Jump to content

nark

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nark

  1. Αν εννοείς μεταξύ καρτών bonus της Alpha Bank και βέβαια γίνεται, με ένα τηλεφώνημα στη εξυπηρέτηση πελατών 801113260000 ή 2103260000.
  2. Σε περίπτωση έκπτωσης στο πάγιο ισχύει δηλαδή επίσης το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης αζημίως χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση του συνδρομητή; :confused:
  3. Θα πρέπει να περάσεις από ένα κατάστημα και να κάνεις αίτηση για επιστροφή του ποσού. Στο λέω από προσωπική εμπειρία, όπου μετά από 20 μέρες μου πιστώθηκε το ποσό στο λογαριασμό που έδωσα στην αίτηση. Γενικά όταν σου χρωστάνε, πρέπει να ασχοληθείς εσύ... :mad: Χρόνια πολλά και με το καλό ο νέος χρόνος!
  4. Δεν σταμάτησαν να έρχονται ταχυδρομικά οι λογαριασμοί που βλέπω πλέον και μέσω του ebill. Μπορείς να δηλώσεις διάφορα ακίνητα, αρκεί να έχεις πρόσφατο λογαριασμό (τελευταίου δωδεκάμηνου), ώστε να δώσεις τα στοιχεία που ζητάει το σύστημα. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις πρόσβαση στους πρόσφατους λογαριασμούς (ενός έτους) για το ακίνητο που πρόσθεσες.
  5. Κι εμείς με 1247-7740 ακόμα περιμένουμε... :confused:
  6. Τη Mastercard debit της eurobank εννοούσα κι εγώ με το σήμα της €πιστροφής... Αυτή χρησιμοποίησα πρόσφατα για αγορά εισιτηρίων από την easyjet.
  7. Ναι, την χρησιμοποίησα πρόσφατα για αγορά εισιτηρίων από την easyjet.
  8. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα, αλλά αφού μετά από πολλά restart στο κινητό δεν προχωρούσε η δουλεία, σταμάτησα, επανεκκίνησα τον υπολογιστή και έκανα από την αρχή την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα (και χωρίς να μου ζητήσει ξανά πατημένο κουμπί :rolleyes:).
  9. Πηγαίνεις στα Μηνύματα -> Ρυθμίσεις -> ξεμαρκάρεις την εξοικονόμηση κόστους
  10. Νομίζω ότι η δεύτερη τηλεφωνική γραμμή που προσφέρει η forthnet ως πρόσθετη υπηρεσία δεν παρέχεται μέσω γραμμής ISDN (αν θυμάμαι καλά, μόνο ο ΟΤΕ δίνει ISDN), αλλά μέσω VOIP, για αυτό και συμφωνά με την ιστοσελίδα της: "Η δεύτερη τηλεφωνική γραμμή είναι διαθέσιμη μόνο εφόσον η τηλεφωνική σας γραμμή καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet και απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της είναι η αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος..."
  11. Μήπως εννοούν την προσφορά για το 2play με 12 x 30,9 ευρώ/μήνα, με την προϋπόθεση να προπληρωθεί η συνδρομή για ένα χρόνο;
  12. http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/telos_syndromiton_kinitis_tilefonias.pdf Δηλαδή για λογαριασμό 30 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ) επιβαρύνεσαι με επιπλέον φόρο 12% -> 33,60 ευρώ.
  13. Έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις μέσω της υπηρεσίας ελέγχου υπολοίπου http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__serviceElegxosYpoloipou/section/MobileServices εκτός από το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας και το υπόλοιπο του όγκου δεδομένων από τα 100 Mb, που δεν έχουν καταναλωθεί.
  14. http://dl-www.sonyericsson.com/cws/download/1/653/492/1251282033/LegalAndWarranty_1223-9863_2_EL_24.pdf Δες στη σελίδα 16, την παράγραφο "Γεωγραφικό πεδίο ισχύος της εγγύησης".
  15. Επειδή επικοινώνησα πολύ πρόσφατα με τη κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της SE: 801 11 810810, 210 899 1919 ;)
  16. η σχετική δημοσίευση της cosmote μετά την τελευταία τροποποίηση του τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας το 2009: http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/telos_syndromiton_kinitis_tilefonias.pdf Και όπως αναφέρει η ανακοίνωση και έχει χιλιοειπωθεί και εδώ, είναι ένα τέλος υπέρ του δημοσίου το οποίο επιβαρύνεται με Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (υπέρ του δημοσίου).
  17. Ναι, συμπεριλαμβάνονται και οι αριθμοί what's up στα 1500 λεπτά.
  18. Στη Eurobank διατίθεται η PhotoCard: http://www.eurobank.gr/online/home/Application.aspx?page=photocard&mid=693
  19. Στον πρώτο λογαριασμό γίνεται γενικά χρέωση ενός ποσοστού του παγίου, ανάλογα με το διάστημα που μεσολαβεί απο την ημέρα ενεργοποίησης του συμβολαίου μέχρι την ημέρα που ορίζει η cosmote ότι θα εκδίδεται ο λογαριασμός, συν το πάγιο του μήνα που θα ακολουθήσει προκαταβολικά. Δηλαδή το πάγιο σου και πρόσθετα το πάγιο που αναλογεί πιθανόν στην μικρή αυτή περίοδο.
  20. Μέχρι τώρα με συνυπηρετούντα αδερφό δεν υπήρχε κάποια μείωση:!: Ο ένας από τους δύο πάντως δικαιούται μετάθεση από το κέντρο στο τόπο διαμονής του και παραμονή εκεί αμετάθετος (καθόλου παραμεθόριος).
  21. Εμένα με ενεργο το 3G το Κ800 ενημερώνει ώρα και ημερομηνία. Με 2G δεν λειτουργεί η αυτόματη ενημέρωση. Φιλικά, Μάνος
  22. "Ο μόνος ή μεγαλύτερος αδερφός από τρία ζώντα αδέρφια." http://www.stratologia.gr/ypodeigmata_entypwn/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ%20ΕΝΤΥΠΟ%201.DOC
  23. Καλησπέρα σε όλους! Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με εισαγωγή αυτοκινήτου από Ευρώπη με μετοικεσία; Η απορία μου είναι, αν δίνονται ακόμη κόκκινες πινακίδες (ή έχουν καταργηθεί οριστικά). :confused:
  24. Επιβεβαιώνω και επαυξάνω! Στη Θεσσαλονίκη από τις 11.30 μέχρι τις 2 δεν μπορούσα να κάνω καμία κλήση. Αυτά με την κοσμοκάρτα. :mad: Με συμβόλαιο cosmote δεν υπήρχε πρόβλημα.
  25. Πατώντας το πλήκτρο της πλοήγησης ενώ βλέπεις βιντεάκι στον video player κάνεις pause. Αντίστοιχα κρατώντας το δεξιά σε κάθετη προβολή πας μπροστά το βίντεο (forward) και με το αριστερά πίσω (rewind). Σε οριζόντια προβολή το κάτω είναι forward και το πάνω rewind.
×
×
  • Create New...