Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, Lourus said:

Poco x7 pro 

Δεν υποστηρίζει από ότι διαβάζω τρόπο να θέτεις το SMSC. Πρέπει να βάλεις την κάρτα σου σε κάποια παλιά συσκευή, να θέσεις το SMSC σε +30697100000 και να στείλεις ένα δοκιμαστικό SMS. Ο αριθμός του SMSC αποθηκεύεται στην κάρτα, πότε είσαι ΟΚ, μεταφέρεις την κάρτα στο Poco.

Μπορεί και μέσω Google messages μιας και αυτά χρησιμοποιεί η Xiaomi και γενικά η πλειοψηφία των Android συσκευών. 

Βήματα:

Μπαίνεις στο Google messages (Μηνύματα δηλαδή)

Πατάς τον λογαριασμό Google σου πάνω δεξιά 

Επιλέγεις Ρυθμίσεις και έπειτα Συνθέτες ρυθμίσεις, πας κάτω κάτω πατάς SMSC και γράφεις ( ή κάνεις copy paste το κέντρο μηνυμάτων της Cosmote π θα αναφέρω)

+3097100000

9 ώρες πριν, elkons said:

Μπορεί και μέσω Google messages μιας και αυτά χρησιμοποιεί η Xiaomi και γενικά η πλειοψηφία των Android συσκευών. 

Βήματα:

Μπαίνεις στο Google messages (Μηνύματα δηλαδή)

Πατάς τον λογαριασμό Google σου πάνω δεξιά 

Επιλέγεις Ρυθμίσεις και έπειτα Συνθέτες ρυθμίσεις, πας κάτω κάτω πατάς SMSC και γράφεις ( ή κάνεις copy paste το κέντρο μηνυμάτων της Cosmote π θα αναφέρω)

+3097100000

Το κάνω κανονικά αλλά μολης γυρησω πίσω να δω εάν το έχει κρατήσει παραμένει το +7 που έχει από την αρχή 

1 hour ago, sou_d said:

Διπλή προσφορά από frog. Την πρώτη την είχε ανεβάσει ο @VIPdriver

Screenshot_2025-04-04-18-15-44-30_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Ξέρουμε αν το δεξιά είναι και για φορητότητα; 
Το αριστερά το γράφει ξεκάθαρα ναι.

12 minutes ago, opmgls said:

Μπορείς να καλέσεις στο κατάστημα να ρωτήσεις 

1 ώρα πριν, opmgls said:

Δεν το ξέρω φίλε μου. Ίσως απαντάνε και στο post

2 ώρες πριν, sou_d said:

Διπλή προσφορά από frog. Την πρώτη την είχε ανεβάσει ο @VIPdriver

Screenshot_2025-04-04-18-15-44-30_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Το δεξιά είναι και καλά το αντίστοιχο του cu, αλλά εδώ είναι δωδεκάμηνο να φανταστώ 

9 minutes ago, johnny_htc said:

Το δεξιά είναι και καλά το αντίστοιχο του cu, αλλά εδώ είναι δωδεκάμηνο να φανταστώ 

Και το cu 12μηνο είναι.. το simply..

12 minutes ago, Lourus said:

Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο μαγαζί? 

Γιατί να μην είναι; 

Εννοείται πως είναι αξιόπιστο. 

Just now, elkons said:

Γιατί να μην είναι; 

Εννοείται πως είναι αξιόπιστο. 

Απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος για αυτό δεν ήμαστε εδώ? Ο άλλος από πάνω γελάει ποιος είναι ο λόγος? 

24 minutes ago, Lourus said:

Απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος για αυτό δεν ήμαστε εδώ? Ο άλλος από πάνω γελάει ποιος είναι ο λόγος? 

Είναι αξιόπιστα τα καταστήματα. Είναι δύο. Το ένα Αθήνα και το άλλο Θεσσαλονίκη.

1 minute ago, cu2goup said:

Είναι αξιόπιστα τα καταστήματα. Είναι δύο. Το ένα Αθήνα και το άλλο Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ πολύ μολης μηλησα γίνετε μόνο με φυσική παρουσία όχι ηλεκτρονικά αλλά εγώ δυστυχώς είμαι από Κέρκυρα. 

46 minutes ago, Lourus said:

Απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος για αυτό δεν ήμαστε εδώ?

Ο άλλος από πάνω γελάει ποιος είναι ο λόγος? 

Σου απάντησα, ναι είναι αξιόπιστο.

Δεν ξέρω.

17 minutes ago, Lourus said:

Ευχαριστώ πολύ μολης μηλησα γίνετε μόνο με φυσική παρουσία όχι ηλεκτρονικά αλλά εγώ δυστυχώς είμαι από Κέρκυρα. 

Ναι αυτό είναι το κακό για να επωφεληθείς της προσφοράς του Frog για 1 χρόνο πρέπει να πας σε κατάστημα δυστυχώς. 

42 minutes ago, Lourus said:

Είσαι κι εσύ ένας από τα 2.000.000 που δεν εξυπηρετούν τα καταστήματα.. ατυχία..

Εξυπηρετούν μόνο 8.000.000.

Καλησπέρα παίδες! Ήρθε η ώρα να ανανεώσω με τους νέους όρους. (μέχρι τώρα έπαιρνα την 10ευρη από κατάστημα). Μήπως ξέρετε αν η "κάρτα ανανέωσης" που πήγε 15€  έχει όντως 15 ή 15+την προμήθεια του περιπτέρου? Ή σε κάποια  μαγαζιά έχει προμήθεια και σε άλλα όχι?

1 ώρα πριν, Lourus said:

Δεν έχεις κανέναν γνωστό σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη? Μόνο, τελείως, είσαι σε αυτή την ζωή? Αν έχεις κάποιον ή του στέλνεις τα λεφτά και σου αγοράζει μία στο όνομα του για μελλοντική μεταβίβαση ή του στέλνεις την ταυτότητα σου να πάει κατευθείαν στο όνομα σου. Τόσο απλά. Δεν χρειάζεται τεχνητή νοημοσύνη.😀 

Μπορεί και ένας από εδώ μέσα να βοηθήσει, σιγά το πρόβλημα.

Με boxnow είναι 2€ + 2€ πήγαινε έλα.

Edited by Konsta_ntina

1 hour ago, Konsta_ntina said:

Δεν έχεις κανέναν γνωστό σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη? Μόνο, τελείως, είσαι σε αυτή την ζωή? Αν έχεις κάποιον ή του στέλνεις τα λεφτά και σου αγοράζει μία στο όνομα του για μελλοντική μεταβίβαση ή του στέλνεις την ταυτότητα σου να πάει κατευθείαν στο όνομα σου. Τόσο απλά. Δεν χρειάζεται τεχνητή νοημοσύνη.😀 

Μπορεί και ένας από εδώ μέσα να βοηθήσει, σιγά το πρόβλημα.

Με boxnow είναι 2€ + 2€ πήγαινε έλα.

Έχεις μιλήσει με το κατάστημα και σου επιβεβαίωσε ότι γίνεται με τον τρόπο που περιγράφεις ή το υποθέτεις;

Γιατί όταν μιλάμε για φυσική παρουσία, εννοούμε φυσική παρουσία του ιδίου, όχι κάποιου άλλου..

Ας μιλησει με καταστημα φρογκ και να ρωτησει εαν δέχονται να στειλει εξουσιοδοτηση σε καποιον φιλο του να του κάνει τη διαδικασια. 

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ας μιλησει με καταστημα φρογκ και να ρωτησει εαν δέχονται να στειλει εξουσιοδοτηση σε καποιον φιλο του να του κάνει τη διαδικασια. 

Σε κανενα πάροχο δεν μπορεί φίλος-συγγενής-οτιδήποτε, με εξουσιοδότηση, δεν μπορεί να σου ενεργοποιήσει σύνδεση.

Μπορεί όμως να ενεργοποιήσει σύνδεση στο όνομά του και σε πρώτη ευκαιρία να σου τη μεταβιβάσει.

Έως πότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το extra welcome bonus των 60 λεπτών? Είναι εντός 30 ημερών όπως γράφει  από την ανανέωση?

Edited by akalos

29 minutes ago, akalos said:

Έως πότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το extra welcome bonus των 60 λεπτών? Είναι εντός 30 ημερών όπως γράφει  από την ανανέωση?

Ναι, μέσα σε 30 μέρες.