junior147 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Πριν μια εβδομάδα μου έληξε το συμβόλαιο στην Nova και στην 4NET. Πέρασα σήμερα απο κατάστημα και τους ζήτησα να μου κόψουν την Nova και η απάντηση που μου έδωσαν είναι ότι δεν μπορούν να κόψουν μόνο την nova ταυτόχρονα θα γίνει αυτόματα και ανανέωση συμβολαίου στο τηλέφωνο !!!!! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό το πράγμα ! Εγώ ήθελα να σταματήσω την nova μέχρι να δω τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων και μετά να αποφάσισα αν θα συνεχίσω ή όχι , τώρα μετά απο αυτό το νταβατζιλίκη ήρθε η ώρα μετά απο 10+ χρόνια να αποχωρήσω απο αυτήν την εταιρία. Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Αφού θέλεις να τροποποιήσεις το συμβόλαιο που είχες υπογράψει, θα πρέπει να να υπογράψεις νέο με τους σημερινούς όρους. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Παιδες καλησπερα. Χαλασε το ρουτερ μου της forthnet το zte και πηγα και μου εδωσαν καινουριο το ιδιο μοντελο και μου ειπαν να μην το κλεινω καθολου απο εδω και περα. Να το εχω παντα ανοικτο λεει γιατι χαλαει αν το ανοιγοκλεινεις κτλ. Ισχυει; Εσεις ειτε εχετε το zte, ειτε αλλο ρουτερ, τα αφηνετε ανοικτα ολη μερα; Καλα, και το βραδυ που κοιμαμαι και δεν το χρειαζομαι πρεπει να το εχω ντε και καλα ανοικτο; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Δύο router (Forthnet και Wind) είναι μονίμως ανοικτά 24/7 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Δύο router (Forthnet και Wind) είναι μονίμως ανοικτά 24/7Ευχαριστώ. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Η ακτινοβολία που εχουν τα ρουτερ δεν σας ανησυχεί; Ειναι χαμηλη; Επειδή το έχω στο δωμάτιο που κοιμάμαι εννοώ... Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Όχι, δεν με ανησυχεί. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Όχι, δεν με ανησυχεί.Απλός, λιτός και περιεκτικός. Θενξ μαν μου :cool: Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 καλησπέρα χρόνια τώρα στη νοβα ευχαριστημένη με triple play κ τα βασικα καναλια στα 32 και κατι ψιλά. εδω κ χρόνια ρωτώ τι καλύτερο μπορούν να μου δώσουν αλλα το πολύ πολύ δίνουν το cinema 1. αυτη τη φορα θα δρασω μεχρι το σημειο να κλεισω κατι στην κοσμοτε. τρέχει κάτι συμφέρον; αν φύγω θα πληρώσω διακοπή απο τη νοβα παροτι δεν με δεσμευει συμβολαιο; υπαναχωρηση εχω τελικα 14 μερες; καλυτερα να κλεισω κατι τηλεφωνικα με την κοσμοτε; δε βγαζω ακρη.πριν διαβασα οτι για double play προταθηκε σε καποιον 23 ευρω ενω ειναι ηδη πελατης κ ουσιαστικη ανανεωση συμβολαιου.αν βαλω τηλεοραση απο κοσμοτε κανα 20αρη φεύγουμε πολύ. εχει κανεις εμπειρια απο νοβα για να σε κρατησουν πιο ειναι το καλυτερο που δινουν; ευχαριστώ παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Αν δεν έχεις κινητά μπορείς με 2 χρόνια ανανέωση να τα πάρεις στην ίδια τιμή. Αν έχεις, το περισσότερο (από ότι έχω διαβασει-ακούσει) που μπορείς να πάρεις στην ίδια τιμή είναι novacinema1+novasports1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 όταν αλήθεια φεύγεις σου προτείνουν πάντα κάτι καλύτερο αλλά δεν ξέρω μετά πως μπλέκεις με υπαναχωρήσεις. Όταν εγώ στο πατρικό μου άλλαξα από forthnet σε wind με πήραν τηλέφωνα πολλά να αλλάξω γνώμη (είχα κάνει αίτηση φορητότητας) και μπορούσα αν συμφωνούσα να ακυρώσουν την αίτηση φορητότητας σε wind (δε θα προχωρούσε καθώς πρέπει πρώτα να εγκριθεί από το δίκτυο που είσαι ίσως και για κάποιο χρόνο). Η αδελφή μου όμως που έκανε κάτι αντίστοιχο μεταξύ cyta φορητότητα wind και υπαναχώρησε βρέθηκε μπλεγμένη (να της ζητάνε ποινή διακοπής από wind όταν δέχθηκε αντιπροσφορά της cyte) και παρολίγον να χάσει τον αριθμό της (δεν ξέρω αν τα έκαναν όλα καλά) Αν δεν σε ενδιαφέρει η τηλεόραση δεν υπάρχει περίπτωση η κοσμοτέ να είναι φτηνότερη (με τηλεόραση δεν ξέρω τι γίνεται). Καλύτερη η κοσμοτέ μπορεί να είναι στο ιντερνετ, φτηνότερη σε πακετα δύσκολο. Όπως και να έχει αφού δεν έχει ενεργό συμβόλαιο στη νοβα δεν πληρώνεις τίποτα άμα φύγεις. Πληρώνεις στον νέο πάροχο την "μεταφορά" (35€) εκτός αν συμφωνήσετε κάτι άλλο (πχ είναι δώρο η μεταφορά). Ο τελευταίος λογαριασμός της nova που θα εκδοθεί μετά την μεταφορά θα είναι εκαθαριστικός (μπορεί να πάρεις και πίσω χρήματα αν τα είχες προπληρώσει ως πάγιο). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Ευχαριστω παιδια Ναι αν δινει μονο το σινεμα1 κ σπορ φευγω.τα κινητα ταχω. Η οτε πολυ ακριβη εχει ομως τβ με 20 ευρω. το double play τοχει σκετο κανεις στη φορθνετ;για να τα χωρισω αν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Να ξέρεις ότι η Cosmote tv είναι 20+2 ευρώ τέλος συνδρομητικης = 22 ευρώ για 12 μήνες, μετά αλλάζει κοστολόγιο και πρέπει να τρέχεις με απειλές για διακοπή κλπ κλπ (δεν είναι όπως η ΝΟΒΑ για πάντα) . Υπάρχει πιθανοτητα να χτυπήσεις 2play nova με 24αρι, απεριόριστα σταθερά - κινητά με 22,90 τελική τιμή τον μήνα. Αρα τελικά 22+23=45 ευρώ περίπου να υπολογίζεις για τουλάχιστον 12 μήνες λόγω Cosmote tv. Μετά... Edited August 6, 2017 by algedan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) [/color]καλησπέρα χρόνια τώρα στη νοβα ευχαριστημένη με triple play κ τα βασικα καναλια στα 32 και κατι ψιλά. εδω κ χρόνια ρωτώ τι καλύτερο μπορούν να μου δώσουν αλλα το πολύ πολύ δίνουν το cinema 1. αυτη τη φορα θα δρασω μεχρι το σημειο να κλεισω κατι στην κοσμοτε. τρέχει κάτι συμφέρον; αν φύγω θα πληρώσω διακοπή απο τη νοβα παροτι δεν με δεσμευει συμβολαιο; υπαναχωρηση εχω τελικα 14 μερες; καλυτερα να κλεισω κατι τηλεφωνικα με την κοσμοτε; δε βγαζω ακρη.πριν διαβασα οτι για double play προταθηκε σε καποιον 23 ευρω ενω ειναι ηδη πελατης κ ουσιαστικη ανανεωση συμβολαιου.αν βαλω τηλεοραση απο κοσμοτε κανα 20αρη φεύγουμε πολύ. εχει κανεις εμπειρια απο νοβα για να σε κρατησουν πιο ειναι το καλυτερο που δινουν; ευχαριστώ παιδια! Ο πατερας μου το μαιο εκανε το ιδιο,εδινε 31€ και τωρα στα ιδια λεφτα πηρε cinema 1 και on demand με ενα χρονο δεσμευση.Ειχε το 3play με Adsl 24αρι,απεριοριστα σταθερα και 12 ωρες κινητα.Δεχτηκε απο τον οτε προσφορα μεσω 13888 39€ με OTE TV(ολα τα καναλια),24αρα και 250' σταθερα+30' κινητα μαζι 120' σε κοσμοκαρτα για ενα χρονο.Αλλα η καλυτερη προσφορα στη nova χωρια την απαραδεκτη εξυπερετηση του οτε ηταν λογος να μην παμε(πηρε ξαφνικα τη γραμμη χωρις ειδοποιηση τη Πεμπτη και θα εδινε το ρουτερ τη δευτερα.Η Nova ειδοποιησε πριν παρει τη γραμμη και για να κανει υπαναχωρηση τον εξυπερετησε η νοβα.Ο οτε κοιμοταν.Παρολο που τον πηραν ιδιωτες(η Deutsche Telecom) οι υπαλληλοι δουλευουν λες και ειναι στο δημοσιο.Για μενα μονο Forthnet,αξιοπιστη και στη περιοχη μου εχει ιδιοκτητο δικτυο. Edited August 10, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Καλησπέρα, ας με διαφωτίσει αν μπορεί κάποιος στα παρακάτω: 1. Όταν έχει λήξει ο λογαριασμός, πρέπει να πληρώνεται σε δικό τους κατάστημα (Δεη κλπ style) ή γίνεται πάλι κανονικά σε τράπεζες/Ελτα κλπ; 2. Για πληρωμή σε Ελτα που γίνεται με την ταχυπληρωμή του έντυπου λογαριασμού: αν δεν έχεις κανονικό έντυπο λογαριασμό (αφού με το έτσι θέλω μας το γυρίσανε σε e-bill), δέχονται τα Ελτα δική μου εκτύπωση που μπορώ να κάνω το pdf του λογαριασμού; το έχει κάνει κανείς; 3. Πόσες μέρες μετά τη λήξη στο κόβουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 κάντο online από την παραπομπή https://myaccount.nova.gr/pliromi-logariasmou/ το ταχυδρομίο τους ενημερώνει 4-5 ημέρες μετά , οπότε μην το εμπιστευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) Τα ξέρω αλλά δεν έχω κάρτες - $ σε τράπεζα για online (ούτε θα χώσω κάποιον δικό μου με την κάρτα του για κάτι τέτοιο). Οι 4-5 μέρες δεν με ενδιαφέρουν, χθες έληξε και ξέρω πως το κόβουν τουλάχιστον μετά από 10 μέρες (απλά δεν θυμάμαι αν είναι και παραπάνω), οπότε θεωρώ πως θα προλάβουν να ενημερωθούν. Απλά αύριο είναι να πάω Ελτα έτσι κι αλλιώς και δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εκτύπωση να το πληρώσω εκεί και να τελειώνω χωρίς να χρειαστεί να τρέχω σε δεύτερο σημείο. Edited August 10, 2017 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Καλησπέρα, ας με διαφωτίσει αν μπορεί κάποιος στα παρακάτω: 1. Όταν έχει λήξει ο λογαριασμός, πρέπει να πληρώνεται σε δικό τους κατάστημα (Δεη κλπ style) ή γίνεται πάλι κανονικά σε τράπεζες/Ελτα κλπ; 2. Για πληρωμή σε Ελτα που γίνεται με την ταχυπληρωμή του έντυπου λογαριασμού: αν δεν έχεις κανονικό έντυπο λογαριασμό (αφού με το έτσι θέλω μας το γυρίσανε σε e-bill), δέχονται τα Ελτα δική μου εκτύπωση που μπορώ να κάνω το pdf του λογαριασμού; το έχει κάνει κανείς; 3. Πόσες μέρες μετά τη λήξη στο κόβουν; Και για την ιστορία: 1. Κανονικά 2. Δέχονται εκτύπωση 3. φραγή στις 15 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Nikolas14 ποια ήταν δηλαδή η καλύτερη προσφορά που του έδωσαν στη Νονα κ δεν έφυγε τελικά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Τα ξέρω αλλά δεν έχω κάρτες - $ σε τράπεζα για online (ούτε θα χώσω κάποιον δικό μου με την κάρτα του για κάτι τέτοιο). Οι 4-5 μέρες δεν με ενδιαφέρουν, χθες έληξε και ξέρω πως το κόβουν τουλάχιστον μετά από 10 μέρες (απλά δεν θυμάμαι αν είναι και παραπάνω), οπότε θεωρώ πως θα προλάβουν να ενημερωθούν. Απλά αύριο είναι να πάω Ελτα έτσι κι αλλιώς και δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εκτύπωση να το πληρώσω εκεί και να τελειώνω χωρίς να χρειαστεί να τρέχω σε δεύτερο σημείο. Πάρε τηλέφωνο αν θες το λογαριασμό μέσω ταχυδρομείου και ζήτησε να το ενεργοποιήσουν ξανά Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Nikolas14 ποια ήταν δηλαδή η καλύτερη προσφορά που του έδωσαν στη Νονα κ δεν έφυγε τελικά; Ευχαριστώ Adsl 24,απεριοριστα σταθερα και 12 ωρες κινητα.Nova τα βασικα καναλια μαζι με sports 1 και cinema 1.Και δωρεαν το περιεχομενο του nova on demand.Με 32€ το μηνα και ενα χρονο δεσμευση.Αξιζε να μεινουμε γιατι εχει ιδιοκτητο δικτυο και τα τελευταια 3-4 χρονια εχουμε 24/7 προσβαση στο ιντερνετ.Βασικο γιατι το εχουμε ως εργαλειο στο σπιτι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εγώ μετά απο 12 χρόνια στην Nova - Forthnet έφυγα προς Cosmote και στις 17 του μήνα περιμένω την σύνδεση στο δίκτυο. Έως 24 , αστικά υπεραστικά δωρεάν, 7 ώρες κινητά (αχρείαστο γιατί έχω το κινητό ) και Full Pack OTE TV Τελική τιμή με ΦΠΑ ΦΟΡΟΥΣ κουλουπου 38,60€ Εντύπωση μου έκανε που δεν με πήρε ποτέ η Nova για κάποια προσφορά ( αν και ότι και να μου έλεγε θα έφευφα έτσι και αλλιώς) Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Adsl 24,απεριοριστα σταθερα και 12 ωρες κινητα.Nova τα βασικα καναλια μαζι με sports 1 και cinema 1.Και δωρεαν το περιεχομενο του nova on demand.Με 32€ το μηνα και ενα χρονο δεσμευση.Αξιζε να μεινουμε γιατι εχει ιδιοκτητο δικτυο και τα τελευταια 3-4 χρονια εχουμε 24/7 προσβαση στο ιντερνετ.Βασικο γιατι το εχουμε ως εργαλειο στο σπιτι. Τι εννοείς ιδιόκτητο δίκτυο; Υπάρχει κάποιος που δεν έχει 24/7 σύνδεση με οποιοδήποτε γραμμή; Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Τι εννοείς ιδιόκτητο δίκτυο; Υπάρχει κάποιος που δεν έχει 24/7 σύνδεση με οποιοδήποτε γραμμή; Sent from my Moto X Play Στη περιοχη μου εχουν περασει γραμμες για internet και τηλεφωνο απο τη Forthnet.Ειμαι στο δικτυο χαλκου της Forthnet,δεν παιρνω ιντερνετ μεσω του οτε.Δευτερον το 24/7 συνδεση το ανεφερα γιατι δεν εχει αποσυνδεσεις και οτι υπαρχει προσβαση σταθερη χωρις θεματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εγώ μετά απο 12 χρόνια στην Nova - Forthnet έφυγα προς Cosmote και στις 17 του μήνα περιμένω την σύνδεση στο δίκτυο. Έως 24 , αστικά υπεραστικά δωρεάν, 7 ώρες κινητά (αχρείαστο γιατί έχω το κινητό ) και Full Pack OTE TV Τελική τιμή με ΦΠΑ ΦΟΡΟΥΣ κουλουπου 38,60€ Εντύπωση μου έκανε που δεν με πήρε ποτέ η Nova για κάποια προσφορά ( αν και ότι και να μου έλεγε θα έφευφα έτσι και αλλιώς) Αυτό που το βρήκες,με ενδιαφέρει και μένα!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Κάπου τα 'χεις μπερδέψει. Όλοι στο δίκτυο του ΟΤΕ πατάνε. Η διάφορα ειναι πως το δίκτυο μέχρι το εκάστοτε Α/Κ μπορεί να είναι άλλου παρόχου, στο Α/Κ νοικιάζονται οι πόρτες από τον εναλλακτικό παροχο για να καταλήξει στο σπίτι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts