Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγώ αυτό νομίζω πως θα εννοούσαν.

το 2play το δίνουν και με προπληρωμη οπότε μπορεί να έγινε εκεί η παρεξήγηση

Πακέτο νέο δεν υπάρχει, το συγκεκριμένο με την προπληρωμή το γνώριζα και της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει , μου έστειλαν email από την forthnet και τώρα ψάχνουν να βρουν ποια ήταν αυτή που με πήρε τηλέφωνο.

Μόλις έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση από την forthnet θα την postάρω.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είναι κανας ξενύχτης μέσα?? η μόνος μου πάλι? :P

Στο θέμα μου.... από όσο ξέρω η forthnet δίνει SNR Margin στα 6 περίπου..

Εγώ έχω SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,5. Αν πάρω τηλέφωνο μπορώ να πω να μου το ρίξουν λιγάκι?

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.152 / 17.312

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 14.820

Αυτά από το router μου. Μήπως και με ένα χαμηλότερο SNR να έχω καλύτερο Bandwidth ?

Περιοχή : Άρτα..

Edited by antonispap40

Είναι κανας ξενύχτης μέσα?? η μόνος μου πάλι? :P

Στο θέμα μου.... από όσο ξέρω η forthnet δίνει SNR Margin στα 6 περίπου..

Εγώ έχω SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,5. Αν πάρω τηλέφωνο μπορώ να πω να μου το ρίξουν λιγάκι?

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.152 / 17.312

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 14.820

Αυτά από το router μου. Μήπως και με ένα χαμηλότερο SNR να έχω καλύτερο Bandwidth ?

Περιοχή : Άρτα..

Κανε μια επανεκκινηση το ρουτερ και μπες αμεσως οταν συνδεθεις στο ιντερνετ και δες ποσο ειναι το SNR για αρχη και πες μας

Samsung S21 Ultra

Κανε μια επανεκκινηση το ρουτερ και μπες αμεσως οταν συνδεθεις στο ιντερνετ και δες ποσο ειναι το SNR για αρχη και πες μας

Πριν κλείσω πριν από λίγο ήταν SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,0 .

Και μετά την επανεκκίνηση είναι SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,5

Πριν κλείσω πριν από λίγο ήταν SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,0 .

Και μετά την επανεκκίνηση είναι SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 8,5

Παρτους τηλέφωνο να στο κάνουν 6. Χαμηλότερο δεν το κάνουν. Μόνο εσύ εάν έχεις το κατάλληλο ρουτερ μπορείς. Βέβαια όσο πιο χαμηλό τόσο πιο αστάθεις η σύνδεση.

Samsung S21 Ultra

τι ρόλο παίζουν οι παραπάνω μετρήσεις στη γραμμή;

Εαν ξέρεις Αγγλικά αυτό θα σε βοηθήσει πολύ

Samsung S21 Ultra

Αυτό το είδατε? Μέσω Twitter ''Τώρα σε Νάουσα (Θεσ/κη), Ελευθεριό (Θεσ/κη) & Παύλου Μελά (Θεσ/κη), οι συνδρομητές Forthnet απολαμβάνουν πιο ποιοτικές broadband υπηρεσίες!''

Τι εννοούν? Εγω είμαι Πολίχνη (Θεσσαλονίκη) οπότε Παύλου Μελά (Θεσ/κη) σωστά?

Ρωτάω γιατι είμαι νέος συνδρομητής στην Forthnet... :confused:

• 1 month later...

εχω εδω και 4μερες ενα προβλημα ενω εχω ταχυτητα....

με πεταει συχνα απο msn/skype και συχνα δεν φορτωνουνε οι σελιδες.

εχετε κατι παρομοιο περιοχη Λαρισα?ειναι κουραστικο:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω εδω και 4μερες ενα προβλημα ενω εχω ταχυτητα....

με πεταει συχνα απο msn/skype και συχνα δεν φορτωνουνε οι σελιδες.

εχετε κατι παρομοιο περιοχη Λαρισα?ειναι κουραστικο:O

Για αρχη κανα reset στον router σου εχεις κανει?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 months later...

Είχα κάνει στην forthnet 12μηνο συμβολαιο,το οποίο λήγει σε μερικές ημέρες. Στις πληροφορίες λογαριασμού μπαίνοντας στο ebill αναφέρει διάρκεια συμβολαιου αορίστου. Τώρα με τη λήξη του 12μηνου το συμβόλαιο θα ανανεωθεί με διαφορετικό πάγιο. Το ερώτημα είναι ότι έχω κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο,που ωστόσο δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε μερικές μέρες που λήγει η forthnet. Αν διακόψω τη forthnet για αυτο το διάστημα θα μείνω χωρίς υπηρεσίες και χάνω και τον αριθμό σωστά; Αν συνεχίσω θα ανανεωθεί το συμβόλαιο, οπότε με το που ολοκληρωθεί η φορητότητα στον άλλο πάροχο δε θα μπορώ να φύγω γιατί θα έχει γίνει το καινούριο συμβόλαιο,εκτός αν πληρώσω ρήτρα;

Τα λέω σωστά ή όντως μπορεί να γίνει η ανανεωση και να φύγω μετά και στον άλλο πάροχο;

//άκυρο,λύθηκε!

Edited by ladybirda

Είχα κάνει στην forthnet 12μηνο συμβολαιο,το οποίο λήγει σε μερικές ημέρες. Στις πληροφορίες λογαριασμού μπαίνοντας στο ebill αναφέρει διάρκεια συμβολαιου αορίστου. Τώρα με τη λήξη του 12μηνου το συμβόλαιο θα ανανεωθεί με διαφορετικό πάγιο. Το ερώτημα είναι ότι έχω κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο,που ωστόσο δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε μερικές μέρες που λήγει η forthnet. Αν διακόψω τη forthnet για αυτο το διάστημα θα μείνω χωρίς υπηρεσίες και χάνω και τον αριθμό σωστά; Αν συνεχίσω θα ανανεωθεί το συμβόλαιο, οπότε με το που ολοκληρωθεί η φορητότητα στον άλλο πάροχο δε θα μπορώ να φύγω γιατί θα έχει γίνει το καινούριο συμβόλαιο,εκτός αν πληρώσω ρήτρα;

Τα λέω σωστά ή όντως μπορεί να γίνει η ανανεωση και να φύγω μετά και στον άλλο πάροχο;

//άκυρο,λύθηκε!

Καλό θα ήταν, από τη στιγμή που λύθηκε το πρόβλημά σου, να το αναφέρεις και εδώ στο forum σε περίπτωση που κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

//άκυρο,λύθηκε!

Όταν το συμβόλαιο σε τέτοιες περιπτώσεις περνάει σε αορίστου χρόνου τότε δεν υπάρχει δέσμευση απλά μέχρι να περάσεις στον άλλο πάροχο θα χρωθείς εκέινες τις μέρες με την κανονική τιμή του προγράμματος.

Αυτό ήξερα κι εγώ ότι γίνεται. Σου κάνανε καμία προσφορά για να μείνεις ή σε άφησαν να διακόψεις χωρίς να σου προτείνουν τίποτα;

Όντως αυτό μου είπαν, ότι γίνεται αορίστου δεν υπάρχει κάποια δέσμευση συμβολαίου,ανα πάσα στιγμή θα μπορούσα να διακόψω, αλλά μου έκαναν προσφορά οπότε ακυρώθηκε η φορητότητα.

απο προσωπικη αποψη η forthnet μου ειχε δωσε προσφορα εκπτωση 15% αλλα εφυγα..

δεν μου "αρεσε" καθολου.. κολλουσε κτλ.

τωρα ειμαι hol και ξενοιασα

εγώ έπαιζα online με hol σε σπίτι φίλου και μας είχε ταράξει σε αποσυνδέσεις μία περίοδο. να πω την αλήθεια δεν το είχαμε ψάξει και πολύ, το μόνο που είχαμε κάνει ήταν να αλλάξουμε router αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα

Μόλις ενεργοποίησα το πακέτο και είμαι πολύ ικανοποιμένος μέχρι στιγμής. Είχα Wind, αλλά η προσφορά με Nova με κέρδισε.

Στο Youtube είδα διαφορά σε σχέση με Wind κυρίως, πιο γρήγορο φόρτωμα σε videos. Θα δείξει στο μέλλον πως θα πάει. :p

Αν θελήσω να έχω βοηθητική γραμμή MSN, θα πρέπει το βασικό νούμερο να μετατραπεί σε ISDN;

Δεν μπορώ να έχω βοηθητική γραμμή παραμένοντας σε PSTN;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

δε το πιάνω αυτό που ρωτάς αλλά αν ρωτάς για 2η γραμμή φυσικά και μπορείς να έχεις και με δικό της νούμερο.
... and Justice for ... ALL ...

Αν θελήσω να έχω βοηθητική γραμμή MSN, θα πρέπει το βασικό νούμερο να μετατραπεί σε ISDN;

Δεν μπορώ να έχω βοηθητική γραμμή παραμένοντας σε PSTN;

Νομίζω ότι η δεύτερη τηλεφωνική γραμμή που προσφέρει η forthnet ως πρόσθετη υπηρεσία δεν παρέχεται μέσω γραμμής ISDN (αν θυμάμαι καλά, μόνο ο ΟΤΕ δίνει ISDN), αλλά μέσω VOIP, για αυτό και συμφωνά με την ιστοσελίδα της:

"Η δεύτερη τηλεφωνική γραμμή είναι διαθέσιμη μόνο εφόσον η τηλεφωνική σας γραμμή καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet και απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της είναι η αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος..."