manthos1969 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 και εγώ αυτό νομίζω πως θα εννοούσαν. το 2play το δίνουν και με προπληρωμη οπότε μπορεί να έγινε εκεί η παρεξήγηση Πακέτο νέο δεν υπάρχει, το συγκεκριμένο με την προπληρωμή το γνώριζα και της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει , μου έστειλαν email από την forthnet και τώρα ψάχνουν να βρουν ποια ήταν αυτή που με πήρε τηλέφωνο. Μόλις έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση από την forthnet θα την postάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 (edited) Είναι κανας ξενύχτης μέσα?? η μόνος μου πάλι? :P Στο θέμα μου.... από όσο ξέρω η forthnet δίνει SNR Margin στα 6 περίπου.. Εγώ έχω SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,5. Αν πάρω τηλέφωνο μπορώ να πω να μου το ρίξουν λιγάκι? Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.152 / 17.312 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 14.820 Αυτά από το router μου. Μήπως και με ένα χαμηλότερο SNR να έχω καλύτερο Bandwidth ? Περιοχή : Άρτα.. Edited December 3, 2011 by antonispap40 Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Είναι κανας ξενύχτης μέσα?? η μόνος μου πάλι? :P Στο θέμα μου.... από όσο ξέρω η forthnet δίνει SNR Margin στα 6 περίπου.. Εγώ έχω SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,5. Αν πάρω τηλέφωνο μπορώ να πω να μου το ρίξουν λιγάκι? Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.152 / 17.312 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 14.820 Αυτά από το router μου. Μήπως και με ένα χαμηλότερο SNR να έχω καλύτερο Bandwidth ? Περιοχή : Άρτα.. Κανε μια επανεκκινηση το ρουτερ και μπες αμεσως οταν συνδεθεις στο ιντερνετ και δες ποσο ειναι το SNR για αρχη και πες μας Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Κανε μια επανεκκινηση το ρουτερ και μπες αμεσως οταν συνδεθεις στο ιντερνετ και δες ποσο ειναι το SNR για αρχη και πες μας Πριν κλείσω πριν από λίγο ήταν SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,0 . Και μετά την επανεκκίνηση είναι SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,5 Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πριν κλείσω πριν από λίγο ήταν SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,0 . Και μετά την επανεκκίνηση είναι SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,5 Παρτους τηλέφωνο να στο κάνουν 6. Χαμηλότερο δεν το κάνουν. Μόνο εσύ εάν έχεις το κατάλληλο ρουτερ μπορείς. Βέβαια όσο πιο χαμηλό τόσο πιο αστάθεις η σύνδεση. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 τι ρόλο παίζουν οι παραπάνω μετρήσεις στη γραμμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 τι ρόλο παίζουν οι παραπάνω μετρήσεις στη γραμμή; Εαν ξέρεις Αγγλικά αυτό θα σε βοηθήσει πολύ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Αυτό το είδατε? Μέσω Twitter ''Τώρα σε Νάουσα (Θεσ/κη), Ελευθεριό (Θεσ/κη) & Παύλου Μελά (Θεσ/κη), οι συνδρομητές Forthnet απολαμβάνουν πιο ποιοτικές broadband υπηρεσίες!'' Τι εννοούν? Εγω είμαι Πολίχνη (Θεσσαλονίκη) οπότε Παύλου Μελά (Θεσ/κη) σωστά? Ρωτάω γιατι είμαι νέος συνδρομητής στην Forthnet... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 εχω εδω και 4μερες ενα προβλημα ενω εχω ταχυτητα.... με πεταει συχνα απο msn/skype και συχνα δεν φορτωνουνε οι σελιδες. εχετε κατι παρομοιο περιοχη Λαρισα?ειναι κουραστικο:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 εχω εδω και 4μερες ενα προβλημα ενω εχω ταχυτητα.... με πεταει συχνα απο msn/skype και συχνα δεν φορτωνουνε οι σελιδες. εχετε κατι παρομοιο περιοχη Λαρισα?ειναι κουραστικο:O Για αρχη κανα reset στον router σου εχεις κανει? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 εχω κανει....!!! με το τηλ.μου μπαινω δεν βλεπω κατι παει σφαιρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Είχα κάνει στην forthnet 12μηνο συμβολαιο,το οποίο λήγει σε μερικές ημέρες. Στις πληροφορίες λογαριασμού μπαίνοντας στο ebill αναφέρει διάρκεια συμβολαιου αορίστου. Τώρα με τη λήξη του 12μηνου το συμβόλαιο θα ανανεωθεί με διαφορετικό πάγιο. Το ερώτημα είναι ότι έχω κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο,που ωστόσο δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε μερικές μέρες που λήγει η forthnet. Αν διακόψω τη forthnet για αυτο το διάστημα θα μείνω χωρίς υπηρεσίες και χάνω και τον αριθμό σωστά; Αν συνεχίσω θα ανανεωθεί το συμβόλαιο, οπότε με το που ολοκληρωθεί η φορητότητα στον άλλο πάροχο δε θα μπορώ να φύγω γιατί θα έχει γίνει το καινούριο συμβόλαιο,εκτός αν πληρώσω ρήτρα; Τα λέω σωστά ή όντως μπορεί να γίνει η ανανεωση και να φύγω μετά και στον άλλο πάροχο; //άκυρο,λύθηκε! Edited April 10, 2012 by ladybirda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Είχα κάνει στην forthnet 12μηνο συμβολαιο,το οποίο λήγει σε μερικές ημέρες. Στις πληροφορίες λογαριασμού μπαίνοντας στο ebill αναφέρει διάρκεια συμβολαιου αορίστου. Τώρα με τη λήξη του 12μηνου το συμβόλαιο θα ανανεωθεί με διαφορετικό πάγιο. Το ερώτημα είναι ότι έχω κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο,που ωστόσο δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε μερικές μέρες που λήγει η forthnet. Αν διακόψω τη forthnet για αυτο το διάστημα θα μείνω χωρίς υπηρεσίες και χάνω και τον αριθμό σωστά; Αν συνεχίσω θα ανανεωθεί το συμβόλαιο, οπότε με το που ολοκληρωθεί η φορητότητα στον άλλο πάροχο δε θα μπορώ να φύγω γιατί θα έχει γίνει το καινούριο συμβόλαιο,εκτός αν πληρώσω ρήτρα; Τα λέω σωστά ή όντως μπορεί να γίνει η ανανεωση και να φύγω μετά και στον άλλο πάροχο; //άκυρο,λύθηκε! Καλό θα ήταν, από τη στιγμή που λύθηκε το πρόβλημά σου, να το αναφέρεις και εδώ στο forum σε περίπτωση που κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peperanos Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Είχα κάνει στην forthnet 12μηνο συμβολαιο,το οποίο λήγει σε μερικές ημέρες. Στις πληροφορίες λογαριασμού μπαίνοντας στο ebill αναφέρει διάρκεια συμβολαιου αορίστου. Τώρα με τη λήξη του 12μηνου το συμβόλαιο θα ανανεωθεί με διαφορετικό πάγιο. Το ερώτημα είναι ότι έχω κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο,που ωστόσο δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε μερικές μέρες που λήγει η forthnet. Αν διακόψω τη forthnet για αυτο το διάστημα θα μείνω χωρίς υπηρεσίες και χάνω και τον αριθμό σωστά; Αν συνεχίσω θα ανανεωθεί το συμβόλαιο, οπότε με το που ολοκληρωθεί η φορητότητα στον άλλο πάροχο δε θα μπορώ να φύγω γιατί θα έχει γίνει το καινούριο συμβόλαιο,εκτός αν πληρώσω ρήτρα; Τα λέω σωστά ή όντως μπορεί να γίνει η ανανεωση και να φύγω μετά και στον άλλο πάροχο; //άκυρο,λύθηκε! Όταν το συμβόλαιο σε τέτοιες περιπτώσεις περνάει σε αορίστου χρόνου τότε δεν υπάρχει δέσμευση απλά μέχρι να περάσεις στον άλλο πάροχο θα χρωθείς εκέινες τις μέρες με την κανονική τιμή του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Αυτό ήξερα κι εγώ ότι γίνεται. Σου κάνανε καμία προσφορά για να μείνεις ή σε άφησαν να διακόψεις χωρίς να σου προτείνουν τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Όντως αυτό μου είπαν, ότι γίνεται αορίστου δεν υπάρχει κάποια δέσμευση συμβολαίου,ανα πάσα στιγμή θα μπορούσα να διακόψω, αλλά μου έκαναν προσφορά οπότε ακυρώθηκε η φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 τι προσφορά σου κάνανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 απο προσωπικη αποψη η forthnet μου ειχε δωσε προσφορα εκπτωση 15% αλλα εφυγα.. δεν μου "αρεσε" καθολου.. κολλουσε κτλ. τωρα ειμαι hol και ξενοιασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εγώ έπαιζα online με hol σε σπίτι φίλου και μας είχε ταράξει σε αποσυνδέσεις μία περίοδο. να πω την αλήθεια δεν το είχαμε ψάξει και πολύ, το μόνο που είχαμε κάνει ήταν να αλλάξουμε router αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenmus Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μόλις ενεργοποίησα το πακέτο και είμαι πολύ ικανοποιμένος μέχρι στιγμής. Είχα Wind, αλλά η προσφορά με Nova με κέρδισε. Στο Youtube είδα διαφορά σε σχέση με Wind κυρίως, πιο γρήγορο φόρτωμα σε videos. Θα δείξει στο μέλλον πως θα πάει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 το youtube δεν θα σε ταλαιπωρήσει ποτέ με forthnet, εμένα πάει σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Εμένα πάλι τα απογεύματα αρχίζει να σέρνετε.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αν θελήσω να έχω βοηθητική γραμμή MSN, θα πρέπει το βασικό νούμερο να μετατραπεί σε ISDN; Δεν μπορώ να έχω βοηθητική γραμμή παραμένοντας σε PSTN; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 δε το πιάνω αυτό που ρωτάς αλλά αν ρωτάς για 2η γραμμή φυσικά και μπορείς να έχεις και με δικό της νούμερο. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nark Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Αν θελήσω να έχω βοηθητική γραμμή MSN, θα πρέπει το βασικό νούμερο να μετατραπεί σε ISDN; Δεν μπορώ να έχω βοηθητική γραμμή παραμένοντας σε PSTN; Νομίζω ότι η δεύτερη τηλεφωνική γραμμή που προσφέρει η forthnet ως πρόσθετη υπηρεσία δεν παρέχεται μέσω γραμμής ISDN (αν θυμάμαι καλά, μόνο ο ΟΤΕ δίνει ISDN), αλλά μέσω VOIP, για αυτό και συμφωνά με την ιστοσελίδα της: "Η δεύτερη τηλεφωνική γραμμή είναι διαθέσιμη μόνο εφόσον η τηλεφωνική σας γραμμή καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet και απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της είναι η αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts