχω παρατηρήσει πως είναι σταθερά, πάλι έχει προβλήματα(γεμίζει πάρα πολλά λάθη με αποτέλεσμα να μην έχουμε Internet). Δοκιμάσαμε ρουτερ, μειωσαμε την ταχύτητα, αφήσαμε το ρουτερ μόνο του, τίποτα. Αυτοί δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα. Τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθωθεί το πρόβλημα; Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μηπως εχει προβλημα η καλωδιωση στο σπιτι σου; Εχεις δοκιμασει αλλη πριζα τηλεφωνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Άλλη πριζα δεν υπάρχει. Τώρα το κατά πόσο φτάνει η καλωδίωση του σπιτιού δεν γνωρίζω. Προς το παρόν πηγαίνει καλά η γραμμή τωρα. Σε ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μια είδηση που ευελπιστούμε να αποφέρει κάποιο όφελος στον καταναλωτή. https://www.capital.gr/epixeiriseis/3368238/forthnet-sumfonia-me-ti-vodafone-gia-tin-paroxi-upiresion-kinitis-tilefonias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Υπάρχει κάπου η λίστα με τα κανάλια του nova family? Επίσης παίζει κάποια καλή προσφορά για το family/family+? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Εκτός απ' τις τιμές που δίνει το site, δεν είδα κάποια άλλη. Πχ αν υπάρχει family+ στην τιμή του απλού family θα με βόλευε αρκετά. Επίσης δε βρίσκω ΌΛΑ τα κανάλια του family. Εκτός αν δε βλέπω καλα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Οκ, θα το ψάξω καλύτερα Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Καλημέρα. Eπειδή τον επόμενο μήνα θα φύγω επιτέλους από wind πέραν του οτε σκεφτόμουν τη fothnet ως εναλλακτική. Γενικά το δίκτυο της είναι αξιοπρεπές? Εάν κάποιος είναι και Ελευσίνα να μου πει προσωπική εμπειρία θα με διευκόλυνε. Ψάχνω να βρω μια σοβαρή εταιρεία που να μπορεί να με εξυπηρετήσει και να παρέχει σοβαρές υπηρεσίες (κάτι που δε βρήκα στη wind). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 (edited) Καλημέρα. Eπειδή τον επόμενο μήνα θα φύγω επιτέλους από wind πέραν του οτε σκεφτόμουν τη fothnet ως εναλλακτική. Γενικά το δίκτυο της είναι αξιοπρεπές? Εάν κάποιος είναι και Ελευσίνα να μου πει προσωπική εμπειρία θα με διευκόλυνε. Ψάχνω να βρω μια σοβαρή εταιρεία που να μπορεί να με εξυπηρετήσει και να παρέχει σοβαρές υπηρεσίες (κάτι που δε βρήκα στη wind). Τι σύνδεση σε ενδιαφέρει adsl ή vdsl; Πόσο συγχρονίζεις; Απόσταση από αστικό κέντρο; Έχεις κοντά σου καινούρια καμπινα και αν ναι ποιου παροχου. Ολες αυτές οι πληροφορίες χρησιμεύουν να σου πούμε μια σωστή όσο γίνεται επιλογη Επίσης θα βοηθούσε αν ανέβαζες φώτο με τα στατιστικά της γραμμής από το ρουτερ Edited July 5, 2019 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Γω απ' όσο είδα έχω κοντά vdsl από voda. Βέβαια ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί, άγνωστο το πότε. Τώρα με κόσμοτε κλειδωνω 11-12, σταθερη γραμμη, σπάνια να έχω αποσυνδεσεις και κολλήματα. Να κάνω κίνηση για nova? Αρχικά adsl και ΑΝ έρθει το vdsl το κοιτάμε για αλλαγή. Ενδιαφέρομαι για 3play (family+) Το δίνουν στα 32, όσο λέει στο site. Η μόνη προσφορά που έδωσαν είναι nova cinema+ στα 37€ αλλά δε θέλω να δίνω τόσα πολλά κάθε μήνα.(26 δίνω τώρα με απεριόριστα σταθερά συν μισή ώρα προς κινητά) Τι να κάνω????? Να μείνω εδώ που είμαι? Να πάω σε nova???? (Αν δε δώσουν αλλη προσφορά(ευελπιστώ το cinema+ στα 32€, θα πάω στο family σκέτο στα 27€) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Γω απ' όσο είδα έχω κοντά vdsl από voda. Βέβαια ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί, άγνωστο το πότε. Τώρα με κόσμοτε κλειδωνω 11-12, σταθερη γραμμη, σπάνια να έχω αποσυνδεσεις και κολλήματα. Να κάνω κίνηση για nova? Αρχικά adsl και ΑΝ έρθει το vdsl το κοιτάμε για αλλαγή. Ενδιαφέρομαι για 3play (family+) Το δίνουν στα 32, όσο λέει στο site. Η μόνη προσφορά που έδωσαν είναι nova cinema+ στα 37€ αλλά δε θέλω να δίνω τόσα πολλά κάθε μήνα.(26 δίνω τώρα με απεριόριστα σταθερά συν μισή ώρα προς κινητά) Τι να κάνω????? Να μείνω εδώ που είμαι? Να πάω σε nova???? (Αν δε δώσουν αλλη προσφορά(ευελπιστώ το cinema+ στα 32€, θα πάω στο family σκέτο στα 27€) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν πας σε nova η σε Voda ίσως να ανέβει λίγο η ταχύτητα σου κάνα δυο Mbps. Αυτό λόγω του ότι και οι δύο δίνουν Snr 6.Κατα τα άλλα από τον ίδιο χαλκό θα παίρνεις Internet. Αν ρωτάς την γνώμη μου εγώ θα έβαζα Vodafone λόγω του ότι η καμπινα που θα ετοιμαστεί είναι δική της και μελλοντικά αν βάλεις vdsl θα είναι πιο γρήγορες οι διαδικασίες και γενικά σε περίπτωση βλάβης θα βγάζεις πιο εύκολα άκρη αφού θα ανακατεύεται ένας πάροχός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Τι σύνδεση σε ενδιαφέρει adsl ή vdsl; Πόσο συγχρονίζεις; Απόσταση από αστικό κέντρο; Έχεις κοντά σου καινούρια καμπινα και αν ναι ποιου παροχου. Ολες αυτές οι πληροφορίες χρησιμεύουν να σου πούμε μια σωστή όσο γίνεται επιλογη Επίσης θα βοηθούσε αν ανέβαζες φώτο με τα στατιστικά της γραμμής από το ρουτερ Καλησπέρα, έχω καινούργια καμπίνα οτε σε απόσταση μαξ 600 μέτρα. Τώρα για στατιστικά είμαι εκτός σπιτιού. Αναφορικά με τη σύνδεση δεν είμαι hardcore χρήστης να θέλω την τρελή ταχύτητα, προ 8ετίας που είχα κάποια στιγμή ταχύτητα γύρω στα 9mbps ήμουν σουπερ για τη χρήση που κάνω αλλά δε με χαλάει και η 50αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts