Pavlos3 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 έκανα hard reset και το πρόβλημα είναι hardware ....! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Λογικά πρέπει να βρίσκεται η συσκευή σου στην εγγύηση ακόμα. Φρόντισε να έχει official ROM και stock-spl και πήγαινε/στείλε τη στην ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Παιδιά , έχει αλλάξει κάτι στις προτάσεις γιας ROM απο τον Sakajati? Απο ότι βλέπω έχει βγάλει τις εξης τελευταία στο site του [25 December 08] HyperDragon III Raphael OS 5.2.20757 Build 19972.1.2.7 - 22 (7.2%) [13 January 2009] HyperDragon III Raphael OS 5.2.21009 Build 20931.1.5.0 - 21 (6.9%) [26 January 2009] HyperDragon IV Lite OS 5.2.21139 Build 21139.5.0.0 - 33 (10.8%) [4 February 2009] HyperDragon IV IOLITE OS 5.2.20765 Build 20765.1.4.4 - 89 (29.2%) [24-25 February 2009] HyperDragon IV Lite OS 5.2.21159 Build 21159.5.0.0 - 46 (15.1%) [29 March 2009] HyperDragon IV Topaz OS 5.2.21028 Build 21032.1.6.0 - 5 (1.6%) [10 April 2009] HyperDragon IV Rhodium OS 5.2.21040 Build 21040.1.6.0 - 31 (10.2%) [21 April 2009] HyperDragon IV Rhodium Lite OS 5.2.21040 Build 21040.1.6.0 - 11 (3.6%) [4 May 2009] HyperDragon IV OS 5.2.21502 Build 21502.5.0.70 - 10 (3.3%) εδώ Επίσης τι γίνεται με τις ROM του PDACORNER? εδώ Ποια να βάλω (πρώτη)? ΝΑΙ, όπως καταλάβατε θα το ανοίξω το κουτί και θα βαλω cooked μέσα. Δε γ@@@ιέτε λέω εγώ, Θα δοκιμάσω cooked απο την πρώτη μέρα.! Έχω διαβάσει όλα τα ποστ σε αυτό το thread όσο πιο προσεκτικά μπορούσα. όμως Θυμήστε μου κάτι. Αν βάλω cooked, δε θα μπορέσω να βάλω ελληνικά καθόλου? Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Λογικά πρέπει να βρίσκεται η συσκευή σου στην εγγύηση ακόμα. Φρόντισε να έχει official ROM και stock-spl και πήγαινε/στείλε τη στην ACE Hellas. βασικά εγγύηση δεν παίζει για διάφορους λόγους. το ανοιξα πάντως και το έφτιαξα.....! έχω μάθει να το κάνω βίδες σε 5 λεπτά αυτό το κινητό. φίλε μπράβο σου που το άνοιξες το κινητάκι. θα σου πρότεινα να το χρησιμοποιήσεις λίγο με την Official και μετά να πάς σε cooked. εγώ πάντως φοράω μία Lite toυ hyperdragon τώρα πια και πώς θα σου πώ το βράδυ. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Αν βάλω cooked, δε θα μπορέσω να βάλω ελληνικά καθόλου? Στο μενού όχι. Στα πληκτρολόγια ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Μια ερωτησουλα σχετικά με το hard reset που δέν έχει τύχει να ξανακάνω. 1. Πατάμε ταυτόχρονα τα 2 softkeys (αυτά με το σύμβολο "-") 2. Πιέζουμε το reset με τον stylus 3. Αφήνουμε το reset 4. Εμφανίζεται το κείμενο σε μια άσπρη οθόνη: "This operation will delete all your personal data, and reset all settings to manufacturer default. Press send to restore manufacturer default or press any other key to cancel" 5. Αφήνουμε τα 2 softkeys. Όταν το δοκίμασα δεν έγινε τίποτα, άφησα τα softkeys και παρέμεινε η άσπρη οθόνη με το κείμενο. Μετα δοκίμασα να πατήσω το μεσαίο κουμπι του Pad (μηπως είναι το send) και τίποτα πάλι. Όταν δοκίμασα να πατήσω κάποιο απο τα 2 softkeys μου έκανε softreset (προφανώς είναι το cancel). Ποιο πλήκτρο είναι το send? Το βρήκα όσο έγραφα το μήνυμα, είναι το πράσινο. Τελικά το φόρουμ δίνει έμπνευση από μόνο του... :D Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Μια ερωτησουλα σχετικά με το hard reset που δέν έχει τύχει να ξανακάνω. 1. Πατάμε ταυτόχρονα τα 2 softkeys (αυτά με το σύμβολο "-") 2. Πιέζουμε το reset με τον stylus 3. Αφήνουμε το reset 4. Εμφανίζεται το κείμενο σε μια άσπρη οθόνη: "This operation will delete all your personal data, and reset all settings to manufacturer default. Press send to restore manufacturer default or press any other key to cancel" 5. Αφήνουμε τα 2 softkeys. Όταν το δοκίμασα δεν έγινε τίποτα, άφησα τα softkeys και παρέμεινε η άσπρη οθόνη με το κείμενο. Μετα δοκίμασα να πατήσω το μεσαίο κουμπι του Pad (μηπως είναι το send) και τίποτα πάλι. Όταν δοκίμασα να πατήσω κάποιο απο τα 2 softkeys μου έκανε softreset (προφανώς είναι το cancel). Ποιο πλήκτρο είναι το send? το πρασινο τηλεφωνάκι! ειναι το send! Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. όταν μπαίνω στο internet από το kaiser σε Ελληνικά site μου βγάζει κινέζικα και με τον explorer και με opera. Έβαλα την AthineOS V2 και το radio είναι το 1.71.09.01 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά Υπάρχει καμία λύση? to problima to exo mono me 3g me wifi olla ok Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 to problima to exo mono me 3g me wifi olla ok Αυτό το τελευταίο με μπέρδεψε! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. όταν μπαίνω στο internet από το kaiser σε Ελληνικά site μου βγάζει κινέζικα και με τον explorer και με opera. Έβαλα την AthineOS V2 και το radio είναι το 1.71.09.01 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά Υπάρχει καμία λύση? to problima to exo mono me 3g me wifi olla ok Μήπως μπαίνεις μέσω Wind plus non stop? Ρωτάω επειδή ο proxy της Wind "κόβει" τα ελληνικά από πολλά site. Με wifi δεν έχεις πρόβλημα γιατί εκεί έχεις full internet access και όχι μέσω proxy. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Ναι μπαίνω με wind plus non stop. Δεν υπάρχει λύση? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ναι μπαίνω με wind plus non stop. Δεν υπάρχει λύση? Η μόνη λύση είναι να δοκιμάσεις και άλλους browsers. Πχ με τον Opera mini σχεδόν όλα τα site εμφανίζονται κανονικά όσο αφορά το encoding και τους ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ο opera mini είναι και πιο ελαφρύς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ο opera mini είναι και πιο ελαφρύς. ...και δωρεάν, σε αντίθεση με τον Opera Mobile! :happy: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Σωστός! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounoupakias Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 ενδιαφέρεται κάνείς για αγόρα ενός TyTN ii ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Για τέτοια θέματα φίλε μου απευθυνόμαστε αποκλειστικά στον ειδικό χώρο αγγελιών ο οποίος υπάρχει εκεί για να εξυπηρετεί τα μέλη του forum. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να έχει κάποιος τουλάχιστον 75 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Ποιο εννοεις?? Ποιο ειναι το γνωστο και αγαπημενο μας μαγαζακι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 με μια γρηγορη απαντηση απο καποιον ειδημονα ... βρηκα ενα tytn ii 200 ευρω μεταχειρισμενο με κουτι ολα κομπλε. ωσ τωρα εχω ενα νοκια ν76 αλλα θελω gps . ειμαι γενικα κομπιουτερακιας και δε νομιζω να εχω κανα προβλημα με τα win mobile. με αυτα τα δεδομενα και το γεγονος οτι δεν εχω αλλα λεφτα να διαθεσω ειναι καλη επιλογη? και ξανα με μια κουβεντα και επειδη εχει 500+ σελιδες το νημα αυτο και τα ματια μου ηδη κανουν πουλακια απο την κουραση τι λεει σαν κινητο (gps , λειτουργικοτητα κολληματα ευλυγισια συμβατοτητα κλπ) ευχαριστω πολυ Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Αν και δεν είμαι απο τους πιο απαιτητικούς χρήστες του κινητού, εγώ είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Και εγώ μεταχειρισμένο το πήρα, βέβαια περισσότερα χρήματα (άσχετο αυτό) αλλά το κινητό κάνει όλα όσα λέει και ακόμα περισσότερα. Το gps είναι μια χαρά, δεν θα σε απογοητεύσει αν δεν κινήσε συχνά εκεί που έχει πολλές πολυκατοικίες. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 εχω το μιο c250 ενα πολυ καλο gps pna το οποιο οταν μπενω σε πολυκατοικιες κλανει μεντες αλλα κατα τα αλλα ειναι τρομερο gps γρηγορο και αξιοπιστο οποτε ξερω ακριβως τι εννοεις. καμια γνωμη απο καποιον πιο εμπειρο περι του tytn ii? με τα ιδια λεφτα βρηκα και ενα toych cruise το παλιο. για πετε γιατι περιμενουν οι πωλητες :) Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Παιδιά που ακριβώς είναι η επιλογή για την ενεργοποίηση του 3G; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Παιδιά που ακριβώς είναι η επιλογή για την ενεργοποίηση του 3G; Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Μπάντα (καρτέλα) και στην πρώτη επιλογή βάλε το GSM σε Auto. Έτσι έχεις τη δυνατότητα για 3G όπου στο επιτρέπει o provider σου. βρηκα ενα tytn ii 200 ευρω μεταχειρισμενο με κουτι ολα κομπλε. 200 ευρώ είναι μια καλή τιμή για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Μπάντα (καρτέλα) και στην πρώτη επιλογή βάλε το GSM σε Auto. Έτσι έχεις τη δυνατότητα για 3G όπου στο επιτρέπει o provider σου. Ok, thanks! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 παιδια εχω ενα tytn2 ενος φιλου, το οποιο σε διαφορες φασεις μου βγαζει την χρωματιστη οθονη και λειε : KAIS130, SPL-3.28.0000, CPLD-8.... ειναι ελληνικο της ace και θελω να το επαναφερω και να περασω μια 3η rom... τι να κανω ,γιατι δοκιμασα με το HardSPL3.29 και κολλαει στο 0% EDIT λοιπον το κινητο λειτουργησε αλλα δεν μπορω να βαλω καμμια rom μεσα... πληροφοριες : εχει την 3.28.405.0 wwe με radio 1.65.17.56 και στην αρχη το λογοτυπο της cosmote Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts