Jump to content

manthos1969

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manthos1969

  1. https://forum.libreelec.tv/thread/20813-step-by-step-tutorial-libreelec-on-h96-max-also-ir-remote-support/
  2. Κατα αρχάς ένας καλός τεχνικός ξεκινά το ψαξιμο από την αρχή της βλάβης. Πιασε τον γιο σου και ρωτα τόν γιατί έβγαλε το pc από την μπριζα,μπορεί να πιασεις κανένα "λαγο" ετσι και να γλυτωσεις ωρες ασχολιας. Ζητω συγνώμη εκ των προτέρων απο τον συνforumμιτη για το σχόλιο μου αλλά μεταξύ σοβαρου και αστειου μου θυμίζει μια "ματσακονιά" που ειχε κάνει ο δικός μου ο γιός.
  3. Δεν εχει Gorilla Glass οπως απαντανε επισημα εδω:http://www.lenovo-lephone.com/lenovo-a806-dual-4g-smartphone-5-0-inch-mt6592-octa-core-2gb-16gb.html "From Aleh at 9/5/14 12:00 AM Have A806's screen protection (Gorilla Glass or other)? Lenovo Lephone: Thank you for your mail. Not Gorilla Glass. It uses an advanced LTPS screen with OGS technology."
  4. Μολις παρελαβα το τηλεφωνο απο Κινα αφου το ειχα στειλει βαση εγγυησης στο service μεσω Geekbuying. To τηλεφωνο αντικατασταθηκε με καινουργιο ,ακομα και η μπαταρια ειναι καινουργια! Δεν ξερω τί κανουν αλλες εταιρειες πανω σε αυτο το θεμα παντος το Geekbuying ηταν πολυ αξιοπιστο στο θεμα της εγγυησης χωρις πολλα-πολλα email που να σε κανουν να δυσανασχετείς και απλα να πεταξεις στα σκουπιδια την συσκευη σου.
  5. Αγορασα ενα W450 για τον γιο μου,μετα απο 3 μηνες μια μερα σταματησε να λειτουργει ετσι απλα χωρις καμια ενδειξη νωριτερα,δεν bootαρει,δεν βγαζει την ενδειξη της μπαταριας που φορτιζει οταν το συνδεεις στο φορτιστη,δεν το "βλεπει" εννοειται ο υπολογιστης,δεν μπαινει σε recovery,δεν.....,δεν.....,δεν......,Zero, Nothing, Nada, Nichts, Niente!:mad: Υ.Γ. Εννοειται οτι δεν λοκαρε ποτε δορυφορο στο GPS οταν ηταν στα καλα του!:lol:
  6. ΑΚΥΡΟ , ευχαριστώ μάλλον δεν συγχρονιζει επειδη εχει "καθαρισμενη" μπαταρια και κατα την διαδικασια του συγχρονισμου ζηταει περισσοτερο ρευμα και κανει soft reset απο μονο του,το ιδιο με την αλλαγη σε card reader απο το μανισιο λειτουργικο.
  7. Επεσε στα χερια μου ενα mls 3850 ,με destinator 7 στην flash memory,κυριολεκτικα με εχει σκασει γιατι δεν συνχρονιζει με window 7 (windows mobile center),αλλα ουτε και με windows XP (activesync),θελω να "μπω" στη flash memory για να περασω καποιο μενου και μετα απο αυτο αλλο ελαφρυ παντα προγραμμα. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα (shell.ini,engine.ini,desktop.exe,) Οποιος νομιζει οτι παιζει καμια λυση θα το εκτιμουσα πολυ εαν απαντουσε!!!:wacko:
  8. Ευχαριστω , αλλα δεν μπορω να βρω το desktop.exe για να εχω αρχικα προσβαση στα windows. Δεν ξέρω πως να χρησημοποιησω τα αρχεία ξεκλειδωματος της dis,γιατι η συσκευη δεν ειναι δικη μου αλλα μια απο τις περιπου 20 που εχουν πεσει κατα καιρους στα χερια μου,απλα γερναμε και ξεχναμε αυτα που λιγα χρονια πριν τα καναμε σε 5 λεπτα. Βαζοντας την sd με τα αρχεια οπως περιγραφει το post δεν ξεκλειδωνει η συσκευη! O.k. ,την βρήκα την άκρη , thanks any way!
  9. ευχαριστω και παλι,θελω να περασω το igo primo στη συσκευη,βαζω σε φορμαρισμενη (fat32) sd χυμα τα αρχεια,κανω hard reset ,βαζω την sd,soft reset, και δεν γινεται τιποτα. μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται η ολη διαδικασια; γιατι απο το forum ετσι οπως προσπαθησα εχω καταλαβει οτι γινεται!
  10. ευχαριστω γιαα την αμεση απαντηση,μια ερωτηση τωρα. στο 590 δεν βλεπω την flash , με την γραμμη εντολων μου βγαζει το εξης μηνυμα: (destination file already exists - specify -f to overwrite) κανω την παραπανω διαδικασια ,και δεν συμβαινει τιποτα!
  11. Που μπορω να βρω τα αρχεια αναβαθμισης της Dis ,τωρα που δεν υπαρχει , τουλαχιστον στην παλια της ιστοσελιδα; Θελω να ξεκλειδωσω το vector 590 και να εγκαταστησω το μενου!
  12. Πακέτο νέο δεν υπάρχει, το συγκεκριμένο με την προπληρωμή το γνώριζα και της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει , μου έστειλαν email από την forthnet και τώρα ψάχνουν να βρουν ποια ήταν αυτή που με πήρε τηλέφωνο. Μόλις έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση από την forthnet θα την postάρω.
  13. email προς forthnet από πελάτη: Γραμματικόπουλος Ματθαίος Μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα με συνάδελφο σας (ή εξωτερικό συνεργάτη προώθησης πωλήσεων) αφού με κάλεσε η ίδια , με προέτρεψε να πάω στο πλησιέστερο κατάστημα forthnet και να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με καλύτερους οικονομικούς όρους γιατί έχουν βγει πακέτα με νέες “καλύτερες” τιμές. Αφού της εξήγησα ,ότι για το πακέτο μου (forthnet 2play) υπάρχει μόνο , μία προσφορά σε συνδυασμό με nova, αυτό μου είχαν πει άλλωστε στο κατάστημα forthnet της περιοχής μου 2 μήνες πριν ,μου είπε παρόλα αυτά , να πάω στο κατάστημα και να τους ζητήσω συμβόλαιο με το ίδιο πακέτο σε καλύτερη τιμή και να πω χαρακτηριστικά ότι από την forthnet μου είπαν : ότι ξέρω για ότι το δικαιούμαι. Φυσικά την επόμενη ημέρα ο υπάλληλος στο κατάστημα forthnet της καλαμαριάς που βρίσκομαι , μου επανέλαβε τα ίδια που μου είχε πει 2 μήνες πριν. Θα σας παρακαλούσα , να βγάλετε από την πολιτική της εταιρίας , αυτά τα “μέσα” προώθησης πωλήσεων , που κάνουν τον πελάτη να αισθάνεται κυριολεκτικά ηλίθιος. Αναμένω απάντηση σας για να την αναρτήσω και αυτή στα τρία σχετικά forum που είμαι μέλος.
  14. Ρε παλικάρια γνωρίζει κανείς τί λειτουργικό έχει το Jaga V30 J Dream ;
×
×
  • Create New...