kostasfocus Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 εχουν περασει δυο μηνες απο την τελευταια ανανεωσει , με αγορα καρτας απο buypoit ανανεωνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 3 ώρες πριν, Lourus said: Poco x7 pro Δεν υποστηρίζει από ότι διαβάζω τρόπο να θέτεις το SMSC. Πρέπει να βάλεις την κάρτα σου σε κάποια παλιά συσκευή, να θέσεις το SMSC σε +30697100000 και να στείλεις ένα δοκιμαστικό SMS. Ο αριθμός του SMSC αποθηκεύεται στην κάρτα, πότε είσαι ΟΚ, μεταφέρεις την κάρτα στο Poco. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 Μπορεί και μέσω Google messages μιας και αυτά χρησιμοποιεί η Xiaomi και γενικά η πλειοψηφία των Android συσκευών. Βήματα: Μπαίνεις στο Google messages (Μηνύματα δηλαδή) Πατάς τον λογαριασμό Google σου πάνω δεξιά Επιλέγεις Ρυθμίσεις και έπειτα Συνθέτες ρυθμίσεις, πας κάτω κάτω πατάς SMSC και γράφεις ( ή κάνεις copy paste το κέντρο μηνυμάτων της Cosmote π θα αναφέρω) +3097100000 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. April 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2025 9 ώρες πριν, elkons said: Μπορεί και μέσω Google messages μιας και αυτά χρησιμοποιεί η Xiaomi και γενικά η πλειοψηφία των Android συσκευών. Βήματα: Μπαίνεις στο Google messages (Μηνύματα δηλαδή) Πατάς τον λογαριασμό Google σου πάνω δεξιά Επιλέγεις Ρυθμίσεις και έπειτα Συνθέτες ρυθμίσεις, πας κάτω κάτω πατάς SMSC και γράφεις ( ή κάνεις copy paste το κέντρο μηνυμάτων της Cosmote π θα αναφέρω) +3097100000 Το κάνω κανονικά αλλά μολης γυρησω πίσω να δω εάν το έχει κρατήσει παραμένει το +7 που έχει από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2025 Διπλή προσφορά από frog. Την πρώτη την είχε ανεβάσει ο @VIPdriver 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. April 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2025 1 hour ago, sou_d said: Διπλή προσφορά από frog. Την πρώτη την είχε ανεβάσει ο @VIPdriver Ξέρουμε αν το δεξιά είναι και για φορητότητα; Το αριστερά το γράφει ξεκάθαρα ναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. April 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2025 12 minutes ago, opmgls said: Ξέρουμε αν το δεξιά είναι και για φορητότητα; Το αριστερά το γράφει ξεκάθαρα ναι. Μπορείς να καλέσεις στο κατάστημα να ρωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2025 1 ώρα πριν, opmgls said: Ξέρουμε αν το δεξιά είναι και για φορητότητα; Το αριστερά το γράφει ξεκάθαρα ναι. Δεν το ξέρω φίλε μου. Ίσως απαντάνε και στο post 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2025 2 ώρες πριν, sou_d said: Διπλή προσφορά από frog. Την πρώτη την είχε ανεβάσει ο @VIPdriver Το δεξιά είναι και καλά το αντίστοιχο του cu, αλλά εδώ είναι δωδεκάμηνο να φανταστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. April 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2025 9 minutes ago, johnny_htc said: Το δεξιά είναι και καλά το αντίστοιχο του cu, αλλά εδώ είναι δωδεκάμηνο να φανταστώ Και το cu 12μηνο είναι.. το simply.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 19 ώρες πριν, sou_d said: Διπλή προσφορά από frog. Την πρώτη την είχε ανεβάσει ο @VIPdriver Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο μαγαζί? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 12 minutes ago, Lourus said: Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο μαγαζί? Γιατί να μην είναι; Εννοείται πως είναι αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Just now, elkons said: Γιατί να μην είναι; Εννοείται πως είναι αξιόπιστο. Απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος για αυτό δεν ήμαστε εδώ? Ο άλλος από πάνω γελάει ποιος είναι ο λόγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 24 minutes ago, Lourus said: Απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος για αυτό δεν ήμαστε εδώ? Ο άλλος από πάνω γελάει ποιος είναι ο λόγος? Είναι αξιόπιστα τα καταστήματα. Είναι δύο. Το ένα Αθήνα και το άλλο Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Είναι αξιόπιστα τα καταστήματα. Είναι δύο. Το ένα Αθήνα και το άλλο Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ μολης μηλησα γίνετε μόνο με φυσική παρουσία όχι ηλεκτρονικά αλλά εγώ δυστυχώς είμαι από Κέρκυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 46 minutes ago, Lourus said: Απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος για αυτό δεν ήμαστε εδώ? Ο άλλος από πάνω γελάει ποιος είναι ο λόγος? Σου απάντησα, ναι είναι αξιόπιστο. Δεν ξέρω. 17 minutes ago, Lourus said: Ευχαριστώ πολύ μολης μηλησα γίνετε μόνο με φυσική παρουσία όχι ηλεκτρονικά αλλά εγώ δυστυχώς είμαι από Κέρκυρα. Ναι αυτό είναι το κακό για να επωφεληθείς της προσφοράς του Frog για 1 χρόνο πρέπει να πας σε κατάστημα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 42 minutes ago, Lourus said: Ευχαριστώ πολύ μολης μηλησα γίνετε μόνο με φυσική παρουσία όχι ηλεκτρονικά αλλά εγώ δυστυχώς είμαι από Κέρκυρα. Είσαι κι εσύ ένας από τα 2.000.000 που δεν εξυπηρετούν τα καταστήματα.. ατυχία.. Εξυπηρετούν μόνο 8.000.000. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Καλησπέρα παίδες! Ήρθε η ώρα να ανανεώσω με τους νέους όρους. (μέχρι τώρα έπαιρνα την 10ευρη από κατάστημα). Μήπως ξέρετε αν η "κάρτα ανανέωσης" που πήγε 15€ έχει όντως 15 ή 15+την προμήθεια του περιπτέρου? Ή σε κάποια μαγαζιά έχει προμήθεια και σε άλλα όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Σε κατάστημα γερμανός/cosmote δεν υπάρχει προμήθεια. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, Lourus said: Ευχαριστώ πολύ μολης μηλησα γίνετε μόνο με φυσική παρουσία όχι ηλεκτρονικά αλλά εγώ δυστυχώς είμαι από Κέρκυρα. Δεν έχεις κανέναν γνωστό σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη? Μόνο, τελείως, είσαι σε αυτή την ζωή? Αν έχεις κάποιον ή του στέλνεις τα λεφτά και σου αγοράζει μία στο όνομα του για μελλοντική μεταβίβαση ή του στέλνεις την ταυτότητα σου να πάει κατευθείαν στο όνομα σου. Τόσο απλά. Δεν χρειάζεται τεχνητή νοημοσύνη.😀 Μπορεί και ένας από εδώ μέσα να βοηθήσει, σιγά το πρόβλημα. Με boxnow είναι 2€ + 2€ πήγαινε έλα. Edited April 5, 2025 by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 1 hour ago, Konsta_ntina said: Δεν έχεις κανέναν γνωστό σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη? Μόνο, τελείως, είσαι σε αυτή την ζωή? Αν έχεις κάποιον ή του στέλνεις τα λεφτά και σου αγοράζει μία στο όνομα του για μελλοντική μεταβίβαση ή του στέλνεις την ταυτότητα σου να πάει κατευθείαν στο όνομα σου. Τόσο απλά. Δεν χρειάζεται τεχνητή νοημοσύνη.😀 Μπορεί και ένας από εδώ μέσα να βοηθήσει, σιγά το πρόβλημα. Με boxnow είναι 2€ + 2€ πήγαινε έλα. Έχεις μιλήσει με το κατάστημα και σου επιβεβαίωσε ότι γίνεται με τον τρόπο που περιγράφεις ή το υποθέτεις; Γιατί όταν μιλάμε για φυσική παρουσία, εννοούμε φυσική παρουσία του ιδίου, όχι κάποιου άλλου.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Ας μιλησει με καταστημα φρογκ και να ρωτησει εαν δέχονται να στειλει εξουσιοδοτηση σε καποιον φιλο του να του κάνει τη διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Ας μιλησει με καταστημα φρογκ και να ρωτησει εαν δέχονται να στειλει εξουσιοδοτηση σε καποιον φιλο του να του κάνει τη διαδικασια. Σε κανενα πάροχο δεν μπορεί φίλος-συγγενής-οτιδήποτε, με εξουσιοδότηση, δεν μπορεί να σου ενεργοποιήσει σύνδεση. Μπορεί όμως να ενεργοποιήσει σύνδεση στο όνομά του και σε πρώτη ευκαιρία να σου τη μεταβιβάσει. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2025 (edited) Έως πότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το extra welcome bonus των 60 λεπτών? Είναι εντός 30 ημερών όπως γράφει από την ανανέωση? Edited April 8, 2025 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. April 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2025 29 minutes ago, akalos said: Έως πότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το extra welcome bonus των 60 λεπτών? Είναι εντός 30 ημερών όπως γράφει από την ανανέωση? Ναι, μέσα σε 30 μέρες. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts