Jump to content

fenmus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fenmus

  • Ημ. Γέννησης 14/03/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

fenmus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα προτείνω και εγώ το Redmi 3, αρκεί να μην έχεις θέμα με αναμονή για rom από το miui-hellas που σίγουρα θα βγάλουν σύντομα. Τα άλλα δε με αφορούν και πολύ, το θεωρώ killer.
  2. Δε νομιζω οτι συγκρίνεται με το pure android του 5X, ότι και να πει κανείς.
  3. Τόσο σε οθόνη, κάμερα όσο και σε μπαταρία, πληρότητα πακέτου το LG G4 είναι ανώτερο με διαφορά. Δεν τίθεται θέμα φίλε μου.
  4. Δε θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες, το G3 είναι εξαιρετικό κινητό, με τρομερή υποστήριξη και ζωή ακόμα με αναβαθμίσεις.
  5. Ναι μονο με Sammy συσκευές αυτά τα 2. Το Gear S2 βασίζεται σε Wear οπότε παίζει με όλα τα Android (και iPhone).
  6. Χρόνια πολλά με υγεία ευτυχία και ευτυχισμένο 2016!!
  7. Σου δυσφημούν το κινητό ή την εταιρία; :lol: Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Απο οτι βλέπω ο vlachaquito το ανέβασε στο Αποψεις, και γράφει και blogging στον τίτλο. Προσωπικά μου λείπουν τέτοια πιο προσωπικά κείμενα, που ξεφεύγουν από το κλασικό κλειστό, φιξαρισμένο της αγοράς. Να διαβάζω τι γράφει ο άλλος σε πιο χαλαρή γλώσσα να μαθαίνω την άποψή του. Όπως λεει και η κατηγορία. Εδώ αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε με το έτσι θέλω τις δικές σου απόψεις :down: οι απόψεις κάποιων editors εδώ μέσα είναι πολύ πιο καλοδεχούμενες από τη δική σου. Η μαγεία του blog αυτή είναι άλλωστε. Να γράφει κάποιος αυτά που πιστεύει, απελευθερωμένα, όπως θέλει, χωρίς ταμπου και εμείς από κάτω να σχολιάζουμε. Καλοπροαίρετα, αλλά δε ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Μια χαρά το θέμα, προσωπικά συμφωνώ στα περισσότερα. Όχι ότι το One X είναι τόσο καλύτερο, αλλά η πλαστικούρα είναι πλαστικούρα σαφως.
  8. Μόλις ενεργοποίησα το πακέτο και είμαι πολύ ικανοποιμένος μέχρι στιγμής. Είχα Wind, αλλά η προσφορά με Nova με κέρδισε. Στο Youtube είδα διαφορά σε σχέση με Wind κυρίως, πιο γρήγορο φόρτωμα σε videos. Θα δείξει στο μέλλον πως θα πάει. :p
  9. Δεν πρέπει να ξεπερνά τα 200ΜΒ πάνω κάτω. ΟΚ μέγεθος για τα βασικά. Το αγόρασε η αδεελφή μου πριν 10 μέρες και είναι μια χαρά για αυτά που θέλει. Λόγω επιδότησης φυσικά :p
  10. Δεν καταλαβαίνω αυτή την φάση με το tapatak πως το λένε. Εγώ τόσο από Android όσο και από iPhone 3GS παλιότερα μπαίνω μια χαρά στο φορουμ. Δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δεν έχω και όλη την ώρα για σερφάρισμα απο το κινητό. Όταν πάω σπίτι μποαίνω απο το πισί.
  11. Αν είσαι σε εγγυηση δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάλεσέ τους και δεν θα πληρώσεις νέο εξοπλισμό. Αν είσαι εκτός εγγύησης, τότε :(
×
×
  • Create New...