Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

44 minutes ago, jkoukos said:

Με την αριθμητική δεν τα πας καλά, εεε;

Αφού ο άνθρωπος λέει σύνολο 72€(52€+20€ το ίντερνετ) διά 12=6€

1 hour ago, hercoulis said:

Δεν έχει διπλασιασμό αυτήν την εβδομάδα. 

Σε μενα, μόλις τώρα έβαλα πακέτο 60' και το διπλασίασε (+60')

Ξέρετε αν ισχύει ακόμα η προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα και ομιλία για 9 μήνες ή αν πήρε παράταση; Στο site λέει εως 21/4.

10 ώρες πριν, petrost8 said:

Σε μενα, μόλις τώρα έβαλα πακέτο 60' και το διπλασίασε (+60')

ΔΕΝ υπάρχει διπλασιασμός.

ΜΗΠΩΣ κάνεις κάποιο λάθος?

Έτσι είναι 

IMG_7127.jpeg

8 ώρες πριν, petrost8 said:

🤷🏻‍♂️

Screenshot_20250423-125251_Messages.jpg

Ήρθε και σε εμένα το μήνυμα αλλά δεν πήρα τα 60. Να κάνω τόσο λάθος 

9 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Στο app δεν το αναφέρει 

Στην εφαρμογή όλο αυτό το διάστημα είχε τον διπλασιασμό κάθε δεύτερη βδομάδα, αλλά όταν αγόραζες πακέτο σου έβαζε+60 όλες τις εβδομάδες. Είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ότι κάποιος δεν τα πήρε εδώ και μήνες.

3 ώρες πριν, hercoulis said:

Έτσι είναι 

IMG_7127.jpeg

Ήρθε και σε εμένα το μήνυμα αλλά δεν πήρα τα 60. Να κάνω τόσο λάθος 

Μήπως έχει κολλήσει η εφαρμογή; Τσέκαρε το υπόλοιπο σου στέλνοντας δωρεάν SMS Y στο 1330 κι αν δεν φανούν ούτε εκεί τα 60 επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών.

270 είχα κ έχω 330. 
Απλά κάποιος αν ανανεώσει με το πακέτο 3,02 ας έχει το νου του

Υγ. Το μήνυμα που στέλνουν είναι λάθος και δε θα έπρεπε να έρχεται. 

On 22/4/2025 at 12:08 ΠΜ, tempo said:

αυτή είναι νέα sim που πρέπει να βάλεις στο τηλέφωνο;

Ναι νέα sim, κοστίζει 20€ και έχεις 15 GB για ένα χρόνο, τα οποία τα χρησιμοποιείς όταν σου τελειώνουν τα GB από την ανανέωση των 13 ευρώ. Είναι για άτομα που δεν καταναλώνουν πολλά data, και αν έχεις φυσικά δίκαρτο κινητό με έναν αριθμό τηλεφώνου.

On 21/4/2025 at 11:39 ΜΜ, Konsta_ntina said:

Και όμως υπήρχαν εδώ άτομα που πλήρωναν 10€ τον χρόνο. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά με σιμ Ευρώπης και εισερχόμενες Q Nova.

Με 13 € ανανέωση δεν βγαίνει 6€ τον μήνα με τίποτα.

Με 10€ τον χρόνο και να έχεις τηλέφωνο και data κάθε μήνα, δεν υπήρχε ποτέ. Και μιλάω φυσικά για Ελληνικές εταιρίες και όχι Ευρωπαϊκές η Πακιστανικές.

όσο για το "με 13€ ανανέωση δεν βγαίνει 6€ τον μήνα μέ τίποτα", μάλλον δεν διάβασες καθόλου την ανάρτηση μου, ή τα Ελληνικά σου δεν είναι τόσο καλά.

Edited by johnnykap1

On 21/4/2025 at 11:39 ΜΜ, Konsta_ntina said:

Και όμως υπήρχαν εδώ άτομα που πλήρωναν 10€ τον χρόνο. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά με σιμ Ευρώπης και εισερχόμενες Q Nova.

Με 13 € ανανέωση δεν βγαίνει 6€ τον μήνα με τίποτα.

Είναι 13€ το τρίμηνο. Κρατάω ένα φρογκ νούμερο βάζοντας 13 € και το πακέτο 3,02€ κάθε μήνα για ομιλία μόνο. 

On 17/4/2025 at 2:05 ΜΜ, opmgls said:

Από πέρυσι το φθινόπωρο κυκλοφορεί η φήμη ότι θα καταργηθούν οριστικά οι 6€ frog κάρτες και ότι απλά αυτές που πουλιούνται είναι από παλιό απόθεμα αλλά όλο και ξαναεμφανίζονται.

Τελικά το buy point ανανέωσε το stock του, το WiFi Greece την έχει ακόμα "σε έλλειψη", και όπως φαίνεται πρέπει να αποχαιρετήσουμε οριστικά την 6€υρη  κάρτα. 

Η  -πολύ καλή- ιδέα που μου είχατε προτείνει να ανανεώνω με 6ευρη, επειδή έχω μεγάλο χρηματικό υπόλοιπο και κάνω ελάχιστη χρήση, μας τελείωσε,  και αναγκαστικά η frog θα γίνει ο κουμπαράς μου. Λέω να μαζεύω εδώ ψιλά, μέχρι τις επόμενες αυξήσεις που θα μπορέσω να τα σηκώσω.. 😁

Screenshot_20250424_235757.jpg

On 23/4/2025 at 11:49 ΜΜ, hercoulis said:

270 είχα κ έχω 330. 
Απλά κάποιος αν ανανεώσει με το πακέτο 3,02 ας έχει το νου του

Υγ. Το μήνυμα που στέλνουν είναι λάθος και δε θα έπρεπε να έρχεται. 

Και το sms σου απάντησε 330?  Πάρε και την εξυπηρέτηση, μπορεί να στα δώσουν αφού τα πήρε ο GREGORYMO.

1 hour ago, gag said:

Και το sms σου απάντησε 330?  Πάρε και την εξυπηρέτηση, μπορεί να στα δώσουν αφού τα πήρε ο GREGORYMO.

Και σε μένα διπλασιάστηκαν πριν ένα μισάωρο

Μολις μου εδωσε τα 60' προς ολους δωρο καθε μηνα για 12μηνο welcome bonus και τα επιπλεον 60' μεσα απο την εφαρμογη που θα τα ενεργοποιησω οταν χρειαστει. Μου δωσε και 3gb δωρο οταν εβαλα 13αρα καρτα με payzy στις 17-4-25 (+ απεριοριστα data 7ημ Πασχα) και εμειναν μεσα τα λεφτα οποτε παμε για δυο ενεργοποιησεις των 6gb/25ημ. με 5,35€ και ανανέωση χρηματικου καλο ιουλιο πλεον. Εχουμε και το voip καβατζα, εκει δεν ληγουν ποτε τα χρηματα. Οταν τελειωσει το welcome bonus θα κανω αυτο που προτινε ο φιλος για την sim της cosmote

Το chat εξυπηρέτησης  μέσα από το frog είναι μεγάλη κοροϊδία και δε χρειάζεται να είναι κάποιος έξυπνος για να καταλάβει τον τρόπο λειτουργίας του. Μόλις στέλνεις μήνυμα σου απαντάει με κάποιο αόριστο μήνυμα. Είμαι εδώ για σένα κλπ. Όταν επιμένεις σου πετάει το… πάρε  στην εξυπηρέτηση 

#####

Ωστόσο εγώ κακός έστειλα γιατί βλέπω στην εφαρμογή δεν έχει το συν 60’

Δεν υπάρχει θέμα κολλήματος, μπορεί όμως επειδή είχε μηδενίσει το υπόλοιπο να ξεκίνησε από την αρχή. 
Τον άλλο μήνα τώρα. 

On 24/4/2025 at 10:44 ΠΜ, johnnykap1 said:

Ναι νέα sim, κοστίζει 20€ και έχεις 15 GB για ένα χρόνο, τα οποία τα χρησιμοποιείς όταν σου τελειώνουν τα GB από την ανανέωση των 13 ευρώ. Είναι για άτομα που δεν καταναλώνουν πολλά data, και αν έχεις φυσικά δίκαρτο κινητό με έναν αριθμό τηλεφώνου.

φαντάζει καλό για μένα που δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις για data (πχ δεν θα δω βίντεο κλπ, άντε να συνομιλήσω λίγο στο viber και να κάνω έναν έλεγχο στα mail μου).

Ερώτηση 1) Με τα 20 ευρώ παίρνω την νέα sim και την βάζω στο δίκαρτο τηλέφωνο μου και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με την sim της frog που έχω τώρα, σωστά;

Ερώτηση 2) Πως θα βλέπω το υπόλοιπο των MB που μου απομένει;

Ερώτηση 3) Υπάρχει κάτι ανάλογο (μόνο data) απο τις υπόλοιπες εταιρείες (vodafone,nova); Αν υπάρχει θα λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα στο δίκαρτο τηλέφωνο;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

56 minutes ago, tempo said:

Ερώτηση 1) Με τα 20 ευρώ παίρνω την νέα sim και την βάζω στο δίκαρτο τηλέφωνο μου και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με την sim της frog που έχω τώρα, σωστά;

Ναι, λειτουργούν μαζί στο δικαρτο χωρίς πρόβλημα.

Κοστίζει 20€ και δίνει δώρο 15gb για 1 χρόνο. Το υπόλοιπο λήγει κάθε 6 μήνες και στους 13 φραγή.  Δες εδώ και εδώ

Cosmote app

Ερώτηση 3) Υπάρχει κάτι ανάλογο (μόνο data) απο τις υπόλοιπες εταιρείες (vodafone,nova); Αν υπάρχει θα λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα στο δίκαρτο τηλέφωνο;

Στη vd είναι δωρεάν η sim και έδινε 200mb/μήνα χωρίς προϋποθέσεις (ρώτησε το αν ισχύει ακόμα). Δες εδώ και εδώ

1 ώρα πριν, vslk said:

Ναι, λειτουργούν μαζί στο δικαρτο χωρίς πρόβλημα.

Κοστίζει 20€ και δίνει δώρο 15gb για 1 χρόνο. Το υπόλοιπο λήγει κάθε 6 μήνες και στους 13 φραγή.  Δες εδώ και εδώ

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Μόνο το παραπάνω δεν κατάλαβα....τι σημαίνει ότι το υπόλοιπο λήγει κάθε 6 μήνες και στους 13 φραγή; Η κάρτα sim και το πακέτο που πληρώνεις 20 ευρώ δεν ισχύει για 1 έτος; Μέσα σε αυτό το έτος δεν έχεις κάποια άλλη υποχρέωση, έτσι;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

47 minutes ago, tempo said:

Μόνο το παραπάνω δεν κατάλαβα....τι σημαίνει ότι το υπόλοιπο λήγει κάθε 6 μήνες και στους 13 φραγή; 

Η κάρτα αυτή είναι όπως το καρτοκινητό, κάνεις ανανέωση υπολοίπου (δεν έχει τέλος κινητής) και ενεργοποιείς πακέτα με GB. Στους 6 μήνες λήγει το χρηματικό υπόλοιπο (αν έχεις) και στους 13 μήνες θα έχεις φραγή κίνησης.

47 minutes ago, tempo said:

Η κάρτα sim και το πακέτο που πληρώνεις 20 ευρώ δεν ισχύει για 1 έτος; Μέσα σε αυτό το έτος δεν έχεις κάποια άλλη υποχρέωση, έτσι;

Πληρώνεις 20€ τη sim και σου δίνει δώρο 15gb για 1 χρόνο.

Δεν έχεις κάποια υποχρέωση μέσα στο πρώτο χρόνο.

Μετά το χρόνο, είτε κάνεις ανανέωση και ανανεώνεις την ημ/νια λήξης, είτε αφήνεις να κοπεί η σύνδεση.

23 ώρες πριν, tempo said:

φαντάζει καλό για μένα που δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις για data (πχ δεν θα δω βίντεο κλπ, άντε να συνομιλήσω λίγο στο viber και να κάνω έναν έλεγχο στα mail μου).

Στην πρώτη ερώτηση η απάντηση είναι ΝΑΙ, αρκεί στις ρυθμίσεις του κινητού σου να ορίσεις αυτήν την κάρτα για σύνδεση στο διαδίκτυο.

Για την δεύτερη ερώτηση θα σου πω πως βλέπω εγώ το υπόλοιπο. Επειδή διαχειρίζομαι άλλα 4 κινητά έχω κατεβάσει την εφαρμογή cosmote app και απο εκεί παρακολουθώ το υπόλοιπο τους. Πρόσθεσα λοιπόν και τον αριθμό της συγκεκριμένης κάρτας και έτσι παρακολουθώ πόσα MB έχω καταναλώσει. Θα πρέπει πρώτα να ανοίξεις λογαριασμό ID.  Αν γκουγλάρεις πως ανοίγω λογαριασμό My Cosmote θα σε καθοδηγήσει και θα έχεις και στον υπολογιστή σου λογαριασμό.

Για την τρίτη ερώτηση σου δεν μπορώ να σου πώ αν υπάρχει κάτι ανάλογο στις άλλες εταιρίες, αλλά απ' όσο έχω ψάξει δεν έχω βρεί κάτι. Πάντως αν βρείς κάτι και κάνεις ότι σου απάντησα στην πρώτη σου ερώτηση, θα δουλέψει κανονικά.

Μην μπερδεύεσαι πάντως, η συγκεκριμένη κάρτα των 20€ ισχύει για 12 μήνες.

Edited by johnnykap1

On 21/4/2025 at 7:59 ΜΜ, johnnykap1 said:

Παντως φίλοι μου για να επανέλθω στο θέμα των αυξήσεων και μιας και δεν βρίσκεις πλέον σε καμία εταιρία οικονομικά πακέτα, πιστεύω ότι η frog εξακολουθεί να είναι η πιο οικονομική για κάποιον που δεν καταναλώνει πολλά δεδομένα και πολύ χρόνο ομιλίας και μπορεί να την βγάζει με 72€ τον χρόνο δηλαδή 6€ τον μήνα, έχοντας και ομιλία και ίντερνετ 2GB περίπου τον μήνα. Θα σας εξηγήσω πως. Και όποιον τον βολεύει ας το κάνει. 

Πρώτα θα πάρεις μία κάρτα internet από την cosmote με 20€ και που δίνει 15 GB για έναν χρόνο. (Την παίρνεις επί τόπου από ένα κατάστημα Γερμανός ή cosmote).

Μετά θα βάζεις κάθε 3 μήνες 13€ και θα ενεργοποιείς κάθε μήνα πριν λήξει ο χρόνος, το πακέτο των 60 λεπτών προς όλους (που με τον διπλασιασμό γίνονται 120) με χρέωση ανα δευτερόλεπτο. Κάθε φορά που θα βάζεις χρόνο από το ίντερνετ θα έχεις και 1,5gb ή 3gb αν πληρώνεις με κάρτα payzy. Τους 8 μήνες του χρόνου που δεν θα έχεις ίντερνετ από την FROG, θα έχεις την κάρτα με τα 15 GB τον χρόνο. Οπότε έχουμε:

13€ * 4 = 52€ + 20€ = 72€ 

72€ : 12 = 6€ ανά μήνα 

Αν πάλι δεν θέλεις ίντερνετ, όπως έχουν γράψει και άλλοι πριν από μένα, καθαρίζεις με 52€ το χρόνο, δηλαδή με 4,33€ τον μήνα.

Αυτή είναι πολύ καλή μέθοδος, εάν έχεις μηδενικό υπόλοιπο. Δυστυχώς εγώ έχω 56€ (με ανανεώσεις των 10€ μέχρι τώρα) και δεν μπορώ να την εφαρμόσω. Κι επειδή χρειάζομαι να υπάρχει πάντα έστω και ελάχιστο ίντερνετ σ' αυτή την κάρτα, σκεφτόμουν πως πρέπει να ανανεώνω με 15€ από περίπτερο που δίνει 500+500mb και όχι με 13 διαδικτυακά που δίνουν 1,5g ΜΌΝΟ για τον πρώτο μήνα. Δεν ήξερα για την ετήσια με τα 15g που γράφεις, είναι καλή περίπτωση. Ισως με συμφέρει καλύτερα να πάρω αυτήν και να ανανεώνω με τα 13€. (όσο θα τα κρατήσουν κι αυτά) 🤪 Οπότε στην περίπτωση μου έχουμε:

13€ * 6 = 78€ + 20€ = 98€

98€ : 12 = 8,1€ ανά μήνα 

Από τα 13 (δεν ξέρω πόσο ακριβώς βγαίνει το καθαρό μετά τους φόρους) θα δίνω 3,2 το μήνα για να ανανεώνω το χρόνο ομιλίας (έχω μαζέψει κι εκεί 400 λεπτά, είπαμε πως μιλάμε για ελάχιστη χρήση), και περίπου 3€ το μήνα θα αποθηκεύονται στην κάρτα.
Πρακτικά -αν κάποια στιγμή τα πάρω πίσω με φορητότητα στις επόμενες αυξήσεις- το τελικό μου κόστος είναι κάτι παραπάνω από 5€. 

Συγνώμη για το σεντόνι, τα γράφω όλα αυτά γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο θέμα.  🥴

Edited by gag

Εγώ ολοκλήρωσα τον 1ο χρόνο, εβαζα 13 ευρώ στο κατάστημα κάθε διμηνο και είχα 600+500 MB και 120' κάθε μήνα. Με τα χρήματα έστελνα τα λίγα SMS που χρειάζομουν κι όλα καλά με 6,5 €/μήνα. Πήρα και κάτι ΠΣΚ απεριοριστα

Προχθές ανανέωσα από κατάστημα πρώτη φορά με 15€. Μου έδωσε 900+500 MB, οπότε τώρα θα εφαρμόσω νέο μοτίβο αφού χρειάζομαι, ελάχιστα λεπτά ομιλίας και ελάχιστα MB σ' αυτή τη σύνδεση.

Για τον 1ο και 2ο μήνα τα 60+60 με 3,02 (Χ2) και πριν χαθεί το υπόλοιπο τον 3ο μήνα θα βάζω το πακέτο για Πακιστάν με 5,30 που δίνει 100 προς Ελλάδα και 500MB. Οποτε τον 3ο μήνα δεν θα έχω SMS αλλά θα έχω τα υπόλοιπα. Κόστος 5€/μήνα. Τα ρέστα, περίπου 2€ θα τα τρώω σε SMS στο δίμηνο.